2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Günaydın kızlar bizim de ev temiz değil. Gelecek birini arıyorum ama bulamıyorum. Temizlikçi bulamadan doğurursam napayım evime girip çıkan yakınlarım utansın ben bu halimle bu kadar yapıyorum. Mutfağı evi topla süpür yemek çamaşır o kadar. Kasılmaların bunları yapmak bile günümü dolduruyor.

Temizlik konusunda şanslıyım annem benimle yaşıyor ve zaten titiz olduğu için yapıyor. Ama ilk hamileligimde yalnızdım uzak bir sehirdeydim ve kolumu kaldıramıyordum. Her yer toz icindeydi yine de kafaya takmiyordum önemli olan sağlık. Elbet doğurunca gönlünce yaparsin canim ya. Ben eşime söylüyordum yattigim yerden. Evi süpürürdü toz alirdi elinden geldigince. Ama yine de erkekler yapamıyor. En sonunda ben annemin evine gidip orda dogurmaya karar vermistimşaka bie yana zaten hastane yok gibi biseydi mecbur istanbulda devam etmistim kontrollerime. Bebekler saglikla dogsun da sonra temizliğin dibine vururuz

Bugyn için biri ile anlaştım bakalım gelecek mi gerçekten temizleyecek kişi bulmak çok zor

Ben yavas yavas da olsa kendim yapiyorum hala. Sagolsun kocam da soylersem yardim eder. Ama güne yayıyorum ve yorulduğum anda bırakıyorum. Temizlik için yardıma gelseler beğenmem ben yaptıkları işi, kendimi biliyorum :) Köpegim yasasaydi çok daha zor olurdu temizliği evin. Guzel kızım gidecek zamanı hesapladı gitti, beni hiç yormadı.

Ama birisi gelse yemekleri yapıp gitse çok daha makbule geçer. Bebek doğduğunda öyle yapacağız sanırım.

Günaydın kizlar. Ayy hepimiz yavastan dogum moduna geçiyoruz daha dün gibi ilk zamanlarimiz ilk heyecanlarimiz simdi sona dogru geliyoruz allah hepimizi sag salim bebislerine kavustursun en hayirli zamandabende dun izne ayrildim haftaya annem geliyo bursadan. Isler gucler temizlikler bizi bekler. El ayak agrilarim kramplarim.oluyo ama sanci tarzi bisey yasamadim.henuz ne zaman tuvalete gitsem akinti nisan yada herhanfi bisey varmi bakiyorum. Iyiyiz suanlik cok şükür pazartesi kontrolümuz var dogum tarihi vermedi henuz doktor ama artk verir gibime geliyo. Dogum yapan arkadaşlar bebislerini hayirlisyla büyütsünler insallah❤bizler icinde son gunler zahmetsiz guzellikle gecsin❤

Hayirli haberler ile bekliyoruz sizleri

Sağlıkla kucağına al canım kızını bir gelişme olursa haber ver mutlaka

Kıyamam hangi şehirdesin ? Krşke yardım edebilsem temizlik için neden bir kadın tutmuyorsun? Sakin ol bişeylerle oyalan hepimiz aynıyız merak etme

Canım dualarımız seninle sağlıkla, kolaylıkla kavuşun inşallah

Güzel kızımız geliyor demek. Sağlıcakla kucağına al canım inşallah. Allah yardımcın olsun

Canım hayırlısı ile sağlıkla ilerler tüm süreç rabbim yardımcın olsun bebeğini sağ sağlim kucağına al inşallah

Ben artık dışarı bakmıyorum camlardan zaten görünmüyordur heralde dışarısı da valla hiç umrumda değil
Aynen öyle ne yapalım yani
Canım ben başından beri normal istiyorum. Doktorum da normal istiyor. Ama tabii ki ihtiyaç dahilinde sezeryana da hazırım. Dün bir doğum videosu izlerken kadın nefes alıp veriyor ıkınıyor falan o sıra nefesim kesildi. Yapamayacağım gibi geldi. Daha doktorumla detayları konuşmadık. Doğamızda var tamam ama daha önce yapmadığım birşey doğum. O nedenle bir korku mevcut inşallah geçer.
Ya zaten kim gelecek. Koştur koştur bebek yeni doğmuşken gelmezler heralde. O kadar yakınım olsaydı temizliğe de gelirdi zaten

Benim de yapacak kimsem yok. Çantam bile hazır değil. Ama bu kadar takmıyorum. Bol bol dinlen canım. Ev pis olsa ne olur. Temiz olsa ne olur. Kime göstercez. Gerek yok. Yaşanılacak kadar temiz olsun yeter bu arada. Kendi yemeğini yapabilsen yeter. Kendine bu kadar dert etme hepimiz aynıyız.

Yabancılarda bebek doğmadan önce hediyeler geliyor ve 40 çıkana kadar kimse gelmiyor bebek anne enfeksiyon kapar diye.

Temizliğe gelen olmaz ama bebegi görmeye gelen olur hemde ilk günden
Yabancılarda bebek doğmadan önce hediyeler geliyor ve 40 çıkana kadar kimse gelmiyor bebek anne enfeksiyon kapar diye.
Ne güzel keşke biz de de böyle olsa cunku kış bebeği olacaklar herkes hasta . Artık allaha sığınacağız çünkü gelene gelme diyemiyorsun zaten haber vermeden çıkıp geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…