2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sağol canım inşallah öyle olur
Güzel haberlerle evine döneceksin inşallah. Çok haklısın kötü hissetmekte ama seni seven insanlar var sadece ani olduğundan yanında olamadılar. Canın sıkılırsa burayada yaz biz burdayız
Çok sağol canım güzel dileklerin için
Sıkıntı bebeğinde geriden geliyor olması aslında birazda,perşembe ultrasonum var bakalım onda da kilo almamış okursa bi müdahalede bulunurlar sanırım.
Amin canım.
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum valla

Bu videodan sonra galiba bebeği içinde tutacağım dogurmayacagim

Dert etme annesi ciğerleri gelişmiştir artık doğduktan sonra beslersin sen onu, hayırlısıyla doğsun bakalim

Günaydın kızlar ben iki gecedir karın ağrısı yaşıyorum ve bı sağ bı sol kasigim ağrıyor.Afedersinz ishal de olmusm.Bunlarla doğumun bir bağlantısı olabilir mi acaba.

Günaydın kızlar ben iki gecedir karın ağrısı yaşıyorum ve bı sağ bı sol kasigim ağrıyor.Afedersinz ishal de olmusm.Bunlarla doğumun bir bağlantısı olabilir mi acaba.
Olabilir canım takipte ol. Üşütme veya mikrobik de olabilir veya doğumun erken belirtileri de olabilir muayene nst olmadan bilmek zor

Acile gidip en azından idrar tahlil diski tahlili falan versen hem ağrım var deyince nst de çekerler

Biz bugün 32+3 olduk. Geçen cuma doktora gittim çalışabilir raporu almak için. Şekerden dolayı amniyon sıvısı fazlaydı. Hala aynı şekilde devam ediyormuş. Normal sınır 200 seninki 280 dedi.
Bir de doğumu sordum ilk kez. Benim ilk doğumum sezeryan olduğundan bu da sezeryan olacak. Doktorum 39 hafta dolunca alıyorum ben dedi. Bu da 26 Aralık’a denk geliyor. Bende yol sonu olması sebebiyle Ocak başına denk getirebilir miyiz diye sordum. Tabi sen istiyorsan 2 Ocak a kadar bekleyebilirim dedi. 40+3 oluyor o da. Biraz kafam karıştı açıkçası. İlk doğumum 38 haftada olmuştu doktorumun kararıyla. Beklemek mi beklememek mi mantıklı bilemedim. Bu arada bir de normal doğum başlarsa o arada ne olacak diye sordum sezeryana çeviririz problem olmaz dedi. Siz ne düşünürdünüz? Beklemek de riskli aslında.

Günümüz aynı canım benimde senin gibi bu hafta, özellikle popişini göbeğime fena dayıyor ama düzenli olmadığı için önemsizdir diye düşünüyorum, ilk hamileliğimde de oluyordu çünkü. Aşağıya baskı bende de oluyor, onu geçen hafta kontrolde doktoruma söyledim, benim ilki sezaryen içteki dikişlere baskı yapıyor aslında o da rahatsız edici bir ağrı yapar ama sıkıntı yok demişti. Bizim daha isim belli değil bu arada her gün sıkıştırıyorum eşimi ama yok beğenemiyor bir türlü

Kız saha dün nstye girdim sıfırdı sancı. Yarın yine kontrolüm var zaten.

Bende dünden beri öyleyim canım temizlik falan derken yordum kendimi galiba ıhlamur kaynattım limonlu onu içiyorum öksürük için ekstra bir şey yapabiliyor muyuz bilmiyorum

Sen naptın canım kontrolün ne zaman son durumun ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…