- 1 Eylül 2021
- 5.402
- 20.204
- 298
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.221
Sağolsun ilgili ama risk almak istemiyor sanırım bazı konularda, inşallah salı günü düşer değer. Valla son zamanlara gelince insan herşeyden tedirgin oluyorOlur canım tabi o iyi gelir enfeksiyona sonra tekrar baktırırsın ama değerler düşmüş olur iyi bari kendi doktoruna git dememiş ilgilenmiş
Hadi ya mama götürmek yasak mı ben onların verdiği mamayı kullanmak istemiyorum ama o zaman ne olacak aç mı kalacak çocuğumSonuçlarımı gösterdim aile hekimine,AryaEvaninAnnesi nin dediği gibi tek başına yükseklik önemli değil ama enfeksiyon var belli dedi. Burada sağlık ocağı kültür yapmıyormuş, monurol yazdı, salı felan tekrar gel bi daha bakalım idrar tahlili dedi. Cuma da kontrolün var geçmezse o zaman hastanede yaptırırsın dedi.
Bir de gitmişken ebe hanıma mama işini sordum, hastaneye yanıma almalı mıyım diye. Biberon ve emzik kesinlikle yasak bununla ilgili yazı geldi, hastaneye götürme alırlar dedi. İlk etapta sütün gelmeyebilir o zaman hastaneden mama veriyorlar sadece enjektör bulundur yanında mümkünse 20 lik olsun dedi. 1 tane 10 luk verdi her ihtimale karşı ama eczaneden de 20 lik alıcam. Sizlerinde bilgisi olsun istedim
Heheh benim Aslantoşumda yay burcuna yakışır şekilde içeride partiliyor. Getirelim bizimkileri bir araya kop kop yapsınlarTeyzoşlar bizim kız son 3 gündür aşırı hareketli bu haftalarda normal mi acaba? Ben hareketleri daha az olur büyüdükçe diye düşünüyordum ama maşallah kızıma içerde tadilat yapıyor sanki
BencedeHeheh benim Aslantoşumda yay burcuna yakışır şekilde içeride partiliyor. Getirelim bizimkileri bir araya kop kop yapsınlar
Mama için bişey demedi canım, sadece ihtiyaç halinde hastaneden veriyorlar dedi. Sadece emzik ve biberon yasak dedi. Bende hatta süt sağma makinemi götürecektim ucunda biberon var, onun yerine süt saklama kabı koyucam makineyleHadi ya mama götürmek yasak mı ben onların verdiği mamayı kullanmak istemiyorum ama o zaman ne olacak aç mı kalacak çocuğum
Son 1 aydır kızarıktı tam çatlak değildi ama 10 gündür yarık yarık çatlak oluştu önde de yanlarda da. Bence çatlamamanın çaresi yok çatlayacak olan çatlıyor. Doğumdan sonra bakıcam çaresine artıkKizlar sizde catlaklar ne zaman basladi?
Ben her gun yagliyorum, ama yanlarimda kizariklar basladi, galiba catlayacak gibi.
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün. Müsait zamanında hikayeni anlatırsınKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Benim hastanem biberon ve emzik getirebilirsiniz hatta getirin dedi mama onlarda varmış, hastaneden hastaneye değişiyor uygulamalar. Mutlaka hastanenize sorun kızlar ne veriyorlar vsSonuçlarımı gösterdim aile hekimine,AryaEvaninAnnesi nin dediği gibi tek başına yükseklik önemli değil ama enfeksiyon var belli dedi. Burada sağlık ocağı kültür yapmıyormuş, monurol yazdı, salı felan tekrar gel bi daha bakalım idrar tahlili dedi. Cuma da kontrolün var geçmezse o zaman hastanede yaptırırsın dedi.
Bir de gitmişken ebe hanıma mama işini sordum, hastaneye yanıma almalı mıyım diye. Biberon ve emzik kesinlikle yasak bununla ilgili yazı geldi, hastaneye götürme alırlar dedi. İlk etapta sütün gelmeyebilir o zaman hastaneden mama veriyorlar sadece enjektör bulundur yanında mümkünse 20 lik olsun dedi. 1 tane 10 luk verdi her ihtimale karşı ama eczaneden de 20 lik alıcam. Sizlerinde bilgisi olsun istedim
Benim 36.haftadan sonra ince ince bir iki çatlağım oldu çok küçükler kendim zor gördüm o kadar belli olmuyor çok da dikkat ettim ama son zamanlarda olcaksa oluyor demek ki. 7 günüm kaldı başka olmazsa yine çatlamadim sayicam pekKizlar sizde catlaklar ne zaman basladi?
Ben her gun yagliyorum, ama yanlarimda kizariklar basladi, galiba catlayacak gibi.
Seni cok iyi anliorum canim insanin pskolojisi bozuluyor.Ama sen sonuca bak canim Rabbim hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza aldirsin.Benide ultrasona aldılar,şükür bebeğe giden akışta bir sorun yokmuş 1800 küsürdü şimdi 2162 küsür çıktı kilosu başıda aşşağıda,doktor tansiyon ilaçları işe yararsa 37+2’de en geç alırız dedi,yani haftaya salı 15 kasım gibi.Umarım işe yarar.sezeryana gerek yok suni sancı ve epiduralle doğum yaptırırız sana dedi.Yani ilk oğlumda olduğu gibi.Çok fena bişey o suni sancı dedim ben geçen sefer sonlara doğru almıştım ve kendim teklif etmiştim.Doktor bu sefer tanaiyonunu daha iyi dengelememiz gerektiği için biz daha erkenden vericez ve pamuk gibi olacaksın dedi,bakalım gakkımızda hayırlısı,şimdi yarın hastanede doğuma kadar kalıp kalmayacağıma karar vereceklermiş.Umarım kalırım,burada el altında olmak güven veriyor açıkcası,eşim ve oğlumda aklım ama en azından iyiler diye teselli buluyorum.Hastanede olmanın tek kötü yanı etraftaki sancı çekenler,inleyen eden,insanın sinirleri bozuluyor
Ayy maşallah maşallah Allah anneli babalı büyütsün bebito kuveze girmedi inşallahKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Aaaaaaaa doğurdun muuuuuuuu hayırlu olsuuuunnnn yaaaaKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Hayırlı olsunKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Sancilarini sularini falan takip et canim bundan sonra dogmasi sknti olmaz.Kac kilo ciktiKızlar ben 36 haftalık hamileym ve 2 cm acıklık var doktor dogum başlayabilir dedi sizce ne kadar sonra dogum olur
Sen hep diyordun ama ben 36 haftalık dogurcam diye, bana da doktor Kasım sonuna doğru dediğinde hep önceki hafta dogurcam ben diyordum insan hissediyo ya demek ki. İpek hanım erkenci çıktı ama kilosu gayet güzel kurtuldun canım darısı hepimizin başınaKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Canim Ben bugun doktora neyi sormayi unuttum bil bakalim? Varis corabinikızlar varis çorabı için alacağınız markayı buradan da paylaşır mısınız? Bir de doktorunuzun ne dediğini :) ben de soracağım ama daha var kontrolüme. @_Mayra_TheDandelion
İyi bari inşallah mamaya bir şey demezler biberon falan almadım ben zaten kaşıkla ya da finger feeding yöntemiyle beslerim ama inşallah gerek kalmazMama için bişey demedi canım, sadece ihtiyaç halinde hastaneden veriyorlar dedi. Sadece emzik ve biberon yasak dedi. Bende hatta süt sağma makinemi götürecektim ucunda biberon var, onun yerine süt saklama kabı koyucam makineyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?