2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Olur canım tabi o iyi gelir enfeksiyona sonra tekrar baktırırsın ama değerler düşmüş olur iyi bari kendi doktoruna git dememiş ilgilenmiş
Sağolsun ilgili ama risk almak istemiyor sanırım bazı konularda, inşallah salı günü düşer değer. Valla son zamanlara gelince insan herşeyden tedirgin oluyor

Hadi ya mama götürmek yasak mı ben onların verdiği mamayı kullanmak istemiyorum ama o zaman ne olacak aç mı kalacak çocuğum

Teyzoşlar bizim kız son 3 gündür aşırı hareketli bu haftalarda normal mi acaba? Ben hareketleri daha az olur büyüdükçe diye düşünüyordum ama maşallah kızıma içerde tadilat yapıyor sanki
Heheh benim Aslantoşumda yay burcuna yakışır şekilde içeride partiliyor. Getirelim bizimkileri bir araya kop kop yapsınlar

Hadi ya mama götürmek yasak mı ben onların verdiği mamayı kullanmak istemiyorum ama o zaman ne olacak aç mı kalacak çocuğum
Mama için bişey demedi canım, sadece ihtiyaç halinde hastaneden veriyorlar dedi. Sadece emzik ve biberon yasak dedi. Bende hatta süt sağma makinemi götürecektim ucunda biberon var, onun yerine süt saklama kabı koyucam makineyle

Kizlar sizde catlaklar ne zaman basladi?
Ben her gun yagliyorum, ama yanlarimda kizariklar basladi, galiba catlayacak gibi.

Ben her gun yagliyorum, ama yanlarimda kizariklar basladi, galiba catlayacak gibi.
Son 1 aydır kızarıktı tam çatlak değildi ama 10 gündür yarık yarık çatlak oluştu önde de yanlarda da. Bence çatlamamanın çaresi yok çatlayacak olan çatlıyor. Doğumdan sonra bakıcam çaresine artık

Benim hastanem biberon ve emzik getirebilirsiniz hatta getirin dedi mama onlarda varmış, hastaneden hastaneye değişiyor uygulamalar. Mutlaka hastanenize sorun kızlar ne veriyorlar vs
Benim 36.haftadan sonra ince ince bir iki çatlağım oldu çok küçükler kendim zor gördüm o kadar belli olmuyor çok da dikkat ettim ama son zamanlarda olcaksa oluyor demek ki. 7 günüm kaldı başka olmazsa yine çatlamadim sayicam pek

Seni cok iyi anliorum canim insanin pskolojisi bozuluyor.Ama sen sonuca bak canim Rabbim hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza aldirsin.

Kızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükür detayları daha müsait zamanda yazacağım
Sen hep diyordun ama ben 36 haftalık dogurcam diye, bana da doktor Kasım sonuna doğru dediğinde hep önceki hafta dogurcam ben diyordum insan hissediyo ya demek ki. İpek hanım erkenci çıktı ama kilosu gayet güzel kurtuldun canım darısı hepimizin başına

kızlar varis çorabı için alacağınız markayı buradan da paylaşır mısınız? Bir de doktorunuzun ne dediğini :) ben de soracağım ama daha var kontrolüme. @_Mayra_ TheDandelion
Canim Ben bugun doktora neyi sormayi unuttum bil bakalim? Varis corabini
21 kasimda dogum yapacagim hastane ile randevum var, senin randevun ne zaman?

İyi bari inşallah mamaya bir şey demezler biberon falan almadım ben zaten kaşıkla ya da finger feeding yöntemiyle beslerim ama inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…