2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Önümüzdeki salı benim de randevum var. 34 haftalık oluyorum canım sence nst'ye bağlarlar mı beni? Kaçıncı haftada başlatıyorlar
Ben en son 31 de gittiğimde bir sonraki gelişinde başlayacak dedi 33ten sonra başlatıyormuş bende 34+2 oldum bugün girdim ama bazı doktorlar daha geç nst istiyorlar belli olmuyor açıkçası

Hayırlı olsun canım evin güzel günlerde oturmak nasip olsun bebişle
Cok tesekkur ederim canim, amin insaAllahh
Eviniz hayirli ugurlu olsun canim, bir an once tadilati halleder, yeni evinize gidersiniz. O evsahibinin de seytan gorsun yuzunu
Sagolasin canim, aynen oylee. Amin insaAllahh
Daha guzelleri iyileri sizlerin olsun insaAllahh, Allahim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin

Umarim fazla zam yapmaz sizinki bizde melek gibi diyorduk ev sahibimize herkese ovuyorduk gercekten oda bize karsi kardeslerim kardeslerim diyerekten gosterdi gercek yuzunu 3 sene sonra isin icine para girince tabi. Ama Allah buyuktur. Korkunc bi insan cikti icinden.

Allahim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin insaAllah

Ben aslında diğer doktorumda tanıyorum hastanede çalıştığım için o da çok iyidir ama insan 9 ay takip edildiği doktor olsun istiyor yinede. Bana da pazartesi ye kdr progestan devam dedi hafta sonu doğum olmasın diye bakalım gelcek olanı tutamayız elbet ama totem yapıyorum ben pazartesi kontrolüm var ordan doğuma giderim diye

Selam kızlar yüzyıllardır foruma giremedim site değişmiş daha hızlı olmuş. Yarın son iş günüm, bir hafta ara tatil haftaya ctesi de 37.haftam oluyor sona yaklaştım inceden bir stres yaptım sanki bu çocuk nasıl doğacak diye
Medine hurması mı doğumu kolaylaştıran yoksa manavlarda satılan Cennet hurması mı aklım karıştı

Medine hurması canım

Hiç durmuyorum gunde 3 4 defa merdiven inip cıkıyorum sureklı temızlıkle uraşiyorum ananas yiyorum hurma falan daha gelmedi bebek 2 cm acılma olmasına ragmen

Daha öncede yaşadığım için bi tık daha iyiyim tabi ama insan ister istemez stres oluyor
Ay Maasallah kilosu falan da iyi. Cok az kaldi etrafi duymamak icin biseyler mi dinlesen kulaklikla
Valla dün karşımdaki kadın help help diye bağırıyordu kendimi unutup koştum grtim ebeleri çağırdım,kusmuş kadın bütün yatağa filan gecenin 1:30’unda 3’e kadar koridorda dolandım duymamak için
Sağlıkla gelsin inşallah canım 37 haftalık olması iyi olur artık vaktiyle doğmuş oluyor. Artık iyice az kaldı doğumlara
Bgn 36+2’yim yarın alacaklar gibi geliyor ama bakalım
Geçmiş olsun canım. En doğru zamanda en kolay şekilde sağlıkla bebeğini kucağına alırsın umarım. Her şey çok güzel olacak yakında hepsi bitecek..
Amin canım inşallah
Şu an gebelik zehirlenmesi ikinci kez geçiren biri olrak çok yapabileceğin bişey yok canım,tuzdan uzak dur soda filan içme bol su iç,tansiyon ilacı işe yararsa bi sıııntın olmaz gibi,ben bu sefer kullanıyorum iyi gidiyor 4 gündür.
Kızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükür detayları daha müsait zamanda yazacağım
Hadi gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah
Seni cok iyi anliorum canim insanin pskolojisi bozuluyor.Ama sen sonuca bak canim Rabbim hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza aldirsin.
Amin canım.

Benim bgn hastanedeki 4. Günümdü.dün sabah garip bir doktor gelip seni bgn doğurtucqz dedi gitti ,sonra nst temiz geldi ki hep temiz geliyor vazgeçtiler.Bgn başka bir doktor geldi,yarın kan alıp ciğer değerlerine tekrar bakıcaz ona göre karar vericez dedi.sonra vazgeçtiler akşama doğru kan aldılar,yani işim yarın ki kan testin sonucuna kaldı.Eğer doğum olasaksa önce alttan bir jel vereceklermiş 6 saat,sonra suyumu patlatıp suni sancı ve hemen arkasına epidural,bakalım hakkımda hayırlısı.

Rabbim hayirli saglikli dogum nasip etsin canim

Migdemde bulanio ya yarina dogurmasam bari 10.30 da randevum var sizce cantalarida alip gitmelimiyim Dogarsa kuvezede girer demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…