- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Boyasiz hallet amagiz gel bene sanayiciyiz hallederiz
allah allah benimde oyleydi ilk zamanlar cok kanama falan oldu ama cok sukur kesildi yukari cikti bu aylarda cikmiyor mu yukari4lü taramamiz vardi bugün ölçümlerimiz normal çok şükür ama plesentamiz rahim agzina yerleşmiş kanama olabilir dedi doktorum yat iş yapma agir kaldirma dedi insallah kanama falan olmaz ya pipi de yerinde duruyormuşdaha da değişmez zaten herhalde
boyada bizim isimiz aradan ciksin bosverBoyasiz hallet ama
Bende de bayadır var ama suan cok ileri boyutta. Gece gündüz tıkalı mecbur iliadin verdi doktorumAynen pek ise yaramiyo bende 4 aydir var bu yeni olsa keske arada bi aciliyor sonra yine uzun sure ugras dur gunduzde kapali gecede hamilelikle alakali kizimdada vardi yaz gunu bile deli gibi hapsrma burun tikanikligi vardi ordan hatirliyorum
Ay cok sükür benimde 12.haftayla birlikte bitti o kanamalar ya neydi onlar öyle.. her defasında yüreğim ağzımda doktora gidiyordum kıpkırmızı kanlarallah allah benimde oyleydi ilk zamanlar cok kanama falan oldu ama cok sukur kesildi yukari cikti bu aylarda cikmiyor mu yukari
kesinlikle kimse dokunamiyor ya böyle ohh diyorumEvet yaaa benden başka kimse hissedemiyor ya daha çok sahipleniyorum böyle olunca sanki sadece benimmiş gibi geliyor
Bende öyleydim şimdi otururken eğer dik oturursam hissediyorum
Dikkat et canım dinlen .4lü taramamiz vardi bugün ölçümlerimiz normal çok şükür ama plesentamiz rahim agzina yerleşmiş kanama olabilir dedi doktorum yat iş yapma agir kaldirma dedi insallah kanama falan olmaz ya pipi de yerinde duruyormuşdaha da değişmez zaten herhalde
16+4 üz degişir daha yeri dedi doktorumallah allah benimde oyleydi ilk zamanlar cok kanama falan oldu ama cok sukur kesildi yukari cikti bu aylarda cikmiyor mu yukari
Dikkat et canım dinlen .Pipi yerinde ise tamam.
Valla bi şekilde alincak artik hafta içi bigün baska bi avmde bakcamSmdi zor bi zamandayiz o yuzden oyle malesef. Ben hamilelik basindan takip etmeye baslamistim 1400 du indirimsiz fiyati. Ocakta dogum yapacaktim aralik 27 de yuzde 27 indirim verdiler ama guncel fiyatina mi indirimlinin ustune mi bilemedim. 1000 e almayi beklerken daha uyguna almistim. Smdi her gecen gun once bindirip sonra indirdik diye goz boyuyolar ama yemezler
Akşamları oluyorsa yorgunluktan da olabilir. Yatınca dinlenince düzeliyor demek ki bu iyi haber bence. Zaten progestan da alıyorsan hiç korkma. Neyseki doktor kontrolün yakınmış, yoksa evham yapıyor insan ister istemez. Yarın doktorun da içini rahatlatacak şeyler söyler inşallah.Canim, benim zaten erken doğum öykü var, kasılma hissedemiyorum ve de progestan 200 alıyorum her gün zaten. Bele de vurunca pimpiriklendim eş zamanlı. Dedim bende mi sadece oluyor yoksa yaşanıyor mu bu şekilde. Genelde akşam oluyor 2 gündür, sabah uyandigimda geçiyor
Yarin doktor günüm.bakalim, soracağım
kesinlikle kimse dokunamiyor ya böyle ohh diyorumsadece benim şuan. Doğunca babaanneler filan şap şap öpüyor ya malesef sinir oluyorum ben öpmeye kıyamıyorum minik minik onlar şimdiden çocuğumu severken babaannesi bili bilisini yesin diyor bana geliyor cinnet
Hani bize de göster ne aldıınnnnvalla dün bi dünya alışveriş yaptim gerci aldigim tek mavi şey manikür setide olsun degişmesin artik bi zahmet
Ah ahhh. Kıskanç anne gibi görüncem ama şimdi anlamazlar işte anne gibi kim düşünülebilir bu çocuklarıAkşamları oluyorsa yorgunluktan da olabilir. Yatınca dinlenince düzeliyor demek ki bu iyi haber bence. Zaten progestan da alıyorsan hiç korkma. Neyseki doktor kontrolün yakınmış, yoksa evham yapıyor insan ister istemez. Yarın doktorun da içini rahatlatacak şeyler söyler inşallah.
Ay ben de yenidoğanın elden ele gezmesine, şap şup öpülmesine karşıyım. Bağışıklıkları yok zaten, bir de uçuk falan varsa Allah korusun herpes bebeklerde öldürücü bir virüsBelki şimdi pandemiden dolayı ellerini yıkamadan falan dokunmaz kimse.
Hele öyle büllük, bili bili muhabbetlerine sinir olurum. Bebeği kucağına alıp pipisini elleyenleri yolasım geliyorHele bir de aile içinden olunca cinnet garanti
yukari cikincq dunya varmis diyeceksin aynen degisir16+4 üz degişir daha yeri dedi doktorum
En fazla 3 lt içiyorum.gunde 5 lt su icen varmi
Ben 1.5 litreyi zor içiyorum vallagunde 5 lt su icen varmi
3,5lt içiyorumgunde 5 lt su icen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?