2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah allah benimde oyleydi ilk zamanlar cok kanama falan oldu ama cok sukur kesildi yukari cikti bu aylarda cikmiyor mu yukari

Aynen pek ise yaramiyo bende 4 aydir var bu yeni olsa keske arada bi aciliyor sonra yine uzun sure ugras dur gunduzde kapali gecede hamilelikle alakali kizimdada vardi yaz gunu bile deli gibi hapsrma burun tikanikligi vardi ordan hatirliyorum
Bende de bayadır var ama suan cok ileri boyutta. Gece gündüz tıkalı mecbur iliadin verdi doktorum sende bi danıs istersen hayat kalitesi cok etkileniyor.

allah allah benimde oyleydi ilk zamanlar cok kanama falan oldu ama cok sukur kesildi yukari cikti bu aylarda cikmiyor mu yukari
Ay cok sükür benimde 12.haftayla birlikte bitti o kanamalar ya neydi onlar öyle.. her defasında yüreğim ağzımda doktora gidiyordum kıpkırmızı kanlar

Evet yaaa benden başka kimse hissedemiyor ya daha çok sahipleniyorum böyle olunca sanki sadece benimmiş gibi geliyor

Bende öyleydim şimdi otururken eğer dik oturursam hissediyorum
kesinlikle kimse dokunamiyor ya böyle ohh diyorum sadece benim şuan. Doğunca babaanneler filan şap şap öpüyor ya malesef sinir oluyorum ben öpmeye kıyamıyorum minik minik onlar şimdiden çocuğumu severken babaannesi bili bilisini yesin diyor bana geliyor cinnet

Dikkat et canım dinlen . Pipi yerinde ise tamam.

Valla bi şekilde alincak artik hafta içi bigün baska bi avmde bakcam

Akşamları oluyorsa yorgunluktan da olabilir. Yatınca dinlenince düzeliyor demek ki bu iyi haber bence. Zaten progestan da alıyorsan hiç korkma. Neyseki doktor kontrolün yakınmış, yoksa evham yapıyor insan ister istemez. Yarın doktorun da içini rahatlatacak şeyler söyler inşallah.

Ay ben de yenidoğanın elden ele gezmesine, şap şup öpülmesine karşıyım. Bağışıklıkları yok zaten, bir de uçuk falan varsa Allah korusun herpes bebeklerde öldürücü bir virüs Belki şimdi pandemiden dolayı ellerini yıkamadan falan dokunmaz kimse.

Hele öyle büllük, bili bili muhabbetlerine sinir olurum. Bebeği kucağına alıp pipisini elleyenleri yolasım geliyor Hele bir de aile içinden olunca cinnet garanti

Ah ahhh. Kıskanç anne gibi görüncem ama şimdi anlamazlar işte anne gibi kim düşünülebilir bu çocukları Allah'ım evlatlarımızı analı babalı büyütsün

kızlar benimde durumum kötü dondurma yedim sonra boğazım şişti, gribe döndü. test yaptırmaya gidemiyorum işyerinde durumlar sıkışık bölümde tekim rapor alamam şuan tam iyi olucam evin havası kuru sanırım, gece uyuduğumda boğazım şiş uyanıyorum. peteklerin üzerine su şişeleri koydum evi havalandırdım ama fayda etmedi. gece saat başı uyandım. akıntım, hapşırığım bitmiyor. ne yapıcam bilmiyorum. ilaçta kullanamıyorum, ıhlamur içiyorum yada ılık ballı limonlu su yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…