Ben rahat 3, 3,5 litre iciyorumdur ama isemekten bıktım yaben sanirim su aseriyorum yani su icince cennete gitmis gelmis gibi oluyorum
zararlidir fazlasi azaltamiyorum
iste ben o hissi anlatamiyorum asla zorlamiyorum icmek icin tam tersi mesalaBen rahat 3, 3,5 litre iciyorumdur ama isemekten bıktım yaisin o kismi olmasa su icmek harika bir sey.
Hani bize de göster ne aldıınnnn
Bir kısmı bu biraz 3 5 biseyde ebebekten aldim h&m 3al 2 öde vardiHani bize de göster ne aldıınnnn
Bende bazen birşey hissetmiyorun iki gün hissetmediğim oluyor . Korkuyorum üzülüyorum. Sonra hiç ummadıgım bir anda atıyor tekme ya da dönüyor içimde. :)Ayy ne güzelbende 30 unu bekliyorum ayrıntılı için. Sanki hiç gelmeyecek gibi o zaman. 3 gündür gene hiç bir şey hissetmiyorum
Ben üç bardak zor içiyorum. Ona ragmen tuvaletten cıkmıyorum . Suyu arttırmam lazımBen rahat 3, 3,5 litre iciyorumdur ama isemekten bıktım yaisin o kismi olmasa su icmek harika bir sey.
Ayyyy hepsi benim renklerimm. Erkek mavi kız pembe alırlar ya ay kızımda da yapmadım onu. Yeşil kahve ekru tonlar pastel tonlar alcamBir kısmı bu biraz 3 5 biseyde ebebekten aldim h&m 3al 2 öde vardi
Ben de zorlamiyorum. Surekli yanimda bir sise var biri bitiyor digeri geliyor. Su siselerini deviriyorum. Cocugum da kipirdaniyor ben su icince. Ama dun saydim gece 4 kez cise kalktim. Zor geliyor yaiste ben o hissi anlatamiyorum asla zorlamiyorum icmek icin tam tersi mesala
koca bardak iciyorum tamam yarim saat icmiyim diyorum bi bakiyorum gene elimde su
yani yeniden dogmus gibi bi mutlu oluyorum anlatamam
Örgü eski mesleğimBen cok depresif hissediyorum bu son gunlerde. Kapali soguk havalar beni cok etkiliyor. Sanirim bu gunden sonra hava duzelecek burda. Ben de oflayip puflayip dururken birden aklima yeni bir fikir geldi. Orgu ormeye karar verdim. Bu aksam sis ve ip almaya gidicez. Hobi olsun diye baslicam. Arada alrilik boya yapiyorum ama beyaz boyam bitti. Hem dedim farklilik olsun, yeni bir seyler deneyeyim. Hic bilmiyorum ama youtubeda baslangic videolari var. 6-9 ay icin bir patik yapmak istiyorum. Ocak-Mart arasina tekabul ediyor. Ben Ekimden giydirmeye baslarim.
benim uyku halim geçti ama günde 1 dinlenme güzel gelmiyor değil:) yanma akşamları oluyor malesef.Kızlar bu ara hep uyumak istiyorum. Birkaç gündür yataktan çıkasım gelmiyor. Mide bulantısı mide yanmasına dönüştü zaten. Ne yesem sıkıntı. Uyku isteği havalardan mı acaba diyorum ama benim gibi olan var mı?
Ay insallah degisiryukari cikincq dunya varmis diyeceksin aynen degisir
ay hayalim battaniye orsene sonra saklarsin oda cocuguna veririr babaannesiBen cok depresif hissediyorum bu son gunlerde. Kapali soguk havalar beni cok etkiliyor. Sanirim bu gunden sonra hava duzelecek burda. Ben de oflayip puflayip dururken birden aklima yeni bir fikir geldi. Orgu ormeye karar verdim. Bu aksam sis ve ip almaya gidicez. Hobi olsun diye baslicam. Arada alrilik boya yapiyorum ama beyaz boyam bitti. Hem dedim farklilik olsun, yeni bir seyler deneyeyim. Hic bilmiyorum ama youtubeda baslangic videolari var. 6-9 ay icin bir patik yapmak istiyorum. Ocak-Mart arasina tekabul ediyor. Ben Ekimden giydirmeye baslarim.
ben de net hissediyorum eşim kızım da hissetti eskiden sadece bana seğirme gibiydi şimdi çok net çok şükür sağlıkla inşallahAy ben artık bu hissettiğimin gaz değil bebiş olduğunu anlamaya başladımseğirir gibi oluyor, elimi üstüne koyunca duruyo ama :)
Sevmiyorum ya ben boyle renkler tam benlik aci kahve koyu yeşil ne o mavi maviAyyyy hepsi benim renklerimm. Erkek mavi kız pembe alırlar ya ay kızımda da yapmadım onu. Yeşil kahve ekru tonlar pastel tonlar alcam
Aaaa harika ya. Olur mu ya, tam da su anda bence kanalini sey etmelisin. Ben de senden baka baka yaparim. Resmen bulunmaz nimet. Vay canina. Cok sevindim.Örgü eski mesleğim2.5 sene kadar instagramda Türkiyeye ve yurtdışına el emeği çantalar yaptım sattım. Sonra Network yapmaya başladım 3 yıldır bu sektördeyim. Bebişe punch pano yapcam. El emeği olaylarında size de örnekler atayım fikir olur zaman güzel geçer en azından YouTube kanalımda var da burda şey yapmayım onu.
Aynen aldırcam yoksa içeceğim yokyazın bile böyleyim ya şaka gibi.
Aman ne derse desinBugun calismiyorum. Ooo keyif yapiyorum valla. Sefam olsun. Aaa gecen Persembe qrkadasim dogum yapti. Soylemedim di mi. Ilk gebeligimizde de beraber hamileydik. 1.5 ay buyuk oglu kizimdan. Bana hamileligini haber verdiginde ben de 4 haftalik hamileymisim, bilmiyormusum. Kendimi gelinin hamile kaldigini duyunca ardindan cocuk patlatan gorumce gibi hissetmistim.Ama bu seferkini bilincli yaptim. 5 aylik hamileydi ben hamile kaldim. Hatta dedim ilkinde beraber hamile kaldik. Bu sefer kiz dogursun ben sonra hamile kalmayi deneyeyim. Sonra dediiimm amaaan kendi istedigimi neden millet ne dicek diye erteliyorum. Biz hep 2 yas aralikli yapmak istemistik. Hem dedim ilk denemeden de olmaz biz simdi baslariz artik ne zamanq kismet olursa, bir kere bir gun denedik oldu sasilcak sey eminim kiz bana kil oluyodur bu da benim hamile kalmami bekliyor sanki diye.
Hepsi çok tatlılarBir kısmı bu biraz 3 5 biseyde ebebekten aldim h&m 3al 2 öde vardi
Ay ne guzel olur. Denicem. El isi derslerinde hep sıkı sıkı yapiyordum, kuculuyordu sallar asagi dogruay hayalim battaniye orsene sonra saklarsin oda cocuguna veririr babaannesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?