2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Son 1 2 haftadır bende aynı hissediyorum akşama kadar yattığım halde yine de yoruluyorum bi de iş yapsam ne olacak bilmiyorum az kaldı ya ondan heralde

Düşürürler canım ilaçlarla benim de 90lardaydi ilaçlar çok etkili merak etme kötü düşünme
40 üstü ve 20 dakika içinde 3ten fazla olursa doğum sancısı sayılıyor canım 50 de geçiyor sınırı ama kaç kere olduğu vs de önemli

Ben de bugün bebişimi gördüm 2420 gram 48 cm olmuşuz ilk nst deneyimini de yaşadım bir sıkıntı çıkmadı şükür
Seninle aramızda 1 gün var. Doktorun bebisin kilosu icin ne dedi? Bugün benim bebeğime 2400 dedi ve minyon bir bebek olacak dedi. Kızım 37 de 2600 dogmustu demekki sen minyon bebek doguruyorsun dedi.. Aslında ben bu bebeğimin kilosunun az olduğunu düşünmemiştim hiç.. sana ne yorum yaptı merak ettim

Benim de ilk bebeğim 37 de doğdu 2400 küsürdü kilosu, ptesi kontrolde öğreneceğim kilosunu aramızda 1 gün var sanırım ben 2400 olmuşsa iyidir diye düşünüyordum ama dr niye öyle dedi ki acaba

Sağlıcakla kucağına al canım doktor böylesinin ikiniz içinde daha iyi olacağını düşünmese bu kararı vermezdi. Şimdilik eşin yanında olacak ki bence en önemli kişi o, annende 2 gün sonra yanında. Bizi habersiz bırakma
Son 1 haftadır bende öyleyim, bugünü saymazsak son 4 iş günü ama ben çok zorlanıyorum artık. Umarım kızım zamanını bekler de doğum iznine ayrılınca bir kaç gün evde dinlenme fırsatı bulurum

Benim de ilk bebeğim 37 de doğdu 2400 küsürdü kilosu, ptesi kontrolde öğreneceğim kilosunu aramızda 1 gün var sanırım ben 2400 olmuşsa iyidir diye düşünüyordum ama dr niye öyle dedi ki acaba
Seninle ayni gün gorunuyoruz. 10 günde 200 gram almış ben iyi diye düşünüyordum. Doğuma kadar 3 olmaz mı dedim olmayabilir ama 2800 de olsa iyi bir kilo dedi. Bu arada 38.5 gibi doğum planladık. Yani 4 hafta kadar var. Bu sürede 600 gram alır herhalde

alır alır inşallah zamanını bekler de. Ben de 3 istiyorum fazlasında gözüm yok

Selam kızlar.. dünden beri ailevi sorunlar yaşıyorum üzülüyorum.. kimseyle paylaşmakta
oh çok şükür

Ya çok sevindim 1 hafta gerilik birşey yapmaz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Eve geri gonderdiler canim tekrar nstye bagladilar sanci cikmadi dedim cok kotu oluyorum dedim aksamlari ozellikle dedim.Dun dkk da tuttum 6 dkkda sancim geliodu ozaman aksam tekrar gel dedi.Yani yatirsalarda aksamki duruma gore baksalar olmuodu sanki.Neyse sancim olsada gitmem ya zaten olmama gbi bisey yokda

Kuzum benim de ilk gebeliğim tecrübem yok ama baktığım kadarıyla havlu, her ihtimale karşı yelek, koyabilirsin bi de evin yakın değilse iç çamaşırlarına +1 ekle bence hem kanama için hem de çok terliyomuşuz. Ben bebeğin eşyalarını da ikiye ayırdım doğumhaneye verilecekler ve yedek kıyafetler olarak. Hastaneden çıkarken üşür diye hastane çıkışının battniyesini değil yün battaniye kullanacağım pusetine onu koyabilirsin

Bana hiç öyle demedi canım haftasıyla uyumlu dedi zaten kilonu yanında 34+2 yazıyor demekki günüyle uyumlu senin de öyledir daha zaten 1 ay var haftada 200 gram civarı alıyor 4 hafta var 800 gram alsa 3200 filan olur 3 olsa yeter bana fazlasında gözüm yok seninki de zayıf değil normal tamam önde gitmiyor tombik değil ama önemli olan haftasıyla uyumlu olması

Gercekten oyle canim , amin insaAllahhh bizden uzak olsunda pislik. Bi kac ay yuzunu gormem insallah ama illaki denk gelicez, onlarin kapidan asansore biniyoruz bi kat assaga inip
Bebek olunca utanmadan gelirler birde
Allah yardımcın olsun canım. Yavruna sağlıkla kavuş inşallah. Anneciğinde sonrasında yanında olur hiç üzülme
Çok aksiyonlu ya sancı neye benziyor canım tarif etsene.

Kilo konusu haftadan haftaya çok değişiyor sanırım ya benim kızım önceki hafta 100 gram almıştı ultrasona göre ben az almış demiştim doktor kilosu iyi demişti, bu kontrolde 318 gram almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…