- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.361
Ben 3 haftada bir gidiyorum canım çok anlayamıyorum o yüzden ama ultrasonda yanılma payı çok oluyor 1 hafta az ölçüyor ertesi hafta normal ölçse bile çok kilo almış gibi oluyor zaten illa doğum kiloları da farklı oluyorKilo konusu haftadan haftaya çok değişiyor sanırım ya benim kızım önceki hafta 100 gram almıştı ultrasona göre ben az almış demiştim doktor kilosu iyi demişti, bu kontrolde 318 gram almış.
Benim kız da aynı karnımdan çıkacak zannediyorumTeyzoşlar bizim kız son 3 gündür aşırı hareketli bu haftalarda normal mi acaba? Ben hareketleri daha az olur büyüdükçe diye düşünüyordum ama maşallah kızıma içerde tadilat yapıyor sanki
Evet, doğum kilosu genelde daha az çıkıyor ama benim gördüğüm ya. Haftaya kadar 3 kiloyu çok az geçer benimki ama bence 2750-2800 falan doğar. Göreceğim bakalım 6 gün kaldı inanılır gibi değilBen 3 haftada bir gidiyorum canım çok anlayamıyorum o yüzden ama ultrasonda yanılma payı çok oluyor 1 hafta az ölçüyor ertesi hafta normal ölçse bile çok kilo almış gibi oluyor zaten illa doğum kiloları da farklı oluyor
32+5 yazacağıma 33 yazmışım yanlışlıkla.Şekeri olanlara soruyorum özellikle diyet yapmaya başlayalı ben hiç kilo almadım. Yani en az üç hafta oldu gramı gramına aynıyım normalde son aylarda fazla öncesine göre fazla almıştım ilk hamileliğimde. Bebeğin de kilosu önde gidiyordu şuan normal seyrediyor sanırım 33+5 de 2180 gram çıktı. Şekere dikkat edip çocuğun az kilo almasına mı sebep oluyorum diye bir kuruntu başladı bende de. Saçmalıyorum sanırım değil mi
Çok az kaldı canım hayırlısyla sağlıkla kızını kucağına al doğduktan sonra bol bol kilo alır zatenEvet, doğum kilosu genelde daha az çıkıyor ama benim gördüğüm ya. Haftaya kadar 3 kiloyu çok az geçer benimki ama bence 2750-2800 falan doğar. Göreceğim bakalım 6 gün kaldı inanılır gibi değil
Kuzum benimki 32+3 de 1950 Gram geldi, senin bebis iyi Maasallah32+5 yazacağıma 33 yazmışım yanlışlıkla.
Bebek olunca utanmadan gelirler birde
Allah yardımcın olsun canım. Yavruna sağlıkla kavuş inşallah. Anneciğinde sonrasında yanında olur hiç üzülme
Çok aksiyonlu yasancı neye benziyor canım tarif etsene.
Allttan muayene olmamistin demi.Anlattigina bakilirsa evet nisan gibi duruyor canim.Ne yapmayi dusunuyorsunKızlar az önce sanırım nişanım geldi çok heyecanlandım !!!! Çişimi yaptıktan sonra peçeteye geldi. Ama ilk kez böyle bir şey gördüm tecrübeli anneler yardımcı olun… kanamalı bir şey değil ama baya büyük bir parça şeffaf gibi ve çok katı akıntı değil çünkü akmıyor bildiğiniz çocukların oynadığı slime gibi
Üç hafta oldu alttan muayene olalı doktorum yol başka doktor varAllttan muayene olmamistin demi.Anlattigina bakilirsa evet nisan gibi duruyor canim.Ne yapmayi dusunuyorsun
Benim ilk çocuğumda nişan bildiğiniz avuç içi büyüklüğünde koyu renk kanama şeklinde gelmişti , değişik versiyonları olabiliyor ama nişan görünce gittiğimde 2 santimlik açılma vardı ,bence hemen bir gidin doktorunuzaKızlar az önce sanırım nişanım geldi çok heyecanlandım !!!! Çişimi yaptıktan sonra peçeteye geldi. Ama ilk kez böyle bir şey gördüm tecrübeli anneler yardımcı olun… kanamalı bir şey değil ama baya büyük bir parça şeffaf gibi ve çok katı akıntı değil çünkü akmıyor bildiğiniz çocukların oynadığı slime gibi
Panikte olmak istemiyorum canım kasılma bekleyeyim dedim amaBenim ilk çocuğumda nişan bildiğiniz avuç içi büyüklüğünde koyu renk kanama şeklinde gelmişti , değişik versiyonları olabiliyor ama nişan görünce gittiğimde 2 santimlik açılma vardı ,bence hemen bir gidin doktorunuza
Panik olma annesi zaten hemen öyle gelivermiyor bebisler ama bazen ağrı eşiği daha yüksek olan kişiler sanciyi hissetmiyor ya o sırada bebeğin durumunun kontrol edilmesi daha önemliPanikte olmak istemiyorum canım kasılma bekleyeyim dedim ama
Yarın bi doktoruma gideyim ozaman canım sabahtan nst ye sokar belkiPanik olma annesi zaten hemen öyle gelivermiyor bebisler ama bazen ağrı eşiği daha yüksek olan kişiler sanciyi hissetmiyor ya o sırada bebeğin durumunun kontrol edilmesi daha önemlibenim nişandan önce bel ağrısı ve kasik agrisi şeklinde sancılarım da başlamıştı, hatta hastaneye gittiğimde doktorum tekrar eve gönderdi öğleden sonra yine gel diyerek, sonra gittiğimde açılmam çok az olmuştu ve bebek artık iyice kanala inmişti o nedenle acil sezeryana girdim, meğer tam o sırada bebek kakasını yapmış , yani her doğum kendine özel tabi eğer imkanın varsa rutin kontrole gidiyormuş gibi düşünüp bir görün derim ben
Amin canim insallahAnnen yetişebilseydi daha güzel olurdu tabi ama olsun sen de bebeğin de sağlıklı olun önemli olan o inşallah açılman blr an önce olur ve en az acı ve sancıyla süreci tamamlayıp bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Sonunda esim geldi,artik ne olursa olsun modundayim.Sağlıcakla kucağına al canımdoktor böylesinin ikiniz içinde daha iyi olacağını düşünmese bu kararı vermezdi. Şimdilik eşin yanında olacak ki bence en önemli kişi o, annende 2 gün sonra yanında. Bizi habersiz bırakma
Son 1 haftadır bende öyleyim, bugünü saymazsak son 4 iş günü ama ben çok zorlanıyorum artık. Umarım kızım zamanını bekler de doğum iznine ayrılınca bir kaç gün evde dinlenme fırsatı bulurum
Sagol canim insallah.Bebek olunca utanmadan gelirler birde
Allah yardımcın olsun canım. Yavruna sağlıkla kavuş inşallah. Anneciğinde sonrasında yanında olur hiç üzülme
Çok aksiyonlu yasancı neye benziyor canım tarif etsene.
Canim tarif ettigin sey nisan,bi git istersen doktora acilma filan varsa baksinlar.Kızlar az önce sanırım nişanım geldi çok heyecanlandım !!!! Çişimi yaptıktan sonra peçeteye geldi. Ama ilk kez böyle bir şey gördüm tecrübeli anneler yardımcı olun… kanamalı bir şey değil ama baya büyük bir parça şeffaf gibi ve çok katı akıntı değil çünkü akmıyor bildiğiniz çocukların oynadığı slime gibi
Canım sümük gibi miydi? Benim dün gece peceteye hiç sıvı olmayan sümük gibi şeffaf renkte bir şey geldi hatta sümükten de bir tık katı dediğin gibi slime benzeri tarzı. Sanırım yakın bir şey yaşadık. Doktor bana vajinal fitil vermişti ben o yüzden olabilir diye düşünmüştüm aslında. Dün gece oldu bu ve bugün hiçbir şey yok sancı kasilma vs. Sabah NST'ye gireceğim beklesem mi doktoruma sorsam mi bilemedim bak şimdi.Kızlar az önce sanırım nişanım geldi çok heyecanlandım !!!! Çişimi yaptıktan sonra peçeteye geldi. Ama ilk kez böyle bir şey gördüm tecrübeli anneler yardımcı olun… kanamalı bir şey değil ama baya büyük bir parça şeffaf gibi ve çok katı akıntı değil çünkü akmıyor bildiğiniz çocukların oynadığı slime gibi
Hala daha çok uzak geliyo o gün bu kadar az kalmasına rağmen, heyecanlıyım ama o günün gelip hastanede kızımı kucağıma alacağıma hala inanamıyorum. Büyük bir şok olacak bizim için. Eşim de çok heyecanlanır kesin ağlarız bebeği görünce zaten o da girecek doğumaÇok az kaldı canım hayırlısyla sağlıkla kızını kucağına al doğduktan sonra bol bol kilo alır zatenvar mı heyecan ne hissediyorsun
Nişanı hep pembe ya da kırmızı olarak okudum şeffaf da oluyormuş öyle miKızlar az önce sanırım nişanım geldi çok heyecanlandım !!!! Çişimi yaptıktan sonra peçeteye geldi. Ama ilk kez böyle bir şey gördüm tecrübeli anneler yardımcı olun… kanamalı bir şey değil ama baya büyük bir parça şeffaf gibi ve çok katı akıntı değil çünkü akmıyor bildiğiniz çocukların oynadığı slime gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?