2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bi aceleci bebiste bende var galiba gelecek sabah suyum akti baya simdi hastanede NST’ye takti doktor bakalim ne cikacak
Hayır haberlerini bekliyoruz canım
Ya maşallah gözün aydın olsun canım. Tebrik ederim sizi. Yavrunu sağlıkla büyütün inşallah

Hadi bakalım Allah bi daha ana kızı ayırmasın inşallah hep birlikte sağlıkla ömrünüz olsun. Aceleci bebiş Lena

Masallah saglıkla buyusun hayırlı evlat olsun inşallah

2 dakika içinde uyuştu spinal olduğu için. Evet çok hızlı ameliyat başladıktan sonra 10 dk sürmedi doğması
Yaaa bunu duyduğuma çok sevindim kuzum
Bende nasıl hayal ettiysem yarım saat sürer diye düşünüyodum
Ayakların uyuşuk olması fikri de beni korkutuyor
Ama sağlıkla gelsinler de nelere katlandık bunlar neki

Ay noluyo noluyo grup ne kadar hareketli bu sıralar yaaa doğum yapan annelerimize hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Sıra bize de geliyor artık. Bi daha ki gittiğimde doğururum gibime geliyor siz doğurdukça zaman ne kadar da hızlı geçti

Ayyyyy inanmıyorum biraz kendine gel de tüm süreçleri detaylı anlat, sağlıkla büyüsün

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ayy hoşgelmiş dünyaya minik lena hayırlı mutlu ömürleriniz olsun inşallah

Yaa çok sevindimm Allah sağlıklı uzun ömürler versin

Hayırlı olsun canım ne güzel atlattın.darısı başımıza.bence kilosu boyu gayet güzel.tam olarak kaç hafta kaç günlüktü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…