2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlarr, muayene oldum hersey yolunda, cati muayeneside yapti suan oda iyimiss, ve hic acimadi kizlar benim gibi merak eden varsa aranizda suan nstye bagliyim halaa oda igi gidiyor sancim yok sanirim,15/20/25ler arasi gidip geliyor. Arada bebek hareketlenince 40lara cikiyo oda daraliyo sanirim ondan birazdan doktora sonuclari gostericezz haber ederim yine

Leke icinde normal dedi doktor artik bu saatten sonra her an gelmeye musait bebis, korkmana gerek yok dedi

Biraz yüksek çıkmış canım aile hekimine bile gitsen ona göre bir şey verir ama en güzeli acile git ilgilenirler direk
2 gibi gidicem canım ama genel olarak bisey demiyor kadin doğum doktoruna sor diyor, olmadı acilden giriş yapayım bir

Bana doktorum sadece lökosit yüksekliği önemli değil demişti. Kullanılan vitaminler idrarla atılıyor o yüzden makine bunları lökosit görebilir. Biz kültür bakalım dedi. Sağlık ocakları da idrar kültürü alabiliyor. Ben vermiştim. Bol su iç istersen. Yapılacak birşey yok. Sağlık ocağı tek kullanımlık şase yazarsa o da rahatlatır seni.

İçimi rahatlattın gerçekten 2 gibi gidicem bakalım sağlık ocağına, kültür alırlarsa onu yaptırayım teşekkür ederim

artık 37 bitti istediği zaman gelebilir bebiş çatın müsaitse normal doğum açısından da sıkıntı yok sağlıkla gelsin bebiş en hayırlı zamanda
2 gibi gidicem canım ama genel olarak bisey demiyor kadin doğum doktoruna sor diyor, olmadı acilden giriş yapayım bir
Aynen canım bir şey yapmayacaksa zaten aile hekimine gitmenin manası yok

Benim de yüksek çıktı lökosit sonra kültür aldırdım üreme çıkmadı birşey yapmadık. İçin rahat olsun.
benm kültürde üreme olmamasına rağmen antibiyotik kullanmıştım. Enfeksiyon uzmanı vermişti, doktorum da kullanmalısın demişti. Ama benm crp'mi de yükseltmişti idrar yolları enfeksiyonu

Maşallah gelişimi çok güzel inşaallah sağlıcakla alırsın kucağına. Ben de 14ü pazartesi istiyordum cuma netleşecek günü.
Bize de haber ver canım günü netleşince. Arka arkaya doğacak bizim bebeler
Hayırlı olsun canım annem 17 kasım doğumlu bir akrep ne desem bilemedim sağlıkla gelsin kızın ama seni çok uğraştıracak
Hep yay olacak akrep olsa diyordum akrep burçlarını daha çok severim yakın arkadaşlarım hep akrep diye. Bir gelsin de uğraştırsin diyeceğim ama sonra fikrim değişebilir
Kızlar doktorum attığım mesaja cevap vermiş hastaneye gel bakalım demiş şu an hastaneye gideceğim inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim
Haber ver bize canım

Şimdi gittim aile hekimine, biz yapmıyoruz dedi, monurol yazdı, salı felan bi daha gel idrar bakalım dedi. inşallah faydası olur

Sonuçlarımı gösterdim aile hekimine, AryaEvaninAnnesi nin dediği gibi tek başına yükseklik önemli değil ama enfeksiyon var belli dedi. Burada sağlık ocağı kültür yapmıyormuş, monurol yazdı, salı felan tekrar gel bi daha bakalım idrar tahlili dedi. Cuma da kontrolün var geçmezse o zaman hastanede yaptırırsın dedi.
Bir de gitmişken ebe hanıma mama işini sordum, hastaneye yanıma almalı mıyım diye. Biberon ve emzik kesinlikle yasak bununla ilgili yazı geldi, hastaneye götürme alırlar dedi. İlk etapta sütün gelmeyebilir o zaman hastaneden mama veriyorlar sadece enjektör bulundur yanında mümkünse 20 lik olsun dedi. 1 tane 10 luk verdi her ihtimale karşı ama eczaneden de 20 lik alıcam. Sizlerinde bilgisi olsun istedim

Şimdi gittim aile hekimine, biz yapmıyoruz dedi, monurol yazdı, salı felan bi daha gel idrar bakalım dedi. inşallah faydası olur
Olur canım tabi o iyi gelir enfeksiyona sonra tekrar baktırırsın ama değerler düşmüş olur iyi bari kendi doktoruna git dememiş ilgilenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…