2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar kontrol iyi gecti , kizim 1950 gram, boyunu sormayi unuttum://

ntsde sorun yok. Cati muayenesi benzeri bisey yapti, bebegin kafasini hissediyorum dedi, bebek dogum pozisyonunu almis.

Kan uyusmaligi ignemi oldum, cunku bebek pozitif. Bir de karma asi yaptilar icinde bogmaca, tetanos da olan.

Bebegin kafasi asagida, yuzune sag elini ve sol bacagini dayamisti. Doktor simdiden jimnastige yazdirin dedi:)

kordonu bogazindaydi sagolsun, endiselenme suyun icinde yuzuyor bebek dedi.

Aspirin aliyordum 81 gram , tam 33 hafta dolsun kes dedi.

21 inde hastane randevum var , bakalim normal dogum diye israr mi edecekler yoksa sezeryana evet mi diyecekler bilemiyorum

Beğen

Canim Ben bugun doktora neyi sormayi unuttum bil bakalim? Varis corabini
21 kasimda dogum yapacagim hastane ile randevum var, senin randevun ne zaman?
Aaa ben de sana hatirlatacaktim bugünn mesajını görmüştüm doktora giderken :) olsun benim haftaya cuma ben unutmazsam sorayım

Kızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükür detayları daha müsait zamanda yazacağım
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah iyi olmanıza çok sevindim hosgelmis kizce

Benim hastanem biberon ve emzik getirebilirsiniz hatta getirin dedi mama onlarda varmış, hastaneden hastaneye değişiyor uygulamalar. Mutlaka hastanenize sorun kızlar ne veriyorlar vs
Ben devlette yapicam canım kısmetse muhtemelen devlette geçerlidir

Kızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükür detayları daha müsait zamanda yazacağım
Ayyy neler olmuuş gene yerinde duramayan bir yaramaz katılmış aramıza Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmenizi nasip etsin

O zaman devletten devlete değişmeyebilir canım yüksek ihtimal her yerde aynıdır haklısın, ben devlete gitmedim hiç özellerde çok farklı oluyo demek
İlkinde özelde yapmıştım biberon istemişlerdi özellikle, mama da orda verdikleri iyi gelmemişti dışarıdan almistik. Ozeller daha rahat bu konuda

Off ben cok sancilaniorum ya yemekte oturamadim.Sol kasigimdan giriyor bicak gbi yayilio degisik bi sanci cozemedim bebekte hareketli pit pit atio.Uzandim simdi.Ben normal dogum agrisini bilmiorum ya bana hep suni taktilar acilmam oluodu sonrada suni takiolardi suyum gelmisti suni takmislardi.Onda basta hafiften yuksege dgru adet agrisi gbi oluodu.Normal sancida mi oyle oluo

Kızlar bugın ara ara rahatsız oluyorum kasılma mı sancı mı bilmiyorum adet sancısı gibi bazen oluyor, bacaklarıma kadar iniyor. Doktorum hafta sonu yokum dedi psikolojik olarak geriliyorum hafta sonu doğum olursa diye

Kizlar yine ben ve bitmeyen dertlerim

Ev sahibimiz kiramizi yinede 1800den 5000 yapti bugundu kira odememiz. vicdanin rahat edecekse tamam dedik. Orta yolunuda bulmak istemedi okadar kendini hakli gostermeye calisiyorki konusarak pis insan. 3000 gondericektik normalde ugrassin kendisi diye ama bizim vicdanimiz el vermedi bide altimizda oldugu icin pislik cikarir diye belli olmaz. Allaha havale ediyorum bu hamile halimle bizi soktugu durumdan dolayi. Hakkimi helal etmiyorum gercekten, bizde dun dairemizi satin aldik bu vesileyle. Hic soylemedik aldigimizida, yaza kadar idare edicez burda. Aldigimiz evin tadilatini yapmamiz lazim eski cunku ici..

Okadar zoruma gittiki yaptigi hareket cok uzuluyorum hala evimi almis olsamda, ben asgari ucretle gecinen biri olsam nasil gecinicektim acaba bunlar geliyor aklima bana degilde oyle birine yapmis olsa bunu, adam resmen begenmiyosan cik git diyor aslinda ustu kapali.

Neyse sizide yordum bu konuyla alakalii hakkinizi helal edin, buraya icimi dokuyorum anca

Öyle oluyormuş canım hemşirelerin dediğine göre
Of benimki de yurtdışında pazara kadar yok dün gitti. Bekle beni dedi dedim beklicez... Cumartesi nst istedi at bana dedi dün sancı yine çıkınca. Acil bir durum olursa arkadaşına yönlendirecek ama hiç istemiyorum öyle bir şey olmasını doktorumu çok seviyorum başkasını istemiyorum gözüm korkuyor

Eviniz hayirli ugurlu olsun canim, bir an once tadilati halleder, yeni evinize gidersiniz. O evsahibinin de seytan gorsun yuzunu

Hayırlı olsun canım sağlıklı güzel ömürler nasip olsun prensese hikayeni bekliyoruz merakla
Hayırlı olsun canım evin güzel günlerde oturmak nasip olsun bebişle

Kizlar sizde catlaklar ne zaman basladi?
Ben her gun yagliyorum, ama yanlarimda kizariklar basladi, galiba catlayacak gibi.
Yanlış hatırlamıyorsam dördüncü ayın sonlarına doğru başladı biraz karnın belirginleşmeye başladığı zamanlardı. Şimdilik karnımda hiç yok yanlarımda hep kırmızı kırmızı, üst bacağımda da var. Ama benim cahilliğime geldi bitaz karnımı hiç kaşımadım ama yanlarımı hep kaşıdım durdum baktım kırmızı izler karnıma doğru ilerliyor uni mom çatlak yağı aldım iki tane. Sabah akşam bol bol sürüyorum ilk kez düzenli olarak çatlaklarım tam oturmadı o yüzden umudum var açıkçası çünkü olan çatlakları azalttığını vaad ediyorlar düzenli kullanımda bakalım göreceğiz.
Canım senin adına çok sevindim. Biz de yılbaşında zam bekliyoruz. Ev sahibimiz iyi ama işin içine para girince kimseye iyi dememek lazım. Darısı bize inşallah Allah'ım güzel evler nasip etsin hepimize. Masum meleklerimizin şansına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…