- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.401
Benim de öyle oluyor. acı hissetmiyorum doktor kontrolünde de oldu. Doktor hatta karnında toplanıyor mu bebek dedi evet ama pozisyon değiştirince geçiyor dedim. O da yalancı kasılmalar başlamış dedi. 12.12 ye sezaryen günü aldık ama doktor sanki o güne kalmaz gibi konuştuBenimde midemde toplanıyordu bugün taş gibi. Bide kasıklarım dayak yemiş morarmış gibi ağrıyor. Sola asla yatamıyorum. Bugün karnım çok keyifsiz. Sancı ne bilmeyince acaba mı dedim bende.
Benim 3 haftaydı normalde bu sefer 2 hafta sonra gel dedi keşke haftaya çağırsaydı seve seve giderdimEvet ben de iyi diye düşünüyordum. Artık haftada 1 e düştü kontrollerim. Senin ne sıklıkta?
Benimki gün vermedi daha ama 5 aralığı beklese yeter zaten daha da durmaz dedi ama büyük ihtimal daha erken gelebilir manasında konuştu bakalım artık canı ne zaman gelmek isterse paşanın ama anlaştık on gün daha gelmeyecekBenim de öyle oluyor. acı hissetmiyorum doktor kontrolünde de oldu. Doktor hatta karnında toplanıyor mu bebek dedi evet ama pozisyon değiştirince geçiyor dedim. O da yalancı kasılmalar başlamış dedi. 12.12 ye sezaryen günü aldık ama doktor sanki o güne kalmaz gibi konuştu
Nişan mı bilmiyorum tecrübem yok ama eğer öyleyse sağlıkla gelsin bebeğin kucağınaKızlar az önce sanırım nişanım geldi çok heyecanlandım !!!! Çişimi yaptıktan sonra peçeteye geldi. Ama ilk kez böyle bir şey gördüm tecrübeli anneler yardımcı olun… kanamalı bir şey değil ama baya büyük bir parça şeffaf gibi ve çok katı akıntı değil çünkü akmıyor bildiğiniz çocukların oynadığı slime gibi
Gerçekten insan hazır olmuyor hiçbir şekilde ancak kızını kucağına verdiklerinde anlayacaksın zaten insan nasıl ağlamaz ya kesin bizde ağlarız yani kolay ve rahat bir doğum olur inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızCanım sümük gibi miydi? Benim dün gece peceteye hiç sıvı olmayan sümük gibi şeffaf renkte bir şey geldi hatta sümükten de bir tık katı dediğin gibi slime benzeri tarzı. Sanırım yakın bir şey yaşadık. Doktor bana vajinal fitil vermişti ben o yüzden olabilir diye düşünmüştüm aslında. Dün gece oldu bu ve bugün hiçbir şey yok sancı kasilma vs. Sabah NST'ye gireceğim beklesem mi doktoruma sorsam mi bilemedim bak şimdi.
Hala daha çok uzak geliyo o gün bu kadar az kalmasına rağmen, heyecanlıyım ama o günün gelip hastanede kızımı kucağıma alacağıma hala inanamıyorum. Büyük bir şok olacak bizim için. Eşim de çok heyecanlanır kesin ağlarız bebeği görünce zaten o da girecek doğuma
Canım o enfeksiyon da olabilir bence doktoruna bilgi ver.benim 12. Haftada aynı dediğin gibi şeffaf sümüksü bi avuç kadar bi akıntı gelmişti ben normal akıntı diye sallamadım.10 gün sonra yoğun kanamam oldu doktor hemen antibiyotik başlamıştı.nişan olmayabilir
Bana daha yeni bütün kan ve idrar testleri yapıldı enfeksiyonum yok ve yaşadığım şeyYarın sorucam canım… ama baktığımda normal akıntı diyebileceğim bir şey değil asla
İlk öyle düşündüm canım ama daha önce çok fitil kullandim daha sıvı ve beyaz beyaz geliyordu bu çok farklı. Dün üstünde durmadım arkadaş da aynı şeyi yazınca doktorumla konuştum ve nişan olabileceğini söyledi direkt, bir de sadece dün kullanmadım ki fitili neden 1 kere o şekilde gelsin aslında o da mantıklı değil önceki gün de kullandım hiç olmadı böyleFitil kullandiysan o da olabilir canim
Benimde o zaman yalancı sancı demek. 2 haftadır işe gitmek zulüm geliyor. 23 kasımda çalışabilir raporum bitiyor, günler geçmek bilmediBenim de öyle oluyor. acı hissetmiyorum doktor kontrolünde de oldu. Doktor hatta karnında toplanıyor mu bebek dedi evet ama pozisyon değiştirince geçiyor dedim. O da yalancı kasılmalar başlamış dedi. 12.12 ye sezaryen günü aldık ama doktor sanki o güne kalmaz gibi konuştu
Kızlar sizinle aramada 1 hafta var benimde aralık'ın ilk haftası olur o zaman. Bu perşembe kontrole gittiğimde gününü soracağım bakalım. Ay sağlıkla alsaydık kucağımıza belirsizlik öldürüyor beniBenimki gün vermedi daha ama 5 aralığı beklese yeter zaten daha da durmaz dedi ama büyük ihtimal daha erken gelebilir manasında konuştu bakalım artık canı ne zaman gelmek isterse paşanın ama anlaştık on gün daha gelmeyecek
Benim 2 haftaydı 1 e düştü. Artık çalışma dinlen bol bol dedi.. dogum 8 9 10 Aralık tan birinde olur dedi.. Ben aslında 12.12 istiyordum ama o zaman 39+0oluyor o zamana kalmaz muhtemelen dediBenim 3 haftaydı normalde bu sefer 2 hafta sonra gel dedi keşke haftaya çağırsaydı seve seve giderdim
Canim genelde gobek deliginin saginda ve solunda azcikda yukariya dogru toplanma oluo karnin sertlesio kasiklarindada oluo sen takip et duzenli olursa git ve vucutta artik doguma hazrlio kendini yavas yavas yalanci kasilmalarinda oluo olabilirBenimde midemde toplanıyordu bugün taş gibi. Bide kasıklarım dayak yemiş morarmış gibi ağrıyor. Sola asla yatamıyorum. Bugün karnım çok keyifsiz. Sancı ne bilmeyince acaba mı dedim bende.
Göbek deliğimin tam üstünde toplanıyor. Tamam canım takip ederim. İki kez nst'ye girdim 2 hafta arayla hiç sancı çıkmamıştı ama ufak ufak başlayacak demek ki.Canim genelde gobek deliginin saginda ve solunda azcikda yukariya dogru toplanma oluo karnin sertlesio kasiklarindada oluo sen takip et duzenli olursa git ve vucutta artik doguma hazrlio kendini yavas yavas yalanci kasilmalarinda oluo olabilir
Farkli oldgunu dusunuyorsan dogrudur canim ben fitili koyup daha erimeden lavaboya cikarsam akio hep klozete camasrmada gelio ama dedigin gbi ikisini ayirt edebilirsin sanirimBana daha yeni bütün kan ve idrar testleri yapıldı enfeksiyonum yok ve yaşadığım şeygokceoz09 ile tamamen aynı. Normal bir akıntı değil bence de kesinlikle, o yüzden enfeksiyondan olacağını hiç sanmıyorum seninkinin de canım ama doktor isterse bakar zaten idrara da
İlk öyle düşündüm canım ama daha önce çok fitil kullandim daha sıvı ve beyaz beyaz geliyordu bu çok farklı. Dün üstünde durmadım arkadaş da aynı şeyi yazınca doktorumla konuştum ve nişan olabileceğini söyledi direkt, bir de sadece dün kullanmadım ki fitili neden 1 kere o şekilde gelsin aslında o da mantıklı değil önceki gün de kullandım hiç olmadı böyle
Olabilir canim artik sona yaklasiyoruzGöbek deliğimin tam üstünde toplanıyor. Tamam canım takip ederim. İki kez nst'ye girdim 2 hafta arayla hiç sancı çıkmamıştı ama ufak ufak başlayacak demek ki.
Havlu ve rulo peçete de ekle istersen canısıKizlar hastane cantami hazirladimda acaba unuttugum bisey varmii sizde bi goz gecirirmisinizz
Kendime:
-2 adet pijama takimi + 1 gecelik ve sabahlik
-3 adet ic camasiri + emzirme sutyeni + atlet
-gumus gogus kapaklari
-gogus pedi
-sut sagma makinesi + gogus ucu cikarici :)
-2 adet corap
-terlik
-gogus ucu kremi
-bakim urunlerim (disfircasi tarak vs)
-lohusa pedi
Bebis icin:
-biberon + emzik + bir kutu mama
-3 adet yenidogan takimi
-3 adet zibin / corap / eldiven
-battaniye
-muslin bezleri 3 adet
-agiz mendili
-bez + islak mendil + popo kremi
-alt acma bezi
Baska varmi unuttugummm?
Fitili koydum uyudum kaktim taaa ertesi akşam 8-9 gibi oldu bu. Ay bakalım yarın merakla bekliyorum NST'yi. Arada su gibi akıntı oluyordu doktorum miktari az olunca önemsiz suyun gelse anlarsın demişti birkaç saat içinde 4-5 kez oldu hiç bu kadar sık olmamıştı. Yaklaşıyor gibi gelmeye başladı yarın mutlaka başka bir doktora da görünmeye çalışıcam suyuna falan da bakılsınFarkli oldgunu dusunuyorsan dogrudur canim ben fitili koyup daha erimeden lavaboya cikarsam akio hep klozete camasrmada gelio ama dedigin gbi ikisini ayirt edebilirsin sanirim
Bende olmadı ama olan arkadaşlar vardı. Daha önce vajinal muayenede oluyor muydu lekelenme? Açık pembe ve az miktarda ise muayeneden olabilir dediğin gibiBendende pembe leke geldi simdi alttan muayene ettiler ya sanirim ondan geldi.Sizdede oldumu alttan muayene olup leke geldigi
Suyun gelip gelmediğini vajinal muayene ile anlaşılıyormuş doktor bana baktı akıntı için. Sen şüpheye düştüysen açıklık kontrolü de yaptırırsınFitili koydum uyudum kaktim taaa ertesi akşam 8-9 gibi oldu bu. Ay bakalım yarın merakla bekliyorum NST'yi. Arada su gibi akıntı oluyordu doktorum miktari az olunca önemsiz suyun gelse anlarsın demişti birkaç saat içinde 4-5 kez oldu hiç bu kadar sık olmamıştı. Yaklaşıyor gibi gelmeye başladı yarın mutlaka başka bir doktora da görünmeye çalışıcam suyuna falan da bakılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?