Ben bazen hissetmiyorum valla. 19+1 ama bir gun cok oynuyorsa obur gun 2 kere ancak hissediyorum. O da dikkat kesildigimden. Dedim ve hissettim. Artik pirpir degil benimki. Baskili bir sekilde hareketini hissediyorum. Basinc veriyorErkekler artıyorduBen de hissediyorum çok tatlı bir his kıpır kıpır kelebek gibi
Her an hissetmiyorum bazen dikkat kesilmeden bazen de uzanıyorum dokunuyorum o şekilde hissediyorum. Zaten uygulamada 6 saat uyanık kalır bebeğiniz şuan yazıyor. UyuyordurBen bazen hissetmiyorum valla. 19+1 ama bir gun cok oynuyorsa obur gun 2 kere ancak hissediyorum. O da dikkat kesildigimden.
Bende tesadüfi denk geldim neden kapandigini da anlamadim aslinda ankamall gibi biryerde cok sapa bi noktada olduğu icin acaba insanlar görmedimiAaa hadi ya keşke çıksa idim bugün
Sira tekmelerde. Kizimin saglam tekmesini simdi bulundugum haftaya gore 1 hafta sonra hissetmistim. Heyecanla bekliyorum. Bu srada 9 gun sonra ayrintili usgye gidicem. En cok ona heyecanliyim. Gun sayiyorum.Her an hissetmiyorum bazen dikkat kesilmeden bazen de uzanıyorum dokunuyorum o şekilde hissediyorum. Zaten uygulamada 6 saat uyanık kalır bebeğiniz şuan yazıyor. Uyuyorduryakında sağlam hissedeceğiz ahahaha
Adam dün diyor ki bi hafta donra 3.400 olacak haberiniz olsun diyor hergün zam gekiyor zaten napayim dedim sinir oluyorum yaBen 870 e almistim 4 yil omce
Yok bir şey olmaz merak etme. Öyle herşeyden etkilenecek olsalardı kimsenin çocuğu olmazdıYok yok sadece heyecandan bağırdım o kadar yani. Ani heyecan keçirdim
Ağrın olunca dinlen ve takipte kal. Büyük ihtimal rahim büyüdüğü içindir ve doğaldır. Ama bazen de kasılmalardan dolayı olabiliyor tam da dediğin gibi belden yanlara doğru bir ağrı yapıyor. İlk gebeliğimde bana da 7. Ay civarı olmuştu ama ben hamileyim illa oram buram ağrır diye pek kale almamıştım. Çok yoğun bir ağrı da değildi. Ama meğer kasılmalar başlamış erken doğum riskine karşı hemen progestan başlatmıştı doktor.Kızlar selam, benim zaman zaman kasigimda sizlama gibi oluyordu. Standarttan farklı olarak belim ve kasigim eş zamanlı sızlıyor. Böyle denk gelen oldu mu ? Sanki regl gibi
Benim bir arkadaşım kan ilacını meyve suyuyla içiyorum kabızlık problemim ortadan kalktı demişti bir de öyle dene istersen. Ben de günlük kuru üzüm, kuru kayısı tüketmeye çalışıyorum. Kabızlık varsa büyük ihtimal onun şişkinliği ve sertliğidir. Kasılma olsa ağrı da eşlik ederdi muhtemelen ki kabızlık ve gazda karın ağrısı yapar. O yüzden hamilelikte kabız olmamak için ekstra dikkatli olmamız lazım. Hem kabız olunca vucuttaki toksik yük artıyor ve kroniklesirse basura dönüyor sonra doğumda ıkınınca sıkıntı oluyor hem de neremizin ağrıdığını çözemiyoruzKızlar ben de dünden beri karnımı böyle sert sert hissediyorum, rahim kasılması olunca sertlik oluyormuş diye korktum ama, kan ilacına başladım kabızlık yaptı herhalde, tuvalete çıkamadım onun şişkinliğidir herhalde değil mi? Kasılma için daha çok erken
merhaba annelik duygusu öyle filmlerde anlatılan ya da sosyal medyada bahsedilen gibi bir şey değil. onun için kendinize dikkat etmeniz bile aslında onları önemsediğinizi gösteriyor ve bence korkmak çok normal çünkü belli bir konfor alanımız var doğunca bu alan yok olacak haliyle. ben de ara ara bu duygulara kapılıyorum zaten korkmazsan deli cesareti olur :) hareketlerini de hissedince zamanla onlara dair hayal kuracaksınız emin olun ama bize dayatılan insta mommy profilinde olmaması çok normal çünkü bir çoğu yapayMerhabalar; ben 18 haftalık hamileyim ikizlerim var erkek kız. Anormal olduğunu düşündüğüm birşey yaşıyorum. Bebeklerime karşı birşey hissedemiyorum. Öyle karnımı seveyim müzik dinleteyim konuşayım gidip birşeyler alayım isim düşüneyim odalarını hayal edeyim diye birşey yokiçimde birşey yok heves yok bu beni çok üzüyor. Allahım affetsin ben ne yaptım yapacağım dediğim zamanlar bile oluyor. Halbuki çok güzel duygularla ve planlı girdik bu yola. Var mı böyle olan, geçiyor mu. Eşimin desteği olmasa tümden boşlayacağım kendimi. Böyle saçma şey olur mu insan heveslenmez mi mutlu olmaz mı ya ((( aklımı yitireceğim
merhaba annelik duygusu öyle filmlerde anlatılan ya da sosyal medyada bahsedilen gibi bir şey değil. onun için kendinize dikkat etmeniz bile aslında onları önemsediğinizi gösteriyor ve bence korkmak çok normal çünkü belli bir konfor alanımız var doğunca bu alan yok olacak haliyle. ben de ara ara bu duygulara kapılıyorum zaten korkmazsan deli cesareti olur :) hareketlerini de hissedince zamanla onlara dair hayal kuracaksınız emin olun ama bize dayatılan insta mommy profilinde olmaması çok normal çünkü bir çoğu yapay
Cok gecmis olsun bisey sorabilir miyim beta hcg niz kaçtı bnmde ikiz mi diye karsilastirayim
Cok normal canım hiç kendini suçlama ilk gebeliğimde bende hiçbir şey hissetmedim hatta yani bazen kendime acaba bebeği kaybetsem üzülür müyüm bile dedim Allah affetsinCok hareketlenince biraz içim ısındı ama doğunca doğurduğum anda ağlama sesini duyunca o kadar ağladım ki içimde o sevgiyi hissettim suan ikinciye hamileyim yine normalim hareketleri hissedemiyorum ama bunda kaybetme korkusu yaşadığım İçin bebeğimle biraz daha bağlıyım
Sakinleştim biraz ne diyeyim, iyi ki yazmışım buraya. Yoksa kendimi suçlamaktan heder olacaktım. Hepimizin yolu açık olsun. SağolunHic de anormal degil. Evet cok mutlu olanlar bize resmedildigi sekilde hep konusanlar karnini oksayanlar vardir ama farkli turlusu de mumkun. Ben kizima hamileyken hic tribe giremiyordum. Dogmasi icin sabirsizlaniyordun, iyi olmasi ve zamaninda dogmasi icin dua ediyordum ama yok karnima muzik dinleteyim ( ki yanlis karina kulaklik takmak vs) yok konusayim ninni soylyeyeyim asla boyle seyler yapmadim. Bana karnimla konusmak komik ve tuhaf geliyordu napim. Bu kotu bir anne olacaginiz qnlamina gelmiyor.
Hatta bunun devaminda dogar dogmaz annelik vahiy gibi de inmiyor. Baglanmak zaman alabiliyor. Ilk gordugumde agladim ama genel vadede koruma endise duygusu disinda sevgi ve baglanma zamanla olustu. Bakimini veren bir bakici gibi hissediyordum ilk zamanlar. Sezaryen oldugum icin mi bilmiyorum çünkü gozlemlerime dayanarak normal dogum yapanlar zor elde ettikleri icin aninda baglaniyorlar gibi. Benim 2 hafta kadar almisti. Bir seyleri idrak edebilmem, anneligi benimsemem. Bunlar normal seylermis ama genelde insanlar bu duygulari yanlis anlasilmamak kinanmamak adina dillendirmiyor genelde. Şimdi cocuguma asigim. Her gun gozlerim doluyor severken. Icime icime sokasim geliyor kokusuna kurban oldugum. Bazi geceler oyle sevesim geliyor ki uyandirmayayim ama seveyim diye sekilden sekile giriyorum. Bazen kendime engel olamayip sapsup opup uyandiriyorum hattacocugum da cok seviyor sevilmeyi. Kendiji sevdirmek isteyince kendi geliyor kucagima, uzun uzun sevdiriyor kendini gulumseyerek, basini omzuma koyuyor sonra kafasini kaldirip o da yanaklarimdan opuyor. Cocuklar sevgiyi annelerinden ogreniyormus. Ben cok dokunmatik ve sarilgan minciklayan biriyim simdi o da bana aynisini yapiyor yani. Arada gelip beni gidiklamaya calisiyor cok komik. Lafi uzattim ama demem o ki, su an icin bir baglanma gostermemen karninla konusmaman falan absurd seyler degil. Gayet normal. Dogduklarinda farkli olacak.
Ayy üzüldüm acil gitmem lazm aklımda idi cumartesi yetiştiremedim oradaydım aslında.Bende tesadüfi denk geldim neden kapandigini da anlamadim aslinda ankamall gibi biryerde cok sapa bi noktada olduğu icin acaba insanlar görmedimi
Aynen bide dns90 nin dedigi gibi regl zmaninda cok oluyo sivilcelerimden anliyorum hemenÖncekilerden her yerim birden ağırmazdi, bunda ağırlıkça tereddüt ettim bihepimize geçmiş olsun o zaman
Canim, benim zaten erken doğum öykü var, kasılma hissedemiyorum ve de progestan 200 alıyorum her gün zaten. Bele de vurunca pimpiriklendim eş zamanlı. Dedim bende mi sadece oluyor yoksa yaşanıyor mu bu şekilde. Genelde akşam oluyor 2 gündür, sabah uyandigimda geçiyorYok bir şey olmaz merak etme. Öyle herşeyden etkilenecek olsalardı kimsenin çocuğu olmazdı
Ağrın olunca dinlen ve takipte kal. Büyük ihtimal rahim büyüdüğü içindir ve doğaldır. Ama bazen de kasılmalardan dolayı olabiliyor tam da dediğin gibi belden yanlara doğru bir ağrı yapıyor. İlk gebeliğimde bana da 7. Ay civarı olmuştu ama ben hamileyim illa oram buram ağrır diye pek kale almamıştım. Çok yoğun bir ağrı da değildi. Ama meğer kasılmalar başlamış erken doğum riskine karşı hemen progestan başlatmıştı doktor.
Benim bir arkadaşım kan ilacını meyve suyuyla içiyorum kabızlık problemim ortadan kalktı demişti bir de öyle dene istersen. Ben de günlük kuru üzüm, kuru kayısı tüketmeye çalışıyorum. Kabızlık varsa büyük ihtimal onun şişkinliği ve sertliğidir. Kasılma olsa ağrı da eşlik ederdi muhtemelen ki kabızlık ve gazda karın ağrısı yapar. O yüzden hamilelikte kabız olmamak için ekstra dikkatli olmamız lazım. Hem kabız olunca vucuttaki toksik yük artıyor ve kroniklesirse basura dönüyor sonra doğumda ıkınınca sıkıntı oluyor hem de neremizin ağrıdığını çözemiyoruz
Sivilce oluyor mu hala yaAynen bide dns90 nin dedigi gibi regl zmaninda cok oluyo sivilcelerimden anliyorum hemen
Cildim cok yagli benim ya bide yerken kendimi kaybediyorum her ay 1 2 tane cikiyo onun disinda cildim harika ogluş parlatti beni iyiceSivilce oluyor mu hala ya
Smdi zor bi zamandayiz o yuzden oyle malesef. Ben hamilelik basindan takip etmeye baslamistim 1400 du indirimsiz fiyati. Ocakta dogum yapacaktim aralik 27 de yuzde 27 indirim verdiler ama guncel fiyatina mi indirimlinin ustune mi bilemedim. 1000 e almayi beklerken daha uyguna almistim. Smdi her gecen gun once bindirip sonra indirdik diye goz boyuyolar ama yemezlerAdam dün diyor ki bi hafta donra 3.400 olacak haberiniz olsun diyor hergün zam gekiyor zaten napayim dedim sinir oluyorum ya
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?Günaydın kızlar
Bugün 18+6 hafta olduk. Lakin gecem berbat geçti. Sıtma nöbeti, oluk oluk burun kanaması, karın ağrısı, ishal derken hiç uyuyamadım.inşallah sizin geceniz güzel geçmiştir.
Braun en iyisi ama fiyatları baya pahalı. Ben oğluma alışveriş yaparken mağazadaki adam microlife önermişti. Tıbbi cihaz markası sonuçta uzmanlık alanları bu demişti bana da mantıklı gelmişti. Ama sonradan Arzum'un hem alından hem kulaktan ölçen modelini aldım, uyurken kulağına cihazı sokunca uyanıyordu bazen. Alından ölçtüğü için Arzum'dan çok memnun kaldım. Uyanıkken kulaktan da ölçüp kıyaslıyordum, ölçümleri doğru çıkıyordu hep.kızlar ateş ölçer alan var mı aranızda tavsiye edebileceğiniz bir marka
Benimde burun tikanmasi basladi yine ayaklarim hic isinmiyo zaten her gece ayni degisen bisey yok gecmis olsun sana dikkat etGünaydın kızlar
Bugün 18+6 hafta olduk. Lakin gecem berbat geçti. Sıtma nöbeti, oluk oluk burun kanaması, karın ağrısı, ishal derken hiç uyuyamadım.inşallah sizin geceniz güzel geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?