2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Olsun belki normal doğum daha iyi olur senin için
Bebeği ve sen saglikli ol gerisi önemli değil haftanda çok iyi zaten

Haftan çok iyi canım 36 bitmiş ama tabi suni sancıyla olabilecek olması seni tedirgin ediyor inşallah çok rahat bir doğum olur ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın dualarımız seninle

İlkin normalse bu daha kolay olur canim kotu seyler dusunup kendini strese sokma bebeginde kucuk degil Rabbim saglicakla kucagina aldirsin İnsallah

Hic korkma canim, normal dogumunda cok kolay gecicek insaAllah ikincisi daha kolay geciyor diyolarya genelde, dualarimiz seninle

H hobidip geçmiş olsun canım çok kolay bir doğumun olacak miniğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah dualarım seninle

Canım haftan iyi bence hiç korkma inşallah sağ.Salim kavuşacaksınız

Hepinize tek tek çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için ,az önce doktor geldi gebelik zehirlenmesi geçiriyorsunuz,tansiyonun fena değil ama ilacını arttırıcaz dedi,kan değerlerim iyiymiş bu da benim organlarımda özellikle ciğer ve böbreklerimde henüze bir sorun olmadığını gösteriyormuş.Kadına bakın sezeryana filan alırsınız diye kahvaltımı bile yapmadım dedim,o da hayır hayır almayacağız bgn daha dedi,ama eve gidemezsin,perşembe ultrasona randevum vardı,onu erkene çekmeye çalışacaklarmış,eğer bebekte kötü bişey yoksa gelişim geriliği flan çok değilse hastanede izleyeceklermiş,eğer varsa gerilik o zaman doğum planını konuşuruz dedi.Şu an için ultrason sonucuna kaldık gibi.Hakkımızda hayırlısı inşallah.Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim tekrar,iyi ki varsınız.Allah siLerede sağlıkla sıhhat ile evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Rabbim şifa versin hepimize hamileyken hasta olmak çok zor. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Kızlar bende artık Kapı süsü çikolata isimli bişeyler yaptırmak istiyorum her gün bi isim kararsızlığındayım bana fikir verin size düşündüğüm isimleri yazıyım lütfen sizde beğendiğinizi yada başka isimde olabilir yardımcı olun
1. Aysima
2. Elisa
3.Serenay
4.Eslina

Serenay diyorum

Aysima ve Elisa

Aysima bence

Elisa ismini beğendim bende

Rabbim kucağınızı boş bırakmasın. Benim de hemen olmadı oldu 20 haftalık kalbi durdu. Sonra pıhtılaşma varmış öğrendim iğne hap devam ettim kızım doğdu. Ama çentik nedeniyle 37 de 2320 doğdu 10 gün küvözde kaldı. Şimdi çok şükür 6.5 yaşında hiç bir sıkıntı yok. Peşine hemen oğlum oldu sıkıntılardan bir ay erken aldılar kilosu 2940 çentik yoktu gerilik de olmadı direkt aldım geldim eve. Şimdikinde de değişik sıkıntılar var inşaallah sağlıcakla tamamlarım. Her gebelikte çentik olmayabiliyor. İnşaallah bu sefer üzülmezsiniz. İğne aspirin kullanıyor musunuz Drlar gerekeni yapıyor demişsiniz.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... Coraspini gebelik öncesinde yumurtlama dönemi itibariyle kullandırmaya başladı doktorum önceki süreçlerim de bilindiği için daha temkinli gideceğimizi söylüyor iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah büyüktür ol derse olur

Merhaba arkadaşlar bir önceki doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak.34+4 günlüğüz bugün doktor gün verdi 30 kasıma . Yani 37+5 oluyor. Erken değil mi? Önceki dikişlerin açılır falan dedi aranızda bu konuda bilgisi,deneyimi olan var mı?

Ben de sizinle aynı durumdayım her hafta çağırdı bundan sonra ama 30 Kasım 37+5 günlük olacak o gün alacak ama küçük mu olur diye düşünüyorum

Kuzucum hiç bozma moralini üzülme haftan çok güzel bebiş sağlıkla gelsin bi tanıdığımda geçirdi tansiyonu düşmüyordu normal doğum yaptı 3 gün kaldı sadece hastanede toparlayıp eve çıktı
Hiç moral bozma Rabbim şifa versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aysima tınısı çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…