2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kilo konusu haftadan haftaya çok değişiyor sanırım ya benim kızım önceki hafta 100 gram almıştı ultrasona göre ben az almış demiştim doktor kilosu iyi demişti, bu kontrolde 318 gram almış.
Ben 3 haftada bir gidiyorum canım çok anlayamıyorum o yüzden ama ultrasonda yanılma payı çok oluyor 1 hafta az ölçüyor ertesi hafta normal ölçse bile çok kilo almış gibi oluyor zaten illa doğum kiloları da farklı oluyor

Evet, doğum kilosu genelde daha az çıkıyor ama benim gördüğüm ya. Haftaya kadar 3 kiloyu çok az geçer benimki ama bence 2750-2800 falan doğar. Göreceğim bakalım 6 gün kaldı inanılır gibi değil

Şekeri olanlara soruyorum özellikle diyet yapmaya başlayalı ben hiç kilo almadım. Yani en az üç hafta oldu gramı gramına aynıyım normalde son aylarda fazla öncesine göre fazla almıştım ilk hamileliğimde. Bebeğin de kilosu önde gidiyordu şuan normal seyrediyor sanırım 32+5 de 2180 gram çıktı. Şekere dikkat edip çocuğun az kilo almasına mı sebep oluyorum diye bir kuruntu başladı bende de. Saçmalıyorum sanırım değil mi

32+5 yazacağıma 33 yazmışım yanlışlıkla.

Kızlar az önce sanırım nişanım geldi çok heyecanlandım !!!! Çişimi yaptıktan sonra peçeteye geldi. Ama ilk kez böyle bir şey gördüm tecrübeli anneler yardımcı olun… kanamalı bir şey değil ama baya büyük bir parça şeffaf gibi ve çok katı akıntı değil çünkü akmıyor bildiğiniz çocukların oynadığı slime gibi

Evet, doğum kilosu genelde daha az çıkıyor ama benim gördüğüm ya. Haftaya kadar 3 kiloyu çok az geçer benimki ama bence 2750-2800 falan doğar. Göreceğim bakalım 6 gün kaldı inanılır gibi değil
Çok az kaldı canım hayırlısyla sağlıkla kızını kucağına al doğduktan sonra bol bol kilo alır zaten var mı heyecan ne hissediyorsun

Bebek bir tarafa dogru toplanio gbi oluo sertlesio sanciyla yukselio yukselio sonra yavas yavas sanci assalara dogru adet agrisi gbi yayilarak gecio.Kasilma dedigimiz sey aslinda

Selam arkadaşlarım aramıza katilan yeni bebisler hoş gelmiş sefa getirmisler mis kokulariyla ben de bugün kontrole gittim , geçen cuma 2550 Gr kilosuydu 34+6 idim, bu hafta güya bebek kilo alsin diye muz kaşar filan baya yedim ama olan bana olmuş ben 1 kilo almışım bebek 2700 olmuş 150 Gr almış yani

Allttan muayene olmamistin demi.Anlattigina bakilirsa evet nisan gibi duruyor canim.Ne yapmayi dusunuyorsun

Allttan muayene olmamistin demi.Anlattigina bakilirsa evet nisan gibi duruyor canim.Ne yapmayi dusunuyorsun
Üç hafta oldu alttan muayene olalı doktorum yol başka doktor var valla şuan bekliyorum kasılmalarım olacak mı diye canım bir tok heyecanımı bastırdım. Doğacaksa doğacak artık güzel kızım sağlıkla gelsinde … baya değişik bi duygu

Benim ilk çocuğumda nişan bildiğiniz avuç içi büyüklüğünde koyu renk kanama şeklinde gelmişti , değişik versiyonları olabiliyor ama nişan görünce gittiğimde 2 santimlik açılma vardı ,bence hemen bir gidin doktorunuza

Panikte olmak istemiyorum canım kasılma bekleyeyim dedim ama

Panikte olmak istemiyorum canım kasılma bekleyeyim dedim ama
Panik olma annesi zaten hemen öyle gelivermiyor bebisler ama bazen ağrı eşiği daha yüksek olan kişiler sanciyi hissetmiyor ya o sırada bebeğin durumunun kontrol edilmesi daha önemli benim nişandan önce bel ağrısı ve kasik agrisi şeklinde sancılarım da başlamıştı, hatta hastaneye gittiğimde doktorum tekrar eve gönderdi öğleden sonra yine gel diyerek, sonra gittiğimde açılmam çok az olmuştu ve bebek artık iyice kanala inmişti o nedenle acil sezeryana girdim, meğer tam o sırada bebek kakasını yapmış , yani her doğum kendine özel tabi eğer imkanın varsa rutin kontrole gidiyormuş gibi düşünüp bir görün derim ben

Selam kızlar
Bugün bizimde nst+ kontrolümüz vardı, nst de bebeğin kalp atışları hareket ettikce yüksek çıktı biraz çok fazla su içmiyorum bu ara doktor bol su tüketmeye gayret et dedi, onun dışında sancı vs yok şükür, gecen hafta kontrolde 33+6 da 2670 gr dı, bugün 34+6 yız kilosunu ölçmedi sadece suyuna baktı gayet iyiymiş suyu şükür, 10 gün sonra gel dedi, bebeğin kilosu o zamana 2800 3000 gr civarı olur dedi o zaman da 36+2 olacağız inşallah, bebeğin kafası aşağıdaymış ama kanala henüz yakın değil yukarıda dedi erken doğum riski yok demek istedi sanırım, bizde de durumlar böyle rabbim hayırlısı ile zamanında doğum nasip etsin hepimize inşallah

Yarın bi doktoruma gideyim ozaman canım sabahtan nst ye sokar belki

Amin canim insallah
Sonunda esim geldi,artik ne olursa olsun modundayim.
Sagol canim insallah.
Canim tarif ettigin sey nisan,bi git istersen doktora acilma filan varsa baksinlar.

Canım sümük gibi miydi? Benim dün gece peceteye hiç sıvı olmayan sümük gibi şeffaf renkte bir şey geldi hatta sümükten de bir tık katı dediğin gibi slime benzeri tarzı. Sanırım yakın bir şey yaşadık. Doktor bana vajinal fitil vermişti ben o yüzden olabilir diye düşünmüştüm aslında. Dün gece oldu bu ve bugün hiçbir şey yok sancı kasilma vs. Sabah NST'ye gireceğim beklesem mi doktoruma sorsam mi bilemedim bak şimdi.
Çok az kaldı canım hayırlısyla sağlıkla kızını kucağına al doğduktan sonra bol bol kilo alır zaten var mı heyecan ne hissediyorsun
Hala daha çok uzak geliyo o gün bu kadar az kalmasına rağmen, heyecanlıyım ama o günün gelip hastanede kızımı kucağıma alacağıma hala inanamıyorum. Büyük bir şok olacak bizim için. Eşim de çok heyecanlanır kesin ağlarız bebeği görünce zaten o da girecek doğuma

Nişanı hep pembe ya da kırmızı olarak okudum şeffaf da oluyormuş öyle mi burda okumaasam yarın bir gün nişanım gelse anlamayacakmışım bu arada endişe etme nişan gelince bebek hemen gelmiyor bence doktoruna haber verip kendini takip et Canım.bize de yaz arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…