2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Darisi bizlere olsun inşallah

Bende de bugün 2 kere kasılma oldu yani bebek bi bölgede sertleşti 10 saniye falan sonra düzeldi.gün içinde hiç 2 kere olmamıştı.hemen pozisyon değiştirdim takip ediyorum 1,5 saat oldu bir daha olmadı.pozisyondan oldu galiba anlamadım.sizin gün içerisinde kaç kere oluyor sertleşme.sıklaşırsa doktora haber vericem

Darısı başıma inşallah kızınla birlikte mutlu üçuzun sağlıklı ömrünüz olsun canım
Bugün 36+ kaçtı canım senin

Hosgelmis minik kuzu saglikla buyusun

Gözün aydin kuzum hayirli saglikli evlat olsun insallah

Ya çok şükür sağlıkla kucağına aldın Allah'ım yine sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah Benim henüz hiçbir şeyim belli değil ama bir sezeryan korkum var. İnternette yarım saat 40 dk sürüyor yazıyor, sezeryan olan arkadaşlarım çok daha kısa sürdüğünü söylüyorlar. Sen on dakika demiştin de uyuşturur, kes , bebeği çıkar on dakika mı yoksa tamamı on dakika mı? Çok zaman odaklıyım kafamda deli sorular

Bana günde 7,8 defa oluyor o özellikle akşamları

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hosgelmis güzel kız

Benim de 10 15 dk sürmüştü amaliyat odasına girip bebeğin doğması
Gunde 10 kere olduğunu hatirliyorum 34 lü haftalarda yorgunluktan olmuştu hep
Bugün biraz evi topladım şimdiye kadar 3 4 kere oldu yine

Bir şey olmaz, kritik seviyeye inene kadar beklerler minik ne zaman gelmek isteyecek bakalım. Pozisyon almış mı?
Aynen 24saat takip edecekler bakalim bu saatler icinde gelecek mi yoksa kandirdim sizi bekleyim mi diyecek . Almis pozisyon neyse ki en azindan normal dogum olabilecek

Maşallah size yaa çok güzel b

Ay allah anali babali buyutsun canim,kazasiz belasiz almissin kucagina bebegini,darisi hepimizin basina insallah .

Benide gece ikide dogumhane katina aldilar 6 gun ustune,sabah 6 gibi de alttan ilacli tampon koydular ,24 saat icinde sanci baslatip suyumu patlatmak icin 10 oldu daha yeni duzenli sancilarim var,surekli kan aliyorlar ciger fonksiyonlarim icin suzgece dondum.Bakalim ne sekilde ve ne zaman gelecek sipa

Ayy masallah ne güzel Allah analı babalı büyütsün canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…