2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben rahat 3, 3,5 litre iciyorumdur ama isemekten bıktım ya isin o kismi olmasa su icmek harika bir sey.
iste ben o hissi anlatamiyorum asla zorlamiyorum icmek icin tam tersi mesala
koca bardak iciyorum tamam yarim saat icmiyim diyorum bi bakiyorum gene elimde su
yani yeniden dogmus gibi bi mutlu oluyorum anlatamam

Eklentiler

• IMG-20220314-WA0006.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 69
Ayy ne güzel bende 30 unu bekliyorum ayrıntılı için. Sanki hiç gelmeyecek gibi o zaman. 3 gündür gene hiç bir şey hissetmiyorum
Bende bazen birşey hissetmiyorun iki gün hissetmediğim oluyor . Korkuyorum üzülüyorum. Sonra hiç ummadıgım bir anda atıyor tekme ya da dönüyor içimde. :)

Ben cok depresif hissediyorum bu son gunlerde. Kapali soguk havalar beni cok etkiliyor. Sanirim bu gunden sonra hava duzelecek burda. Ben de oflayip puflayip dururken birden aklima yeni bir fikir geldi. Orgu ormeye karar verdim. Bu aksam sis ve ip almaya gidicez. Hobi olsun diye baslicam. Arada alrilik boya yapiyorum ama beyaz boyam bitti. Hem dedim farklilik olsun, yeni bir seyler deneyeyim. Hic bilmiyorum ama youtubeda baslangic videolari var. 6-9 ay icin bir patik yapmak istiyorum. Ocak-Mart arasina tekabul ediyor. Ben Ekimden giydirmeye baslarim.

Bir kısmı bu biraz 3 5 biseyde ebebekten aldim h&m 3al 2 öde vardi
Ayyyy hepsi benim renklerimm. Erkek mavi kız pembe alırlar ya ay kızımda da yapmadım onu. Yeşil kahve ekru tonlar pastel tonlar alcam

iste ben o hissi anlatamiyorum asla zorlamiyorum icmek icin tam tersi mesala
koca bardak iciyorum tamam yarim saat icmiyim diyorum bi bakiyorum gene elimde su
yani yeniden dogmus gibi bi mutlu oluyorum anlatamam
Ben de zorlamiyorum. Surekli yanimda bir sise var biri bitiyor digeri geliyor. Su siselerini deviriyorum. Cocugum da kipirdaniyor ben su icince. Ama dun saydim gece 4 kez cise kalktim. Zor geliyor ya

Örgü eski mesleğim 2.5 sene kadar instagramda Türkiyeye ve yurtdışına el emeği çantalar yaptım sattım. Sonra Network yapmaya başladım 3 yıldır bu sektördeyim. Bebişe punch pano yapcam. El emeği olaylarında size de örnekler atayım fikir olur zaman güzel geçer en azından YouTube kanalımda var da burda şey yapmayım onu.

benim uyku halim geçti ama günde 1 dinlenme güzel gelmiyor değil:) yanma akşamları oluyor malesef.

Bugun calismiyorum. Ooo keyif yapiyorum valla. Sefam olsun. Aaa gecen Persembe qrkadasim dogum yapti. Soylemedim di mi. Ilk gebeligimizde de beraber hamileydik. 1.5 ay buyuk oglu kizimdan. Bana hamileligini haber verdiginde ben de 4 haftalik hamileymisim, bilmiyormusum. Kendimi gelinin hamile kaldigini duyunca ardindan cocuk patlatan gorumce gibi hissetmistim. Ama bu seferkini bilincli yaptim. 5 aylik hamileydi ben hamile kaldim. Hatta dedim ilkinde beraber hamile kaldik. Bu sefer kiz dogursun ben sonra hamile kalmayi deneyeyim. Sonra dediiimm amaaan kendi istedigimi neden millet ne dicek diye erteliyorum. Biz hep 2 yas aralikli yapmak istemistik. Hem dedim ilk denemeden de olmaz biz simdi baslariz artik ne zamanq kismet olursa, bir kere bir gun denedik oldu sasilcak sey eminim kiz bana kil oluyodur bu da benim hamile kalmami bekliyor sanki diye.

ay hayalim battaniye orsene sonra saklarsin oda cocuguna veririr babaannesi

Ayyyy hepsi benim renklerimm. Erkek mavi kız pembe alırlar ya ay kızımda da yapmadım onu. Yeşil kahve ekru tonlar pastel tonlar alcam
Sevmiyorum ya ben boyle renkler tam benlik aci kahve koyu yeşil ne o mavi mavi vallahi manikur setinde sadece pembe ve mavi vardi bi o mavi

Aaaa harika ya. Olur mu ya, tam da su anda bence kanalini sey etmelisin. Ben de senden baka baka yaparim. Resmen bulunmaz nimet. Vay canina. Cok sevindim.

Aman ne derse desin benim arkadaşimlar günlerimiz bile birebir ahahahhahaha

ay hayalim battaniye orsene sonra saklarsin oda cocuguna veririr babaannesi
Ay ne guzel olur. Denicem. El isi derslerinde hep sıkı sıkı yapiyordum, kuculuyordu sallar asagi dogru bu sefer bol birakicam diye unlmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…