2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kesinlikle hislerimde her zamanki gibi yanılmadım ultsasonda kilosu 3000 di ama 2750 doğdu yine de hamdolsun garısı kurtulmaya sağlıkla hayıtlısıyla sizin başınıza

Her şey çok ani geliştiği için çok panikledim heyecan yaptım ağlamaya başladım şoktan. hemen sezeryana aldıklarında Çok panikledim ve az kalsın bayılıcaktım nefesim daraldı nefes alamadım ve tansiyonum çok düştü. Anestesi kız makasla önlüğümü boynum kısmından kesti. Sonra doktora dedi hocam bekleyin tansiyon düştü onu kontrol ediyorum dedi sonrasında da devam ettiler işte ben acil alındım diye Birşeyler yemiş oldum diye genel anestezi vermediler zaten ben de istemezdim ama sakinleştirici yaptı. O beni çok sersemleştirdi. Ondan sonrasını hatırlamıyorum zateen. Doğumdan donra odaya geldim ilk dakikaları hatırlamıyorum mesela benim bi kısmımı giydirmişler bi baktım ki beni ne zaman giydirdiniz dedim genel anestezi olmamasına rağmen bir şey hatırlamıyodum. Ama şu saat oldu hala doğum yaptığıma bu bebeğin benim olduğuna falan hala inanamıyorum ve 26 saatlik uykusuzluktayım şuan da.uykusuzluktqn başıma ağrılar girdi. Allahtan aşırı uykucu biri olmayıp böyle düzensiz uykusuzluklara alışkınım ama sabah olduktan sonra asıl uykusuzluğa başlamış olucam o kesin

Geçmiş olsun umarım şimdi iyidir kızın. Artık sonlara yaklaştık. Hiç bir şey yapmadan bile yorgunluk oluyor bir de hastalanan kızına bakmak iyice yormuş olmalı. Kızın çok tatlı ifade etmiş ama hamileliğini ve değişimini

Canim erken degil mi ? Doktor ne demişti en son ?
Normal sartlarda erkende ben normal degilim Sanci cikmisti z2 hafta once igne kullandim ona ragmen aksamlari baya sancilaniorum bu sancilarla acilma falan olduysa alabilirler belki.4 cm acik olursa birakmiolar suni sanciyla dogum yaptiriolar İnsallah olmaz boyle birseyde

Hepsi gecti gitti iste artik kurtuldun ve bebeginlle guzel bir hayata basladin .Bebek senin yanında değil mi ? En azından küvece alınmadi ve o senin için bir teselli. Sütün geldi mi :)

Geçmiş olsun canım, aloavera varsa evdeki içindeki jel ve kantaron yağı inanılmaz iyi geliyor, basurdan bu grupta benim çektiğim kadar kimse çekmemiştir. Her şeyi denedim medikal olarak procto glyvenol kullandım ama bence aşırı etkili değil
Yaaa, sağlıkla büyüsün miniğin. Yaşadığın stresi tahmin edebiliyorum, her hastaneye gidişimde aynı duyguları hissediyorum çünkü. Kavuştun sonunda minik kuzuna, kilosu da gayet iyi oh maaşallah

Evde ikisi de var mutlaka deneyeceğim canım çok sağol normalde bile kabizliktan cok ceken bir insanim hamilelikte tavan yapiyor işte. Sabirla doğurmayı bekliyorum

Çok şükür ki ikiniz de saglikla birbirinize kavuştunuz Darisi bizlere insallah. Pelvik ağrı bu iki haftadir bende de cok arttı. Oturduğum yerden kalkmak ölüm gibi geliyor. +4 kilo ile devam ediyorum ama bu işin kiloyla alakasi yok bence. Herhalde 10 güne kadar ben de sezaryan yolcusu olacağım.

Haftalarımız sona yaklaştığı için hepimizde benzer tedirginlikler var sanırım. Ben artık her kontrolde acaba hadi yatış derler mi diye strese giriyorum.
Haftaya iş yerinde son haftam olacak, 37ye kadar dayanmaya çalışıyorum. Ama umarım bebek acele etmez sonrasında da bi kaç hafta evde dinlenebilsem.
Siz sağlıkla kızınıza kavuştunuz, birlikte nice güzel seneleriniz olsun. Darısı da tüm bekleyenlerin başına

Teşekkür ederim canim. Kizim daha iyi. Dün ve bugün okula gidebildi. Zaten bugün ara tatile çıkıyor. Evde iyice dinlenir artikBen de aynada kendime bakip sabir diyorum. En fazla iki hafta kaldi Hamilelik benim için çok sıkıntılı bir süreç oldu hep. Evdekilere diyorum dogsa da sıkıntıyı siz de cekseniz. Bu sekilde sadece ben çekiyorum

Ben de oğlumla beraber okullar başladığından beri hastayım.3 gün iyi 4 gün kötü böyle böyle geçiyor.bu hafta tatil olmasına çok sevindim en azından ikimiz de toparlarız.doğuma kadar bir daha hasta olmasak bari.birde hasta hasta doğum hiç çekilmez naparız bilemiyorum

Canım bende kantaron kullanıyorum geçirmese de ağrısını alıyor ama katı yememeye çalış ben o gün katı yersem kanama da yapıyor. İçeri de itemiyorum doğuma kadar beraber yaşıcaz

Cok haklısın. Aşırı salgin var ama. Kaçılmıyor ne yapsak da. Özel hastanede çocuk dr.una baktıramadık yogunluktan. Acili bile çocuk doluydu. Mecbur cocuk kliniğine götürdük eski doktorumuz oraya geçmiş. Ama tedavisi şıp diye belirtileri azaltti. Bu zamanda iyi bir çocuk doktoru bulmak zor. Doktor nereye giderse biz de peşinden gidiyoruz mecbur. Simdi bebeği de doğruca ona götüreceğim dogumdan sonra. Hastanede iyi doktor kalmadi kimi sorsam ayrılmış.Neyse ki doktorumuzu tekrar bulabildik.

9/4 benim normalim canım . Yanı 14 e kadar relax diyosun

Canım bende kantaron kullanıyorum geçirmese de ağrısını alıyor ama katı yememeye çalış ben o gün katı yersem kanama da yapıyor. İçeri de itemiyorum doğuma kadar beraber yaşıcaz
Neyse ki doğuma az zaman kaldi canim. Zaten ben demir ilacini biraksam da çıkamıyorum yani hormonlar yüzünden cok etkileniyor bagirsaklar. Hangi yemeği yersem yiyeyim fayda sağlamıyor. O yüzden doguma kadar bir kere rahatlasam yeter diye hesap yapiyorum aylardir surupsuz cikamiyordum simdi surupla bile bu hale geldim. Pamukla sürmek mi lazim yoksa pamugu orda bekletmek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…