- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 33
- 27
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.521
Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Darısı başıma inşallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Hosgelmis minik kuzu saglikla buyusunKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Gözün aydin kuzum hayirli saglikli evlat olsun insallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Ya çok şükür sağlıkla kucağına aldınKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Bencede yika ne olacagi belli olmuyor bende iyi ki gecen hafta yikamisim yoksa kalicaktim simdi ortadaKızlar baktım ki grup çok hareketli kalktım bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım ne olur ne olmaz diye
Aynen bir de ikramlar var pasta börek
Suyun kesin gelmiş mi? Bebeğin suyu varmı şuanNST iyi cikti ama suyum geldigi icin 24saat kalicaz hastanede bakicaklar duruma gore ya dogum olacak yada 24saat sonunda eve gidicem sonra gunluk gelip NST’ye baglanicam
Bana günde 7,8 defa oluyor o özellikle akşamlarıBende de bugün 2 kere kasılma oldu yani bebek bi bölgede sertleşti 10 saniye falan sonra düzeldi.gün içinde hiç 2 kere olmamıştı.hemen pozisyon değiştirdim takip ediyorum 1,5 saat oldu bir daha olmadı.pozisyondan oldu galiba anlamadım.sizin gün içerisinde kaç kere oluyor sertleşme.sıklaşırsa doktora haber vericem
Kesin su dediler hem olctuler hemde kadin alttan bakti. Bebeginde suyu yeterince var oyle gorunuyor bilmiyorum ne olacakSuyun kesin gelmiş mi? Bebeğin suyu varmı şuan
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsinKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Bir şey olmaz, kritik seviyeye inene kadar beklerlerKesin su dediler hem olctuler hemde kadin alttan bakti. Bebeginde suyu yeterince var oyle gorunuyor bilmiyorum ne olacak
Benim de 10 15 dk sürmüştü amaliyat odasına girip bebeğin doğmasıAyyy süper bir haber bu canım çok sevindimmm
Kolaylıkla olması ne güzel
Ayy Rabbim bizlere de nasip etsin
İğnenin acıtmamış olmasına çok sevindim inşallah bizde de öyle olur canımm
İğneden ne kadar süre sonra uyuştu
Hep sezeryanın çok hızlı olduğunu söylüyolar öylemi oldu
Gunde 10 kere olduğunu hatirliyorum 34 lü haftalarda yorgunluktan olmuştu hepBende de bugün 2 kere kasılma oldu yani bebek bi bölgede sertleşti 10 saniye falan sonra düzeldi.gün içinde hiç 2 kere olmamıştı.hemen pozisyon değiştirdim takip ediyorum 1,5 saat oldu bir daha olmadı.pozisyondan oldu galiba anlamadım.sizin gün içerisinde kaç kere oluyor sertleşme.sıklaşırsa doktora haber vericem
Aynen 24saat takip edecekler bakalim bu saatler icinde gelecek mi yoksa kandirdim sizi bekleyim mi diyecekBir şey olmaz, kritik seviyeye inene kadar beklerlerminik ne zaman gelmek isteyecek bakalım. Pozisyon almış mı?
Maşallah size yaa çok güzelKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Ay allah anali babali buyutsun canim,kazasiz belasiz almissin kucagina bebegini,darisi hepimizin basina insallahKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Ayy masallah ne güzelKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?