- 8 Kasım 2021
- 970
- 1.715
- 63
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.381
Canım kalınca bir tabaka ezsen ezilmez parçalasan parçalanmaz.. bende fitil kullanıyorum onun çamaşırıma geldiğimdeki görüntüsünü falan biliyorum . Bu çok başka bir şeydi ya… bilemiyorum yarın sabah doktora gideyim dedim ama bakalım.Canım sümük gibi miydi? Benim dün gece peceteye hiç sıvı olmayan sümük gibi şeffaf renkte bir şey geldi hatta sümükten de bir tık katı dediğin gibi slime benzeri tarzı. Sanırım yakın bir şey yaşadık. Doktor bana vajinal fitil vermişti ben o yüzden olabilir diye düşünmüştüm aslında. Dün gece oldu bu ve bugün hiçbir şey yok sancı kasilma vs. Sabah NST'ye gireceğim beklesem mi doktoruma sorsam mi bilemedim bak şimdi.
Hala daha çok uzak geliyo o gün bu kadar az kalmasına rağmen, heyecanlıyım ama o günün gelip hastanede kızımı kucağıma alacağıma hala inanamıyorum. Büyük bir şok olacak bizim için. Eşim de çok heyecanlanır kesin ağlarız bebeği görünce zaten o da girecek doğuma
Ablamın da şeffafmış canımNişanı hep pembe ya da kırmızı olarak okudum şeffaf da oluyormuş öyle miburda okumaasam yarın bir gün nişanım gelse anlamayacakmışım bu arada endişe etme nişan gelince bebek hemen gelmiyor bence doktoruna haber verip kendini takip et Canım.bize de yaz arada
Aynen oKızlar az önce sanırım nişanım geldi çok heyecanlandım !!!! Çişimi yaptıktan sonra peçeteye geldi. Ama ilk kez böyle bir şey gördüm tecrübeli anneler yardımcı olun… kanamalı bir şey değil ama baya büyük bir parça şeffaf gibi ve çok katı akıntı değil çünkü akmıyor bildiğiniz çocukların oynadığı slime gibi
Evet aynı öyle benimki de. Evet bende daha önce fitil kullandığımda daha farklı akışkan oluyordu akinti ama nişani hep kanlı gibi düşündüğüm için anlamadım şüphelenmedim senin mesajını okuyana kadar. Doktorumla görüştüm şimdi nişan olabilir bol bol dinlen dedi. Hay Allah ne zaman başlar ki doğum şimdi heyecanlandım doktorum Pazar günü 1'de dönüyormuş onu beklese bari. Sabah NST'ye gireceğim. Sen de haberdar et beni durumdanCanım kalınca bir tabaka ezsen ezilmez parçalasan parçalanmaz.. bende fitil kullanıyorum onun çamaşırıma geldiğimdeki görüntüsünü falan biliyorum . Bu çok başka bir şeydi ya… bilemiyorum yarın sabah doktora gideyim dedim ama bakalım.
Senin haftan kaç şuan canım bn 36+5Evet aynı öyle benimki de. Evet bende daha önce fitil kullandığımda daha farklı akışkan oluyordu akinti ama nişani hep kanlı gibi düşündüğüm için anlamadım şüphelenmedim senin mesajını okuyana kadar. Doktorumla görüştüm şimdi nişan olabilir bol bol dinlen dedi. Hay Allah ne zaman başlar ki doğum şimdi heyecanlandım doktorum Pazar günü 1'de dönüyormuş onu beklese bari. Sabah NST'ye gireceğim. Sen de haberdar et beni durumdan
Peki ne zaman doğumun başlamıştı canımAynen obenimki de tam tarif ettiğin gibiydi canım saglıkla kavus ins
36+2 canım şu an, 37+1 için gün almıştık zaten sezeryan için doktor anlamıştı çok aşağıda haftaya alalım demişti zaten kendisi gelecek sanırım bakalım bekler mi gününü bilemedim şimdiSenin haftan kaç şuan canım bn 36+5
Benim doktorum da Pzar akşamı fln dönecek sanırım :)
Benim en uzak tarihte 2hafta sonra doğmustu.ama senin yerinde olsam hurma yerdim ve sıcak suya oturarak açılmayı arttırmaya calısırdım haftan güzel benim 34.haftada gelmişti aslında çatı muayenesinde doktor sökmüştü benim suyum bitmek üzereydi doğum basladın diye cabalamıslardı. Hatırladıgım kadarıyla normal doğum istiyordunPeki ne zaman doğumun başlamıştı canım
Benimde 38+1 de almak istiyordu böbrek büyütmesinden ötürü. Zaten rahim ağzı baya incelmişti yatıştaydım. Ama dediğin gibi günün beklemeyecekler sanırım :)36+2 canım şu an, 37+1 için gün almıştık zaten sezeryan için doktor anlamıştı çok aşağıda haftaya alalım demişti zaten kendisi gelecek sanırım bakalım bekler mi gününü bilemedim şimdi
Evet canım normal istiyorum ben hurma aldırayım eşime dediğin gibi yarın sabah ta ilk ilk doktora gideyimBenim en uzak tarihte 2hafta sonra doğmustu.ama senin yerinde olsam hurma yerdim ve sıcak suya oturarak açılmayı arttırmaya calısırdım haftan güzel benim 34.haftada gelmişti aslında çatı muayenesinde doktor sökmüştü benim suyum bitmek üzereydi doğum basladın diye cabalamıslardı. Hatırladıgım kadarıyla normal doğum istiyordun
Canım o enfeksiyon da olabilir bence doktoruna bilgi ver.benim 12. Haftada aynı dediğin gibi şeffaf sümüksü bi avuç kadar bi akıntı gelmişti ben normal akıntı diye sallamadım.10 gün sonra yoğun kanamam oldu doktor hemen antibiyotik başlamıştı.nişan olmayabilirKızlar az önce sanırım nişanım geldi çok heyecanlandım !!!! Çişimi yaptıktan sonra peçeteye geldi. Ama ilk kez böyle bir şey gördüm tecrübeli anneler yardımcı olun… kanamalı bir şey değil ama baya büyük bir parça şeffaf gibi ve çok katı akıntı değil çünkü akmıyor bildiğiniz çocukların oynadığı slime gibi
Yarın sorucam canım… ama baktığımda normal akıntı diyebileceğim bir şey değil aslaCanım o enfeksiyon da olabilir bence doktoruna bilgi ver.benim 12. Haftada aynı dediğin gibi şeffaf sümüksü bi avuç kadar bi akıntı gelmişti ben normal akıntı diye sallamadım.10 gün sonra yoğun kanamam oldu doktor hemen antibiyotik başlamıştı.nişan olmayabilir
Evet ben de iyi diye düşünüyordum. Artık haftada 1 e düştü kontrollerim. Senin ne sıklıkta?Bana hiç öyle demedi canım haftasıyla uyumlu dedi zaten kilonu yanında 34+2 yazıyor demekki günüyle uyumlu senin de öyledir daha zaten 1 ay var haftada 200 gram civarı alıyor 4 hafta var 800 gram alsa 3200 filan olur 3 olsa yeter bana fazlasında gözüm yok seninki de zayıf değil normal tamam önde gitmiyor tombik değil ama önemli olan haftasıyla uyumlu olması
Kolaycacık doğur insallahEvet canım normal istiyorum ben hurma aldırayım eşime dediğin gibi yarın sabah ta ilk ilk doktora gideyim
Melek yavrumun yuzunu onlara gostermemmBebek olunca utanmadan gelirler birde
Umarım engellerler ve evine dönersin canım..Kizlar banada yatis verdiler dogacagini sanmiorumda engellemeye calisacagiz dedi doktor.Nst de sanci cikti 80 lerde.Simdi eve gidip esyalarimi alip gidecegim yanima ne alacagimida bilemiorum.Telefonumda cekmez orda simdi.Bana dua edin evde cocuklarim var diyecegim belki geri gonderirler.
Rabbim saglicakla hayirli zamanda kucagina aldirsinÜç hafta oldu alttan muayene olalı doktorum yol başka doktor varvalla şuan bekliyorum kasılmalarım olacak mı diye canım bir tok heyecanımı bastırdım. Doğacaksa doğacak artık güzel kızım sağlıkla gelsinde … baya değişik bi duygu
Fitil kullandiysan o da olabilir canimCanım sümük gibi miydi? Benim dün gece peceteye hiç sıvı olmayan sümük gibi şeffaf renkte bir şey geldi hatta sümükten de bir tık katı dediğin gibi slime benzeri tarzı. Sanırım yakın bir şey yaşadık. Doktor bana vajinal fitil vermişti ben o yüzden olabilir diye düşünmüştüm aslında. Dün gece oldu bu ve bugün hiçbir şey yok sancı kasilma vs. Sabah NST'ye gireceğim beklesem mi doktoruma sorsam mi bilemedim bak şimdi.
Hala daha çok uzak geliyo o gün bu kadar az kalmasına rağmen, heyecanlıyım ama o günün gelip hastanede kızımı kucağıma alacağıma hala inanamıyorum. Büyük bir şok olacak bizim için. Eşim de çok heyecanlanır kesin ağlarız bebeği görünce zaten o da girecek doğuma
Benimde midemde toplanıyordu bugün taş gibi. Bide kasıklarım dayak yemiş morarmış gibi ağrıyor. Sola asla yatamıyorum. Bugün karnım çok keyifsiz. Sancı ne bilmeyince acaba mı dedim bende.Bebek bir tarafa dogru toplanio gbi oluo sertlesio sanciyla yukselio yukselio sonra yavas yavas sanci assalara dogru adet agrisi gbi yayilarak gecio.Kasilma dedigimiz sey aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?