2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benm regl zamanim gelince oluyo. Dogum sancisi gibi vurucu degil ama daha hafif

Aa aynen regl gibi doğru tasvir

Bel ağrısı arada bana da oluyor cnm ama hem kasık hem bel beraber agritinca bilemedim

Min 1.5 lt içiyorum cnm, bakarsan hsonu evdeyim çalışmıyorum da, neden oldu aklıma takıldı Sagol cnm
Gebelerin günde 3 lt su içmesi gerekiyor dedi diyetisyenim bana ama bende zorlarsam 2.5 lt anca ulaşiyorum ama gercekten bol su ictigim günler sorunsuz guzel geciyor

ben mamas papas urba 2 travel sistem aldım, letgodan çok uyguna temiz bulmuştum. Zaten ileride çocuklar bastona biniyormuş diye böyle tercih ettim, değiştiririm büyüdüğünde. Yatak olarak prego miami park yatak aldım. Altında hem sallanma aparatı var beşik gibi sallanıyor. Hem ilk doğduğunda hemde 3 yaşına kadar kendi odasında onu kullanmayı düşünüyorum. Sonra montessori yatak alırım diyorum

Ben de mamas papasın armadillo flip xt2 modeline bakıyorum baya beğendim. Bi gün e bebek e gidip incelicem

Ankarada oturan arkadaşlar ankamall e bebek kapaniyormuş beşikler arabalar vs teşhirden aşiri uyguna satiyorlardi bugün gördüm kampanya varmis birde kiyafetler 50 tlye falan takimlar var aklinizda bulunsun
Aaa hadi ya keşke çıksa idim bugün

Up uzun bir aradan sonra yine ben geldim uygulama bildirimleri bile kaldırmış
Taşınacaklar taşındı, cinsiyet öğrenecekler öğrendi, çalışanların işleri hafifledi inşaallah nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Hareketleri hissetmeye başladınız mı? Ben hafif hafif hissediyorum sanırım yani bahsettikleri his benim hissettiğimse tabii
Cinsiyet durumumuz nedir kaça kaç olduk?
Çok yoğunum evde olmama rağmen giremiyorum ama merak ediyorum hepinizi herkes sağlıkla devam ediyordur inşaallah gebelik serüvenine

Canım bende sana bu konuda birşey soracaktm Kayseri'de nette araştırdıgmda iki tane Perinatolog riskli gebelik uzmanı çıkıyor acaba hangisi iyi ismi en iyi duyulmuş olan hakkında bilgi rica etsem senden
Mehmet tayyara gidin kesinlikle

Kızlar selam, benim zaman zaman kasigimda sizlama gibi oluyordu. Standarttan farklı olarak belim ve kasigim eş zamanlı sızlıyor. Böyle denk gelen oldu mu ? Sanki regl gibi
Oluyo evet agirlik one bindikce sirt bel agrisi cok oluyo kac haftadir oyleyim

Günaydın kızlar bel ağrısı bende de cok var oturup kalkarken,yataktan kalkarken belim kırılıyomus gibi oluyor hatta

Merhabalar; ben 18 haftalık hamileyim ikizlerim var erkek kız. Anormal olduğunu düşündüğüm birşey yaşıyorum. Bebeklerime karşı birşey hissedemiyorum. Öyle karnımı seveyim müzik dinleteyim konuşayım gidip birşeyler alayım isim düşüneyim odalarını hayal edeyim diye birşey yok içimde birşey yok heves yok bu beni çok üzüyor. Allahım affetsin ben ne yaptım yapacağım dediğim zamanlar bile oluyor. Halbuki çok güzel duygularla ve planlı girdik bu yola. Var mı böyle olan, geçiyor mu. Eşimin desteği olmasa tümden boşlayacağım kendimi. Böyle saçma şey olur mu insan heveslenmez mi mutlu olmaz mı ya ((( aklımı yitireceğim

Cok normal canım hiç kendini suçlama ilk gebeliğimde bende hiçbir şey hissetmedim hatta yani bazen kendime acaba bebeği kaybetsem üzülür müyüm bile dedim Allah affetsin Cok hareketlenince biraz içim ısındı ama doğunca doğurduğum anda ağlama sesini duyunca o kadar ağladım ki içimde o sevgiyi hissettim suan ikinciye hamileyim yine normalim hareketleri hissedemiyorum ama bunda kaybetme korkusu yaşadığım İçin bebeğimle biraz daha bağlıyım

Hic de anormal degil. Evet cok mutlu olanlar bize resmedildigi sekilde hep konusanlar karnini oksayanlar vardir ama farkli turlusu de mumkun. Ben kizima hamileyken hic tribe giremiyordum. Dogmasi icin sabirsizlaniyordun, iyi olmasi ve zamaninda dogmasi icin dua ediyordum ama yok karnima muzik dinleteyim ( ki yanlis karina kulaklik takmak vs) yok konusayim ninni soylyeyeyim asla boyle seyler yapmadim. Bana karnimla konusmak komik ve tuhaf geliyordu napim. Bu kotu bir anne olacaginiz qnlamina gelmiyor.

Hatta bunun devaminda dogar dogmaz annelik vahiy gibi de inmiyor. Baglanmak zaman alabiliyor. Ilk gordugumde agladim ama genel vadede koruma endise duygusu disinda sevgi ve baglanma zamanla olustu. Bakimini veren bir bakici gibi hissediyordum ilk zamanlar. Sezaryen oldugum icin mi bilmiyorum çünkü gozlemlerime dayanarak normal dogum yapanlar zor elde ettikleri icin aninda baglaniyorlar gibi. Benim 2 hafta kadar almisti. Bir seyleri idrak edebilmem, anneligi benimsemem. Bunlar normal seylermis ama genelde insanlar bu duygulari yanlis anlasilmamak kinanmamak adina dillendirmiyor genelde. Şimdi cocuguma asigim. Her gun gozlerim doluyor severken. Icime icime sokasim geliyor kokusuna kurban oldugum. Bazi geceler oyle sevesim geliyor ki uyandirmayayim ama seveyim diye sekilden sekile giriyorum. Bazen kendime engel olamayip sapsup opup uyandiriyorum hatta cocugum da cok seviyor sevilmeyi. Kendiji sevdirmek isteyince kendi geliyor kucagima, uzun uzun sevdiriyor kendini gulumseyerek, basini omzuma koyuyor sonra kafasini kaldirip o da yanaklarimdan opuyor. Cocuklar sevgiyi annelerinden ogreniyormus. Ben cok dokunmatik ve sarilgan minciklayan biriyim simdi o da bana aynisini yapiyor yani. Arada gelip beni gidiklamaya calisiyor cok komik. Lafi uzattim ama demem o ki, su an icin bir baglanma gostermemen karninla konusmaman falan absurd seyler degil. Gayet normal. Dogduklarinda farkli olacak.

Erkekler artıyordu Ben de hissediyorum çok tatlı bir his kıpır kıpır kelebek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…