2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Erkekler artıyordu Ben de hissediyorum çok tatlı bir his kıpır kıpır kelebek gibi
Ben bazen hissetmiyorum valla. 19+1 ama bir gun cok oynuyorsa obur gun 2 kere ancak hissediyorum. O da dikkat kesildigimden. Dedim ve hissettim. Artik pirpir degil benimki. Baskili bir sekilde hareketini hissediyorum. Basinc veriyor

Ben bazen hissetmiyorum valla. 19+1 ama bir gun cok oynuyorsa obur gun 2 kere ancak hissediyorum. O da dikkat kesildigimden.
Her an hissetmiyorum bazen dikkat kesilmeden bazen de uzanıyorum dokunuyorum o şekilde hissediyorum. Zaten uygulamada 6 saat uyanık kalır bebeğiniz şuan yazıyor. Uyuyorduryakında sağlam hissedeceğiz ahahaha

Her an hissetmiyorum bazen dikkat kesilmeden bazen de uzanıyorum dokunuyorum o şekilde hissediyorum. Zaten uygulamada 6 saat uyanık kalır bebeğiniz şuan yazıyor. Uyuyorduryakında sağlam hissedeceğiz ahahaha
Sira tekmelerde. Kizimin saglam tekmesini simdi bulundugum haftaya gore 1 hafta sonra hissetmistim. Heyecanla bekliyorum. Bu srada 9 gun sonra ayrintili usgye gidicem. En cok ona heyecanliyim. Gun sayiyorum.

Yok yok sadece heyecandan bağırdım o kadar yani. Ani heyecan keçirdim
Yok bir şey olmaz merak etme. Öyle herşeyden etkilenecek olsalardı kimsenin çocuğu olmazdı
Kızlar selam, benim zaman zaman kasigimda sizlama gibi oluyordu. Standarttan farklı olarak belim ve kasigim eş zamanlı sızlıyor. Böyle denk gelen oldu mu ? Sanki regl gibi
Ağrın olunca dinlen ve takipte kal. Büyük ihtimal rahim büyüdüğü içindir ve doğaldır. Ama bazen de kasılmalardan dolayı olabiliyor tam da dediğin gibi belden yanlara doğru bir ağrı yapıyor. İlk gebeliğimde bana da 7. Ay civarı olmuştu ama ben hamileyim illa oram buram ağrır diye pek kale almamıştım. Çok yoğun bir ağrı da değildi. Ama meğer kasılmalar başlamış erken doğum riskine karşı hemen progestan başlatmıştı doktor.
Benim bir arkadaşım kan ilacını meyve suyuyla içiyorum kabızlık problemim ortadan kalktı demişti bir de öyle dene istersen. Ben de günlük kuru üzüm, kuru kayısı tüketmeye çalışıyorum. Kabızlık varsa büyük ihtimal onun şişkinliği ve sertliğidir. Kasılma olsa ağrı da eşlik ederdi muhtemelen ki kabızlık ve gazda karın ağrısı yapar. O yüzden hamilelikte kabız olmamak için ekstra dikkatli olmamız lazım. Hem kabız olunca vucuttaki toksik yük artıyor ve kroniklesirse basura dönüyor sonra doğumda ıkınınca sıkıntı oluyor hem de neremizin ağrıdığını çözemiyoruz

Kızlar Eylül tipiğinden geliyorum size bir sorum var :)

Usg konusunda okuduğum kadarıyla bir zararı yok diyorlar ama bu kan akışını ölçen dopplar ( usg de görmüşsünüzdür mavi kırmızı olarak ölçüm yapıyor doktorlar) ısı verdiği için bi tık zararlıymış. Ben her hafta kontrole gidiyordum. Doktorum bir şey söylemedi ama geçtiğimiz hafta iki kez girdim. Aklıma takıldı böyle sıkça ultrasona giren var mı aranızda?

merhaba annelik duygusu öyle filmlerde anlatılan ya da sosyal medyada bahsedilen gibi bir şey değil. onun için kendinize dikkat etmeniz bile aslında onları önemsediğinizi gösteriyor ve bence korkmak çok normal çünkü belli bir konfor alanımız var doğunca bu alan yok olacak haliyle. ben de ara ara bu duygulara kapılıyorum zaten korkmazsan deli cesareti olur :) hareketlerini de hissedince zamanla onlara dair hayal kuracaksınız emin olun ama bize dayatılan insta mommy profilinde olmaması çok normal çünkü bir çoğu yapay

Cok gecmis olsun bisey sorabilir miyim beta hcg niz kaçtı bnmde ikiz mi diye karsilastirayim

Sakinleştim biraz ne diyeyim, iyi ki yazmışım buraya. Yoksa kendimi suçlamaktan heder olacaktım. Hepimizin yolu açık olsun. Sağolun

Bende tesadüfi denk geldim neden kapandigini da anlamadim aslinda ankamall gibi biryerde cok sapa bi noktada olduğu icin acaba insanlar görmedimi
Ayy üzüldüm acil gitmem lazm aklımda idi cumartesi yetiştiremedim oradaydım aslında.

Günaydın kızlar
Bugün 18+6 hafta olduk. Lakin gecem berbat geçti. Sıtma nöbeti, oluk oluk burun kanaması, karın ağrısı, ishal derken hiç uyuyamadım. inşallah sizin geceniz güzel geçmiştir.

SenaK Ben genelde sırt üstü yattığımda hissediyorum baya. Ayaktayken kendi kosturmacamdan hissetmiyorum pek.

OKYANUSYAA Annelik hisleri zamanla oturuyor hele ilk bebekse ne yaşayacağını da bilmiyor insan senin bir de ikiz belki endişeler heyecan hissini bastırıyor bile olabilir. Doğar doğmaz da hemen gelmeyebilir annelik duygusu hele bir de annenin kendi ağrısı sızısı çoksa. Bunlar önceden kınanma korkusuyla hiç dile getirilmiyordu ama çok şükür artık konuşuluyor. Lohusalık depresyonunu herkes yaşamasa da annelik hüznü diye bir dönem var hemen hemen herkes yaşıyor. O süreçte zaten annenin hormonlar altüst olmuş bir de bebeğime bağlanamadım.ben kötü bir anne miyim stresi yükleniyor. Hamilelikte bebek iyice hareketlenmeye başlayınca biraz biraz heyecan gelir muhtemelen. Şimdi daha erken içini rahat tut

M mucizeanne20 Ben ilk gebeliğimde de çok süslü yeni gelin pijaması tarzı almamıştım. istanbul'dA Kom'un outleti var Yenibosna star avm yakınında fabrika satış mağazasının altında. Oradan önden 3 düğmeli pijama takımı, gecelik sabahlık takımı falan almıştım. Ne çok sade ne de aşırı dantelli. Sonrasında yıllarca giydim o pijamaları. Zaten emzirirken illa ki önü düğmeli birşeyler gerekiyor sadece lohusayken değil. Doktor oğlumun gıda alerjisi geçene kadar emzirmemi tavsiye ettiği için 3 sene emzirdim, hep o pijamaları kullandım.

Bu sefer de Dagi ve Suwen den maskulen model aldım, önü komple düğmeli. Ama önden 3 düğmeli modeller de yeterli oluyor. Ben yandan düğmelileri pek pratik bulmadım, vardı öyle bir T-shirt üm ama rahat edemedim onunla. Ama LCW de indirimden yandan çıtçıtlı bir takım vardı onu da aldım çıtçıt düğme kadar uğraştırmaz diye umuyorum.

Canim, benim zaten erken doğum öykü var, kasılma hissedemiyorum ve de progestan 200 alıyorum her gün zaten. Bele de vurunca pimpiriklendim eş zamanlı. Dedim bende mi sadece oluyor yoksa yaşanıyor mu bu şekilde. Genelde akşam oluyor 2 gündür, sabah uyandigimda geçiyor
Yarin doktor günüm.bakalim, soracağım

Adam dün diyor ki bi hafta donra 3.400 olacak haberiniz olsun diyor hergün zam gekiyor zaten napayim dedim sinir oluyorum ya
Smdi zor bi zamandayiz o yuzden oyle malesef. Ben hamilelik basindan takip etmeye baslamistim 1400 du indirimsiz fiyati. Ocakta dogum yapacaktim aralik 27 de yuzde 27 indirim verdiler ama guncel fiyatina mi indirimlinin ustune mi bilemedim. 1000 e almayi beklerken daha uyguna almistim. Smdi her gecen gun once bindirip sonra indirdik diye goz boyuyolar ama yemezler

Günaydın kızlar
Bugün 18+6 hafta olduk. Lakin gecem berbat geçti. Sıtma nöbeti, oluk oluk burun kanaması, karın ağrısı, ishal derken hiç uyuyamadım. inşallah sizin geceniz güzel geçmiştir.
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
kızlar ateş ölçer alan var mı aranızda tavsiye edebileceğiniz bir marka
Braun en iyisi ama fiyatları baya pahalı. Ben oğluma alışveriş yaparken mağazadaki adam microlife önermişti. Tıbbi cihaz markası sonuçta uzmanlık alanları bu demişti bana da mantıklı gelmişti. Ama sonradan Arzum'un hem alından hem kulaktan ölçen modelini aldım, uyurken kulağına cihazı sokunca uyanıyordu bazen. Alından ölçtüğü için Arzum'dan çok memnun kaldım. Uyanıkken kulaktan da ölçüp kıyaslıyordum, ölçümleri doğru çıkıyordu hep.

Günaydın kızlar
Benimde burun tikanmasi basladi yine ayaklarim hic isinmiyo zaten her gece ayni degisen bisey yok gecmis olsun sana dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…