2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benimde midemde toplanıyordu bugün taş gibi. Bide kasıklarım dayak yemiş morarmış gibi ağrıyor. Sola asla yatamıyorum. Bugün karnım çok keyifsiz. Sancı ne bilmeyince acaba mı dedim bende.
Benim de öyle oluyor. acı hissetmiyorum doktor kontrolünde de oldu. Doktor hatta karnında toplanıyor mu bebek dedi evet ama pozisyon değiştirince geçiyor dedim. O da yalancı kasılmalar başlamış dedi. 12.12 ye sezaryen günü aldık ama doktor sanki o güne kalmaz gibi konuştu

Benimki gün vermedi daha ama 5 aralığı beklese yeter zaten daha da durmaz dedi ama büyük ihtimal daha erken gelebilir manasında konuştu bakalım artık canı ne zaman gelmek isterse paşanın ama anlaştık on gün daha gelmeyecek

Nişan mı bilmiyorum tecrübem yok ama eğer öyleyse sağlıkla gelsin bebeğin kucağına

gokceoz09 canım anlattığın nişan gibi duruyor bende bilmiyor pek bu durumda nasıl bir sıra izlenir ama haftan güzel canım sağlıkla bebeğini kucağına al

Gerçekten insan hazır olmuyor hiçbir şekilde ancak kızını kucağına verdiklerinde anlayacaksın zaten insan nasıl ağlamaz ya kesin bizde ağlarız yani kolay ve rahat bir doğum olur inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Yarın sorucam canım… ama baktığımda normal akıntı diyebileceğim bir şey değil asla
Bana daha yeni bütün kan ve idrar testleri yapıldı enfeksiyonum yok ve yaşadığım şey gokceoz09 ile tamamen aynı. Normal bir akıntı değil bence de kesinlikle, o yüzden enfeksiyondan olacağını hiç sanmıyorum seninkinin de canım ama doktor isterse bakar zaten idrara da
Fitil kullandiysan o da olabilir canim
İlk öyle düşündüm canım ama daha önce çok fitil kullandim daha sıvı ve beyaz beyaz geliyordu bu çok farklı. Dün üstünde durmadım arkadaş da aynı şeyi yazınca doktorumla konuştum ve nişan olabileceğini söyledi direkt, bir de sadece dün kullanmadım ki fitili neden 1 kere o şekilde gelsin aslında o da mantıklı değil önceki gün de kullandım hiç olmadı böyle

Bavulumuz zaten hazırdı hemen arabaya attık, sırt çantama da günlük kullanacağım şeyleri koyarım diyordum evden çıkmadan şimdiden onları da koydum yarın doğuma gider gibi gidicez inş geri geliriz eve bari doktorumu beklesin velet... Sadece balonumuz eksik hastanenin ordan bir yerden buluruz artık

Benimde o zaman yalancı sancı demek. 2 haftadır işe gitmek zulüm geliyor. 23 kasımda çalışabilir raporum bitiyor, günler geçmek bilmedi
Kızlar sizinle aramada 1 hafta var benimde aralık'ın ilk haftası olur o zaman. Bu perşembe kontrole gittiğimde gününü soracağım bakalım. Ay sağlıkla alsaydık kucağımıza belirsizlik öldürüyor beni

Benim 3 haftaydı normalde bu sefer 2 hafta sonra gel dedi keşke haftaya çağırsaydı seve seve giderdim
Benim 2 haftaydı 1 e düştü. Artık çalışma dinlen bol bol dedi.. dogum 8 9 10 Aralık tan birinde olur dedi.. Ben aslında 12.12 istiyordum ama o zaman 39+0oluyor o zamana kalmaz muhtemelen dedi

Benimde midemde toplanıyordu bugün taş gibi. Bide kasıklarım dayak yemiş morarmış gibi ağrıyor. Sola asla yatamıyorum. Bugün karnım çok keyifsiz. Sancı ne bilmeyince acaba mı dedim bende.
Canim genelde gobek deliginin saginda ve solunda azcikda yukariya dogru toplanma oluo karnin sertlesio kasiklarindada oluo sen takip et duzenli olursa git ve vucutta artik doguma hazrlio kendini yavas yavas yalanci kasilmalarinda oluo olabilir

Canim genelde gobek deliginin saginda ve solunda azcikda yukariya dogru toplanma oluo karnin sertlesio kasiklarindada oluo sen takip et duzenli olursa git ve vucutta artik doguma hazrlio kendini yavas yavas yalanci kasilmalarinda oluo olabilir
Göbek deliğimin tam üstünde toplanıyor. Tamam canım takip ederim. İki kez nst'ye girdim 2 hafta arayla hiç sancı çıkmamıştı ama ufak ufak başlayacak demek ki.

Farkli oldgunu dusunuyorsan dogrudur canim ben fitili koyup daha erimeden lavaboya cikarsam akio hep klozete camasrmada gelio ama dedigin gbi ikisini ayirt edebilirsin sanirim

Havlu ve rulo peçete de ekle istersen canısı

Farkli oldgunu dusunuyorsan dogrudur canim ben fitili koyup daha erimeden lavaboya cikarsam akio hep klozete camasrmada gelio ama dedigin gbi ikisini ayirt edebilirsin sanirim
Fitili koydum uyudum kaktim taaa ertesi akşam 8-9 gibi oldu bu. Ay bakalım yarın merakla bekliyorum NST'yi. Arada su gibi akıntı oluyordu doktorum miktari az olunca önemsiz suyun gelse anlarsın demişti birkaç saat içinde 4-5 kez oldu hiç bu kadar sık olmamıştı. Yaklaşıyor gibi gelmeye başladı yarın mutlaka başka bir doktora da görünmeye çalışıcam suyuna falan da bakılsın

Suyun gelip gelmediğini vajinal muayene ile anlaşılıyormuş doktor bana baktı akıntı için. Sen şüpheye düştüysen açıklık kontrolü de yaptırırsın vakti geldi zaten bebişlerin

Geçen 1 Kasım'da bana oldu. Ve çokça idi avuç içi kadar pembe kan geldi. Doktora gerisin geri nasıl döndüğümü hatırlamıyorum adamı dövecektim falan herhalde o zaman çok stres yaptım o da gayet rahat şekilde muayeneden ötürü demişti. O gün yine hatta ara ara geldi. Sonra ertesi güne kahverengi lekelere dönüp bitti. O gün kafayı yemek üzereydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…