2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım kalınca bir tabaka ezsen ezilmez parçalasan parçalanmaz.. bende fitil kullanıyorum onun çamaşırıma geldiğimdeki görüntüsünü falan biliyorum . Bu çok başka bir şeydi ya… bilemiyorum yarın sabah doktora gideyim dedim ama bakalım.

Ablamın da şeffafmış canım

Aynen o benimki de tam tarif ettiğin gibiydi canım saglıkla kavus ins

Evet aynı öyle benimki de. Evet bende daha önce fitil kullandığımda daha farklı akışkan oluyordu akinti ama nişani hep kanlı gibi düşündüğüm için anlamadım şüphelenmedim senin mesajını okuyana kadar. Doktorumla görüştüm şimdi nişan olabilir bol bol dinlen dedi. Hay Allah ne zaman başlar ki doğum şimdi heyecanlandım doktorum Pazar günü 1'de dönüyormuş onu beklese bari. Sabah NST'ye gireceğim. Sen de haberdar et beni durumdan

Senin haftan kaç şuan canım bn 36+5
Benim doktorum da Pzar akşamı fln dönecek sanırım :)

Senin haftan kaç şuan canım bn 36+5
Benim doktorum da Pzar akşamı fln dönecek sanırım :)
36+2 canım şu an, 37+1 için gün almıştık zaten sezeryan için doktor anlamıştı çok aşağıda haftaya alalım demişti zaten kendisi gelecek sanırım bakalım bekler mi gününü bilemedim şimdi

Peki ne zaman doğumun başlamıştı canım
Benim en uzak tarihte 2hafta sonra doğmustu.ama senin yerinde olsam hurma yerdim ve sıcak suya oturarak açılmayı arttırmaya calısırdım haftan güzel benim 34.haftada gelmişti aslında çatı muayenesinde doktor sökmüştü benim suyum bitmek üzereydi doğum basladın diye cabalamıslardı. Hatırladıgım kadarıyla normal doğum istiyordun

Benimde 38+1 de almak istiyordu böbrek büyütmesinden ötürü. Zaten rahim ağzı baya incelmişti yatıştaydım. Ama dediğin gibi günün beklemeyecekler sanırım :)

Evet canım normal istiyorum ben hurma aldırayım eşime dediğin gibi yarın sabah ta ilk ilk doktora gideyim

Canım o enfeksiyon da olabilir bence doktoruna bilgi ver.benim 12. Haftada aynı dediğin gibi şeffaf sümüksü bi avuç kadar bi akıntı gelmişti ben normal akıntı diye sallamadım.10 gün sonra yoğun kanamam oldu doktor hemen antibiyotik başlamıştı.nişan olmayabilir

Yarın sorucam canım… ama baktığımda normal akıntı diyebileceğim bir şey değil asla

Evet ben de iyi diye düşünüyordum. Artık haftada 1 e düştü kontrollerim. Senin ne sıklıkta?

Bebek olunca utanmadan gelirler birde
Melek yavrumun yuzunu onlara gostermemm tavrimida koyucam bu saatten sonra o kardesim dediklerinide goremicekler hic kusura bakmasinlar.

Her memleketten geldigimde elim dolu gelirdim onlarada biseyler getirirdim bi ablam gibi ama oda bitti artik, dusundukce sinirleniyorum hala. Bide assagdan sesleri geliyor tv sessiz olunca iyice gicik oluyorum

Umarım engellerler ve evine dönersin canım..

Rabbim saglicakla hayirli zamanda kucagina aldirsinDoktorun ne zamn gelecek?

Fitil kullandiysan o da olabilir canim

Bebek bir tarafa dogru toplanio gbi oluo sertlesio sanciyla yukselio yukselio sonra yavas yavas sanci assalara dogru adet agrisi gbi yayilarak gecio.Kasilma dedigimiz sey aslinda
Benimde midemde toplanıyordu bugün taş gibi. Bide kasıklarım dayak yemiş morarmış gibi ağrıyor. Sola asla yatamıyorum. Bugün karnım çok keyifsiz. Sancı ne bilmeyince acaba mı dedim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…