2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa harika ya. Olur mu ya, tam da su anda bence kanalini sey etmelisin. Ben de senden baka baka yaparim. Resmen bulunmaz nimet. Vay canina. Cok sevindim.
Bebeklere yönelik hani kazak vs yok ama daha çok çanta yapımı Stradivarius motifli suveterini yapmıştım o tarz şeyler var tam gaza basmıştim hamile olunca ara verdim elime bir şey alamıyorum. Ama siz ne yapmak istiyorsunuz deyin ben size kanal bulurum Mesela ben dediğim gibi punch tablo yapcam aslan figürü düşünüyorum. İlk ona başlicam çok zevkli punch tavsiye ederim . İğnesi oluyor çok da uygundu. Sonra renk renk iplerini alcaksin 1 kasnak 1 de kumaş tmm. Pıt pıt batıra batira işliyorsun puchla herşeyi yapabilirsin kıyafetlerine desen , pano , çanta paspas vs.. güzel bir alan

Ay ne guzel olur. Denicem. El isi derslerinde hep sıkı sıkı yapiyordum, kuculuyordu sallar asagi dogru bu sefer bol birakicam diye unlmuyorum.
Ne sıkı ne gevşek orta öreceksin hep aynı ayarda gidersen mis gibi olur.

Kızlar sabahtan beri cok kötü ishalim afedersiniz icim dısıma cıktı. Muz yedim su iciyorum bana mısın demiyor. En son arkadasım bi çay kasıgı türk kahvesne biraz limon sıkıp yedirdi. İşe yarar mı? Bebeğe bi zararı olmaz herhalde dimi

Sira tekmelerde. Kizimin saglam tekmesini simdi bulundugum haftaya gore 1 hafta sonra hissetmistim. Heyecanla bekliyorum. Bu srada 9 gun sonra ayrintili usgye gidicem. En cok ona heyecanliyim. Gun sayiyorum.
ben de çok heyecanlıyım cumartesi ayrıntılıya gireceği kısmetse mirune canım senin tahmini dopum 2 ağustos değil miydi?

evet kahve iyi geliyor kesiyor herlade bebese bisey olmaz ya bilen yazsin bi

Bende bazen birşey hissetmiyorun iki gün hissetmediğim oluyor . Korkuyorum üzülüyorum. Sonra hiç ummadıgım bir anda atıyor tekme ya da dönüyor içimde. :)
Bende korkuyorum şu korku ne zama geçecek valla ya.
ben de bunu düşünüyorum bir dahaki ay araştracağım giderek.
Araştır araştır. Ben çok araştırdım gem uygun olsun hemde işimi görsün istedim. Ya bana yeteceğini düşünüyorum. Ben aldığımda 1700 TL idi

Yok kuzum Bi şey olmaz. Normal Bi şey. Yapılıyor ishal durumlarında. Geçirir ama tadı iğrenç oluyor çok geçmiş olsun. Bende gece öyleydim. Ama şimdi geçti şükür

IKi saatcik uyyim dedm kac sayfa okudum
Ben de o karin agrisina uyandim su gibi ishalim. Kahve falan da yiyip icemem ben. Muz yedim bekliyorum
Eki Görüntüle 3025617 Eki Görüntüle 3025618 adı puffy battaniye diye geçiyor ipi de alize puffy elle yapılıyor şiş tığ gerekmiyor ben sanırım bı tana bundan yapcam yumos yumos
Ben bundan ogluma ormustum yumus yumus ama aralari cok bosluk kaliyo aliskin oldugumuz battaniyelerin cok uzaginda

Daha çok dekoratif mi diyosun pek de sarılasim geldi yumos yumos

Bende kadife ipten farklı model ördüm çok güzel oluyor yumuşak ve sıcacık oluyor. 1 tane daha ölmeyi düşünüyorum
anacığı bı tane yumuşak battaniye yapar oğluşuna bakayım da iplere. şöyle tarçın tonlarda düşünüyorum

Muz yedim elma yedim su iciyorum bana mısın demiyor kahve denedim bakalım insallah o sonuc verir. Uzun bi aradan sonra ilk defa böyle ishal yasıyorum

anacığı bı tane yumuşak battaniye yapar oğluşuna bakayım da iplere. şöyle tarçın tonlarda düşünüyorum
Canım bak eğer kadife ipten yapacaksan himalaya dolphin baby çok güzel bir ip. Yumuşacık. Alabilirsin bu ipi. Bende çok beğeniyorum o rengi ama bir daha örürsem Gökkuşağı renklerinde yapacağım ama ipler almış başını gidiyor

Tmmdr ona da bakayım . Malesef herşey aldı başını.

Fetal kalp atışı ölçen ev tipi cihazlar var cnm.hamilelikte kullanılan 350 500 civarı fiyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…