- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 83
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #28.561
yaaa cok duygulandimmKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Şimdiden anne sözü dinliyorlar mı bak hiçBirisi bizim bebelere Aralık bebeleri olduklarını hatırlatabilir mi ? Bunlar ajandaya yanlış baktılar , patır patır geliyorlar Maasallah
Oh ellerine sağlıkAyy hahah dogurmaya gidemem herhalde boyle olsaaev azcik daginik olsun beynim error veriyor duramiyorum
Her gun bugunumde bilee evi supurmem lazim:)) bugun hatta toz aldim tum evin:)) banyo wc hemen hemen 2 gunde bir silerim. bulasik camasir zaten hic bitmeyen bisey her gun yikaniyor 2 kiside olsak suanlik
Bugunlerde yapabilirsem kiyafet dolabimi duzenlemek istiyorummmbebis olunca belki cok vakit ayiramam diye
Cokmu aktifim acaba son haftalarimda diye dusunuyorum suan
Ben de hazırlanmaya başladım ama daha tam hazır değilim.. emzirme malzemeleri daha kutularından çıkmadı. Kendime alacaklarımda da eksikler var. Bebeğin bir makine daha yıkanıp ütülenecek çamaşırı var. Dolap içi düzenleyicileri daha bugün tamamladık ki diğer yıkanan ütülenenler içine yerleşsinAynen ya bende diyorum 1hafta daha beklesin en azindan hastanede kalma ihtimali dusuk olur
Hic sorma ya hersey yolundayken hic birseyim yokken bi an suyum geldi
Herseye hazirlikli olmak gerekiyormus ki ben hic hazirlikli degildim
Eline sağlık canım yapabiliyorsan ne güzel. Her hamilelik farklı. Sıkıntı yoksa gücün yetiyorsa aktif olabilirsin.Ayy hahah dogurmaya gidemem herhalde boyle olsaaev azcik daginik olsun beynim error veriyor duramiyorum
Her gun bugunumde bilee evi supurmem lazim:)) bugun hatta toz aldim tum evin:)) banyo wc hemen hemen 2 gunde bir silerim. bulasik camasir zaten hic bitmeyen bisey her gun yikaniyor 2 kiside olsak suanlik
Bugunlerde yapabilirsem kiyafet dolabimi duzenlemek istiyorummmbebis olunca belki cok vakit ayiramam diye
Sen yıkanacakları yıka en azından canım yerleştirmeyi sonraya bıraksanda olur. Benim paşanın dolabını daha bugün sipariş ettik. Gelince her türlü yerleşir dedim yıkadım her şeyi çanta yaptım. O bile eksik bence sizler bir şey paylaştıkça eksiklerim çıkıyor hala.Ben de hazırlanmaya başladım ama daha tam hazır değilim.. emzirme malzemeleri daha kutularından çıkmadı. Kendime alacaklarımda da eksikler var. Bebeğin bir makine daha yıkanıp ütülenecek çamaşırı var. Dolap içi düzenleyicileri daha bugün tamamladık ki diğer yıkanan ütülenenler içine yerleşsinama görünen o ki bir anda gelmeye karar veriyor bu yaramazlar hazırlandığımız kadarıyla gidiyoruz doğurup geliyoruz
Gözün aydın canımKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Firsatin varken bitir islerini bari sen hazirliksiz yakalanmaBen de hazırlanmaya başladım ama daha tam hazır değilim.. emzirme malzemeleri daha kutularından çıkmadı. Kendime alacaklarımda da eksikler var. Bebeğin bir makine daha yıkanıp ütülenecek çamaşırı var. Dolap içi düzenleyicileri daha bugün tamamladık ki diğer yıkanan ütülenenler içine yerleşsinama görünen o ki bir anda gelmeye karar veriyor bu yaramazlar hazırlandığımız kadarıyla gidiyoruz doğurup geliyoruz
Vaktinde sağlıkla gelir inşallah. Geceleri tuvalete 5 kez kalkmaya başladım. Gündüzleri zırp pırt gidiyorum. Tuvalete kağıt dayanmıyor artıkSelam kızlar. Ben çok aktif yazmıyorum ama her gece yazışmalarınızı okuyorum. Benim bebeğimin tahmini doğum tarihi de 20 Aralık görünüyordu. Ama sanırım bizimki de Aralık ayını beklemeyecek. Dün kontrolde 35 haftalık bebeğimin kafasının gelişiminin 38 hafta olduğunu öğrendim. Bir sonraki muayenem 29 Kasım'da ama o zamana kadar doğuracakmışım gibi hissediyorum. Alt taraflara doğru çok yoğun bi baskı hissi var. Normal mi bu haftada bu kadar yoğun hissetmem. İdrarımı yaptıktan sonra iki dk oturuyorum. Yine idrarım gelmiş hissine kapılıp wc ye koşturuyorum. Hamileliğimin son zamanları korkarım tuvalette geçecek
Korkmaa canim bende oyle hissetmistim bi araa bir iki haftaa boyle bebis cikti cikicak gibi dimi ve surekli idrarim gelmis hissiSelam kızlar. Ben çok aktif yazmıyorum ama her gece yazışmalarınızı okuyorum. Benim bebeğimin tahmini doğum tarihi de 20 Aralık görünüyordu. Ama sanırım bizimki de Aralık ayını beklemeyecek. Dün kontrolde 35 haftalık bebeğimin kafasının gelişiminin 38 hafta olduğunu öğrendim. Bir sonraki muayenem 29 Kasım'da ama o zamana kadar doğuracakmışım gibi hissediyorum. Alt taraflara doğru çok yoğun bi baskı hissi var. Normal mi bu haftada bu kadar yoğun hissetmem. İdrarımı yaptıktan sonra iki dk oturuyorum. Yine idrarım gelmiş hissine kapılıp wc ye koşturuyorum. Hamileliğimin son zamanları korkarım tuvalette geçecek
Canım 35. Haftanmış neden diğer randevun o kadar ileri bi tarihte? Zaten son haftalarda her an her şey değişebiliyor çoğumuzun randevuları sıklaştıSelam kızlar. Ben çok aktif yazmıyorum ama her gece yazışmalarınızı okuyorum. Benim bebeğimin tahmini doğum tarihi de 20 Aralık görünüyordu. Ama sanırım bizimki de Aralık ayını beklemeyecek. Dün kontrolde 35 haftalık bebeğimin kafasının gelişiminin 38 hafta olduğunu öğrendim. Bir sonraki muayenem 29 Kasım'da ama o zamana kadar doğuracakmışım gibi hissediyorum. Alt taraflara doğru çok yoğun bi baskı hissi var. Normal mi bu haftada bu kadar yoğun hissetmem. İdrarımı yaptıktan sonra iki dk oturuyorum. Yine idrarım gelmiş hissine kapılıp wc ye koşturuyorum. Hamileliğimin son zamanları korkarım tuvalette geçecek
Ya ben de sizlerin yorumlarını görünce o konuda biraz şaşırdım. Henüz ilk nst ye bile almadı doktor. Burda 33. Haftada bile başlayan arkadaşlar var sanırım. Dün kendim sordum hatta. Ben gerek olmadıkça 37 den önce almıyorum nst ye dedi. Muayenede kanala girdiğini görürsem ya da doğumu erken başlatacak bir durum var gibi ise o zaman kasılmalar ne durumda diye nst istiyorum dedi.Sadece hangi durumlarda ivedi olarak hastaneye gitmem gerektiğini anlattı. Bunun haricinde onun söylediği zamanlarda kontrole gidiyorum. İnşallah doğru bir şey yapıyordur doktorCanım 35. Haftanmış neden diğer randevun o kadar ileri bi tarihte? Zaten son haftalarda her an her şey değişebiliyor çoğumuzun randevuları sıklaştı
Kesinlikle aynı. Böyle olduğunda hep 2.5 hafta daha sık dişini eşek sıpası diye kızıyorumKorkmaa canim bende oyle hissetmistim bi araa bir iki haftaa boyle bebis cikti cikicak gibi dimi ve surekli idrarim gelmis hissiama onlarda gecti gittii sanirim dondugu andi o hissettiklerimdee:) suan yerlesmis gayet beyefendinin keyfi yerinde herhalde annesinide cok yormuyor uyudugu zaman, ama uyandigindaa hemen geri uyumasini istiyorumm
Ben 30 da girdim ilk nst ye ama ben hamileyken bi operasyon geçirmek durumunda kalmıştım.doktor ameliyatın erken doğumu tetikleyebileceğini o yüzden nst ye erken başlayacağını söyledi ondan sanırım.yoksa 32 de falan alıyorlar ben ilk gebeliğimde 32 de girdim ilk nst yeYa ben de sizlerin yorumlarını görünce o konuda biraz şaşırdım. Henüz ilk nst ye bile almadı doktor. Burda 33. Haftada bile başlayan arkadaşlar var sanırım. Dün kendim sordum hatta. Ben gerek olmadıkça 37 den önce almıyorum nst ye dedi. Muayenede kanala girdiğini görürsem ya da doğumu erken başlatacak bir durum var gibi ise o zaman kasılmalar ne durumda diye nst istiyorum dedi.Sadece hangi durumlarda ivedi olarak hastaneye gitmem gerektiğini anlattı. Bunun haricinde onun söylediği zamanlarda kontrole gidiyorum. İnşallah doğru bir şey yapıyordur doktor
Oturun oturduğunuz yerde yiaaaaaaaaaAyy hahah dogurmaya gidemem herhalde boyle olsaaev azcik daginik olsun beynim error veriyor duramiyorum
Ben doktorumu da çok seviyorum ama farklı bir doktora daha görüneceğim sanırımBen 30 da girdim ilk nst ye ama ben hamileyken bi operasyon geçirmek durumunda kalmıştım.doktor ameliyatın erken doğumu tetikleyebileceğini o yüzden nst ye erken başlayacağını söyledi ondan sanırım.yoksa 32 de falan alıyorlar ben ilk gebeliğimde 32 de girdim ilk nst ye
Kasılmaları hissettim ben canım . Acılma hissetmedim ya sadece tuvaletimi yaparken falan baskı oluyor çokAy cok heycanlii, butun bebisler saglikla gelsin insaAllahhHissettinmi acilman oluncaa?
Hayırlı olsun güle güle büyüsün inşallah prensesin çok çok geçmiş olsunKızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek yazamıyorum doğum yaptım çok şükür. Spinal ile sezeryan doğum oldu. O kadar kolay oldu ve kısa sürdü ki hala inanamıyorum. Spinal iğnesi hiç acitmadi, ameliyatta da hiçbir şey hissetmedim sadece çocuğu çıkardıklarını hissettim ama acı yok. 2780 gram 50 cm doğdu kızım çok küçük, saçı da var birazcık. Hemşire geldi az önce emzirdim çok garipti. Darısı başınıza inşallah sizlerin de çok güzel geçsin doğumu
Seni takip ettiği için tabi ki bi bildiği vardır demek riskli bir durum görmüyorYa ben de sizlerin yorumlarını görünce o konuda biraz şaşırdım. Henüz ilk nst ye bile almadı doktor. Burda 33. Haftada bile başlayan arkadaşlar var sanırım. Dün kendim sordum hatta. Ben gerek olmadıkça 37 den önce almıyorum nst ye dedi. Muayenede kanala girdiğini görürsem ya da doğumu erken başlatacak bir durum var gibi ise o zaman kasılmalar ne durumda diye nst istiyorum dedi.Sadece hangi durumlarda ivedi olarak hastaneye gitmem gerektiğini anlattı. Bunun haricinde onun söylediği zamanlarda kontrole gidiyorum. İnşallah doğru bir şey yapıyordur doktor
Ben de perşembe gittim kontrole bir sonraki randevum 25-26 kasım gibi olacak ve günümüz sizinle aynı demekki bir sıkıntı görmemiş doktorunuz ondan geç çağırmış olabilir baş aşağı pozisyonda olabiliyor o baskı durumu benim de her zaman olmasa da bazen o baskı oluyor ve yürüyemiyorum bileSelam kızlar. Ben çok aktif yazmıyorum ama her gece yazışmalarınızı okuyorum. Benim bebeğimin tahmini doğum tarihi de 20 Aralık görünüyordu. Ama sanırım bizimki de Aralık ayını beklemeyecek. Dün kontrolde 35 haftalık bebeğimin kafasının gelişiminin 38 hafta olduğunu öğrendim. Bir sonraki muayenem 29 Kasım'da ama o zamana kadar doğuracakmışım gibi hissediyorum. Alt taraflara doğru çok yoğun bi baskı hissi var. Normal mi bu haftada bu kadar yoğun hissetmem. İdrarımı yaptıktan sonra iki dk oturuyorum. Yine idrarım gelmiş hissine kapılıp wc ye koşturuyorum. Hamileliğimin son zamanları korkarım tuvalette geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?