- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #27.941
Benim arkadaşlarım hep 2. Sezeryanlarını 37+ da oldular canım eğer bebeğin kilosu gelişimi de iyiyse bir sıkıntı olmaz ben de Sezeryan düşünüyorum ilk bebeğim tahmini 38+2 gibi olacak doğum yani aramızda sadece 3/4 gün fark olmuş olacakBen de sizinle aynı durumdayım her hafta çağırdı bundan sonra ama 30 Kasım 37+5 günlük olacak o gün alacak ama küçük mu olur diye düşünüyorum
Kontrolüm yarın bakalım bizim de doğum netleşecek inşallah bekliyorum heyecanla kontrolü. Çok şükür 36 da bitiyor yarın.Sen naptın canım kontrolün ne zaman son durumun ne ?
Normal doğum için yapılıyor çatı muayenesi sezaryende yok canım.kızlar sezeryan olacaklar illaki çatı muayenesi yapılıyormu yine de ? korktum şimdi
teşekkür edrim canımKontrolüm yarın bakalım bizim de doğum netleşecek inşallah bekliyorum heyecanla kontrolü. Çok şükür 36 da bitiyor yarın.
Normal doğum için yapılıyor çatı muayenesi sezaryende yok canım.
37 de zaten istesekte çalışamıyoruz devlet bizi izne ayırıyorbana 37 de gel rapor vereceğiz dediler onu kurumuma teslim edeceğim
elisa çok güzelmişAysima tınısı çok güzel
canım içini ferah tutmaya çalışÇıktım kontrolden. Sabahtan beri gaz sancısı vardı. Muayeneyi beklerken kasıklarım regl gibi ağrıdı. Nst de bir tane çıktı sancı ama kasılma var. Nst beni anlamıyorsıklaşırsa sancı gel dedi Dr. Bence vaktim geldi gibi ama hayırlısı. Hastane 30 dk inşaallah yolda doğurmam. Bu arada çocuk yine dönmüş makat geliş dedi. içerisi çok mu büyük anlamadım takla atıp duruyor. 36+3 bugün 2700 kilosu dedi. Ölçümler doğruysa minik olacak galiba. Doğumu cuma konuşuruz dedi
Aaaa noldu kuzuSelizay senin yaşadığın sıkıntıyı yaşadım doktora geldim hemen su iyi dedi iki gün sonra Gine çağırdı
Benim arkadaşlarım hep 2. Sezeryanlarını 37+ da oldular canım eğer bebeğin kilosu gelişimi de iyiyse bir sıkıntı olmaz ben de Sezeryan düşünüyorum ilk bebeğim tahmini 38+2 gibi olacak doğum yani aramızda sadece 3/4 gün fark olmuş olacak
Yok ya ben korkuyorum normal doğumdan şekerden doktor erken alırız dedi suni sancı olacak o zaman birde benim geçen sene hpv pozitif geldi ama sonra negatif çıktı acaba test mi hatalıydı bilmiyorum işte insan korkuyor bebeğe bulaşma riski var onu göze almak istemiyorum 38+2 yi ben tamamen kendi tahminimle söylüyorum erken alacağız dediği için doktor daha konuşmadık hiç bu gidişimde soracağım 34+2 oluyorumNeden sezeryan düşünüyorsun riske atmamak için mi birde 38+2 yi doktor mu söyledi?
Yok ya ben korkuyorum normal doğumdan şekerden doktor erken alırız dedi suni sancı olacak o zaman birde benim geçen sene hpv pozitif geldi ama sonra negatif çıktı acaba test mi hatalıydı bilmiyorum işte insan korkuyor bebeğe bulaşma riski var onu göze almak istemiyorum 38+2 yi ben tamamen kendi tahminimle söylüyorum erken alacağız dediği için doktor daha konuşmadık hiç bu gidişimde soracağım 34+2 oluyorum
kaç haftalıksın canım?Kizlar merhabalar,dün kontrolüm vardi 32+4 teyim
Bebegimin basi 3 gün bacagi 5 gün geri
Karin cevresi 7 gün ileri,ben endiselindim doktor normal olabilir dedi sizlerdende böyle durumda olanlar varmi yazarsaniz cok sevinirim dünden beri cok tedirginim
Baştaki gerilik canimi sıktı biraz cünkü hep ileri gidiyordu
canım zaten 30.haftalardan sonra kanala girmeye başlarlarmışKızlar bugün doktora gitmiştim
Doktor muayene ederken kanala girdi
Dedi kanala girip çıkıyor erken doğum riski görmüyorum nst iyi dedi ama kanala girmesi çıkması beni gerdi erken gelmez değil mi
Bu antibiyotikle alakalı değil ama doktorum da kesin Sezeryan demedi zaten vajinal bakacak ona göre karar vereceğiz artık ama suni sancı olayı da beni çok geriyor aslında en güzeli normal sonrası çok rahat ama bakalım doktorum ne diyecek ben kendim yazdım çizdim böyleO tarz mikroplar geçmiyor mu antibiyotikle falan bende de vardı ama hiç kalmıştır diye düşünmemiştim bi doktora sorayim o zaman
32+4 teyim canimkaç haftalıksın canım?
eğer doktor aksi bi durum olsaydı söylerdi
bazen ölçümler de yanıltıyor
İlk bebekler sanki kanalda daha çok kalıyormuş diye okumuştum canım erken gelmez hiç öyle düşünmeKızlar bugün doktora gitmiştim
Doktor muayene ederken kanala girdi
Dedi kanala girip çıkıyor erken doğum riski görmüyorum nst iyi dedi ama kanala girmesi çıkması beni gerdi erken gelmez değil mi
Birebir tabi uyumlu çıkmıyor canım bazısı önde bazısı geride zaten yanında normal olan hafta aralığını da veriyor o Aralık içindeyse hiç sıkıntı değil32
32+4 teyim canim
Yok ben sordum sıkınti yok dedi kemdi bisey söylemedi,ama icime kurt düstü bikere
Burdaki annelere sormak istedim
BPD
AC
FL
ölcümleri tam uyumlumu cikiyor yoksa sizlerdede farkliliklar varmi
Benimkinde o aralik yazmiyor canm,seninle ayniydik,senindemi öyle hepsi farkli farklimiİlk bebekler sanki kanalda daha çok kalıyormuş diye okumuştum canım erken gelmez hiç öyle düşünme
Birebir tabi uyumlu çıkmıyor canım bazısı önde bazısı geride zaten yanında normal olan hafta aralığını da veriyor o Aralık içindeyse hiç sıkıntı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?