Benm regl zamanim gelince oluyo. Dogum sancisi gibi vurucu degil ama daha hafif
Benim kasıkta ağrı nadiren oluyor ama belim çoğunlukla ağrıyor, zaten tam fıtık değil ama dejenerasyon var demişlerdi daha önce, ayakta kalınca filan belim ağrıyor , belki yorulduysan bel ağrısı da eklenmiştir
Gebelerin günde 3 lt su içmesi gerekiyor dedi diyetisyenim bana ama bende zorlarsam 2.5 lt anca ulaşiyorum ama gercekten bol su ictigim günler sorunsuz guzel geciyorMin 1.5 lt içiyorum cnm, bakarsan hsonu evdeyim çalışmıyorum da, neden oldu aklıma takıldıSagol cnm
Baby plus. Ben hero modelini kullaniyorum.Hangisi canim
Aaa vallahi fiyati da cok uygun geldi 2700 mü neydi alayim bari onuBaby plus. Ben hero modelini kullaniyorum
Gebelerin günde 3 lt su içmesi gerekiyor dedi diyetisyenim bana ama bende zorlarsam 2.5 lt anca ulaşiyorum ama gercekten bol su ictigim günler sorunsuz guzel geciyor
ben mamas papas urba 2 travel sistem aldım, letgodan çok uyguna temiz bulmuştum. Zaten ileride çocuklar bastona biniyormuş diye böyle tercih ettim, değiştiririm büyüdüğünde. Yatak olarak prego miami park yatak aldım. Altında hem sallanma aparatı var beşik gibi sallanıyor. Hem ilk doğduğunda hemde 3 yaşına kadar kendi odasında onu kullanmayı düşünüyorum. Sonra montessori yatak alırım diyorumSelam kızlar ağust sonu doğum yapacağım. Bebek arabası alanlar *markasını* paylaşabilir mi ? Ana kucaklı olanlar kaliteli değil midir genelde ? Onu ayrıca mı almalıyız ? ( evim asansörlü, araba bagajı orta ) Bir de ben anne yanı park yatak almayı düşünüyorum. Sadece anne yanı olanlar küçük ,6 aydan sınra bebek hareketlenince alçak gelir dediler . Bebek odasına da büyk montessori tarzı düşünüyorum. Yorumlarsanız sevinirm.
ben mamas papas urba 2 travel sistem aldım, letgodan çok uyguna temiz bulmuştum. Zaten ileride çocuklar bastona biniyormuş diye böyle tercih ettim, değiştiririm büyüdüğünde. Yatak olarak prego miami park yatak aldım. Altında hem sallanma aparatı var beşik gibi sallanıyor. Hem ilk doğduğunda hemde 3 yaşına kadar kendi odasında onu kullanmayı düşünüyorum. Sonra montessori yatak alırım diyorum
Aaa hadi ya keşke çıksa idim bugünAnkarada oturan arkadaşlar ankamall e bebek kapaniyormuş beşikler arabalar vs teşhirden aşiri uyguna satiyorlardi bugün gördüm kampanya varmis birde kiyafetler 50 tlye falan takimlar var aklinizda bulunsun
Ben 870 e almistim 4 yil omceAaa vallahi fiyati da cok uygun geldi 2700 mü neydi alayim bari onu
Mehmet tayyara gidin kesinlikleCanım bende sana bu konuda birşey soracaktm Kayseri'de nette araştırdıgmda iki tane Perinatolog riskli gebelik uzmanı çıkıyor acaba hangisi iyi ismi en iyi duyulmuş olan hakkında bilgi rica etsem senden
Oluyo evet agirlik one bindikce sirt bel agrisi cok oluyo kac haftadir oyleyimKızlar selam, benim zaman zaman kasigimda sizlama gibi oluyordu. Standarttan farklı olarak belim ve kasigim eş zamanlı sızlıyor. Böyle denk gelen oldu mu ? Sanki regl gibi
Öncekilerden her yerim birden ağırmazdi, bunda ağırlıkça tereddüt ettim biOluyo evet agirlik one bindikce sirt bel agrisi cok oluyo kac haftadir oyleyim
Cok normal canım hiç kendini suçlama ilk gebeliğimde bende hiçbir şey hissetmedim hatta yani bazen kendime acaba bebeği kaybetsem üzülür müyüm bile dedim Allah affetsinMerhabalar; ben 18 haftalık hamileyim ikizlerim var erkek kız. Anormal olduğunu düşündüğüm birşey yaşıyorum. Bebeklerime karşı birşey hissedemiyorum. Öyle karnımı seveyim müzik dinleteyim konuşayım gidip birşeyler alayım isim düşüneyim odalarını hayal edeyim diye birşey yokiçimde birşey yok heves yok bu beni çok üzüyor. Allahım affetsin ben ne yaptım yapacağım dediğim zamanlar bile oluyor. Halbuki çok güzel duygularla ve planlı girdik bu yola. Var mı böyle olan, geçiyor mu. Eşimin desteği olmasa tümden boşlayacağım kendimi. Böyle saçma şey olur mu insan heveslenmez mi mutlu olmaz mı ya ((( aklımı yitireceğim
Hic de anormal degil. Evet cok mutlu olanlar bize resmedildigi sekilde hep konusanlar karnini oksayanlar vardir ama farkli turlusu de mumkun. Ben kizima hamileyken hic tribe giremiyordum. Dogmasi icin sabirsizlaniyordun, iyi olmasi ve zamaninda dogmasi icin dua ediyordum ama yok karnima muzik dinleteyim ( ki yanlis karina kulaklik takmak vs) yok konusayim ninni soylyeyeyim asla boyle seyler yapmadim. Bana karnimla konusmak komik ve tuhaf geliyordu napim. Bu kotu bir anne olacaginiz qnlamina gelmiyor.Merhabalar; ben 18 haftalık hamileyim ikizlerim var erkek kız. Anormal olduğunu düşündüğüm birşey yaşıyorum. Bebeklerime karşı birşey hissedemiyorum. Öyle karnımı seveyim müzik dinleteyim konuşayım gidip birşeyler alayım isim düşüneyim odalarını hayal edeyim diye birşey yokiçimde birşey yok heves yok bu beni çok üzüyor. Allahım affetsin ben ne yaptım yapacağım dediğim zamanlar bile oluyor. Halbuki çok güzel duygularla ve planlı girdik bu yola. Var mı böyle olan, geçiyor mu. Eşimin desteği olmasa tümden boşlayacağım kendimi. Böyle saçma şey olur mu insan heveslenmez mi mutlu olmaz mı ya ((( aklımı yitireceğim
Erkekler artıyorduUp uzun bir aradan sonra yine ben geldim uygulama bildirimleri bile kaldırmış
Taşınacaklar taşındı, cinsiyet öğrenecekler öğrendi, çalışanların işleri hafifledi inşaallah nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Hareketleri hissetmeye başladınız mı? Ben hafif hafif hissediyorum sanırım yani bahsettikleri his benim hissettiğimse tabii
Cinsiyet durumumuz nedir kaça kaç olduk?
Çok yoğunum evde olmama rağmen giremiyorum ama merak ediyorum hepinizi herkes sağlıkla devam ediyordur inşaallah gebelik serüvenine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?