- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 53
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.261
Önümüzdeki salı benim de randevum var. 34 haftalık oluyorum canım sence nst'ye bağlarlar mı beni? Kaçıncı haftada başlatıyorlarBen de bugün bebişimi gördüm 2420 gram 48 cm olmuşuz ilk nst deneyimini de yaşadım bir sıkıntı çıkmadı şükür
Ben en son 31 de gittiğimde bir sonraki gelişinde başlayacak dedi 33ten sonra başlatıyormuş bende 34+2 oldum bugün girdim ama bazı doktorlar daha geç nst istiyorlar belli olmuyor açıkçasıÖnümüzdeki salı benim de randevum var. 34 haftalık oluyorum canım sence nst'ye bağlarlar mı beni? Kaçıncı haftada başlatıyorlar
Cok tesekkur ederim canim, amin insaAllahhHayırlı olsun canım evin güzel günlerde oturmak nasip olsun bebişle
Sagolasin canim, aynen oylee. Amin insaAllahhEviniz hayirli ugurlu olsun canim, bir an once tadilati halleder, yeni evinize gidersiniz. O evsahibinin de seytan gorsun yuzunu
Daha guzelleri iyileri sizlerin olsun insaAllahh, Allahim agiz tadiyla oturmayi nasip etsinCanım senin adına çok sevindim. Biz de yılbaşında zam bekliyoruz. Ev sahibimiz iyi ama işin içine para girince kimseye iyi dememek lazım. Darısı bize inşallah Allah'ım güzel evler nasip etsin hepimize. Masum meleklerimizin şansına
Ben aslında diğer doktorumda tanıyorum hastanede çalıştığım için o da çok iyidir ama insan 9 ay takip edildiği doktor olsun istiyor yinede. Bana da pazartesi ye kdr progestan devam dedi hafta sonu doğum olmasın diyeÖyle oluyormuş canım hemşirelerin dediğine göre
Of benimki de yurtdışında pazara kadar yok dün gitti. Bekle beni dedi dedim beklicez... Cumartesi nst istedi at bana dedi dün sancı yine çıkınca. Acil bir durum olursa arkadaşına yönlendirecek ama hiç istemiyorum öyle bir şey olmasını doktorumu çok seviyorum başkasını istemiyorum gözüm korkuyor
Önümüzdeki salı benim de randevum var. 34 haftalık oluyorum canım sence nst'ye bağlarlar mı beni? Kaçıncı haftada başlatıyorlar
Ben en son 31 de gittiğimde bir sonraki gelişinde başlayacak dedi 33ten sonra başlatıyormuş bende 34+2 oldum bugün girdim ama bazı doktorlar daha geç nst istiyorlar belli olmuyor açıkçası
Teşekkür ederim kızlar33+ da başladı bana
Medine hurması canımSelam kızlar yüzyıllardır foruma giremedimsite değişmiş daha hızlı olmuş. Yarın son iş günüm, bir hafta ara tatil haftaya ctesi de 37.haftam oluyor sona yaklaştım inceden bir stres yaptım sanki bu çocuk nasıl doğacak diye
Medine hurması mı doğumu kolaylaştıran yoksa manavlarda satılan Cennet hurması mı aklım karıştı
34 hafta da 2450gr şimdi 36+2 olduk nekadar oldu bilmiyorum ara ara sancılarım oluyo bel agrım var acaba yaklaştimi doğumSancilarini sularini falan takip et canim bundan sonra dogmasi sknti olmaz.Kac kilo cikti
Doğum için daha erken değil mi acabaHiç durmuyorum gunde 3 4 defa merdiven inip cıkıyorum sureklı temızlıkle uraşiyorum ananas yiyorum hurma falan daha gelmedi bebek 2 cm acılma olmasına ragmen
Gozunuz aydin saglikla buyusun kizcenKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün kucağınızdaKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Daha öncede yaşadığım için bi tık daha iyiyim tabi ama insan ister istemez stres oluyorKuzucum hiç bozma moralini üzülme haftan çok güzel bebiş sağlıkla gelsin bi tanıdığımda geçirdi tansiyonu düşmüyordu normal doğum yaptı 3 gün kaldı sadece hastanede toparlayıp eve çıktı
Hiç moral bozma Rabbim şifa versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Valla dün karşımdaki kadın help help diye bağırıyordu kendimi unutup koştum grtim ebeleri çağırdım,kusmuş kadın bütün yatağa filan gecenin 1:30’unda 3’e kadar koridorda dolandım duymamak içinAy Maasallah kilosu falan da iyi. Cok az kaldietrafi duymamak icin biseyler mi dinlesen kulaklikla
Bgn 36+2’yim yarın alacaklar gibi geliyor ama bakalımSağlıkla gelsin inşallah canım 37 haftalık olması iyi olur artık vaktiyle doğmuş oluyor. Artık iyice az kaldı doğumlara
Amin canım inşallahGeçmiş olsun canım. En doğru zamanda en kolay şekilde sağlıkla bebeğini kucağına alırsın umarım. Her şey çok güzel olacak yakında hepsi bitecek..
Şu an gebelik zehirlenmesi ikinci kez geçiren biri olrak çok yapabileceğin bişey yok canım,tuzdan uzak dur soda filan içme bol su iç,tansiyon ilacı işe yararsa bi sıııntın olmaz gibi,ben bu sefer kullanıyorum iyi gidiyor 4 gündür.Selam kızlar kontrolden yeni çıktım. 34+2deyim. Tansiyonum Bi kaç haftadır 13.8 çıkıyor doktorum kana baktı urik asit sınırı 5.0 iken 6.6 çıktı. Gebelik zehirlenmesi olmaması için progesteron kesti alfamet tansiyon ilacı başladı hergün tansiyon takibi yapacaksın dedi. Bol su icicem ve yürüyüş önerdi. Gebeliğin başından beri düşük tehlikesi, covid, rahim ağzı yetmezliği için serklaj ameliyati oldum. Şimdide gebelik zehirlenmesi riski diyince korktum moralim bozuldu açıkçası. Aranızda gebelik zehirlenmesi yaşayan var mı neler yaptiniz bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Hadi gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallahKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Amin canım.Seni cok iyi anliorum canim insanin pskolojisi bozuluyor.Ama sen sonuca bak canim Rabbim hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza aldirsin.
Rabbim hayirli saglikli dogum nasip etsin canimDaha öncede yaşadığım için bi tık daha iyiyim tabi ama insan ister istemez stres oluyor
Valla dün karşımdaki kadın help help diye bağırıyordu kendimi unutup koştum grtim ebeleri çağırdım,kusmuş kadın bütün yatağa filan gecenin 1:30’unda 3’e kadar koridorda dolandım duymamak için
Bgn 36+2’yim yarın alacaklar gibi geliyor ama bakalım
Amin canım inşallah
Şu an gebelik zehirlenmesi ikinci kez geçiren biri olrak çok yapabileceğin bişey yok canım,tuzdan uzak dur soda filan içme bol su iç,tansiyon ilacı işe yararsa bi sıııntın olmaz gibi,ben bu sefer kullanıyorum iyi gidiyor 4 gündür.
Hadi gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah
Amin canım.
Benim bgn hastanedeki 4. Günümdü.dün sabah garip bir doktor gelip seni bgn doğurtucqz dedi gitti,sonra nst temiz geldi ki hep temiz geliyor vazgeçtiler.Bgn başka bir doktor geldi,yarın kan alıp ciğer değerlerine tekrar bakıcaz ona göre karar vericez dedi.sonra vazgeçtiler akşama doğru kan aldılar,yani işim yarın ki kan testin sonucuna kaldı.Eğer doğum olasaksa önce alttan bir jel vereceklermiş 6 saat,sonra suyumu patlatıp suni sancı ve hemen arkasına epidural,bakalım hakkımda hayırlısı.
Aaaa gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün. Detayları da merak ediyoruzKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Gözün aydın olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün inşKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Canim erken degil mi ? Doktor ne demişti en son ?Migdemde bulanio ya yarina dogurmasam bari 10.30 da randevum var sizce cantalarida alip gitmelimiyimDogarsa kuvezede girer demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?