2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Alıp başlayayım o zaman. Ama ne zaman başlamalıyım. 4,5 hafta var doğuma..

Evet canım sen yazınca aklıma geldi erkek bebeklerde daha çok görülüyormuş. Benim bebeğim kız, arkadaşımın erkek. Sağlıkla kucağına al inşallah
Hayirli aksamlar hanimlar ishal normal dogum belirtisi mi dun gece, sabah 6 da bide simdi ayiptr soylemesi su gbi gelio dun temzlik yaptik belimde agriyor biraz.
Ben doğum eğitimi aldım. Doğuma yakın vücut doğal lavman yapıyormuş. Ama tek başına doğum belirtisi sayılmaz bence takip et kendini.
Arkadaşlar ilk çatı muayenesi ne zaman oluyor. Benim 36. Haftam yarın kontrol var ve korkuyorum birazcık
Benim doktorum 37. Haftada yapıyormuş genelde. Hiç kasılma çok basit bir işlem hiç de uzun değil

İnşallah öyle kisack sürer

Memurluk için girdim canım bu sene ama öğretmenlik için girmedim çok yoğun çalışıyordum çocuk da var bizim alanda bir sürü ders var yürütemedim beraber ama inşallah memurluktan olur

Kızlar 32. Haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya, 37 de de çalışamaz diye rapor alıyor muyuz yoksa otomatikman izne ayrılmış mı sayılıyoruz?

Kpss öğretmenlik tercihleri ne zaman olacak haberiniz var mı?
Olacağı zaman burdan bilenler beni etiketleyebilir mi acabaa

Ayy ya çatala falan nasıl çıkcaz normal harekette zorlanıyoruz. Çok endişeliyim
Panik yapma hiç kuzum kasılırsan zorlamaz muhtemelen doktor sezeryan der direkt
yarın derse çatı muanesi yapalım diye söyle sen önden çok geriliyorum diye kendini kastığını bilirse rahatlatır ona göre ölçüm yapar
Ben Youtubedan video izledim bi kaç tane doktordan nasıl yapılıyor diye o rahatlattı biraz beni boşuna gerilmişim dedim

Ay bende izliyim bakalım

Kızlar 32. Haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya, 37 de de çalışamaz diye rapor alıyor muyuz yoksa otomatikman izne ayrılmış mı sayılıyoruz?
37 de sistem otomatik çıkarıyor kuzucum
Raporlara düşüyor mu bilmiyorum ama ben 32 de çıktım e devlette raporum gözüküyor belki düşüyorsa ordan takip edebilirsin

Ekleyim yine merak eden anneler varsa korkmasın hiç Rabbim bizi buna uygun yaratmış
benim korkum normal doğumda tuvaletim gelirse diye sadece

Oda ayrı bir konu ama öncesinde lavman yapılıyormuş sanırım. Bide tüy temizliği var göbekten bir şey görünmüyor. Kuaför falan da hiç alışık olmadığım bir durum öyle görmeden bir şekilde halletmeye çalışıyorum.

Alıp başlayayım o zaman. Ama ne zaman başlamalıyım. 4,5 hafta var doğuma..
Hemen başlayabilirsin
Memurluk için girdim canım bu sene ama öğretmenlik için girmedim çok yoğun çalışıyordum çocuk da var bizim alanda bir sürü ders var yürütemedim beraber ama inşallah memurluktan olur
Haklısın öabt çalışmayan biri için bile zor çok emek isteyen bir sınav inşallah istediğin olur
Kpss öğretmenlik tercihleri ne zaman olacak haberiniz var mı?
Olacağı zaman burdan bilenler beni etiketleyebilir mi acabaa
24 Kasım'da kontenjanlar açıklanır diye ümit ediyorum ama belli de olmaz bunlara Şubat ta göreve başlanırsa en geç 15 tatilde tercih alırlar herhalde

Aay aynen kıl tüğ çok ayrı zamanı tuttururuz inş temiz girebiliriz doğuma bende hiç kuaföre gitmedim aynayla jiletle çözmeye çalışıyorum ama hemen uzuyo

Kızlar herkes bebek hareketlerinin azaldığından bahsetmiş bizde durum tam tersi diraridayken bile kıyafetten belli oluyor hareketleri sert sert. Bir de karnım genelde sert ve vajinada da hareketlilik hissediyorum Perşembe randevum var diye sabrediyoeum ama arada hastanenin yolunu tutasim geliyor. Tam da kızımın okuldan geleceği vakitlere yakın cozutuyor ağrılar bekleyeyim diyorum bel ağrısı zaten bir süredir sürekli var. Böyle vajinada baloncuk patlaması gibi bir hissi baskıyla beraber hisseden var mı.bir de benim mideme hala baskı var o yüzden kafasını pelvise indirmedi gibi düşünüyorum çünkü hıçkırık da o kadar aşağıda hissedilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…