2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hayırlı olsun canım annem 17 kasım doğumlu bir akrep ne desem bilemedim sağlıkla gelsin kızın ama seni çok uğraştıracak

Sendeki hangi deger acaba canım benimde idrar yolu enfeksiyonu sukur bitti sımdıde crp yuksek ve düşmüyo
İnşallah düşer bir an evvel Crp kaç çıktı acaba benim de 29 çıkmış hafif grip gibiydim ondan olabilir dedi Dr, referans aralığına göre yüksek benimki de ama ne kadar yükseklik riskli merak ettim

Panik yaptırmak gibi olmasın ama artık her an doğurabilirsin. Az bebek 40 haftayı bekliyor.
Bakalimm doktorum ne diyecek birazdan, bidaha gelmedi leke filann sancim veya agrimda yok
Ne yaptın canım gece haftan artık uygun bebiş geliyor olabilir tabi haber ver bize de
Duruyorum suan birazdan kontrolum varr bakalim dogurup gelmiyim agrim sizim sancim olmadii hic ama bugun zaten ilk defa nstye baglanicaktim, orda ortaya cikar zaten dimi

İnşallah düşer bir an evvel Crp kaç çıktı acaba benim de 29 çıkmış hafif grip gibiydim ondan olabilir dedi Dr, referans aralığına göre yüksek benimki de ama ne kadar yükseklik riskli merak ettim
Benim de 10 çıkmıştı.herhangi bir şikayetin yoksa tek başına önemli değil demişti doktor

Tesekkurler .benimde 29 crp antibiyotik kullandım 25 e düşmüş tekrar antibiyotik kullanıyorum .riskli degeri bende bilmiyorum bebekte 3-4 gün geriden geliyor acaba selizay gibi bizimkide mi gelişemiyor diye şüphelendim yani gelişimi yavaslamaya mı basladı diye .sizin nasıl gelişimi?

Geçen cuma idi kontrol haftasına göre normal demişti,yarın yine kontrolüm var orda belli olur ama antibiyotik vermedi bana doktor

Zannetmiyorum canım nişan gelse de sancı olmadıktan sonra beklerler zaten nst de sancı var mı yok mu ortaya çıkar iyi bari tam randevunun gecesinde olmuş kafanda ne varsa doktorunla konuşmuş olacaksın

Günaydın kızlar, dün sağlık ocağında kan ve idrar tahlili yapılmıştı. crp oldukça düşük çıkmış ama idrar da lökosit yüksek çıkmış devlet hastanesine gittiğim için en erken randevu 18 inde, bir şikayetim yok ama haftaya cumaya kadar ne yapabilirim evde acaba

Lökosit kaç çıkmış canım bir miktar yüksek çıkması doğal

Lökosit kaç çıkmış canım bir miktar yüksek çıkması doğal
Referans aralığı 0-3, benim 19 çıkmış canım, 7 8 çıktığı da oluyordu o zaman doktor sıkıntı yok dediği için takmıyordum zaten ama bu sefer fazla yüksek gibi geldi

Referans aralığı 0-3, benim 19 çıkmış canım, 7 8 çıktığı da oluyordu o zaman doktor sıkıntı yok dediği için takmıyordum zaten ama bu sefer fazla yüksek gibi geldi
acilden giriş yapıp sonucu göstersen olmaz mı canm. Yüksek çıkmış çünkü, ilaç kullanman gerekebilir. Bence bekleme

Geçen cuma idi kontrol haftasına göre normal demişti,yarın yine kontrolüm var orda belli olur ama antibiyotik vermedi bana doktor
Grip kaynaklı olabılır sizin benim hiçbir belirtim yokken cıktı. Rahim agzı yumusamadı ve acıklık olunca kan idrar aldılar orada belli oldu .hayırlısı ile bi doğursaydık

Biraz yüksek çıkmış canım aile hekimine bile gitsen ona göre bir şey verir ama en güzeli acile git ilgilenirler direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…