2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Harika bir doğum hikayesi ile sağlıkla kavuşun kızınla birbirinize

Geçmiş olsun canım en doğru zamanda kolayca kucağına alırsın bebeğini umarım

Benim buyuk kızımda karın cevresi 3hafta geri bası 3hafta ileri cıkardı .doğdu sıfır aıkıntı cok sukur ince belli kendıleri çıtır kız baska bir sorun yok
Ay inşallah benimkinde de öyledir canım, kız çocuğu narin ince belli olsun zaten
Canım hayırlı ve sorunsuz bir doğum olsun Lena ile tanışma vakti gelmiş sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlar şu ürünü almıştım indirimde görünce lazım olur mu diye, şuan iyi ki almışım diyorum. Ana kucağına monte ediyorsun bebek dışarı çıkarken tulum gibi, giydir çıkar derdin olmuyor. Baya kalın, sıcak tutacak bir şey. Bence kış bebeleri için acayip kullanışlı bir ürün. Arabaya binince fermuar açıp önünü açıyorsun, üstünü çıkar arabada terler vs derdi yok. büyük kolaylık. Aklınızda bulunsun

Katılıyorum sana aynen o durumdayım cnm bende 34+1 den selamlar

Bide bizim millet bebeği değil evi inceler dip köşe temizmi diye ahahah

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu

Ay kızlaaar neler olmuş neler
Valla heyecanla okudum her sayfayı
Bebişine kavuşan ve kavuşacak olanlar Rabbim sağlıkla kolaycacık doğum nasip etsin kızlar
rinapera canım bizi haberdar et , sağlıkla sıhhatle kolaycacık doğumun olsun inşallah

Benim de dün kontrolüm vardı kızlar
Doğum tarihini belirledik
12.12.2022
Gebelik şekerim var , bebek 2 hafta önden gidiyor
37+3 de almış olacak hoca
Sanırım daha da durmaz diyemi düşündü bilemedim , aşağı pozisyon almış bebek,
Çok heyecanlı süreçler kızlar yaa
Şimdi de bi korku sardı beni

Resmen nasıl buralara geldik bilemedim kızlar nasıl vakit geçti bu kadar

Ayyy süper bir haber bu canım çok sevindimmm
Kolaylıkla olması ne güzel
Ayy Rabbim bizlere de nasip etsin
İğnenin acıtmamış olmasına çok sevindim inşallah bizde de öyle olur canımm
İğneden ne kadar süre sonra uyuştu
Hep sezeryanın çok hızlı olduğunu söylüyolar öylemi oldu

Bi aceleci bebiste bende var galiba gelecek sabah suyum akti baya simdi hastanede NST’ye takti doktor bakalim ne cikacak
Haber ver canım bize de inşallah biraz daha durur tabi durmasa da 35 bitmek üzere olacak gayet güzel haftan
Oyyy maşallah canım prensesine kavuştun çok da pozitif bir doğum hikayesiyle

2 dakika içinde uyuştu spinal olduğu için. Evet çok hızlı ameliyat başladıktan sonra 10 dk sürmedi doğması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…