- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.501
Haber edicem mutlaka bakalim doktorumuz ne diyecekHaber ver canım bize de inşallah biraz daha durur tabi durmasa da 35 bitmek üzere olacak gayet güzel haftan
Oyyy maşallah canım prensesine kavuştun çok da pozitif bir doğum hikayesiyle
Hayır haberlerini bekliyoruz canımBi aceleci bebiste bende var galiba gelecek sabah suyum akti baya simdi hastanede NST’ye takti doktor bakalim ne cikacak
Ya maşallah gözün aydın olsun canım. Tebrik ederim sizi. Yavrunu sağlıkla büyütün inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Hadi bakalım Allah bi daha ana kızı ayırmasın inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Masallah saglıkla buyusun hayırlı evlat olsun inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Yaaa bunu duyduğuma çok sevindim kuzum2 dakika içinde uyuştu spinal olduğu için. Evet çok hızlı ameliyat başladıktan sonra 10 dk sürmedi doğması
Aynen bir de ikramlar var pasta börekBide bizim millet bebeği değil evi inceler dip köşe temizmi diye ahahah
Ayyyyy inanmıyorumKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Benimde bu tarz canım açık renk sadeceEki Görüntüle 3160241 kızlar kapı süsü bunu seçtim. , top üstündeki yıldızlar olmayacak, kenarları sarı ledli olacak
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallahHaber edicem mutlaka bakalim doktorumuz ne diyecek
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Ayy hoşgelmiş dünyaya minik lenaKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Yaa çok sevindimmKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Hayırlı olsun canım ne güzel atlattın.darısı başımıza.bence kilosu boyu gayet güzel.tam olarak kaç hafta kaç günlüktü?Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?