- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.181
Hayırlı olsun canım annem 17 kasım doğumlu bir akrep ne desem bilemedimKızlar 8 gün sonra bu saatlerde kızımla tanışmış olacağız17 Kasım'a gün verdi doktorum. 2818 gram 50 cm olmuş doğuma kadar ultrason kilosu 3ü görür herhalde. Bebek daha da aşağı inmiş zaten çok durmayacak, umarım gününden önce gelmez az kaldı çok dikkat edeceğim. NST'de yine sancı çıktı ama bu sefer yatış vermedi doktor ilacımı artırdı. Cumartesi tekrar NST, sezaryenden önceki gün de anestezi için kontrol randevum var. Heyecanlandım netleşince
İnşallah düşer bir an evvelSendeki hangi deger acaba canım benimde idrar yolu enfeksiyonu sukur bitti sımdıde crp yuksek ve düşmüyo
Bakalimm doktorum ne diyecek birazdan, bidaha gelmedi leke filann sancim veya agrimda yokPanik yaptırmak gibi olmasın ama artık her an doğurabilirsin. Az bebek 40 haftayı bekliyor.
Duruyorum suanNe yaptın canım gece haftan artık uygun bebiş geliyor olabilir tabi haber ver bize de
Benim de 10 çıkmıştı.herhangi bir şikayetin yoksa tek başına önemli değil demişti doktorİnşallah düşer bir an evvelCrp kaç çıktı acaba benim de 29 çıkmış hafif grip gibiydim ondan olabilir dedi Dr, referans aralığına göre yüksek benimki de ama ne kadar yükseklik riskli merak ettim
Tesekkurler .benimde 29 crp antibiyotik kullandım 25 e düşmüş tekrar antibiyotik kullanıyorum .riskli degeri bende bilmiyorum bebekte 3-4 gün geriden geliyor acaba selizay gibi bizimkide mi gelişemiyor diye şüphelendim yani gelişimi yavaslamaya mı basladı diye .sizin nasıl gelişimi?İnşallah düşer bir an evvelCrp kaç çıktı acaba benim de 29 çıkmış hafif grip gibiydim ondan olabilir dedi Dr, referans aralığına göre yüksek benimki de ama ne kadar yükseklik riskli merak ettim
Geçen cuma idi kontrol haftasına göre normal demişti,yarın yine kontrolüm var orda belli olur ama antibiyotik vermedi bana doktorTesekkurler .benimde 29 crp antibiyotik kullandım 25 e düşmüş tekrar antibiyotik kullanıyorum .riskli degeri bende bilmiyorum bebekte 3-4 gün geriden geliyor acaba selizay gibi bizimkide mi gelişemiyor diye şüphelendim yani gelişimi yavaslamaya mı basladı diye .sizin nasıl gelişimi?
Zannetmiyorum canım nişan gelse de sancı olmadıktan sonra beklerler zaten nst de sancı var mı yok mu ortaya çıkar iyi bari tam randevunun gecesinde olmuş kafanda ne varsa doktorunla konuşmuş olacaksınBakalimm doktorum ne diyecek birazdan, bidaha gelmedi leke filann sancim veya agrimda yok
Duruyorum suanbirazdan kontrolum varr bakalim dogurup gelmiyim agrim sizim sancim olmadii hic ama bugun zaten ilk defa nstye baglanicaktim, orda ortaya cikar zaten dimi
Lökosit kaç çıkmış canım bir miktar yüksek çıkması doğalGünaydın kızlar, dün sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yapılmıştı. crp oldukça düşük çıkmış ama idrar da lökosit yüksek çıkmışdevlet hastanesine gittiğim için en erken randevu 18 inde, bir şikayetim yok ama haftaya cumaya kadar ne yapabilirim evde acaba
Referans aralığı 0-3, benim 19 çıkmış canım, 7 8 çıktığı da oluyordu o zaman doktor sıkıntı yok dediği için takmıyordum zaten ama bu sefer fazla yüksek gibi geldiLökosit kaç çıkmış canım bir miktar yüksek çıkması doğal
acilden giriş yapıp sonucu göstersen olmaz mı canm. Yüksek çıkmış çünkü, ilaç kullanman gerekebilir. Bence beklemeReferans aralığı 0-3, benim 19 çıkmış canım, 7 8 çıktığı da oluyordu o zaman doktor sıkıntı yok dediği için takmıyordum zaten ama bu sefer fazla yüksek gibi geldi
Grip kaynaklı olabılır sizin benim hiçbir belirtim yokken cıktı. Rahim agzı yumusamadı ve acıklık olunca kan idrar aldılar orada belli oldu .hayırlısı ile bi doğursaydıkGeçen cuma idi kontrol haftasına göre normal demişti,yarın yine kontrolüm var orda belli olur ama antibiyotik vermedi bana doktor
Çok mantıklı canım aklıma gelmemişti hiç, öyle yapayım teşekkür ederimacilden giriş yapıp sonucu göstersen olmaz mı canm. Yüksek çıkmış çünkü, ilaç kullanman gerekebilir. Bence bekleme
Ya evet inşallah , daha çantam bile hazır değil gerciGrip kaynaklı olabılır sizin benim hiçbir belirtim yokken cıktı. Rahim agzı yumusamadı ve acıklık olunca kan idrar aldılar orada belli oldu .hayırlısı ile bi doğursaydık
Biraz yüksek çıkmış canım aile hekimine bile gitsen ona göre bir şey verir ama en güzeli acile git ilgilenirler direkReferans aralığı 0-3, benim 19 çıkmış canım, 7 8 çıktığı da oluyordu o zaman doktor sıkıntı yok dediği için takmıyordum zaten ama bu sefer fazla yüksek gibi geldi
Aile hekimi hiç birşey yapmıyor kadın doğumcuna sor diyor.Biraz yüksek çıkmış canım aile hekimine bile gitsen ona göre bir şey verir ama en güzeli acile git ilgilenirler direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?