2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
NST iyi cikti ama suyum geldigi icin 24saat kalicaz hastanede bakicaklar duruma gore ya dogum olacak yada 24saat sonunda eve gidicem sonra gunluk gelip NST’ye baglanicam
Enfeksiyon için ilaç kullanırsın herhalde canım şimdi ona bakarlar artık durabildiği kadar durur ama haftan güzel artık 35 bitti ciğer geliştirici yaptılar mı
Benim daha çok oluyor ya ama nst de sancınfikqn çıkmadı öyle 5 dk da bir değil ama günde 2den kesinlikle fazla

Aynen antibiyotik verecekler ama ciger gelistiriciyi bilmiyorum simdilik daha bisey demediler. Haftasi guzel oldugu icin vermezler belki bakalim yarina kadar gelecek mi bekleyecek mi

Kızlar baktım ki grup çok hareketli kalktım bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım ne olur ne olmaz diye
Yıka yıka canım ben de geçen suyum geldi sandım korktum doktor randevusu vardı harıl harıl hastane çantası hazırlayıp gittim bir şey çıkmadı allahtan ama hazırlıklı olmak lazım

Bende aynı senin gibiyim
Ama sezeryan olanlar bebeğin çıkmasının çok hızlı olduğunu söylüyorlar
O anestezinin bebeğe geçmemesi için hızlı hareket ediyorlarmış
Sonrası uzun süren dikişlermiş canım
Bebişi görünce zaten diğer beklenen zamanı unuturuz bence
Benim de 10 15 dk sürmüştü amaliyat odasına girip bebeğin doğması

Gunde 10 kere olduğunu hatirliyorum 34 lü haftalarda yorgunluktan olmuştu hep
Bugün biraz evi topladım şimdiye kadar 3 4 kere oldu yine
Yaa ne kadar kısa
Böyle duymak iyi geliyorm
Bende de oluyor o sertleşme
Ama sancımı ne anlamıyorum valla
Bi yere toplanıyor hareketmi ediyor toplanıyormu ben tam anlayamıyorum

Aynen antibiyotik verecekler ama ciger gelistiriciyi bilmiyorum simdilik daha bisey demediler. Haftasi guzel oldugu icin vermezler belki bakalim yarina kadar gelecek mi bekleyecek mi
Herhalde artık 35 bittiği için vurmayacaklar beklesin az daha yarın da değil şöyle 1 haftacık daha beklese ya

Bi aceleci bebiste bende var galiba gelecek sabah suyum akti baya simdi hastanede NST’ye takti doktor bakalim ne cikacak
Ay ne oluyor böyle ya.. erkenden geliyor bebekler. Doktor gün verdiğinde sanıyordum ki o gün güle oynaya gidip doğuracağım. Burada yazılanları okudukça şüpheye düşmeye başladım

Tebrikler.. sağlıkla huzurla upuzun bir hayatınız olsun

Ay ne oluyor böyle ya.. erkenden geliyor bebekler. Doktor gün verdiğinde sanıyordum ki o gün güle oynaya gidip doğuracağım. Burada yazılanları okudukça şüpheye düşmeye başladım
Birisi bizim bebelere Aralık bebeleri olduklarını hatırlatabilir mi ? Bunlar ajandaya yanlış baktılar , patır patır geliyorlar Maasallah

Çok yorulmadan sağlıkla bebeğini kucağına alırsın umarım canım. Sona geldin bundan sonrası iyilik güzellik olsun senin için

Kıyamam hangi şehirdesin ? Krşke yardım edebilsem temizlik için neden bir kadın tutmuyorsun? Sakin ol bişeylerle oyalan hepimiz aynıyız merak etme
Çok teşekkür ederim samimiyetin yeter daha önce kadın tuttum onunda prşinde dolanmak gerekiyo en son gelen kahverengi mobilyaya yağ çöz sıkmaya çalışıyodu düzenli biri olmayınca takip etmek gerekiyo

Umarım doğurduktan sonra da gıcık olmaya devan etmeyiz bu eşlere ya:)

Çok haklısın bende sayenizde bu yönde motive edicem kendimi. Bebeğin temiz eve değil sağlıklı bir psikolojiye sahip anneye ihtiyacı var

Birisi bizim bebelere Aralık bebeleri olduklarını hatırlatabilir mi ? Bunlar ajandaya yanlış baktılar , patır patır geliyorlar Maasallah
Gerçekten öyle bizim grubun bebeleri annelerini Kasım annesi yapmaya çok hevesli valla şu an hiç hazır değilim 26 gün daha var bekleyeceğini umuyorum

Ayy hahah dogurmaya gidemem herhalde boyle olsaa ev azcik daginik olsun beynim error veriyor duramiyorum

Her gun bugunumde bilee evi supurmem lazim:)) bugun hatta toz aldim tum evin:)) banyo wc hemen hemen 2 gunde bir silerim. bulasik camasir zaten hic bitmeyen bisey her gun yikaniyor 2 kiside olsak suanlik

Bugunlerde yapabilirsem kiyafet dolabimi duzenlemek istiyorummm bebis olunca belki cok vakit ayiramam diye

Cokmu aktifim acaba son haftalarimda diye dusunuyorum suan

Herhalde artık 35 bittiği için vurmayacaklar beklesin az daha yarın da değil şöyle 1 haftacık daha beklese ya
Aynen ya bende diyorum 1hafta daha beklesin en azindan hastanede kalma ihtimali dusuk olur
Hic sorma ya hersey yolundayken hic birseyim yokken bi an suyum geldi
Herseye hazirlikli olmak gerekiyormus ki ben hic hazirlikli degildim

Ay cok heycanlii, butun bebisler saglikla gelsin insaAllahh Hissettinmi acilman oluncaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…