- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.461
Herşey gönlünce olsunKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Aslında demek gerek ben yorgunum başka gün beklerim diye. Ama bize herşey ayıp geliyor. Çok sinir bozucu.Temizliğe gelen olmaz ama bebegi görmeye gelen olur hemde ilk günden
Ne güzel keşke biz de de böyle olsa cunku kış bebeği olacaklar herkes hasta . Artık allaha sığınacağız çünkü gelene gelme diyemiyorsun zaten haber vermeden çıkıp geliyorlar
Ya çok heyecanlıKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Vajinal ultrasonla mı baktı ? Yoksa elle mi ? Yoksa normal usg ile mi ?Kızlar sabah gittim doktora 1 cm açılma var dedi, servikal mukus gelen dedi. Baş aşağıda rahim ağzı çok incelmiş. Nst de sancılarım çıktı. Doğum başlayabilir dedi eve yolladı sancıların sıklaşırsa gelip tekrar NST ye gir dedi
Yaaaaaaa geliyor sabırsız lenamızzKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Hayırlısıyla sağlıkla al bebeğini kucağına canımKızlar sabah gittim doktora 1 cm açılma var dedi, servikal mukus gelen dedi. Baş aşağıda rahim ağzı çok incelmiş. Nst de sancılarım çıktı. Doğum başlayabilir dedi eve yolladı sancıların sıklaşırsa gelip tekrar NST ye gir dedi
Valla ben esime dedim esine dostuna sen diceksin benim ailem zaten baska sehirde gelecek kimse yok esimde ailesine diyecek..malum kis ayi hastalık ayi diye bebegin sagligindan degerli degil kimsenin alınıp gücenmesiTemizliğe gelen olmaz ama bebegi görmeye gelen olur hemde ilk günden
Ne güzel keşke biz de de böyle olsa cunku kış bebeği olacaklar herkes hasta . Artık allaha sığınacağız çünkü gelene gelme diyemiyorsun zaten haber vermeden çıkıp geliyorlar
Ya bu erkekler durup durup sinir ediyor sizleri. Gram adamlarda stres yönetimi yok valla. Burada okuyunca sizi üzdüklerini iki tane çakasım geliyor. Kafana takma desekte aynı ortamdasın gelde takma. Bebekten farkları yok vallahi beAyrıca bu süreçte eşimle kavga ediyoruz şuan nasıl bi ruh halindeyiz size anlatamam … her an dogurabilirim
Çok heyecanlııııKızlar benim 3cm açılmam varmış sancı da çıktı hala bir şey hissetmiyorum doğum başlamış, dün azar azar gelen de suymuş. Anestezi kontrolü falan yapacaklar öğlenden sonra gibi doğuma alacaklarmış. Dua edin güzel geçsin
Devlet hastanesinde kontrol amaçlı yatış verdiler. O zaman yatan hastaların hepsine hastane dağıttı. Yine sormakta fayda var tabiki.Canim Ben bugun doktora neyi sormayi unuttum bil bakalim? Varis corabini
21 kasimda dogum yapacagim hastane ile randevum var, senin randevun ne zaman?
Önce usg , sonra spekülüm ile en son el ile canımVajinal ultrasonla mı baktı ? Yoksa elle mi ? Yoksa normal usg ile mi ?
Canım servikal mukusu muayene ile anladı mı yoksa senın tariflerine göre mi yorum yaptıKızlar sabah gittim doktora 1 cm açılma var dedi, servikal mukus gelen dedi. Baş aşağıda rahim ağzı çok incelmiş. Nst de sancılarım çıktı. Doğum başlayabilir dedi eve yolladı sancıların sıklaşırsa gelip tekrar NST ye gir dedi
Alttan muayenede anladı canımCanım servikal mukusu muayene ile anladı mı yoksa senın tariflerine göre mi yorum yaptı
Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin yavrun inşaallah kolay bir doğum olurKızlar sabah gittim doktora 1 cm açılma var dedi, servikal mukus gelen dedi. Baş aşağıda rahim ağzı çok incelmiş. Nst de sancılarım çıktı. Doğum başlayabilir dedi eve yolladı sancıların sıklaşırsa gelip tekrar NST ye gir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?