2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kontrolün iyi geçmesine sevindim kuzum.. artık sona yaklaşıyoruz hepimiz.. kalan süreyi de en iyi şekilde geçiririz umarım

Yeni evinize bir an önce geçip huzurla hayatınıza başlamanızı dilerim canım. Sonuçta tadilat gerekse bile bu olaylar sizi ev sahibi yaptı. Zamanı geldiğinde direk çıkarsın ve güzelce evine yerleşirsin.

İnsallah hakkında hayırlısı olur su gibi akar gider hersey.ben bir şey sormak istiyorum .3gündür aksamları tansiyonum 11/7 11/8 falan cıkıyor normalde 9/4 tür .bas agrısı karın agrısı bulantı falan hepsi oluyor kolum kalkmıyor .doktor bu tansiyon önemsiz diyor ama hergün tekrarlayınca acaba zaman ilerledikçe ilerler mi ?

Herkes doğum telaşında ben de hastalanmak üzereyim. burnum tıkalı yanıyor boğazım ağrıyor yutkunamıyorum ve öksürüyorum. Neyse ki ateşim yok yine de yatmadan ateş düşürücü içiyorum.. Görümcemin minik kızı geldiğinde hastalandı, hava değişikliğinden oldu sanırım. Aslında tam ondan bulaştı da diyemem, çünkü ateş ve kusması da oldu neyse ki öyle şikayetlerim yok.. daha çok soğuk algınlığı gibi görünüyor benimkisi. Umarım bir an önce geçer hamileliğin bu aşamasında gerçekten çekilmiyor böyle şeyler

Sağlıkla bebeğini kucağına al canım inşallah
Migdemde bulanio ya yarina dogurmasam bari 10.30 da randevum var sizce cantalarida alip gitmelimiyim Dogarsa kuvezede girer demi
Bugün ben de doğuracağım diye hastaneye gittim hatta gitmeden çantamı güzelce hazırladım bir şey olursa eşim evden çantayı alır dedim ama bir şey çıkmadı iyi düşün canım o yüzden bir şey olmayacak bebeğin daha seninle

Her şey yolunda devam ediyorsun ne güzel. Vakti geldiğinde sağlıkla kucağına gelecek oğlun
İnşallah canım ya tahminlerimin çok ötesinde gidiyor bu hamilelik oğluşum üzmedi hiç annesini
Çok geçmiş olsun canım ya normal zamanda bile hastalık zorken hamileyken gerçekten hiç çekilmiyor inşallah bir an önce toparlarsın ama ateşinin olmaması çok iyi kesin hava değişikliğinden olmuştur İsviçre’ye gitmiştik eşim gider gitmez hasta olmuştu

Geçmiş olsun kuzum bolca dinlen ve sıvı al bu arada . Bir an önce toparlarsın umarım

Geçmiş olsun kuzum bolca dinlen ve sıvı al bu arada . Bir an önce toparlarsın umarım

Teşekkür ederim kızlar.. bugünden beri yatıyorum ve yarın da böyle devam ederim. Hemen prenses oldum

Canım şimdi senin normalinin ne olduğunu bilmiyorum benim hamilelik hariç mesela normalim 12-7,12-8’dir daha düşük olsa fena olurum herhalde.Ama hamilelikte 14-9 sınır.benim 138-86 çıkınca tamam diyorlar takılma.Anca böyle açıklayabilirim,bu durumu.

Hayırlı olsun bi soru sormustum da
Canım gözümden kaçmış. Bana wbc, crp ve prolaksitonin takibi yapılıyor özellikle. Hemogram ve tit de veriyorum. Sonra nst ve ultrasonla kapanış. Doktorun canı isterse bir de alttan hoop bakıp parmaklıyo azıcık, bezdum

Selam kızlar uzun zamandır yazamadım. 15 gündür kizim hasta ve onunla uğraşmak uykusuzluk vs.cidden çok yordu beni. Ağrılarım artti bu yüzden. Doktor dinlen bebek yorgunluktan aşağıya baski yapiyor dedi ilk defa. Zaten cok zorluyor artik. Üstüne bir de nur topu gibi basurum oldu ya. Ne sürsem iyi gelir bilemiyorum. Bilen var miBaya bi çıkıntı var valla tuvalete gitme fikri bile beni geriyor. Pazartesi randevum var. Gün verecek. Sağlıkla bir doğursak artik. Kizim bile diyor anne senin eski halini unuttum

Her şey çok ani gelişti acil doğuma alındım kaç gündür ağrılarımdan yatamıyorum zaten uyuyamıyodum bugünde 4 buçukda uyanmıştım mesela. Ondan önce sürekli uyanıyofum günlerdir böyle eni sonu baktım ağrılara dayanamıyorum kasığım özel bölgem çatı kemiğim karnım belim falan doktora şikayetlerimi söyledim hastaneye gel bakalım dedi. bugün bi kontole geldik dedi ki 2 cm açıklığım varmış bebek çok çok aşağıdaymış artık kanala girmiş normalde iki güne en geç doğurursun diyodu ama nstden sonra kalp atışları çok yükselmişti bu şekilde eve gönderemem acil sezeryana almamız lazım dedi neye uğradığımızı şaşırdık hemen yatışım yapıldı aradan çok geçmeden sezeryana alındım ama benim içime doğuyodu hira ipek hanımın çok beklemeyeceği. Yine içime doğan hislerde yanılmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…