2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kötü komşu insanı ev sahibi yaparın canlı örneği oldunuz kuzum . Kısa sürede evinize taşınır şu gudubetlerle daha fazla muhattap olmazsınız inşallah.

Kötü komşu insanı ev sahibi yaparın canlı örneği oldunuz kuzum . Kısa sürede evinize taşınır şu gudubetlerle daha fazla muhattap olmazsınız inşallah.
Gercekten oyle canim , amin insaAllahhh bizden uzak olsunda pislik. Bi kac ay yuzunu gormem insallah ama illaki denk gelicez, onlarin kapidan asansore biniyoruz bi kat assaga inip

Kizlar banada yatis verdiler dogacagini sanmiorumda engellemeye calisacagiz dedi doktor.Nst de sanci cikti 80 lerde.Simdi eve gidip esyalarimi alip gidecegim yanima ne alacagimida bilemiorum.Telefonumda cekmez orda simdi.Bana dua edin evde cocuklarim var diyecegim belki geri gonderirler.

İnşallah sancıyı durdurup eve geçeceksin canım dualarımız seninle

Önümüzdeki salı benim de randevum var. 34 haftalık oluyorum canım sence nst'ye bağlarlar mı beni? Kaçıncı haftada başlatıyorlar
Ben ilk nst’ye dun baglandim daha. Yani tam 37+0 olduyduk Doktordan doktora degisiyor sanirim veya hastadan hastayaa bilmiyorum neye gore bakiyorlar benim hic bugune kadar pek agrim sancim olmadi herhalde ondan hic sokma geregi duymadi

Kızlar şimdi çıktım doktordan.

Bundan önce hep asistanları ölçüm yapıyordu kendi yorumluyordu. Bugün kendi girdi ultrasona, iyi bir cihazla. Baya dikkatli ölçtü, gelişimi 1 hafta geri, suyu evet az ama çok kritik seviyede değil dedi. 2 günde bir takip yerine 5 günde bir dedi. Bu şekilde giderse 37 e kadar bekleyebiliriz dedi rahatladım. Kilosu da son ölçümlerle 2350 çıktı çok şükür

Yaa canim benim, sureklimi 80lerde cikiyo pekii cunku bebek hareketlendikcede o aletlerde arada yuksek cikiyormus. Dun bendede 20lerdeyken bebek kipirdadikca 50ye cikip dusuyordu geri. Doktorlar en iyisini yapacaktirr tedbir amacli icini ferah tut sen

Ben 15 gündür bıraktım demir ilacını olacak gibi değildi. Ben her wc ye gittiğimde pamuğa damlatıp koyuyorum diğer gidişe kadar kalıyor.

Çok şükür sağlıkla aldın kızını kucağına. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı harika bir ömrü olsun inşallah

O asistanları eline anne terliği alıp kovala canım. Guzel ölçsünler bir daha

9/4 benim normalim canım . Yanı 14 e kadar relax diyosun
Canım bana söylenen bu şekilde,doktor değilim ama herzaman her doktor her ebe aynı şeyi söylüyor sınır 14-9 diye.
Hadi inşallah dayanırsın kuzum kilosuda yermdeymiş bak.

Banada bgn gelen doktor karaciğer enzimlerin yükselmiş bunu riske atamayız,alttan tablet verip 24 saatte açılma oluşturmaya çalışıcaz ve doğumu başlatocaz bgn veya yarın doğurursun dedi.Şu iki gün baya sancılı geçecek dua edin bana kızlar,mideme ağrılar girdi.36+3’üm bgn ha bgn ha 37’de riske atamayız seni dedi doktor.bebek herşekilde bu haftalarda kurtulurda bizim için anne önemli dedi .allahtan bgn cuma eşim oğlumuzu arkadaşlara bırakmaya gitti aklım kalmayacak onda eşimde sonunda hastaneye gelebilecek,annemlerde pazar günü geliyorlar,kısmet olmadı yine kadına doğuma girmek .

Kizlar hastane cantami hazirladimda acaba unuttugum bisey varmii sizde bi goz gecirirmisinizz

Kendime:
-2 adet pijama takimi + 1 gecelik ve sabahlik
-3 adet ic camasiri + emzirme sutyeni + atlet
-gumus gogus kapaklari
-gogus pedi
-sut sagma makinesi + gogus ucu cikarici :)
-2 adet corap
-terlik
-gogus ucu kremi
-bakim urunlerim (disfircasi tarak vs)
-lohusa pedi

Bebis icin:
-biberon + emzik + bir kutu mama
-3 adet yenidogan takimi
-3 adet zibin / corap / eldiven
-battaniye
-muslin bezleri 3 adet
-agiz mendili
-bez + islak mendil + popo kremi
-alt acma bezi

Baska varmi unuttugummm?

Ben sanciyi hissedioeum canim bide evdekinden azdi bile siddeti evdekiler 100 falandr herlde

Kendıne kalın hırka , süt için çay, kahve bitter çikolata , terlik , kirli çamasır torbası , emzirme yastıgı

Annen yetişebilseydi daha güzel olurdu tabi ama olsun sen de bebeğin de sağlıklı olun önemli olan o inşallah açılman blr an önce olur ve en az acı ve sancıyla süreci tamamlayıp bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Aynen öyle benim de güya sigortam var.özele götürüyorum çocuğu hiç memnun kalmıyorum.doğduğundan beri gittiğimiz özel muayenehanesi olan bi doktorumuz var ona gittiğimizde bugüne kadar hep doğru teşhis koydu.ben şimdi oğlumu özel hastaneye götürüyorum baktım 2 günde düzelme olmuyor hemen kendi doktorumuza randevu alıp gidiyoruz.o da pahalı ama yapacak bişey yok.bebeği de her ay ona götüreceğim ilk 1 sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…