- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.281
Evet erken ama salı doktora gitim 2 cm aciklık var dedi doktor dogum her an olabilir dediDoğum için daha erken değil mi acaba
Tebrikler ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. Kavuşmanın ve onu kucaklamanın tadını çıkarma zamanı artıkKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Kontrolün iyi geçmesine sevindim kuzum.. artık sona yaklaşıyoruz hepimiz.. kalan süreyi de en iyi şekilde geçiririz umarımKizlar kontrol iyi gecti , kizim 1950 gram, boyunu sormayi unuttum://
ntsde sorun yok. Cati muayenesi benzeri bisey yapti, bebegin kafasini hissediyorum dedi, bebek dogum pozisyonunu almis.
Kan uyusmaligi ignemi oldum, cunku bebek pozitif. Bir de karma asi yaptilar icinde bogmaca, tetanos da olan.
Bebegin kafasi asagida, yuzune sag elini ve sol bacagini dayamisti. Doktor simdiden jimnastige yazdirin dedi:)
kordonu bogazindaydi sagolsun, endiselenme suyun icinde yuzuyor bebek dedi.
Aspirin aliyordum 81 gram , tam 33 hafta dolsun kes dedi.
21 inde hastane randevum var , bakalim normal dogum diye israr mi edecekler yoksa sezeryana evet mi diyecekler bilemiyorum
Beğen
Yeni evinize bir an önce geçip huzurla hayatınıza başlamanızı dilerim canım. Sonuçta tadilat gerekse bile bu olaylar sizi ev sahibi yaptı. Zamanı geldiğinde direk çıkarsın ve güzelce evine yerleşirsin.Kizlar yine ben ve bitmeyen dertlerim
Ev sahibimiz kiramizi yinede 1800den 5000 yapti bugundu kira odememiz. vicdanin rahat edecekse tamam dedik. Orta yolunuda bulmak istemedi okadar kendini hakli gostermeye calisiyorki konusarak pis insan. 3000 gondericektik normalde ugrassin kendisi diye ama bizim vicdanimiz el vermedi bide altimizda oldugu icin pislik cikarir diye belli olmaz. Allaha havale ediyorum bu hamile halimle bizi soktugu durumdan dolayi. Hakkimi helal etmiyorum gercekten, bizde dun dairemizi satin aldik bu vesileyle. Hic soylemedik aldigimizida, yaza kadar idare edicez burda. Aldigimiz evin tadilatini yapmamiz lazim eski cunku ici..
Okadar zoruma gittiki yaptigi hareket cok uzuluyorum hala evimi almis olsamda, ben asgari ucretle gecinen biri olsam nasil gecinicektim acaba bunlar geliyor aklima bana degilde oyle birine yapmis olsa bunu, adam resmen begenmiyosan cik git diyor aslinda ustu kapali.
Neyse sizide yordum bu konuyla alakalii hakkinizi helal edin, buraya icimi dokuyorum anca
Her şey yolunda devam ediyorsun ne güzel. Vakti geldiğinde sağlıkla kucağına gelecek oğlunBen de bugün bebişimi gördüm 2420 gram 48 cm olmuşuz ilk nst deneyimini de yaşadım bir sıkıntı çıkmadı şükür
İnsallah hakkında hayırlısı olur su gibi akar gider hersey.ben bir şey sormak istiyorum .3gündür aksamları tansiyonum 11/7 11/8 falan cıkıyor normalde 9/4 tür .bas agrısı karın agrısı bulantı falan hepsi oluyor kolum kalkmıyor .doktor bu tansiyon önemsiz diyor ama hergün tekrarlayınca acaba zaman ilerledikçe ilerler mi ?Daha öncede yaşadığım için bi tık daha iyiyim tabi ama insan ister istemez stres oluyor
Valla dün karşımdaki kadın help help diye bağırıyordu kendimi unutup koştum grtim ebeleri çağırdım,kusmuş kadın bütün yatağa filan gecenin 1:30’unda 3’e kadar koridorda dolandım duymamak için
Bgn 36+2’yim yarın alacaklar gibi geliyor ama bakalım
Amin canım inşallah
Şu an gebelik zehirlenmesi ikinci kez geçiren biri olrak çok yapabileceğin bişey yok canım,tuzdan uzak dur soda filan içme bol su iç,tansiyon ilacı işe yararsa bi sıııntın olmaz gibi,ben bu sefer kullanıyorum iyi gidiyor 4 gündür.
Hadi gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah
Amin canım.
Benim bgn hastanedeki 4. Günümdü.dün sabah garip bir doktor gelip seni bgn doğurtucqz dedi gitti,sonra nst temiz geldi ki hep temiz geliyor vazgeçtiler.Bgn başka bir doktor geldi,yarın kan alıp ciğer değerlerine tekrar bakıcaz ona göre karar vericez dedi.sonra vazgeçtiler akşama doğru kan aldılar,yani işim yarın ki kan testin sonucuna kaldı.Eğer doğum olasaksa önce alttan bir jel vereceklermiş 6 saat,sonra suyumu patlatıp suni sancı ve hemen arkasına epidural,bakalım hakkımda hayırlısı.
Sağlıkla bebeğini kucağına al canım inşallahDaha öncede yaşadığım için bi tık daha iyiyim tabi ama insan ister istemez stres oluyor
Valla dün karşımdaki kadın help help diye bağırıyordu kendimi unutup koştum grtim ebeleri çağırdım,kusmuş kadın bütün yatağa filan gecenin 1:30’unda 3’e kadar koridorda dolandım duymamak için
Bgn 36+2’yim yarın alacaklar gibi geliyor ama bakalım
Amin canım inşallah
Şu an gebelik zehirlenmesi ikinci kez geçiren biri olrak çok yapabileceğin bişey yok canım,tuzdan uzak dur soda filan içme bol su iç,tansiyon ilacı işe yararsa bi sıııntın olmaz gibi,ben bu sefer kullanıyorum iyi gidiyor 4 gündür.
Hadi gözün aydın canım,allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah
Amin canım.
Benim bgn hastanedeki 4. Günümdü.dün sabah garip bir doktor gelip seni bgn doğurtucqz dedi gitti,sonra nst temiz geldi ki hep temiz geliyor vazgeçtiler.Bgn başka bir doktor geldi,yarın kan alıp ciğer değerlerine tekrar bakıcaz ona göre karar vericez dedi.sonra vazgeçtiler akşama doğru kan aldılar,yani işim yarın ki kan testin sonucuna kaldı.Eğer doğum olasaksa önce alttan bir jel vereceklermiş 6 saat,sonra suyumu patlatıp suni sancı ve hemen arkasına epidural,bakalım hakkımda hayırlısı.
Bugün ben de doğuracağım diye hastaneye gittim hatta gitmeden çantamı güzelce hazırladım bir şey olursa eşim evden çantayı alır dedim ama bir şey çıkmadı iyi düşün canım o yüzden bir şey olmayacak bebeğin daha seninleMigdemde bulanio ya yarina dogurmasam bari 10.30 da randevum var sizce cantalarida alip gitmelimiyimDogarsa kuvezede girer demi
İnşallah canım ya tahminlerimin çok ötesinde gidiyor bu hamilelik oğluşum üzmedi hiç annesiniHer şey yolunda devam ediyorsun ne güzel. Vakti geldiğinde sağlıkla kucağına gelecek oğlun
Çok geçmiş olsun canım ya normal zamanda bile hastalık zorken hamileyken gerçekten hiç çekilmiyor inşallah bir an önce toparlarsın ama ateşinin olmaması çok iyi kesin hava değişikliğinden olmuştur İsviçre’ye gitmiştik eşim gider gitmez hasta olmuştuHerkes doğum telaşında ben de hastalanmak üzereyim. burnum tıkalı yanıyor boğazım ağrıyor yutkunamıyorum ve öksürüyorum. Neyse ki ateşim yok yine de yatmadan ateş düşürücü içiyorum.. Görümcemin minik kızı geldiğinde hastalandı, hava değişikliğinden oldu sanırım. Aslında tam ondan bulaştı da diyemem, çünkü ateş ve kusması da oldu neyse ki öyle şikayetlerim yok.. daha çok soğuk algınlığı gibi görünüyor benimkisi. Umarım bir an önce geçer hamileliğin bu aşamasında gerçekten çekilmiyor böyle şeyler
Geçmiş olsun kuzum bolca dinlen ve sıvı al bu arada . Bir an önce toparlarsın umarımHerkes doğum telaşında ben de hastalanmak üzereyim. burnum tıkalı yanıyor boğazım ağrıyor yutkunamıyorum ve öksürüyorum. Neyse ki ateşim yok yine de yatmadan ateş düşürücü içiyorum.. Görümcemin minik kızı geldiğinde hastalandı, hava değişikliğinden oldu sanırım. Aslında tam ondan bulaştı da diyemem, çünkü ateş ve kusması da oldu neyse ki öyle şikayetlerim yok.. daha çok soğuk algınlığı gibi görünüyor benimkisi. Umarım bir an önce geçer hamileliğin bu aşamasında gerçekten çekilmiyor böyle şeyler
Destek mesajlarınız için teşekkür ederim daha iyimKuzular çok mutsuzum elimle çok kötü kavga ettik bebek etkilenirmi korku sardı beni
İnşallah canım ya tahminlerimin çok ötesinde gidiyor bu hamilelik oğluşum üzmedi hiç annesini
Çok geçmiş olsun canım ya normal zamanda bile hastalık zorken hamileyken gerçekten hiç çekilmiyor inşallah bir an önce toparlarsın ama ateşinin olmaması çok iyi kesin hava değişikliğinden olmuştur İsviçre’ye gitmiştik eşim gider gitmez hasta olmuştu
Geçmiş olsun kuzum bolca dinlen ve sıvı al bu arada . Bir an önce toparlarsın umarım
Proluğumu verdi sonunda kazen abim
Hayırlı olsunSendeki hangi deger acaba canım benimde idrar yolu enfeksiyonu sukur bitti sımdıde crp yuksek ve düşmüyo
Canım şimdi senin normalinin ne olduğunu bilmiyorum benim hamilelik hariç mesela normalim 12-7,12-8’dir daha düşük olsa fena olurum herhalde.Ama hamilelikte 14-9 sınır.benim 138-86 çıkınca tamam diyorlar takılma.Anca böyle açıklayabilirim,bu durumu.İnsallah hakkında hayırlısı olur su gibi akar gider hersey.ben bir şey sormak istiyorum .3gündür aksamları tansiyonum 11/7 11/8 falan cıkıyor normalde 9/4 tür .bas agrısı karın agrısı bulantı falan hepsi oluyor kolum kalkmıyor .doktor bu tansiyon önemsiz diyor ama hergün tekrarlayınca acaba zaman ilerledikçe ilerler mi ?
Canım gözümden kaçmış. Bana wbc, crp ve prolaksitonin takibi yapılıyor özellikle. Hemogram ve tit de veriyorum. Sonra nst ve ultrasonla kapanış. Doktorun canı isterse bir de alttan hoop bakıp parmaklıyo azıcık, bezdumHayırlı olsunbi soru sormustum da
Ama crp ve bu değerler basit bir enfeksiyondan da artıyor. Benim için ayırt edici tanı olarak idrar vs temiz gelip karın ağrısı ve rahimdeki apsede büyüme olmuş olmasıHayırlı olsunbi soru sormustum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?