ben de bunu düşünüyorum bir dahaki ay araştracağım giderek.Merhaba ben Canyon Travel Sistem Bebek Arabası V2 yi tercih ettim. Bana çok rahat geldi. Bilmiyorum ama memnun kalacağımı düşünüyorum. Çok beğendim ve rahat geldi bana.
Bebeklere yönelik hani kazak vs yok ama daha çok çanta yapımı Stradivarius motifli suveterini yapmıştım o tarz şeyler var tam gaza basmıştim hamile olunca ara verdim elime bir şey alamıyorum. Ama siz ne yapmak istiyorsunuz deyin ben size kanal bulurumAaaa harika ya. Olur mu ya, tam da su anda bence kanalini sey etmelisin. Ben de senden baka baka yaparim. Resmen bulunmaz nimet. Vay canina. Cok sevindim.
Ne sıkı ne gevşek orta öreceksin hep aynı ayarda gidersen mis gibi olur.Ay ne guzel olur. Denicem. El isi derslerinde hep sıkı sıkı yapiyordum, kuculuyordu sallar asagi dogrubu sefer bol birakicam diye unlmuyorum.
ben de çok heyecanlıyım cumartesi ayrıntılıya gireceği kısmetse mirune canım senin tahmini dopum 2 ağustos değil miydi?Sira tekmelerde. Kizimin saglam tekmesini simdi bulundugum haftaya gore 1 hafta sonra hissetmistim. Heyecanla bekliyorum. Bu srada 9 gun sonra ayrintili usgye gidicem. En cok ona heyecanliyim. Gun sayiyorum.
evet kahve iyi geliyor kesiyor herlade bebese bisey olmaz ya bilen yazsin biKızlar sabahtan beri cok kötü ishalim afedersiniz icim dısıma cıktı. Muz yedim su iciyorum bana mısın demiyor. En son arkadasım bi çay kasıgı türk kahvesne biraz limon sıkıp yedirdi. İşe yarar mı? Bebeğe bi zararı olmaz herhalde dimi
Bende korkuyorum şu korku ne zama geçecek valla ya.Bende bazen birşey hissetmiyorun iki gün hissetmediğim oluyor . Korkuyorum üzülüyorum. Sonra hiç ummadıgım bir anda atıyor tekme ya da dönüyor içimde. :)
Araştır araştır. Ben çok araştırdım gem uygun olsun hemde işimi görsün istedim. Ya bana yeteceğini düşünüyorum. Ben aldığımda 1700 TL idiben de bunu düşünüyorum bir dahaki ay araştracağım giderek.
Yok kuzum Bi şey olmaz. Normal Bi şey. Yapılıyor ishal durumlarında. Geçirir ama tadı iğrenç oluyorKızlar sabahtan beri cok kötü ishalim afedersiniz icim dısıma cıktı. Muz yedim su iciyorum bana mısın demiyor. En son arkadasım bi çay kasıgı türk kahvesne biraz limon sıkıp yedirdi. İşe yarar mı? Bebeğe bi zararı olmaz herhalde dimi
Ben de o karin agrisina uyandim su gibi ishalim. Kahve falan da yiyip icemem ben. Muz yedim bekliyorumKızlar sabahtan beri cok kötü ishalim afedersiniz icim dısıma cıktı. Muz yedim su iciyorum bana mısın demiyor. En son arkadasım bi çay kasıgı türk kahvesne biraz limon sıkıp yedirdi. İşe yarar mı? Bebeğe bi zararı olmaz herhalde dimi
Ben bundan ogluma ormustum yumus yumus ama aralari cok bosluk kaliyo aliskin oldugumuz battaniyelerin cok uzagindaEki Görüntüle 3025617 Eki Görüntüle 3025618 adı puffy battaniye diye geçiyor ipi de alize puffy elle yapılıyor şiş tığ gerekmiyor ben sanırım bı tana bundan yapcam yumos yumos
Daha çok dekoratif mi diyosunIKi saatcik uyyim dedm kac sayfa okudum
Ben de o karin agrisina uyandim su gibi ishalim. Kahve falan da yiyip icemem ben. Muz yedim bekliyorum
Ben bundan ogluma ormustum yumus yumus ama aralari cok bosluk kaliyo aliskin oldugumuz battaniyelerin cok uzaginda
Bende kadife ipten farklı model ördüm çok güzel oluyor yumuşak ve sıcacık oluyor. 1 tane daha ölmeyi düşünüyorumEki Görüntüle 3025617 Eki Görüntüle 3025618 adı puffy battaniye diye geçiyor ipi de alize puffy elle yapılıyor şiş tığ gerekmiyor ben sanırım bı tana bundan yapcam yumos yumos
anacığı bı tane yumuşak battaniye yapar oğluşuna bakayım da iplere.Bende kadife ipten farklı model ördüm çok güzel oluyor yumuşak ve sıcacık oluyor. 1 tane daha ölmeyi düşünüyorum
Muz yedim elma yedim su iciyorum bana mısın demiyor kahve denedim bakalım insallah o sonuc verir. Uzun bi aradan sonra ilk defa böyle ishal yasıyorumIKi saatcik uyyim dedm kac sayfa okudum
Ben de o karin agrisina uyandim su gibi ishalim. Kahve falan da yiyip icemem ben. Muz yedim bekliyorum
Ben bundan ogluma ormustum yumus yumus ama aralari cok bosluk kaliyo aliskin oldugumuz battaniyelerin cok uzaginda
Canım bak eğer kadife ipten yapacaksan himalaya dolphin baby çok güzel bir ip. Yumuşacık. Alabilirsin bu ipi.anacığı bı tane yumuşak battaniye yapar oğluşuna bakayım da iplere.şöyle tarçın tonlarda düşünüyorum
Tmmdr ona da bakayım . MalesefCanım bak eğer kadife ipten yapacaksan himalaya dolphin baby çok güzel bir ip. Yumuşacık. Alabilirsin bu ipi.Bende çok beğeniyorum o rengi ama bir daha örürsem Gökkuşağı renklerinde yapacağım ama ipler almış başını gidiyor
Bende korkuyorum şu korku ne zama geçecek valla ya.
Araştır araştır. Ben çok araştırdım gem uygun olsun hemde işimi görsün istedim. Ya bana yeteceğini düşünüyorum. Ben aldığımda 1700 TL idi
Benim ki daha kasiklarimda yukari cikan yok henuxallah allah benimde oyleydi ilk zamanlar cok kanama falan oldu ama cok sukur kesildi yukari cikti bu aylarda cikmiyor mu yukari
1 bardak iciyosam ne ala oda zorla yine canim istemiyo bu aralar .. soguk olsun istiyorum ilik su icemiyorum dolaba koyuncada bogazim agriyogunde 5 lt su icen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?