2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sekerden kaynaklidir.
bende de seker cikti hamilelikte. bugünkü kontrolümde suyun cok fazla dendi . diyetine dikkat et dedi doktorum.
sekerini kontrol etmen gerek. kan tahlilini o yüzden vermistir. aclik sekerin yüksek cikarsa seker takibine alinacaksin.
Korkma..

Ağrılarda muzdarip olan bi hamilede benim cidden grupça çürüğüz galiba kızlar benim ağrılar oturdukça artıyor hatta vajinaya baskı yapıyor gibi resmen değişik bir ağrı
Cidden çürük hissediyorum kendimi başka ağrım yok ama baş ağrılarım yetiyor. Tabi alerjik nezle de cabası.

Cidden çürük hissediyorum kendimi başka ağrım yok ama baş ağrılarım yetiyor. Tabi alerjik nezle de cabası.
Bende de alerjik astım var ilacımıda kullanamadığım için sürekli tıkalıyım 1 haftadırda mide yanmalarım başladı, daha ne çıkacak merakla bekliyorum

ben sanirim su aseriyorum yani su icince cennete gitmis gelmis gibi oluyorum
zararlidir fazlasi azaltamiyorum
Maşallah kız. Bi doktoruna sor istersen bunu. Ben 3 lt den sonra varil gibi geziyorum. Karnıma dürtsem ağzımdan su çıkacak. Yangın bile söndürürüm o durumda herhalde

Selam hanımlar umarım iyisinizdir. Ben evdeyim hala raporluyum cumartesi iş bası yapacagım. Ayın ükisinde ayrıntılı ultrason çekilecek ve zaman geçmek bilmiyor. Dün gece tuvalete kalktım . Yatmamla tekmesini hissettim. 6 kez sert şekilde vurdu. İlk defa bu kadar sert vurdu. Dısarıdan elimle bile hissediyordum. Eşimi uyandırmamak için zor tuttum kendimi. Bir daha ne zaman öyle tekme atar bilmiyorjm ama merakla bekliyorum

Ayy ne güzel bende 30 unu bekliyorum ayrıntılı için. Sanki hiç gelmeyecek gibi o zaman. 3 gündür gene hiç bir şey hissetmiyorum

Ben hala hiç benek hareketi hissetmedim. Doktorum ilk çocukta normal olduğunu söyledi..
Sizleri okuyunca tedirgin oluyorum.. yani aslında ne hissetmem gerektiğinde bilmiyorum

Ben hala hiç benek hareketi hissetmedim. Doktorum ilk çocukta normal olduğunu söyledi..
Sizleri okuyunca tedirgin oluyorum.. yani aslında ne hissetmem gerektiğinde bilmiyorum

Canim ilk çocukta çok normal. Herk3s farklı hissediyordur belki ama bende karnımın içinde bsey pit pit ediyor gibi veya baloncuk olmuş gibi hissediyordum, yine öyle hissettim. Tedirgin olacağın durum yok, ilk gebelikte rahim ilk büyüyor esniyor çok normal :)

Aynen pek ise yaramiyo bende 4 aydir var bu yeni olsa keske arada bi aciliyor sonra yine uzun sure ugras dur gunduzde kapali gecede hamilelikle alakali kizimdada vardi yaz gunu bile deli gibi hapsrma burun tikanikligi vardi ordan hatirliyorum
Yaa bende de öyle 3 aydir burnum tıkanıyor su bile içemiyorum

Bende de alerjik astım var ilacımıda kullanamadığım için sürekli tıkalıyım 1 haftadırda mide yanmalarım başladı, daha ne çıkacak merakla bekliyorum
Daha bişe çıkmaz inşallah. Bunlr yetiyor bize benim mide yanmalari tam başlamadi ama yakındır.

1.5 lt lik Pet şişeler aldı eşim. Her gün o u çalışırken yanımda tutup.bitiriyorum. üzerine max 2 lt ye tamamlanıyor ama. 2 nin üzerinde içen arkadaşları tebrik ederim :)
Aynen aldırcam yoksa içeceğim yok yazın bile böyleyim ya şaka gibi.

ben sanirim su aseriyorum yani su icince cennete gitmis gelmis gibi oluyorum
zararlidir fazlasi azaltamiyorum
Bu da güzel. İşte herşeyin fazlası zarar biz yeterli içsek hatta yeterliye yakın da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…