- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #27.841
Alıp başlayayım o zaman. Ama ne zaman başlamalıyım. 4,5 hafta var doğuma..Maşallah, tombik veya zayıf sağlıklı olsunlar yeterki. Bu boy kilo meseleleri zaten %80 genetik %20 çevresel unsurlar
İnşallah gönlüne göre olur. Bu yıl girmiş olsan iyiydi yüksek bir alım bekleniyor
Bu şiddetin sözlü hâli, bu şekilde konuşanin ağzına terlikle vuracaksın. Hamile ol veya olma bu üslupla konuşulması çok yanlış. Hele ki sözlerinde samimiyse daha kötü. Umarım hatasını anlar
Benim de kaşınıyor gerginlik ve kuruluktan olan kaşıntıyı gidermek için kreme ağırlık verdim iyi e ancak bu sefer de göbek deliği çevresi mantar oldu fazla nemden.daha doğrusu krem surduk e oradaki kaşıntı geçmedi daha çok arttı ben de mantar kremi denedim ve anında kesildi kaşıntı.
Al benden de o kadar çatlayacak her kalmadığı için rahatım ama yine de krem sürüyorum kaşıntı belası fena çünkü
Canım hiç lansinoha gerek yok diye düşünme daha hamileyken başlamak lazım. Gümüş kapak emzirme döneminde iyi oluyor lansinohu erken kullanmaya başlamak lazim
Bugünden beri benim de aynı karakterde ağrım var. Bir de geniz akıntısı başladı ki oksururken ağrı giriyor iyice
Canım sizin için hayırlısı olsun bizim şer gördüğümüzde hayır da var elbet inşallah gönlünüzce olur. Bebeğin kismetiyle geliyor
İşte 2 3 yıl önce ki krediler şimdi çerez parası kalıyor iyi denk gelmiş. Bizim kiramiz çok uygun olmasa eşim de ne yapar eder ev borcuna girer bizimki de kira uygun diye rahat
Umarım bütçenize ve isteğinize uygun bir ev bulursunuz. İlk zamanlar beraber olsanız senin için iyi olurdu ancak hakkınızda hayırlısı.zaman bir şekilde geçiyor.
Mide rahatladiysa inmiş olabilir
Canım ben, kollar da catlayabiliyor krem sürmeyi ihmal etmeyin
Progestan hap akşamları beni Leyla yapıyor ama ben ağrılardan yine uyuyamıyorum
Doktorun verdiyse muhakkak kullan. Zaten başka veren doktor da muhakkak karnını görmüştür. Sef gebelikte kullanılan antibiyotikler den
Canım hayırlı sonuçlar al inşallah ama haftan baya ilerlemiş bebiş iyice büyümüştür canını sıkma
Evet canım sen yazınca aklıma geldi erkek bebeklerde daha çok görülüyormuş. Benim bebeğim kız, arkadaşımın erkek. Sağlıkla kucağına al inşallahUmarım müdahale gerekmeden her şey normale döner
Doğduktan 2-3 gün sonra ultrasonla bakılıyor, bazen birkaç gün bebek çişini yaptıkça kendiliğinden de düzelebiliyor dedi. Bazen aylarca ilaç kullanmak gerekiyormuş, bazen de cerrahi operasyon dedihepsi ihtimal dahilinde ama insan olumsuzları düşünüp duruyor işte istemsiz.. umarım iyi ihtimaller gerçek olur kuzular sağlıkla büyürler
Teşekkür ederim canım inşallah
Perinatolog ilk fark edip dosyaya yazdığında kadın doğum doktorum bana dedi ki ben 10mm altında olanları söylemiyorum bile sadece kendi notlarıma alıyorum, çünkü doğuma kadar bazıları düzeliyor boş yere üzmek istemiyorum bundan bahsederek. Ama sonraki kontrolde hmm ilerliyor dedi. Bi sonrakinde yine biraz daha arttığını ölçtü. Doğuma kadar artmaya devam edeceğini öngörüyormuş.
Erkek bebeklerde daha çok görüyoruz dedi bir de. Benim bu ikinci hamileliğim, bi oğlum var, onda böyle bir durum yaşamadık, çevremde de olmayınca biraz taktım kafama.
İnşallah düzelir kendiliğinden
Ben doğum eğitimi aldım. Doğuma yakın vücut doğal lavman yapıyormuş. Ama tek başına doğum belirtisi sayılmaz bence takip et kendini.Hayirli aksamlar hanimlar ishal normal dogum belirtisi mi dun gece, sabah 6 da bide simdi ayiptr soylemesi su gbi gelio dun temzlik yaptik belimde agriyor biraz.
Benim doktorum 37. Haftada yapıyormuş genelde. Hiç kasılma çok basit bir işlem hiç de uzun değilArkadaşlar ilk çatı muayenesi ne zaman oluyor. Benim 36. Haftam yarın kontrol var ve korkuyorum birazcık
Evet canım sen yazınca aklıma geldi erkek bebeklerde daha çok görülüyormuş. Benim bebeğim kız, arkadaşımın erkek. Sağlıkla kucağına al inşallah
Ben doğum eğitimi aldım. Doğuma yakın vücut doğal lavman yapıyormuş. Ama tek başına doğum belirtisi sayılmaz bence takip et kendini.
Benim doktorum 37. Haftada yapıyormuş genelde. Hiç kasılma çok basit bir işlem hiç de uzun değil
İnşallah öyle kisack sürerEvet canım sen yazınca aklıma geldi erkek bebeklerde daha çok görülüyormuş. Benim bebeğim kız, arkadaşımın erkek. Sağlıkla kucağına al inşallah
Ben doğum eğitimi aldım. Doğuma yakın vücut doğal lavman yapıyormuş. Ama tek başına doğum belirtisi sayılmaz bence takip et kendini.
Benim doktorum 37. Haftada yapıyormuş genelde. Hiç kasılma çok basit bir işlem hiç de uzun değil
Memurluk için girdim canım bu sene ama öğretmenlik için girmedim çok yoğun çalışıyordum çocuk da var bizim alanda bir sürü ders var yürütemedim beraber ama inşallah memurluktan olurMaşallah, tombik veya zayıf sağlıklı olsunlar yeterki. Bu boy kilo meseleleri zaten %80 genetik %20 çevresel unsurlar
İnşallah gönlüne göre olur. Bu yıl girmiş olsan iyiydi yüksek bir alım bekleniyor
Bu şiddetin sözlü hâli, bu şekilde konuşanin ağzına terlikle vuracaksın. Hamile ol veya olma bu üslupla konuşulması çok yanlış. Hele ki sözlerinde samimiyse daha kötü. Umarım hatasını anlar
Benim de kaşınıyor gerginlik ve kuruluktan olan kaşıntıyı gidermek için kreme ağırlık verdim iyi e ancak bu sefer de göbek deliği çevresi mantar oldu fazla nemden.daha doğrusu krem surduk e oradaki kaşıntı geçmedi daha çok arttı ben de mantar kremi denedim ve anında kesildi kaşıntı.
Al benden de o kadar çatlayacak her kalmadığı için rahatım ama yine de krem sürüyorum kaşıntı belası fena çünkü
Canım hiç lansinoha gerek yok diye düşünme daha hamileyken başlamak lazım. Gümüş kapak emzirme döneminde iyi oluyor lansinohu erken kullanmaya başlamak lazim
Bugünden beri benim de aynı karakterde ağrım var. Bir de geniz akıntısı başladı ki oksururken ağrı giriyor iyice
Canım sizin için hayırlısı olsun bizim şer gördüğümüzde hayır da var elbet inşallah gönlünüzce olur. Bebeğin kismetiyle geliyor
İşte 2 3 yıl önce ki krediler şimdi çerez parası kalıyor iyi denk gelmiş. Bizim kiramiz çok uygun olmasa eşim de ne yapar eder ev borcuna girer bizimki de kira uygun diye rahat
Umarım bütçenize ve isteğinize uygun bir ev bulursunuz. İlk zamanlar beraber olsanız senin için iyi olurdu ancak hakkınızda hayırlısı.zaman bir şekilde geçiyor.
Doktorun verdiyse muhakkak kullan. Zaten başka veren doktor da muhakkak karnını görmüştür. Sef gebelikte kullanılan antibiyotikler den
Canım hayırlı sonuçlar al inşallah ama haftan baya ilerlemiş bebiş iyice büyümüştür canını sıkma
Maşallah, tombik veya zayıf sağlıklı olsunlar yeterki. Bu boy kilo meseleleri zaten %80 genetik %20 çevresel unsurlar
Panik yapma hiç kuzum kasılırsan zorlamaz muhtemelen doktor sezeryan der direktAyyya çatala falan nasıl çıkcaz normal harekette zorlanıyoruz. Çok endişeliyim
Ay bende izliyim bakalımPanik yapma hiç kuzum kasılırsan zorlamaz muhtemelen doktor sezeryan der direkt
yarın derse çatı muanesi yapalım diye söyle sen önden çok geriliyorum diye kendini kastığını bilirse rahatlatır ona göre ölçüm yapar
Ben Youtubedan video izledim bi kaç tane doktordan nasıl yapılıyor diye o rahatlattı biraz beni boşuna gerilmişim dedim
37 de sistem otomatik çıkarıyor kuzucumKızlar 32. Haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya, 37 de de çalışamaz diye rapor alıyor muyuz yoksa otomatikman izne ayrılmış mı sayılıyoruz?
Ben de yarın 36+0 kontrolüne gideceğim geçen hafta doktorum bu hafta icin vajinal muayene ve çatı muayenesi yapacağını söyledi ben de korkuyorum biraz.Arkadaşlar ilk çatı muayenesi ne zaman oluyor. Benim 36. Haftam yarın kontrol var ve korkuyorum birazcık
İnşallah güzel geçer ya kolayca utanmadan son zamanlar geldi artık stresli dönemlerBen de yarın 36+0 kontrolüne gideceğim geçen hafta doktorum bu hafta icin vajinal muayene ve çatı muayenesi yapacağını söyledi ben de korkuyorum biraz.
Ekleyim yine merak eden anneler varsa korkmasın hiç Rabbim bizi buna uygun yaratmışAy bende izliyim bakalım
Oda ayrı bir konu ama öncesinde lavman yapılıyormuş sanırım. Bide tüy temizliği var göbekten bir şey görünmüyor. Kuaför falan da hiç alışık olmadığım bir durum öyle görmeden bir şekilde halletmeye çalışıyorum.Ekleyim yine merak eden anneler varsa korkmasın hiç Rabbim bizi buna uygun yaratmış
benim korkum normal doğumda tuvaletim gelirse diye sadece
Gerek yok canım eğer 37 den önce ayrilacaksan gerek varKızlar 32. Haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya, 37 de de çalışamaz diye rapor alıyor muyuz yoksa otomatikman izne ayrılmış mı sayılıyoruz?
Hemen başlayabilirsinAlıp başlayayım o zaman. Ama ne zaman başlamalıyım. 4,5 hafta var doğuma..
Haklısın öabt çalışmayan biri için bile zor çok emek isteyen bir sınav inşallah istediğin olurMemurluk için girdim canım bu sene ama öğretmenlik için girmedim çok yoğun çalışıyordum çocuk da var bizim alanda bir sürü ders var yürütemedim beraber ama inşallah memurluktan olur
24 Kasım'da kontenjanlar açıklanır diye ümit ediyorum ama belli de olmaz bunlara Şubat ta göreve başlanırsa en geç 15 tatilde tercih alırlar herhaldeKpss öğretmenlik tercihleri ne zaman olacak haberiniz var mı?
Olacağı zaman burdan bilenler beni etiketleyebilir mi acabaa
Aay aynen kıl tüğ çok ayrı zamanı tuttururuz inş temiz girebiliriz doğumaOda ayrı bir konu ama öncesinde lavman yapılıyormuş sanırım. Bide tüy temizliği var göbekten bir şey görünmüyor. Kuaför falan da hiç alışık olmadığım bir durum öyle görmeden bir şekilde halletmeye çalışıyorum.
İnşallah ya. Sancı gelmeye başladığı an hemen o işi halletmek istiyorum halim olursaAay aynen kıl tüğ çok ayrı zamanı tuttururuz inş temiz girebiliriz doğumabende hiç kuaföre gitmedim aynayla jiletle çözmeye çalışıyorum ama hemen uzuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?