- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.481
Harika bir doğum hikayesi ile sağlıkla kavuşun kızınla birbirinizeKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Gecen bende süphelendim rahim agzı yumusaması var zaten bende ama doktor spekulum ile baktı rahim agzın kapalı dedi sadece göremem mukusu dedi o yuzden sordumAlttan muayenede anladı canım
Geçmiş olsun canım en doğru zamanda kolayca kucağına alırsın bebeğini umarımKızlar sabah gittim doktora 1 cm açılma var dedi, servikal mukus gelen dedi. Baş aşağıda rahim ağzı çok incelmiş. Nst de sancılarım çıktı. Doğum başlayabilir dedi eve yolladı sancıların sıklaşırsa gelip tekrar NST ye gir dedi
Mukus rahim ağzı açılınca geliyor o yüzden kapalı ise mukus gelmemiştir.Gecen bende süphelendim rahim agzı yumusaması var zaten bende ama doktor spekulum ile baktı rahim agzın kapalı dedi sadece göremem mukusu dedi o yuzden sordum
Benim doktor neden elliyor beni her seferinde o zaman :)))Mukus rahim ağzı açılınca geliyor o yüzden kapalı ise mukus gelmemiştir.
Bana da çubuk ultrason giriyor devamlıBenim doktor neden elliyor beni her seferinde o zaman :)))
Ay inşallah benimkinde de öyledir canım, kız çocuğu narin ince belli olsun zatenBenim buyuk kızımda karın cevresi 3hafta geri bası 3hafta ileri cıkardı .doğdu sıfır aıkıntı cok sukur ince belli kendıleri çıtır kızbaska bir sorun yok
Canım hayırlı ve sorunsuz bir doğum olsunKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Hmmm bılmıyordum teşekkür ederim ee benim acıklık var amaMukus rahim ağzı açılınca geliyor o yüzden kapalı ise mukus gelmemiştir.
Benım bu kızımda ince belli olacakAy inşallah benimkinde de öyledir canım, kız çocuğu narin ince belli olsun zaten
Canım hayırlı ve sorunsuz bir doğum olsunLena ile tanışma vakti gelmiş sağlıkla kucağına al inşallah
Katılıyorum sana aynen o durumdayım cnm bende 34+1 den selamlarHepimizin artık sıkıntıları başladı canım giderek ağırlaşıyoruz bazen benim de ayağa kalktığımda öyle bir baskı oluyor ki sonra geçiyor ne bileyim çok ayakta kaldığımda bebek bir yerde toplanıyor ağrı yapıyor sanırım olağan şeyler bunlar ev işine de çok kafanı takma ben uzun haftalar sürekli yattım eşimde çok anlamaz, uğraşmaz ve evi bildiğingötürüyordu ama ne yapayım önemli olan bebek evin temizliği mi bebeğin vaktinde sağlıklı doğması mı doğumdan önce temizlik için birini çağırırsın tertemiz yapar hiç canını sıktığına değmez sen uzan ve hamileliğin son haftalarının tadını çıkar bugünlerimizi çok arayacağız
Ben de 34+4 oldum canım evi bile toplamak çok zor oluyor eğilip yerden bir şey alamıyorum şaka gibiKatılıyorum sana aynen o durumdayım cnm bende 34+1 den selamlar
Bide bizim millet bebeği değil evi inceler dip köşe temizmi diye ahahahTemizliğe gelen olmaz ama bebegi görmeye gelen olur hemde ilk günden
Ne güzel keşke biz de de böyle olsa cunku kış bebeği olacaklar herkes hasta . Artık allaha sığınacağız çünkü gelene gelme diyemiyorsun zaten haber vermeden çıkıp geliyorlar
Ayyy süper bir haber bu canım çok sevindimmmKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Haber ver canım bize de inşallah biraz daha durur tabi durmasa da 35 bitmek üzere olacak gayet güzel haftanBi aceleci bebiste bende var galiba gelecek sabah suyum akti baya simdi hastanede NST’ye takti doktor bakalim ne cikacak
Oyyy maşallah canım prensesine kavuştun çok da pozitif bir doğum hikayesiyleKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
2 dakika içinde uyuştu spinal olduğu için. Evet çok hızlı ameliyat başladıktan sonra 10 dk sürmedi doğmasıAyyy süper bir haber bu canım çok sevindimmm
Kolaylıkla olması ne güzel
Ayy Rabbim bizlere de nasip etsin
İğnenin acıtmamış olmasına çok sevindim inşallah bizde de öyle olur canımm
İğneden ne kadar süre sonra uyuştu
Hep sezeryanın çok hızlı olduğunu söylüyolar öylemi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?