- 1 Eylül 2021
- 5.402
- 20.204
- 298
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.241
Ben enjektor parmak yontemi uyguluycam sanirim, bugun eldiven aldimİyi bari inşallah mamaya bir şey demezler biberon falan almadım ben zaten kaşıkla ya da finger feeding yöntemiyle beslerim ama inşallah gerek kalmaz
Allah anali babali saglikli buyutsun canim, sezeryan kismini ozellikle merak ediyorumKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Aaaa çok sevindimmm kızına kavuştun demek ki ömrü bahtı güzel olsunKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Aaa ben de sana hatirlatacaktim bugünn mesajını görmüştüm doktora giderken :) olsun benim haftaya cuma ben unutmazsam sorayımCanim Ben bugun doktora neyi sormayi unuttum bil bakalim? Varis corabini
21 kasimda dogum yapacagim hastane ile randevum var, senin randevun ne zaman?
Ben sana hatirlatayim o zamanAaa ben de sana hatirlatacaktim bugünn mesajını görmüştüm doktora giderken :) olsun benim haftaya cuma ben unutmazsam sorayım
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Ben devlette yapicam canım kısmetse muhtemelen devlette geçerlidirBenim hastanem biberon ve emzik getirebilirsiniz hatta getirin dedi mama onlarda varmış, hastaneden hastaneye değişiyor uygulamalar. Mutlaka hastanenize sorun kızlar ne veriyorlar vs
O zaman devletten devlete değişmeyebilir canım yüksek ihtimal her yerde aynıdır haklısın, ben devlete gitmedim hiç özellerde çok farklı oluyo demekBen devlette yapicam canım kısmetse muhtemelen devlette geçerlidir
Ayyy neler olmuuş gene yerinde duramayan bir yaramaz katılmış aramızaKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
İlkinde özelde yapmıştım biberon istemişlerdi özellikle, mama da orda verdikleri iyi gelmemişti dışarıdan almistik. Ozeller daha rahat bu konudaO zaman devletten devlete değişmeyebilir canım yüksek ihtimal her yerde aynıdır haklısın, ben devlete gitmedim hiç özellerde çok farklı oluyo demek
Öyle oluyormuş canım hemşirelerin dediğine göreOff ben cok sancilaniorum ya yemekte oturamadim.Sol kasigimdan giriyor bicak gbi yayilio degisik bi sanci cozemedim bebekte hareketli pit pit atio.Uzandim simdi.Ben normal dogum agrisini bilmiorum ya bana hep suni taktilar acilmam oluodu sonrada suni takiolardi suyum gelmisti suni takmislardi.Onda basta hafiften yuksege dgru adet agrisi gbi oluodu.Normal sancida mi oyle oluo
Of benimki de yurtdışında pazara kadar yok dün gitti. Bekle beni dedi dedim beklicez... Cumartesi nst istedi at bana dedi dün sancı yine çıkınca. Acil bir durum olursa arkadaşına yönlendirecek ama hiç istemiyorum öyle bir şey olmasını doktorumu çok seviyorum başkasını istemiyorum gözüm korkuyorKızlar bugın ara ara rahatsız oluyorum kasılma mı sancı mı bilmiyorum adet sancısı gibi bazen oluyor, bacaklarıma kadar iniyor. Doktorum hafta sonu yokum dedi psikolojik olarak geriliyorum hafta sonu doğum olursa diye
Finger feeding galiba o canım bende o şekilde beslicemBen enjektor parmak yontemi uyguluycam sanirim, bugun eldiven aldim
Eviniz hayirli ugurlu olsun canim, bir an once tadilati halleder, yeni evinize gidersiniz. O evsahibinin de seytan gorsun yuzunuKizlar yine ben ve bitmeyen dertlerim
Ev sahibimiz kiramizi yinede 1800den 5000 yapti bugundu kira odememiz. vicdanin rahat edecekse tamam dedik. Orta yolunuda bulmak istemedi okadar kendini hakli gostermeye calisiyorki konusarak pis insan. 3000 gondericektik normalde ugrassin kendisi diye ama bizim vicdanimiz el vermedi bide altimizda oldugu icin pislik cikarir diye belli olmaz. Allaha havale ediyorum bu hamile halimle bizi soktugu durumdan dolayi. Hakkimi helal etmiyorum gercekten, bizde dun dairemizi satin aldik bu vesileyle. Hic soylemedik aldigimizida, yaza kadar idare edicez burda. Aldigimiz evin tadilatini yapmamiz lazim eski cunku ici..
Okadar zoruma gittiki yaptigi hareket cok uzuluyorum hala evimi almis olsamda, ben asgari ucretle gecinen biri olsam nasil gecinicektim acaba bunlar geliyor aklima bana degilde oyle birine yapmis olsa bunu, adam resmen begenmiyosan cik git diyor aslinda ustu kapali.
Neyse sizide yordum bu konuyla alakalii hakkinizi helal edin, buraya icimi dokuyorum anca
Hayırlı olsun canım sağlıklı güzel ömürler nasip olsun prenseseKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Hayırlı olsun canım evin güzel günlerde oturmak nasip olsun bebişleKizlar yine ben ve bitmeyen dertlerim
Ev sahibimiz kiramizi yinede 1800den 5000 yapti bugundu kira odememiz. vicdanin rahat edecekse tamam dedik. Orta yolunuda bulmak istemedi okadar kendini hakli gostermeye calisiyorki konusarak pis insan. 3000 gondericektik normalde ugrassin kendisi diye ama bizim vicdanimiz el vermedi bide altimizda oldugu icin pislik cikarir diye belli olmaz. Allaha havale ediyorum bu hamile halimle bizi soktugu durumdan dolayi. Hakkimi helal etmiyorum gercekten, bizde dun dairemizi satin aldik bu vesileyle. Hic soylemedik aldigimizida, yaza kadar idare edicez burda. Aldigimiz evin tadilatini yapmamiz lazim eski cunku ici..
Okadar zoruma gittiki yaptigi hareket cok uzuluyorum hala evimi almis olsamda, ben asgari ucretle gecinen biri olsam nasil gecinicektim acaba bunlar geliyor aklima bana degilde oyle birine yapmis olsa bunu, adam resmen begenmiyosan cik git diyor aslinda ustu kapali.
Neyse sizide yordum bu konuyla alakalii hakkinizi helal edin, buraya icimi dokuyorum anca
Yanlış hatırlamıyorsam dördüncü ayın sonlarına doğru başladı biraz karnın belirginleşmeye başladığı zamanlardı. Şimdilik karnımda hiç yok yanlarımda hep kırmızı kırmızı, üst bacağımda da var. Ama benim cahilliğime geldi bitaz karnımı hiç kaşımadım ama yanlarımı hep kaşıdım durdumKizlar sizde catlaklar ne zaman basladi?
Ben her gun yagliyorum, ama yanlarimda kizariklar basladi, galiba catlayacak gibi.
Canım senin adına çok sevindim. Biz de yılbaşında zam bekliyoruz. Ev sahibimiz iyi ama işin içine para girince kimseye iyi dememek lazım. Darısı bize inşallah Allah'ım güzel evler nasip etsin hepimize. Masum meleklerimizin şansınaKizlar yine ben ve bitmeyen dertlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?