- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 83
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.201
2 gibi gidicem canım ama genel olarak bisey demiyor kadin doğum doktoruna sor diyor, olmadı acilden giriş yapayım birBiraz yüksek çıkmış canım aile hekimine bile gitsen ona göre bir şey verir ama en güzeli acile git ilgilenirler direk
Bana doktorum sadece lökosit yüksekliği önemli değil demişti. Kullanılan vitaminler idrarla atılıyor o yüzden makine bunları lökosit görebilir. Biz kültür bakalım dedi. Sağlık ocakları da idrar kültürü alabiliyor. Ben vermiştim. Bol su iç istersen. Yapılacak birşey yok. Sağlık ocağı tek kullanımlık şase yazarsa o da rahatlatır seni.Günaydın kızlar, dün sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yapılmıştı. crp oldukça düşük çıkmış ama idrar da lökosit yüksek çıkmışdevlet hastanesine gittiğim için en erken randevu 18 inde, bir şikayetim yok ama haftaya cumaya kadar ne yapabilirim evde acaba
İçimi rahatlattın gerçektenBana doktorum sadece lökosit yüksekliği önemli değil demişti. Kullanılan vitaminler idrarla atılıyor o yüzden makine bunları lökosit görebilir. Biz kültür bakalım dedi. Sağlık ocakları da idrar kültürü alabiliyor. Ben vermiştim. Bol su iç istersen. Yapılacak birşey yok. Sağlık ocağı tek kullanımlık şase yazarsa o da rahatlatır seni.
Benim de yüksek çıktı lökosit sonra kültür aldırdım üreme çıkmadı birşey yapmadık.İçimi rahatlattın gerçekten2 gibi gidicem bakalım sağlık ocağına, kültür alırlarsa onu yaptırayım teşekkür ederim
Kültür nasıl alınıyor pekiBenim de yüksek çıktı lökosit sonra kültür aldırdım üreme çıkmadı birşey yapmadık.İçin rahat olsun.
Aynı şekilde idrar veriyorsun. Ama onlar bakteri bakıyor içinde.Kültür nasıl alınıyor peki
Tamam canım çok teşekkür ederimAynı şekilde idrar veriyorsun. Ama onlar bakteri bakıyor içinde.
Hadi ya zaten aile hekimim ilaç yazmaktan başka ne yapıyor hiç bilmiyorumAile hekimi hiç birşey yapmıyor kadın doğumcuna sor diyor.
artık 37 bitti istediği zaman gelebilir bebiş çatın müsaitse normal doğum açısından da sıkıntı yok sağlıkla gelsin bebiş en hayırlı zamandaKizlarr, muayene oldum hersey yolunda, cati muayeneside yapti suan oda iyimiss, ve hic acimadi kizlar benim gibi merak eden varsa aranizdasuan nstye bagliyim halaa oda igi gidiyor sancim yok sanirim,15/20/25ler arasi gidip geliyor. Arada bebek hareketlenince 40lara cikiyo oda daraliyo sanirim ondan birazdan doktora sonuclari gostericezz haber ederim yine
Leke icinde normal dedi doktor artik bu saatten sonra her an gelmeye musait bebis, korkmana gerek yok dedi
Aynen canım bir şey yapmayacaksa zaten aile hekimine gitmenin manası yok2 gibi gidicem canım ama genel olarak bisey demiyor kadin doğum doktoruna sor diyor, olmadı acilden giriş yapayım bir
benm kültürde üreme olmamasına rağmen antibiyotik kullanmıştım. Enfeksiyon uzmanı vermişti, doktorum da kullanmalısın demişti. Ama benm crp'mi de yükseltmişti idrar yolları enfeksiyonuBenim de yüksek çıktı lökosit sonra kültür aldırdım üreme çıkmadı birşey yapmadık.İçin rahat olsun.
Bize de haber ver canım günü netleşince. Arka arkaya doğacak bizim bebelerMaşallah gelişimi çok güzel inşaallah sağlıcakla alırsın kucağına. Ben de 14ü pazartesi istiyordum cuma netleşecek günü.
Hep yay olacak akrep olsa diyordum akrep burçlarını daha çok severim yakın arkadaşlarım hep akrep diye. Bir gelsin de uğraştırsin diyeceğim ama sonra fikrim değişebilirHayırlı olsun canım annem 17 kasım doğumlu bir akrep ne desem bilemedimsağlıkla gelsin kızın ama seni çok uğraştıracak
Haber ver bize canımKızlar doktorum attığım mesaja cevap vermiş hastaneye gel bakalım demiş şu an hastaneye gideceğim inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim
aile hekimliği kültür bakmıyor canm. Hastaneye vermen lazım onu da. hatta idrar tahlili verdiğinde belki kültür de bakmışlardır. Genelde bakıyorlar çünkü. birkaç gün sonra çıkıyor bir görüş istersen.Kültür nasıl alınıyor peki
Şimdi gittim aile hekimine, biz yapmıyoruz dedi, monurol yazdı, salı felan bi daha gel idrar bakalım dedi. inşallah faydası oluraile hekimliği kültür bakmıyor canm. Hastaneye vermen lazım onu da. hatta idrar tahlili verdiğinde belki kültür de bakmışlardır. Genelde bakıyorlar çünkü. birkaç gün sonra çıkıyor bir görüş istersen.
Bizimkide ayni cildiriyo.icerde sankiTeyzoşlar bizim kız son 3 gündür aşırı hareketli bu haftalarda normal mi acaba? Ben hareketleri daha az olur büyüdükçe diye düşünüyordum ama maşallah kızıma içerde tadilat yapıyor sanki
Vakit yaklaştıkça coştularBizimkide ayni cildiriyo.icerde sanki
Bizde de durum aynı karnımı açıp çıkacak gibi, içerde Meksika dalgası yapıyor resmenVakit yaklaştıkça coştular
Olur canım tabi o iyi gelir enfeksiyona sonra tekrar baktırırsın ama değerler düşmüş olur iyi bari kendi doktoruna git dememiş ilgilenmişŞimdi gittim aile hekimine, biz yapmıyoruz dedi, monurol yazdı, salı felan bi daha gel idrar bakalım dedi. inşallah faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?