- 3 Mart 2022
- 419
- 621
- 33
- 39
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.161
Bende de nakışlı hastane çıkışı yılan hikayesine döndü. Her gün kargoya vermeleri ile ilgili sorunları dinlemekten bir hal oldum. Yarın inşallah ptt kargoya vereceklerini söylüyorlar. Allah bilir kaç günde gelir. Ürünler gelene kadar doğurmazsam iyiBizim mobilyacı telefonları açmıyor artıkbu gidişle dolapsız yolumuza devam edicez
Şu an ben de bundan şüpheleniyorum ama doktora gitmeyi bekliyorum. Aşağı inmişti vajinaya baskı yapıyordu, idrar sıkışıklığı falan son bir iki gündür yapmıyor tam tersi karnımın ve göğsümün birleştiği noktada , sol tarafımda baskı hissediyorum. Midem rahatsız olmaya başladı inşallah tekrar dönmemiştirKızlar bebeğim Ters dönmüş.iki gündür ağrılarım vardı rahim kısmında.Suan doktordan geldik Bebeğim normal doğum pozisyonundaydi.Suan ters dönmüş makat pozisyonu.34 haftaligom acaba yine dönermi
Kuzum günün gelmiş zaten suyun geliyo olabilir istersen hastanene git yakında varsa acile git kontrol ettir suyun geliyorsa doktorunu arar haber edersin sağlıklı haberler inşKızlar doktoruma yazdığıma bakın ya korkuyorumböyle ağrısı olan var mı benim gibi ??
Neyapacigimi bilmiyorum.Herseyin hayırlısı kızlar beni bilgilendirin sezeryan doğum kaçıncı haftada yapılıyor acaba.bebegim 2.300 Gr çokmu zayıf yoksa normalmi.kuvete girer mi acaba.Of stres oldumŞu an ben de bundan şüpheleniyorum ama doktora gitmeyi bekliyorum. Aşağı inmişti vajinaya baskı yapıyordu, idrar sıkışıklığı falan son bir iki gündür yapmıyor tam tersi karnımın ve göğsümün birleştiği noktada , sol tarafımda baskı hissediyorum. Midem rahatsız olmaya başladı inşallah tekrar dönmemiştir
Sezeryan tamamen doktor inisiyatifi ve senin/bebeğinin sağlığı ancak bunlara bakarak karar verir. İki kiloyu geçmiş zaten korkma Allah'ın izniyle hiçbir şey olmazNeyapacigimi bilmiyorum.Herseyin hayırlısı kızlar beni bilgilendirin sezeryan doğum kaçıncı haftada yapılıyor acaba.bebegim 2.300 Gr çokmu zayıf yoksa normalmi.kuvete girer mi acaba.Of stres oldum
Yok sen imzama bakma canım imzamdaki hafta yanlış normalde 36+3 üm ama imzadaki tarih doktorun bana verdiği 18 kasım tarihini girdim ondan öyle ilerde gösteriyoKuzum günün gelmiş zaten suyun geliyo olabilir istersen hastanene git yakında varsa acile git kontrol ettir suyun geliyorsa doktorunu arar haber edersin sağlıklı haberler inş
Canım şükür iki kilo olmuş bir se suyu az olunca az çıkıyor kilosu ben yaşadım benim suyum da azdı bu hafta düzeldi bol bol istirahat ve havuç suyu bol su ben öyle arttırdımİyi akşamlar kızlar, bugün kontrol vardı. Doktorum bebeğin gelişiminin yavaş olduğunu düşünüyor, enfeksiyon sebep oluyor olabilir dedi. Kontrol 2 günde 1 e düştü. En ufak şüphede acil sezeryan, en geç 36 dedi tekrar. Stres bastı. 35. Haftadayım ama bebek 32 sanırım. Cuma günü her şeyi çok detaylı konuşacağız.
Canım inşallah cuma günü güzel haberler alırsınİyi akşamlar kızlar, bugün kontrol vardı. Doktorum bebeğin gelişiminin yavaş olduğunu düşünüyor, enfeksiyon sebep oluyor olabilir dedi. Kontrol 2 günde 1 e düştü. En ufak şüphede acil sezeryan, en geç 36 dedi tekrar. Stres bastı. 35. Haftadayım ama bebek 32 sanırım. Cuma günü her şeyi çok detaylı konuşacağız.
Evet nişan olabilirKizlarrr uyanik olan varmi, biraz korktummaz once tam uyuyacaktim wcye gittim peceteyle silincede 2 damlacikk cok az cokcok acik pembe bi leke geldiiii. Dogumummu basliyor yoksaaa tirstim, esimi cagirdim bisey degildir filan diyodaa ikimizde anlamiyoruzz size danisiyim dedim, agrim sizim yok. Yarin doktor kontrolum vardi zAten sabah 11:30 ama ya gece dogurursamm off ilk defa heycanlandim
O ses benden de geliyor canım ama bebiş hareket ettiğinde değil bazen ben hareket ettiğimde geliyorAynısını ben de dedim
Evet ya bide hareket ettiğinde geliyor sadece çok tuhaf gerçekten:)
Evet canım nişan olabilir neyseki bugün kontrolün varmışKizlarrr uyanik olan varmi, biraz korktummaz once tam uyuyacaktim wcye gittim peceteyle silincede 2 damlacikk cok az cokcok acik pembe bi leke geldiiii. Dogumummu basliyor yoksaaa tirstim, esimi cagirdim bisey degildir filan diyodaa ikimizde anlamiyoruzz size danisiyim dedim, agrim sizim yok. Yarin doktor kontrolum vardi zAten sabah 11:30 ama ya gece dogurursamm off ilk defa heycanlandim
Elinden geldiği kadar sakin olmaya çalış canım tabiki de bebek de etkileniyor ama bebeğe kötü bir şey olmaz Allahın izniyle o şekilde düşünme daha fazla canını sıkma. Rabbim eşinle arana sıcaklık versin evinize mutluluk huzur versin Rabbim kimsenin yuvasını dağıtmasın inşaAllahKuzular çok mutsuzum elimle çok kötü kavga ettik bebek etkilenirmi korku sardı beni
Benim de çok dönüyor cuma başdı salı makat olmuş. Doğum anında bile dönen duydum.Kızlar bebeğim Ters dönmüş.iki gündür ağrılarım vardı rahim kısmında.Suan doktordan geldik Bebeğim normal doğum pozisyonundaydi.Suan ters dönmüş makat pozisyonu.34 haftaligom acaba yine dönermi
Panik yaptırmak gibi olmasın ama artık her an doğurabilirsin. Az bebek 40 haftayı bekliyor.Kizlarrr uyanik olan varmi, biraz korktummaz once tam uyuyacaktim wcye gittim peceteyle silincede 2 damlacikk cok az cokcok acik pembe bi leke geldiiii. Dogumummu basliyor yoksaaa tirstim, esimi cagirdim bisey degildir filan diyodaa ikimizde anlamiyoruzz size danisiyim dedim, agrim sizim yok. Yarin doktor kontrolum vardi zAten sabah 11:30 ama ya gece dogurursamm off ilk defa heycanlandim
Ne yaptın canım gece haftan artık uygun bebiş geliyor olabilir tabi haber ver bize deKizlarrr uyanik olan varmi, biraz korktummaz once tam uyuyacaktim wcye gittim peceteyle silincede 2 damlacikk cok az cokcok acik pembe bi leke geldiiii. Dogumummu basliyor yoksaaa tirstim, esimi cagirdim bisey degildir filan diyodaa ikimizde anlamiyoruzz size danisiyim dedim, agrim sizim yok. Yarin doktor kontrolum vardi zAten sabah 11:30 ama ya gece dogurursamm off ilk defa heycanlandim
2 kiloya bir şey kalmamış canım ve önemli olan aslında ciğer gelişimi inşallah zaten onu da tamamlayacak bebiş kilosu da bu sürede artacak yarın güzel haberler alırsın inşallahSuyu az evet. 1910 gr şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?