- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.441
Bugyn için biri ile anlaştım bakalım gelecek mi gerçekten temizleyecek kişi bulmak çok zorGünaydın kızlar bizim de ev temiz değil. Gelecek birini arıyorum ama bulamıyorum. Temizlikçi bulamadan doğurursam napayım evime girip çıkan yakınlarım utansın ben bu halimle bu kadar yapıyorum. Mutfağı evi topla süpür yemek çamaşır o kadar. Kasılmaların bunları yapmak bile günümü dolduruyor.
Hayirli haberler ile bekliyoruz sizleriKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Sağlıkla kucağına al canım kızını bir gelişme olursa haber ver mutlakaKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Suyun nasıl geldi canım tutabiliyor muydunKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Kıyamam hangi şehirdesin ? Krşke yardım edebilsem temizlik için neden bir kadın tutmuyorsun? Sakin ol bişeylerle oyalan hepimiz aynıyız merak etmeKızlar desteğinize ihtiyacım var. Üç gündür sürekli kasılıyo karnım bebek hareket edince ağrı yaşıyorum. Sağ sol kasığımda şiddetli anlık acı oluyo. kasılınca yürümem bile değişiyo bazen pat diye duruyorum ev içinde bilr zor hareket ediyorum uzanınca ciddi bi durum yok ama bu seferdr kalbim sıkışıyo sanki boğazımı biri sıkıyo. Bide ev işine gücüm yetmiyo ev pis kimsem yok yapacak ağlıyorum gücüm yetmeyen yerde bu kez daha çok kasılıyo.Erken doğacak diye korkuyorum nolur dua edin bana 37. haftadan sonra doğurayım.
Hafi bakalım hayırlı haberlerle inşallah canımKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Canım dualarımız seninleKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Güzel kızımız geliyor demek. Sağlıcakla kucağına al canım inşallah. Allah yardımcın olsunKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Canım hayırlısı ile sağlıkla ilerler tüm süreçKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Canım sağlıkla gelsin LenaKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Aynen öyle ne yapalım yaniBen artık dışarı bakmıyorum camlardan zaten görünmüyordur heralde dışarısı davalla hiç umrumda değil
Canım ben başından beri normal istiyorum. Doktorum da normal istiyor. Ama tabii ki ihtiyaç dahilinde sezeryana da hazırım. Dün bir doğum videosu izlerken kadın nefes alıp veriyor ıkınıyor falan o sıra nefesim kesildi. Yapamayacağım gibi geldi. Daha doktorumla detayları konuşmadık. Doğamızda var tamam ama daha önce yapmadığım birşey doğum. O nedenle bir korku mevcut inşallah geçer.Benim doktorum son kontrolümde bana cesaret verici şekilde konuştu. Olabilirse vajinal doğum istiyorum demiştim. O da bebeğin kilosu çok artmazsa öyle yapalım, bence siz doğurursunuz dedi. Öyle diyince ben şüpheye düştüm bu sefer ya olmazsa, çok ağrı çekersem, dayanamazsam şeklinde kurmaya başladım. Baktım iyice korkuya dönüşecek normal doğumu özendiren güzel yazılar okudum. Kötü hikayelere ve düşüncelere odaklanmamak gerekiyor sanırım. Ülkemiz sezaryende ilk sıralardaymış. Düşünün ki biz bin tane dertle boğuşan ve üstesinden gelen güçlü kadınlarız ama dünyada en düşük sezaryen oranı Finlandiya'daymış. Bunun nedenlerini soruşturmaya başlayınca bizde vajinal doğum olabilecekken bile sezaryene alınmanın bir miktar kolaycılıktan kaynaklandığını düşündüm. Elbette zorunlu durumları kast etmiyorum ama mesela bir arkadaşım kendi doğum hikayesini anlattı. 6. ayında normal doğum istiyorum demiş doktoruna. Kadın aa ben senelerdir normal doğurtmadım ki gibi bi tepki vermiş. Doğum yaklaşınca da bi bahane ile sezeryan yapmış.
Bence şu an için en güzeli doğum şekli netleşmediyse iki durumu da kabullenmek. Biri diğerinden daha iyi gibi düşünmemek. Her şeyin üstesinden gelebiliriz yeter ki işini bilen doğru insanlar yanımızda olsun.
Ya zaten kim gelecek. Koştur koştur bebek yeni doğmuşken gelmezler heralde. O kadar yakınım olsaydı temizliğe de gelirdi zatenGünaydın kızlar bizim de ev temiz değil. Gelecek birini arıyorum ama bulamıyorum. Temizlikçi bulamadan doğurursam napayım evime girip çıkan yakınlarım utansın ben bu halimle bu kadar yapıyorum. Mutfağı evi topla süpür yemek çamaşır o kadar. Kasılmaların bunları yapmak bile günümü dolduruyor.
Benim de yapacak kimsem yok. Çantam bile hazır değil. Ama bu kadar takmıyorum. Bol bol dinlen canım. Ev pis olsa ne olur. Temiz olsa ne olur. Kime göstercez. Gerek yok. Yaşanılacak kadar temiz olsun yeter bu arada. Kendi yemeğini yapabilsen yeter. Kendine bu kadar dert etme hepimiz aynıyız.Kızlar desteğinize ihtiyacım var. Üç gündür sürekli kasılıyo karnım bebek hareket edince ağrı yaşıyorum. Sağ sol kasığımda şiddetli anlık acı oluyo. kasılınca yürümem bile değişiyo bazen pat diye duruyorum ev içinde bilr zor hareket ediyorum uzanınca ciddi bi durum yok ama bu seferdr kalbim sıkışıyo sanki boğazımı biri sıkıyo. Bide ev işine gücüm yetmiyo ev pis kimsem yok yapacak ağlıyorum gücüm yetmeyen yerde bu kez daha çok kasılıyo.Erken doğacak diye korkuyorum nolur dua edin bana 37. haftadan sonra doğurayım.
Yabancılarda bebek doğmadan önce hediyeler geliyor ve 40 çıkana kadar kimse gelmiyor bebek anne enfeksiyon kapar diye.Ayy canım boşver ya evi mevi. Herhalde doğum öncesi ev temizlemek bir bizde vardır. Yabancıların hiç böyle dertleri olduğunu sanmıyorum. Sen iyi olmaya bebeğini sağlıkla kucağına almaya bak gerisi boş
Temizliğe gelen olmaz ama bebegi görmeye gelen olur hemde ilk gündenAynen öyle ne yapalım yani
Canım ben başından beri normal istiyorum. Doktorum da normal istiyor. Ama tabii ki ihtiyaç dahilinde sezeryana da hazırım. Dün bir doğum videosu izlerken kadın nefes alıp veriyor ıkınıyor falan o sıra nefesim kesildi. Yapamayacağım gibi geldi. Daha doktorumla detayları konuşmadık. Doğamızda var tamam ama daha önce yapmadığım birşey doğum. O nedenle bir korku mevcut inşallah geçer.
Ya zaten kim gelecek. Koştur koştur bebek yeni doğmuşken gelmezler heralde. O kadar yakınım olsaydı temizliğe de gelirdi zaten
Ne güzel keşke biz de de böyle olsa cunku kış bebeği olacaklar herkes hasta . Artık allaha sığınacağız çünkü gelene gelme diyemiyorsun zaten haber vermeden çıkıp geliyorlarYabancılarda bebek doğmadan önce hediyeler geliyor ve 40 çıkana kadar kimse gelmiyor bebek anne enfeksiyon kapar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?