2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Piss fırsatçılar işte

merhaba, bence böyle duygular yaşamamız çok normal. ben eylülde evlendim, normalde 2-3 sene kesin çocuk düşünmem diyordum. ekimde kadın doğuma muayeneye gittim amh değerimde çok düşüş olmuş. evlenmeden önce yaptırmıştım normal değerler arasındaydı ama 6 ayda yarısını kaybetmişim riskli seviyeye gelmişti. bizim ailede de erken menapoz anne ve baba tarafında genetik. ablamın doktoruna gitmiştim düşük amh sonucunu aldıktan sonra. doktor tüp bebek uzmanıymış eşimle beni baya korkuttu. ben artık tüp bebek doktorlarının bu olaya ticari gözle baktıklarını düşünmeye başladım zaten. bu olay ilk değildi tanık olduğum. bizde o korkuyla embriyo donduralım dedik başta, sonra ben yaşayacağım psikolojiyi düşündüm, maddi manevi yıpranacağım dedim. eşimi ikna ettim, deneyelim dedik. ikimizde çok eminiz ama kesin olmaz herkes aylarca deniyor diye. şansa ilk denememizde hamile kaldım :) daha evliliğimi anlayamadım eşimle biz çocuk gibiyiz çünkü şimdi bide bebek bekliyoruz :) bazen hamile arkadaşımla konuşuyorum sanki onun sevinciyle benimki bir değil gibi. çünkü o aylar önce planlamış bunu bekliyordu. kendime anne demek bile tuhafıma gidiyor :) keşke diğer arkadaşım gibi hissedebilsem diyorum, ama bazende benim için böylesi hayırlısıymış mutsuzda değilim oğluşumu sabırsızlıkla bekliyorum:)

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Teşekkür ederim iyiyim şimdilik çok şükür tabi bu gece nasıl olur bilmiyorum
Benimde burun tikanmasi basladi yine ayaklarim hic isinmiyo zaten her gece ayni degisen bisey yok gecmis olsun sana dikkat et
Aman sağlıklı olsunlar da biz katlanırız. Ama hamilelik gerçekten dışarıdan göründüğü kadar kolay değilmiş anladım artık.

kesinlikle kendini suclama lutfen gayet normal kucagina aldiginda degisecegini dusunuyorum ben
bende bi degisik versiyonunu yasiyorum acikcasi ama pek takmiyorum mesela halen konusmuyorum mesele soruyorlar oglum olacak diyemiyorum
ama sor 1 kiziimmmm var boncuk prensesimmmm askimmm bebegimmmm var

cok gecmis olsun canim valla hic keyfini cikaramadik bu isin arkadaslar var anam susluenip puslenelip saliniyorlar ben halen hamileyim demeye korkuyorum

cok gecmis olsun canim valla hic keyfini cikaramadik bu isin arkadaslar var anam susluenip puslenelip saliniyorlar ben halen hamileyim demeye korkuyorum
Çok sağol kuzum ❤ İnan bende ona çok şaşırıyorum. Hamile kadın bilmem kaç aylık dediğin gibi maşallah ne süsünden ne püsünden geri kalmıyor. Ben durumu zor alıyorum halsizlikten

Kızlar selam, benim zaman zaman kasigimda sizlama gibi oluyordu. Standarttan farklı olarak belim ve kasigim eş zamanlı sızlıyor. Böyle denk gelen oldu mu ? Sanki regl gibi
Benim sanki arada bir bişey batıyor gibi oluyor ama anladım anlık bişey belimde yemek yapmaya bakayım o arada bile hemen ağrıyor

Erkekler artıyordu Ben de hissediyorum çok tatlı bir his kıpır kıpır kelebek gibi
Evet yaaa benden başka kimse hissedemiyor ya daha çok sahipleniyorum böyle olunca sanki sadece benimmiş gibi geliyor
SenaK Ben genelde sırt üstü yattığımda hissediyorum baya. Ayaktayken kendi kosturmacamdan hissetmiyorum pek.
Bende öyleydim şimdi otururken eğer dik oturursam hissediyorum

Bende başlarda öyleydim sanki yok gibi yaşıyordum ama sürekli kendime varlığını hatırlattım kendime kızmadım, öfkelenmedim herkes her duyguyu hemen kabullenemiyor bende geç kabullenirim diyordum sürekli konuşmaya başladım şuan bizi duyuyorlar mesela 18. Haftada sesler netleşiyor içinden gelmese, komik ve saçma bile gelse konuş onlarla, karnını sev yavaş yavaş hareketlerini hissettikçe iyice sahipleniyor insan. İleriye dönük korkma korkular uzaklaştırıyor. Anne olacaksın öyle düşün onlar için eşsiz 1 tanecik olacaksın. Dünyaya getirebileceğin veya yapabileceğin daha güzel hiç bir şey olmayacak
Çok yazdım velhasıl ben bunları düşünerek kendimi motive ettim etmem gerektiğini düşündüm çünkü o sevgiyi hissetmeye hem benim hemde bebeğimin ihtiyacı vardı şimdi baya evde birisi varmış gibi muhabbet ediyorum yediğim yemeği tanıtıyorum bak kızım bu ıspanak ben çok severim falan kafayı yedim iyice ama iyi geliyor insana

İ
Benimde burun tikanmasi basladi yine ayaklarim hic isinmiyo zaten her gece ayni degisen bisey yok gecmis olsun sana dikkat et
Burun tıkanması bende de var. Hamilelik nezlesi deniyormuş sanırım. Malesef ben arada iliadin sprey kullanıyorum acmak icin. Denizsuyu spreyimde var ama 10 dk rahatlatmaktan başka bir işe yaramıyor. Yoksa uyuyamıyorum zaten geceleri

Aynen pek ise yaramiyo bende 4 aydir var bu yeni olsa keske arada bi aciliyor sonra yine uzun sure ugras dur gunduzde kapali gecede hamilelikle alakali kizimdada vardi yaz gunu bile deli gibi hapsrma burun tikanikligi vardi ordan hatirliyorum

4lü taramamiz vardi bugün ölçümlerimiz normal çok şükür ama plesentamiz rahim agzina yerleşmiş kanama olabilir dedi doktorum yat iş yapma agir kaldirma dedi insallah kanama falan olmaz ya pipi de yerinde duruyormuş daha da değişmez zaten herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…