- 25 Şubat 2016
- 7.766
- 12.995
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #27.901
Tamam canim bende arastriyorum bakalimBebek Çikolatası (@bebekcikolatasi) • Instagram photos and videos
115K Followers, 6,523 Following, 10K Posts - See Instagram photos and videos from Bebek Çikolatası (@bebekcikolatasi)instagram.com
Şu sayfaya yaptırdım ben çikolatayı da magneti de , daha uygundu piyasadan . Bi iki güne gelir atarım canım buraya
Merhabalar,Benim hep erken doğum riskim vardı. Pıhtılaşmam var erken ve ölü doğumlarım var. Rahime giden damarda çentik var. Rahim kalp şeklinde. Pazartesi dra gittim plasentada tümör var dedi Dr. Bir de bu eklendi. Çok nadir görülen birşeymiş. Dün perinatoloğa gittim. O da damarsal bişeye benziyor hemanjiyom gibi dedi. Takipli olacağım doğumdan sonrada işlemler varmış. Plasentadaki sıkıntılar suyu arttırabilir erken doğum olur dedi. Şuan için bebek de su da normalmiş çok şükür. Ama riskliyim yani 32 de gideceğim bir daha ölçecek şuan 6.5 cm kitle.
Bakalım canım kısmet,inşallah.Dert etme annesi ciğerleri gelişmiştir artık doğduktan sonra beslersin sen onu, hayırlısıyla doğsun bakalim
Olsun belki normal doğum daha iyi olur senin içinAz önce merak edip online sisteme baktım,test sonuçlarım çıkmış bir değerim ilk oğlumda 164 bunda da 57 tam anlamadım.Neyse ebelere ben dışarı çıkıp hava almak istiyorum dedim tamam dediler,dedim benim test sonuçlarım çıktı mı?A evet doktor gelip konuşacak sizinle gebelşk zehirlenmesi geçiriyorsunuz değeriniz 57 olmuş dedi.Sığmıyorum odalara şu an,ne diyecekler acaba,burasıda türkiye gibi değil ki,hemen sezeryana alsınlar,suni sancı verip doğurtmaya çalışacaklar yüksek ihtimal olmayınca sezeryan.Ay yazamıyorum doğru düzgün sinirlerim bozuldu iyice.Dua edin kızlar bana sağ salim kurtulalım bu seferde
Çok geçmiş olsun, haftanız erken değil. İlk çocuğunuzda da gebelik zehirlenmesi yaşadığınızdan bahsetmiştiniz daha önce.Az önce merak edip online sisteme baktım,test sonuçlarım çıkmış bir değerim ilk oğlumda 164 bunda da 57 tam anlamadım.Neyse ebelere ben dışarı çıkıp hava almak istiyorum dedim tamam dediler,dedim benim test sonuçlarım çıktı mı?A evet doktor gelip konuşacak sizinle gebelşk zehirlenmesi geçiriyorsunuz değeriniz 57 olmuş dedi.Sığmıyorum odalara şu an,ne diyecekler acaba,burasıda türkiye gibi değil ki,hemen sezeryana alsınlar,suni sancı verip doğurtmaya çalışacaklar yüksek ihtimal olmayınca sezeryan.Ay yazamıyorum doğru düzgün sinirlerim bozuldu iyice.Dua edin kızlar bana sağ salim kurtulalım bu seferde
Haftan çok iyi canım 36 bitmiş ama tabi suni sancıyla olabilecek olması seni tedirgin ediyor inşallah çok rahat bir doğum olur ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın dualarımız seninleAz önce merak edip online sisteme baktım,test sonuçlarım çıkmış bir değerim ilk oğlumda 164 bunda da 57 tam anlamadım.Neyse ebelere ben dışarı çıkıp hava almak istiyorum dedim tamam dediler,dedim benim test sonuçlarım çıktı mı?A evet doktor gelip konuşacak sizinle gebelşk zehirlenmesi geçiriyorsunuz değeriniz 57 olmuş dedi.Sığmıyorum odalara şu an,ne diyecekler acaba,burasıda türkiye gibi değil ki,hemen sezeryana alsınlar,suni sancı verip doğurtmaya çalışacaklar yüksek ihtimal olmayınca sezeryan.Ay yazamıyorum doğru düzgün sinirlerim bozuldu iyice.Dua edin kızlar bana sağ salim kurtulalım bu seferde
ben günlerdir uğraşıyorum bu boğaz ağrısı öksürükle gece uykusu falan kalmadı zencefil bal bol bol ılık su ıhlamur falan farklı yapılacak bişey yok maalesefDün kontrolüm vardı benim de her hafta kontrole gideceğim ve 30 Kasıma gün verdi ekstra bi durum olmazsa o gün kavuşucaz kızımlabide bugün öksürük ve boğaz ağrısı başladı ne yapabilirim bu konuda fikri olan varmı?
Aklina kötü senaryolari getirme hemen. Neden vaginal dogumda hersey yolunda gitmesinki. Ilki de sezeryan degil anladigim kadariyla. Bu defa daha hizli ve kolay olabilir bence.Az önce merak edip online sisteme baktım,test sonuçlarım çıkmış bir değerim ilk oğlumda 164 bunda da 57 tam anlamadım.Neyse ebelere ben dışarı çıkıp hava almak istiyorum dedim tamam dediler,dedim benim test sonuçlarım çıktı mı?A evet doktor gelip konuşacak sizinle gebelşk zehirlenmesi geçiriyorsunuz değeriniz 57 olmuş dedi.Sığmıyorum odalara şu an,ne diyecekler acaba,burasıda türkiye gibi değil ki,hemen sezeryana alsınlar,suni sancı verip doğurtmaya çalışacaklar yüksek ihtimal olmayınca sezeryan.Ay yazamıyorum doğru düzgün sinirlerim bozuldu iyice.Dua edin kızlar bana sağ salim kurtulalım bu seferde
İlkin normalse bu daha kolay olur canim kotu seyler dusunup kendini strese sokma bebeginde kucuk degil Rabbim saglicakla kucagina aldirsin İnsallahAz önce merak edip online sisteme baktım,test sonuçlarım çıkmış bir değerim ilk oğlumda 164 bunda da 57 tam anlamadım.Neyse ebelere ben dışarı çıkıp hava almak istiyorum dedim tamam dediler,dedim benim test sonuçlarım çıktı mı?A evet doktor gelip konuşacak sizinle gebelşk zehirlenmesi geçiriyorsunuz değeriniz 57 olmuş dedi.Sığmıyorum odalara şu an,ne diyecekler acaba,burasıda türkiye gibi değil ki,hemen sezeryana alsınlar,suni sancı verip doğurtmaya çalışacaklar yüksek ihtimal olmayınca sezeryan.Ay yazamıyorum doğru düzgün sinirlerim bozuldu iyice.Dua edin kızlar bana sağ salim kurtulalım bu seferde
Hic korkma canim, normal dogumunda cok kolay gecicek insaAllah ikincisi daha kolay geciyor diyolarya genelde, dualarimiz seninleAz önce merak edip online sisteme baktım,test sonuçlarım çıkmış bir değerim ilk oğlumda 164 bunda da 57 tam anlamadım.Neyse ebelere ben dışarı çıkıp hava almak istiyorum dedim tamam dediler,dedim benim test sonuçlarım çıktı mı?A evet doktor gelip konuşacak sizinle gebelşk zehirlenmesi geçiriyorsunuz değeriniz 57 olmuş dedi.Sığmıyorum odalara şu an,ne diyecekler acaba,burasıda türkiye gibi değil ki,hemen sezeryana alsınlar,suni sancı verip doğurtmaya çalışacaklar yüksek ihtimal olmayınca sezeryan.Ay yazamıyorum doğru düzgün sinirlerim bozuldu iyice.Dua edin kızlar bana sağ salim kurtulalım bu seferde
Canım haftan iyi bence hiç korkma inşallah sağ.Salim kavuşacaksınızAz önce merak edip online sisteme baktım,test sonuçlarım çıkmış bir değerim ilk oğlumda 164 bunda da 57 tam anlamadım.Neyse ebelere ben dışarı çıkıp hava almak istiyorum dedim tamam dediler,dedim benim test sonuçlarım çıktı mı?A evet doktor gelip konuşacak sizinle gebelşk zehirlenmesi geçiriyorsunuz değeriniz 57 olmuş dedi.Sığmıyorum odalara şu an,ne diyecekler acaba,burasıda türkiye gibi değil ki,hemen sezeryana alsınlar,suni sancı verip doğurtmaya çalışacaklar yüksek ihtimal olmayınca sezeryan.Ay yazamıyorum doğru düzgün sinirlerim bozuldu iyice.Dua edin kızlar bana sağ salim kurtulalım bu seferde
ben günlerdir uğraşıyorum bu boğaz ağrısı öksürükle gece uykusu falan kalmadı zencefil bal bol bol ılık su ıhlamur falan farklı yapılacak bişey yok maalesef
kızınızı sağlıcakla kucağınıza alın
Allah yardımcın olsun canım. Bu sefer korkularından uzak rahat bir hamilelik geçirip yavruna kavuşursun inşallahMerhabalar,
Bir başlık altında mesajınızı gördüm size yazmak istedim. Aslında ufak bir umut arayışındayım çok zor süreçlerden geçtim ben de. 2 bebeğimi gelişme geriliği nedeniyle kaybettim genetik problemleri yoktu rahim damarlarının ikisinde de çentik olduğu için bebeklerde gelişim geriliği oldu. İlk bebeğimde 32. haftada ölü doğum gerçekleşti. İkinci bebeğim yakın takiple 28+6'ya kadar gelebildi prematüre doğdu fakat 21 günlükken kaybettik tüp bebekti. Şimdi doğal yollardan yine hamileyim henüz 10 haftalık ama yine gelişim geriliği olacak diye çok korkuyorum önlemler alınıyor alınacak ama insan yine de bir umut arıyor benzer şeyleri yaşayanlardan güzel haberler umut verici şeyler duymak istiyor. Sizin de kayıplarınız olmuş başınız sağolsun inşallah allah bebeğinize sağ salim kavuşmayı nasip eder dualarım sizinle. Şuan hamilelikte hafta olarak epey ilerlemişsiniz sanırım. çentik olduğunu belirttiğiniz için sormak istedim sizin gebeliklerinizde de gelişim geriliği var mıydı
Canım kolay bi şekilde doğumun gerçekleşir inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim yardımcınız olsun.Az önce merak edip online sisteme baktım,test sonuçlarım çıkmış bir değerim ilk oğlumda 164 bunda da 57 tam anlamadım.Neyse ebelere ben dışarı çıkıp hava almak istiyorum dedim tamam dediler,dedim benim test sonuçlarım çıktı mı?A evet doktor gelip konuşacak sizinle gebelşk zehirlenmesi geçiriyorsunuz değeriniz 57 olmuş dedi.Sığmıyorum odalara şu an,ne diyecekler acaba,burasıda türkiye gibi değil ki,hemen sezeryana alsınlar,suni sancı verip doğurtmaya çalışacaklar yüksek ihtimal olmayınca sezeryan.Ay yazamıyorum doğru düzgün sinirlerim bozuldu iyice.Dua edin kızlar bana sağ salim kurtulalım bu seferde
Aynen ya. Ona göre ağda işini erkene alıcam. Bana dr sezeryan yaparız istersen demişti.kızlar sezeryan olacaklar illaki çatı muayenesi yapılıyormu yine de ? korktum şimdi
Bence gerek yok zaten Sezeryan olacaksa niye boşuna yaptıralım yakızlar sezeryan olacaklar illaki çatı muayenesi yapılıyormu yine de ? korktum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?