- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 103
- 27
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.301
Kesinlikle hislerimde her zamanki gibi yanılmadımSen hep diyordun ama ben 36 haftalık dogurcam diye, bana da doktor Kasım sonuna doğru dediğinde hep önceki hafta dogurcam ben diyordum insan hissediyo ya demek ki. İpek hanım erkenci çıktı ama kilosu gayet güzel kurtuldun canım darısı hepimizin başına
Yok canım suyum değilmiş suyum iyiymiş ama 2 cm açıklığım olduğu için bebek baskı yaptığı için geliyomuş galibaGözün aydın olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün inş
Suyun mu geliyormuş
Geçmiş olsun umarım şimdi iyidir kızın. Artık sonlara yaklaştık. Hiç bir şey yapmadan bile yorgunluk oluyor bir de hastalanan kızına bakmak iyice yormuş olmalı. Kızın çok tatlı ifade etmiş ama hamileliğini ve değişiminiSelam kızlar uzun zamandır yazamadım. 15 gündür kizim hasta ve onunla uğraşmak uykusuzluk vs.cidden çok yordu beni. Ağrılarım artti bu yüzden. Doktor dinlen bebek yorgunluktan aşağıya baski yapiyor dedi ilk defa. Zaten cok zorluyor artik. Üstüne bir de nur topu gibi basurum oldu ya. Ne sürsem iyi gelir bilemiyorum. Bilen var miBaya bi çıkıntı var valla tuvalete gitme fikri bile beni geriyor. Pazartesi randevum var. Gün verecek. Sağlıkla bir doğursak artik. Kizim bile diyor anne senin eski halini unuttum
Normal sartlarda erkende ben normal degilimCanim erken degil mi ? Doktor ne demişti en son ?
Hepsi gecti gitti iste artik kurtuldun ve bebeginlle guzel bir hayata basladin .Bebek senin yanında değil mi ? En azından küvece alınmadi ve o senin için bir teselli. Sütün geldi mi :)Her şey çok ani geliştiği için çok panikledim heyecan yaptım ağlamaya başladım şoktan. hemen sezeryana aldıklarında Çok panikledim ve az kalsın bayılıcaktım nefesim daraldı nefes alamadım ve tansiyonum çok düştü. Anestesi kız makasla önlüğümü boynum kısmından kesti. Sonra doktora dedi hocam bekleyin tansiyon düştü onu kontrol ediyorum dedi sonrasında da devam ettiler işte ben acil alındım diye Birşeyler yemiş oldum diye genel anestezi vermediler zaten ben de istemezdim ama sakinleştirici yaptı. O beni çok sersemleştirdi. Ondan sonrasını hatırlamıyorum zateen. Doğumdan donra odaya geldim ilk dakikaları hatırlamıyorum mesela benim bi kısmımı giydirmişler bi baktım ki beni ne zaman giydirdiniz dedim genel anestezi olmamasına rağmen bir şey hatırlamıyodum. Ama şu saat oldu hala doğum yaptığıma bu bebeğin benim olduğuna falan hala inanamıyorum ve 26 saatlik uykusuzluktayım şuan da.uykusuzluktqn başıma ağrılar girdi. Allahtan aşırı uykucu biri olmayıp böyle düzensiz uykusuzluklara alışkınım ama sabah olduktan sonra asıl uykusuzluğa başlamış olucam o kesin
Gözünüz aydın canım. Sağlıkla büyütün prensesinizi maşallahKızlar her şey çok acil gelişti sezeryan doğum (36+4) yaptım biz kızımla iyiyiz çok şükürdetayları daha müsait zamanda yazacağım
Geçmiş olsun canım, aloavera varsa evdeki içindeki jel ve kantaron yağı inanılmaz iyi geliyor, basurdan bu grupta benim çektiğim kadar kimse çekmemiştir. Her şeyi denedimSelam kızlar uzun zamandır yazamadım. 15 gündür kizim hasta ve onunla uğraşmak uykusuzluk vs.cidden çok yordu beni. Ağrılarım artti bu yüzden. Doktor dinlen bebek yorgunluktan aşağıya baski yapiyor dedi ilk defa. Zaten cok zorluyor artik. Üstüne bir de nur topu gibi basurum oldu ya. Ne sürsem iyi gelir bilemiyorum. Bilen var miBaya bi çıkıntı var valla tuvalete gitme fikri bile beni geriyor. Pazartesi randevum var. Gün verecek. Sağlıkla bir doğursak artik. Kizim bile diyor anne senin eski halini unuttum
Yaaa, sağlıkla büyüsün miniğin. Yaşadığın stresi tahmin edebiliyorum, her hastaneye gidişimde aynı duyguları hissediyorum çünkü. Kavuştun sonunda minik kuzuna, kilosu da gayet iyi oh maaşallahHer şey çok ani gelişti acil doğuma alındım kaç gündür ağrılarımdan yatamıyorum zaten uyuyamıyodum bugünde 4 buçukda uyanmıştım mesela. Ondan önce sürekli uyanıyofum günlerdir böyle eni sonu baktım ağrılara dayanamıyorum kasığım özel bölgem çatı kemiğim karnım belim falan doktora şikayetlerimi söyledim hastaneye gel bakalım dedi. bugün bi kontole geldik dedi ki 2 cm açıklığım varmış bebek çok çok aşağıdaymış artık kanala girmiş normalde iki güne en geç doğurursun diyodu ama nstden sonra kalp atışları çok yükselmişti bu şekilde eve gönderemem acil sezeryana almamız lazım dedi neye uğradığımızı şaşırdık hemen yatışım yapıldı aradan çok geçmeden sezeryana alındım ama benim içime doğuyodu hira ipek hanımın çok beklemeyeceği. Yine içime doğan hislerde yanılmadım.
Evde ikisi de var mutlaka deneyeceğim canım çok sağolGeçmiş olsun canım, aloavera varsa evdeki içindeki jel ve kantaron yağı inanılmaz iyi geliyor, basurdan bu grupta benim çektiğim kadar kimse çekmemiştir. Her şeyi denedimmedikal olarak procto glyvenol kullandım ama bence aşırı etkili değil
Çok şükür ki ikiniz de saglikla birbirinize kavuştunuzHer şey çok ani gelişti acil doğuma alındım kaç gündür ağrılarımdan yatamıyorum zaten uyuyamıyodum bugünde 4 buçukda uyanmıştım mesela. Ondan önce sürekli uyanıyofum günlerdir böyle eni sonu baktım ağrılara dayanamıyorum kasığım özel bölgem çatı kemiğim karnım belim falan doktora şikayetlerimi söyledim hastaneye gel bakalım dedi. bugün bi kontole geldik dedi ki 2 cm açıklığım varmış bebek çok çok aşağıdaymış artık kanala girmiş normalde iki güne en geç doğurursun diyodu ama nstden sonra kalp atışları çok yükselmişti bu şekilde eve gönderemem acil sezeryana almamız lazım dedi neye uğradığımızı şaşırdık hemen yatışım yapıldı aradan çok geçmeden sezeryana alındım ama benim içime doğuyodu hira ipek hanımın çok beklemeyeceği. Yine içime doğan hislerde yanılmadım.
Haftalarımız sona yaklaştığı için hepimizde benzer tedirginlikler var sanırım. Ben artık her kontrolde acaba hadi yatış derler mi diye strese giriyorum.Her şey çok ani gelişti acil doğuma alındım kaç gündür ağrılarımdan yatamıyorum zaten uyuyamıyodum bugünde 4 buçukda uyanmıştım mesela. Ondan önce sürekli uyanıyofum günlerdir böyle eni sonu baktım ağrılara dayanamıyorum kasığım özel bölgem çatı kemiğim karnım belim falan doktora şikayetlerimi söyledim hastaneye gel bakalım dedi. bugün bi kontole geldik dedi ki 2 cm açıklığım varmış bebek çok çok aşağıdaymış artık kanala girmiş normalde iki güne en geç doğurursun diyodu ama nstden sonra kalp atışları çok yükselmişti bu şekilde eve gönderemem acil sezeryana almamız lazım dedi neye uğradığımızı şaşırdık hemen yatışım yapıldı aradan çok geçmeden sezeryana alındım ama benim içime doğuyodu hira ipek hanımın çok beklemeyeceği. Yine içime doğan hislerde yanılmadım.
Teşekkür ederim canim. Kizim daha iyi. Dün ve bugün okula gidebildi. Zaten bugün ara tatile çıkıyor. Evde iyice dinlenir artikGeçmiş olsun umarım şimdi iyidir kızın. Artık sonlara yaklaştık. Hiç bir şey yapmadan bile yorgunluk oluyor bir de hastalanan kızına bakmak iyice yormuş olmalı. Kızın çok tatlı ifade etmiş ama hamileliğini ve değişimini
Jel biraz kaygan kaygan yapıyor ama acısının geçmesine bedelEvde ikisi de var mutlaka deneyeceğim canım çok sağolnormalde bile kabizliktan cok ceken bir insanim hamilelikte tavan yapiyor işte. Sabirla doğurmayı bekliyorum
Ben de oğlumla beraber okullar başladığından beri hastayım.3 gün iyi 4 gün kötü böyle böyle geçiyor.bu hafta tatil olmasına çok sevindim en azından ikimiz de toparlarız.doğuma kadar bir daha hasta olmasak bari.birde hasta hasta doğum hiç çekilmez naparız bilemiyorumTeşekkür ederim canim. Kizim daha iyi. Dün ve bugün okula gidebildi. Zaten bugün ara tatile çıkıyor. Evde iyice dinlenir artikBen de aynada kendime bakip sabir diyorum. En fazla iki hafta kaldi Hamilelik benim için çok sıkıntılı bir süreç oldu hep. Evdekilere diyorum dogsa da sıkıntıyı siz de cekseniz. Bu sekilde sadece ben çekiyorum
Canım bende kantaron kullanıyorum geçirmese de ağrısını alıyor ama katı yememeye çalış ben o gün katı yersem kanama da yapıyor. İçeri de itemiyorum doğuma kadar beraber yaşıcazSelam kızlar uzun zamandır yazamadım. 15 gündür kizim hasta ve onunla uğraşmak uykusuzluk vs.cidden çok yordu beni. Ağrılarım artti bu yüzden. Doktor dinlen bebek yorgunluktan aşağıya baski yapiyor dedi ilk defa. Zaten cok zorluyor artik. Üstüne bir de nur topu gibi basurum oldu ya. Ne sürsem iyi gelir bilemiyorum. Bilen var miBaya bi çıkıntı var valla tuvalete gitme fikri bile beni geriyor. Pazartesi randevum var. Gün verecek. Sağlıkla bir doğursak artik. Kizim bile diyor anne senin eski halini unuttum
Cok haklısın. Aşırı salgin var ama. Kaçılmıyor ne yapsak da. Özel hastanede çocuk dr.una baktıramadık yogunluktan. Acili bile çocuk doluydu. Mecbur cocuk kliniğine götürdük eski doktorumuz oraya geçmiş. Ama tedavisi şıp diye belirtileri azaltti. Bu zamanda iyi bir çocuk doktoru bulmak zor. Doktor nereye giderse biz de peşinden gidiyoruz mecbur. Simdi bebeği de doğruca ona götüreceğim dogumdan sonra. Hastanede iyi doktor kalmadi kimi sorsam ayrılmış.Ben de oğlumla beraber okullar başladığından beri hastayım.3 gün iyi 4 gün kötü böyle böyle geçiyor.bu hafta tatil olmasına çok sevindim en azından ikimiz de toparlarız.doğuma kadar bir daha hasta olmasak bari.birde hasta hasta doğum hiç çekilmez naparız bilemiyorum
9/4 benim normalim canım . Yanı 14 e kadar relax diyosunCanım şimdi senin normalinin ne olduğunu bilmiyorum benim hamilelik hariç mesela normalim 12-7,12-8’dir daha düşük olsa fena olurum herhalde.Ama hamilelikte 14-9 sınır.benim 138-86 çıkınca tamam diyorlar takılma.Anca böyle açıklayabilirim,bu durumu.
Neyse ki doğuma az zaman kaldi canim. Zaten ben demir ilacini biraksam da çıkamıyorum yani hormonlar yüzünden cok etkileniyor bagirsaklar. Hangi yemeği yersem yiyeyim fayda sağlamıyor. O yüzden doguma kadar bir kere rahatlasam yeter diye hesap yapiyorumCanım bende kantaron kullanıyorum geçirmese de ağrısını alıyor ama katı yememeye çalış ben o gün katı yersem kanama da yapıyor. İçeri de itemiyorum doğuma kadar beraber yaşıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?