- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.541
Enfeksiyon için ilaç kullanırsın herhalde canım şimdi ona bakarlar artık durabildiği kadar durur ama haftan güzel artık 35 bitti ciğer geliştirici yaptılar mıNST iyi cikti ama suyum geldigi icin 24saat kalicaz hastanede bakicaklar duruma gore ya dogum olacak yada 24saat sonunda eve gidicem sonra gunluk gelip NST’ye baglanicam
Benim daha çok oluyor ya ama nst de sancınfikqn çıkmadı öyle 5 dk da bir değil ama günde 2den kesinlikle fazlaBende de bugün 2 kere kasılma oldu yani bebek bi bölgede sertleşti 10 saniye falan sonra düzeldi.gün içinde hiç 2 kere olmamıştı.hemen pozisyon değiştirdim takip ediyorum 1,5 saat oldu bir daha olmadı.pozisyondan oldu galiba anlamadım.sizin gün içerisinde kaç kere oluyor sertleşme.sıklaşırsa doktora haber vericem
Aynen antibiyotik verecekler ama ciger gelistiriciyi bilmiyorum simdilik daha bisey demediler. Haftasi guzel oldugu icin vermezler belki bakalim yarina kadar gelecek mi bekleyecek miEnfeksiyon için ilaç kullanırsın herhalde canım şimdi ona bakarlar artık durabildiği kadar durur ama haftan güzel artık 35 bitti ciğer geliştirici yaptılar mı
Benim daha çok oluyor ya ama nst de sancınfikqn çıkmadı öyle 5 dk da bir değil ama günde 2den kesinlikle fazla
Yıka yıka canım ben de geçen suyum geldi sandım korktum doktor randevusu vardı harıl harıl hastane çantası hazırlayıp gittimKızlar baktım ki grup çok hareketli kalktım bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım ne olur ne olmaz diye
Bende aynı senin gibiyimYa çok şükür sağlıkla kucağına aldınAllah'ım yine sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah Benim henüz hiçbir şeyim belli değil ama bir sezeryan korkum var. İnternette yarım saat 40 dk sürüyor yazıyor, sezeryan olan arkadaşlarım çok daha kısa sürdüğünü söylüyorlar. Sen on dakika demiştin de uyuşturur, kes , bebeği çıkar on dakika mı yoksa tamamı on dakika mı? Çok zaman odaklıyım kafamda deli sorular
Yaa ne kadar kısaBenim de 10 15 dk sürmüştü amaliyat odasına girip bebeğin doğması
Gunde 10 kere olduğunu hatirliyorum 34 lü haftalarda yorgunluktan olmuştu hep
Bugün biraz evi topladım şimdiye kadar 3 4 kere oldu yine
Herhalde artık 35 bittiği için vurmayacaklar beklesin az daha yarın da değil şöyle 1 haftacık daha beklese yaAynen antibiyotik verecekler ama ciger gelistiriciyi bilmiyorum simdilik daha bisey demediler. Haftasi guzel oldugu icin vermezler belki bakalim yarina kadar gelecek mi bekleyecek mi
Bana da ayda bir bakıyor kendi doktorun rahim ağzı kapalı mı diye kontrol ediyor herhalde. nedenini çok iyi bilmiyorum ama sürekli bakıyor o kesinBenim doktor neden elliyor beni her seferinde o zaman :)))
Ay ne oluyor böyle ya.. erkenden geliyor bebekler. Doktor gün verdiğinde sanıyordum ki o gün güle oynaya gidip doğuracağım. Burada yazılanları okudukça şüpheye düşmeye başladımBi aceleci bebiste bende var galiba gelecek sabah suyum akti baya simdi hastanede NST’ye takti doktor bakalim ne cikacak
Tebrikler.. sağlıkla huzurla upuzun bir hayatınız olsunKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Çok güzel canım güle güle kullansın oğlun…Eki Görüntüle 3160241 kızlar kapı süsü bunu seçtim. , top üstündeki yıldızlar olmayacak, kenarları sarı ledli olacak
Birisi bizim bebelere Aralık bebeleri olduklarını hatırlatabilir mi ? Bunlar ajandaya yanlış baktılar , patır patır geliyorlar MaasallahAy ne oluyor böyle ya.. erkenden geliyor bebekler. Doktor gün verdiğinde sanıyordum ki o gün güle oynaya gidip doğuracağım. Burada yazılanları okudukça şüpheye düşmeye başladım
Çok yorulmadan sağlıkla bebeğini kucağına alırsın umarım canım. Sona geldin bundan sonrası iyilik güzellik olsun senin içinAy allah anali babali buyutsun canim,kazasiz belasiz almissin kucagina bebegini,darisi hepimizin basina insallah.
Benide gece ikide dogumhane katina aldilar 6 gun ustune,sabah 6 gibi de alttan ilacli tampon koydular ,24 saat icinde sanci baslatip suyumu patlatmak icin 10 oldu daha yeni duzenli sancilarim var,surekli kan aliyorlar ciger fonksiyonlarim icin suzgece dondum.Bakalim ne sekilde ve ne zaman gelecek sipa
EBirisi bizim bebelere Aralık bebeleri olduklarını hatırlatabilir mi ? Bunlar ajandaya yanlış baktılar , patır patır geliyorlar Maasallah
Çok teşekkür ederim samimiyetin yeterKıyamam hangi şehirdesin ? Krşke yardım edebilsem temizlik için neden bir kadın tutmuyorsun? Sakin ol bişeylerle oyalan hepimiz aynıyız merak etme
Umarım doğurduktan sonra da gıcık olmaya devan etmeyiz bu eşlere ya:)Eş deme bana zaten bugün bir kaşık suda boğasın var bencil onlar canım hiç bakma yani ona sinirlenip kendini de bebeğini de sıkma hiç kontrolün de yakınmış doktoruna da söylersin şikayetlerini nst ye de girersin için rahatlar
Çok haklısın bende sayenizde bu yönde motive edicem kendimi. Bebeğin temiz eve değil sağlıklı bir psikolojiye sahip anneye ihtiyacı varKabasını yapıyorum canım. Zaten çok iş yapamıyorum. Birgün bulaşık, birgün üstünkörü süpürme. Olduğu kadar artık. Don lazımsa don yıkıyorum. Yoksa mutfak dolaplarım leke içinde camlar batık ama bana lazım değil onlar ne yapayım
Gerçekten öyle bizim grubun bebeleri annelerini Kasım annesi yapmaya çok hevesliBirisi bizim bebelere Aralık bebeleri olduklarını hatırlatabilir mi ? Bunlar ajandaya yanlış baktılar , patır patır geliyorlar Maasallah
Ayy hahah dogurmaya gidemem herhalde boyle olsaaAh keşke boşverebilsem. Siz başardınız herhalde bize de söyleyin sırrı. Aslında öyle titiz biri değilim ama Tozlar uçuşurken mutfakta bulaşık kokarken çamaşır asılacak beklerken temiz don kalmayınca banyo tuvalet bakteri yuvası gibi görününce ve sürekli evde olunca insana batıyo ya(
Aynen ya bende diyorum 1hafta daha beklesin en azindan hastanede kalma ihtimali dusuk olurHerhalde artık 35 bittiği için vurmayacaklar beklesin az daha yarın da değil şöyle 1 haftacık daha beklese ya
Hic sorma ya hersey yolundayken hic birseyim yokken bi an suyum geldiAy ne oluyor böyle ya.. erkenden geliyor bebekler. Doktor gün verdiğinde sanıyordum ki o gün güle oynaya gidip doğuracağım. Burada yazılanları okudukça şüpheye düşmeye başladım
Ay cok heycanlii, butun bebisler saglikla gelsin insaAllahhKızlar sabah gittim doktora 1 cm açılma var dedi, servikal mukus gelen dedi. Baş aşağıda rahim ağzı çok incelmiş. Nst de sancılarım çıktı. Doğum başlayabilir dedi eve yolladı sancıların sıklaşırsa gelip tekrar NST ye gir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?