- 13 Ekim 2016
- 296
- 401
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #27.921
ben şurdan yaptırdım tadı harikaBebek cikolatasi yaptiran arkadaslar elinize ulasti mi tadi guzel mi tavsiye ediomusunuz nerden yaptirdiniz?
Aynı sayfa benim attığımla ama trendyolda daha pahalıben şurdan yaptırdım tadı harika
Çikolata Atölyesi Gökkuşağı-baskılı Metal Kutu Madlen Bebek Çikolatası - Fiyatı, Yorumları
Çikolata Atölyesi Gökkuşağı-baskılı Metal Kutu Madlen Bebek Çikolatası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Olsun belki normal doğum daha iyi olur senin için
Bebeği ve sen saglikli ol gerisi önemli değil haftanda çok iyi zaten
Çok geçmiş olsun, haftanız erken değil. İlk çocuğunuzda da gebelik zehirlenmesi yaşadığınızdan bahsetmiştiniz daha önce.
Sağlığı yerinde olsun erken sayılmaz bu hafta. 37 olsa diye bekliyordunuz biliyorum ama işte ne zaman gelecekler hiç bilemiyoruz ki maalesef. Kolaylıklar diliyorum
Haftan çok iyi canım 36 bitmiş ama tabi suni sancıyla olabilecek olması seni tedirgin ediyor inşallah çok rahat bir doğum olur ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın dualarımız seninle
Aklina kötü senaryolari getirme hemen. Neden vaginal dogumda hersey yolunda gitmesinki. Ilki de sezeryan degil anladigim kadariyla. Bu defa daha hizli ve kolay olabilir bence.
Ailen henüz gelemedi sanirim, en azindan birisi su Havva Ananin elini otunu senin icin islatsa ve okusa mi acaba. Ben de almadim aksilik ya sezeryan olacak diye. Allah bir avazda kurtarsin canim. Kolay bir dogum olsun ve saglikla kucagina al bebecigini
İlkin normalse bu daha kolay olur canim kotu seyler dusunup kendini strese sokma bebeginde kucuk degil Rabbim saglicakla kucagina aldirsin İnsallah
Hic korkma canim, normal dogumunda cok kolay gecicek insaAllah ikincisi daha kolay geciyor diyolarya genelde, dualarimiz seninle
Canım haftan iyi bence hiç korkma inşallah sağ.Salim kavuşacaksınız
Hepinize tek tek çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz içinAllah yardımcın olsun canım. Bu sefer korkularından uzak rahat bir hamilelik geçirip yavruna kavuşursun inşallah
Canım kolay bi şekilde doğumun gerçekleşir inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim yardımcınız olsun.
Rabbim şifa versin hepimize hamileyken hasta olmak çok zor. İnşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimiziben günlerdir uğraşıyorum bu boğaz ağrısı öksürükle gece uykusu falan kalmadı zencefil bal bol bol ılık su ıhlamur falan farklı yapılacak bişey yok maalesef
kızınızı sağlıcakla kucağınıza alın
Serenay diyorumKızlar bende artık Kapı süsü çikolata isimli bişeyler yaptırmak istiyorum her gün bi isim kararsızlığındayım bana fikir verinsize düşündüğüm isimleri yazıyım lütfen sizde beğendiğinizi yada başka isimde olabilir yardımcı olun
1. Aysima
2. Elisa
3.Serenay
4.Eslina
Aysima ve ElisaKızlar bende artık Kapı süsü çikolata isimli bişeyler yaptırmak istiyorum her gün bi isim kararsızlığındayım bana fikir verinsize düşündüğüm isimleri yazıyım lütfen sizde beğendiğinizi yada başka isimde olabilir yardımcı olun
1. Aysima
2. Elisa
3.Serenay
4.Eslina
amin inşallahAllah yardımcın olsun canım. Bu sefer korkularından uzak rahat bir hamilelik geçirip yavruna kavuşursun inşallah
Canım kolay bi şekilde doğumun gerçekleşir inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim yardımcınız olsun.
Aysima benceKızlar bende artık Kapı süsü çikolata isimli bişeyler yaptırmak istiyorum her gün bi isim kararsızlığındayım bana fikir verinsize düşündüğüm isimleri yazıyım lütfen sizde beğendiğinizi yada başka isimde olabilir yardımcı olun
1. Aysima
2. Elisa
3.Serenay
4.Eslina
Elisa ismini beğendim bendeKızlar bende artık Kapı süsü çikolata isimli bişeyler yaptırmak istiyorum her gün bi isim kararsızlığındayım bana fikir verinsize düşündüğüm isimleri yazıyım lütfen sizde beğendiğinizi yada başka isimde olabilir yardımcı olun
1. Aysima
2. Elisa
3.Serenay
4.Eslina
öyle mi :) Ben trendyolcuyum ordan alışmışım bakmadım başka yere :)Aynı sayfa benim attığımla ama trendyolda daha pahalı
Rabbim kucağınızı boş bırakmasın. Benim de hemen olmadı oldu 20 haftalık kalbi durdu. Sonra pıhtılaşma varmış öğrendim iğne hap devam ettim kızım doğdu. Ama çentik nedeniyle 37 de 2320 doğdu 10 gün küvözde kaldı. Şimdi çok şükür 6.5 yaşında hiç bir sıkıntı yok. Peşine hemen oğlum oldu sıkıntılardan bir ay erken aldılar kilosu 2940 çentik yoktu gerilik de olmadı direkt aldım geldim eveMerhabalar,
Bir başlık altında mesajınızı gördüm size yazmak istedim. Aslında ufak bir umut arayışındayım çok zor süreçlerden geçtim ben de. 2 bebeğimi gelişme geriliği nedeniyle kaybettim genetik problemleri yoktu rahim damarlarının ikisinde de çentik olduğu için bebeklerde gelişim geriliği oldu. İlk bebeğimde 32. haftada ölü doğum gerçekleşti. İkinci bebeğim yakın takiple 28+6'ya kadar gelebildi prematüre doğdu fakat 21 günlükken kaybettik tüp bebekti. Şimdi doğal yollardan yine hamileyim henüz 10 haftalık ama yine gelişim geriliği olacak diye çok korkuyorum önlemler alınıyor alınacak ama insan yine de bir umut arıyor benzer şeyleri yaşayanlardan güzel haberler umut verici şeyler duymak istiyor. Sizin de kayıplarınız olmuş başınız sağolsun inşallah allah bebeğinize sağ salim kavuşmayı nasip eder dualarım sizinle. Şuan hamilelikte hafta olarak epey ilerlemişsiniz sanırım. çentik olduğunu belirttiğiniz için sormak istedim sizin gebeliklerinizde de gelişim geriliği var mıydı
+1Serenay diyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... Coraspini gebelik öncesinde yumurtlama dönemi itibariyle kullandırmaya başladı doktorum önceki süreçlerim de bilindiği için daha temkinli gideceğimizi söylüyor iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah büyüktür ol derse olurRabbim kucağınızı boş bırakmasın. Benim de hemen olmadı oldu 20 haftalık kalbi durdu. Sonra pıhtılaşma varmış öğrendim iğne hap devam ettim kızım doğdu. Ama çentik nedeniyle 37 de 2320 doğdu 10 gün küvözde kaldı. Şimdi çok şükür 6.5 yaşında hiç bir sıkıntı yok. Peşine hemen oğlum oldu sıkıntılardan bir ay erken aldılar kilosu 2940 çentik yoktu gerilik de olmadı direkt aldım geldim eve. Şimdikinde de değişik sıkıntılar var inşaallah sağlıcakla tamamlarım. Her gebelikte çentik olmayabiliyor. İnşaallah bu sefer üzülmezsiniz. İğne aspirin kullanıyor musunuz Drlar gerekeni yapıyor demişsiniz.
bana 37 de gel rapor vereceğiz dediler onu kurumuma teslim edeceğimKızlar 32. Haftada çalışabilir raporu alıyoruz ya, 37 de de çalışamaz diye rapor alıyor muyuz yoksa otomatikman izne ayrılmış mı sayılıyoruz?
Ben de sizinle aynı durumdayım her hafta çağırdı bundan sonra ama 30 Kasım 37+5 günlük olacak o gün alacak ama küçük mu olur diye düşünüyorumİlk zamanlarda genel sezeryanlar olarak konuştuğunda 38 bitişi 39 başlancıgında alıyorum demişti ona göre hesaplayınca 28 kasım oluyodu ama benim kontrolümde bi ara 38+ haftalık civarlarında olsun demişti o zaman 24 kasım civarı oluyodu. Ama yine kesin değildi bu gidişimde belli olucaktı. Bugün de gittiğimde 36+1 haftalıkken gittim ve doğum hesaplaması da 37+5 oldu yani yine çok da erken değil aslında.Yok çok şükür bir sıkıntımız yok hamdolsun Bebiş 3 kilo olmuş maşaAllah subhanaAllahh Bir de gelişimi birazcık da önden gidiyodu ya benimkinin sanırım o yüzden o tarihe aldık
Kuzucum hiç bozma moralini üzülme haftan çok güzel bebiş sağlıkla gelsin bi tanıdığımda geçirdi tansiyonu düşmüyordu normal doğum yaptı 3 gün kaldı sadece hastanede toparlayıp eve çıktıAz önce merak edip online sisteme baktım,test sonuçlarım çıkmış bir değerim ilk oğlumda 164 bunda da 57 tam anlamadım.Neyse ebelere ben dışarı çıkıp hava almak istiyorum dedim tamam dediler,dedim benim test sonuçlarım çıktı mı?A evet doktor gelip konuşacak sizinle gebelşk zehirlenmesi geçiriyorsunuz değeriniz 57 olmuş dedi.Sığmıyorum odalara şu an,ne diyecekler acaba,burasıda türkiye gibi değil ki,hemen sezeryana alsınlar,suni sancı verip doğurtmaya çalışacaklar yüksek ihtimal olmayınca sezeryan.Ay yazamıyorum doğru düzgün sinirlerim bozuldu iyice.Dua edin kızlar bana sağ salim kurtulalım bu seferde
Aysima tınısı çok güzelKızlar bende artık Kapı süsü çikolata isimli bişeyler yaptırmak istiyorum her gün bi isim kararsızlığındayım bana fikir verinsize düşündüğüm isimleri yazıyım lütfen sizde beğendiğinizi yada başka isimde olabilir yardımcı olun
1. Aysima
2. Elisa
3.Serenay
4.Eslina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?