- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.381
Şırıngayla çıkarsan göğüs ucunu canım belki daha rahat emerBenim de göğüs ucu yok cocuk kemire kemiren üst kısmı çıktı sanırım o yüzden öyle emmeye alıştı ama yaralar ve hassasiyet geçmedi henüz ben de geçmesini ve düzgün emmesini hevesle bekliyorumşu anda savaşıyoruz kendisiyle emzirme saatlerinde
Sende gündüz o uyurken uyu geceye hazırlık olsunNOrmalde hic uyumayan bir bebek oldugu icin ya gecr uyumazsa korkusu sardo beni
Önce elinde sıkıyorsun öne eğilim ağız kısmını göğüse oturtup sıkmayı bırakıyorsun vakumlanıyor böylece sonra yavaşça sağım başlıyor ama eğer emzirme sırasında diğer göğüsteki süt boşalsın diye takacaksan böyle tak diğer türlü sağım yapması için önce elinle biraz sağ sonra göğüsü kurula öyle tak nemli göğüste durmaz kolaycaKızlar sütü sağmak için aranızda mochi manuel pompa kullanan var mı acaba? Bende var bundan denedim ama beceremiyorum sanki nasıl yapmam gerekiyor anlamadım
Sıcaktan olmuş olabilir evin sıcaklığını ölçebiliyorsan oda sıcaklığının 22 olmasını sağla ya da 23Kızlar oğlumun yüzünde bunlar çıktı isilik mı başka biseymi bilmiyorm kafasında bile çıktıdoktora gitmeyi düşündüm ama eşim cevredekilerin sözüne bakarak gerek yok her bebekte çıkıyormuş dedi
Gerçi fotodan bile belli kafasına kadar battaniye var neden bu kadar sarıyorsunuz ev çok mu soğuk?Kızlar oğlumun yüzünde bunlar çıktı isilik mı başka biseymi bilmiyorm kafasında bile çıktıdoktora gitmeyi düşündüm ama eşim cevredekilerin sözüne bakarak gerek yok her bebekte çıkıyormuş dedi
Canım mochi direk sağım için verimli değil. Daha çok sızan sütü toplamak için ya da meme aşırı doluysa biraz çekiyor rahatlatıyor.Kızlar sütü sağmak için aranızda mochi manuel pompa kullanan var mı acaba? Bende var bundan denedim ama beceremiyorum sanki nasıl yapmam gerekiyor anlamadım
Normal canım yenidoğan aknesi diye geçiyor. Çok sıcak olmasın uyurkenKızlar oğlumun yüzünde bunlar çıktı isilik mı başka biseymi bilmiyorm kafasında bile çıktıdoktora gitmeyi düşündüm ama eşim cevredekilerin sözüne bakarak gerek yok her bebekte çıkıyormuş dedi
Evet değişik sesler çıkarıyortosulduyo falan
Seni çok iyi anlıyorum canım
Bu aileler neden böyleler anlamıyorum
Biz de doktorumuzun önerisi ile sünnet yaptırdık 10 günlükken
Ama anlayamıyorlar sürekli soru işaretleri ile erken değilmi diyip durdular
Zaten erken olunca bebek için iyleşmesi de kolay diyoruz anlatamıyoruz
Herşeyi eski zamanda gibi sanıyolar
Ozaman imkanlar kısıtlıymış sağlık sektörü gerideymiş ilsç vs yokmuş
Şimdi bebeklere mecbur ilaç aşı vs yapılıyor ama kabullenemiyorlar
Teknolojiyi dokunmatik telefonları kabul edip sosyal medyada fink atıyolar ama bu tarz yenilikleri güncellemeleri kabul edemiyorlar
Ya ilk bebisimde daha katiydi sanki :)Hepsi sulu kaka yapıyor olması gereken o zaten . açıncaya kadar bez suyu çektiği için kuru kaka görüyoruz , için rahat olsun
Kizimda daha kati geliyordu bu haftalarda sanki cok sulu gibi geldiBizim hep sulu yahu katı mı olması lazımmış
Yeşil kaka normal, çok fazla önsüt aldığı anlamına geliyor, üşüttüğü falan değil
Kızlar oğlumun yüzünde bunlar çıktı isilik mı başka biseymi bilmiyorm kafasında bile çıktıdoktora gitmeyi düşündüm ama eşim cevredekilerin sözüne bakarak gerek yok her bebekte çıkıyormuş dedi
Zaten lohusalık zor değil , böyle insanlarla uğraştığımız için zorYa sorma canım, o sünnet konusu bizde de başlı başına sorun oldu. Kaynanamın iki torunu var eşim de dedi ki ikisini bir yaptıralım kaynanam hemen ben ikisine birden koşamam. Sanki ondan bir şeyler bekliyorum. Eşimin bir akrabası da işte erken yaşta sünneti doktorlar önermiyor size kim söyleşide yapıyorsunuz ilerde sıkıntı yaşar falan. Aklı olan konuşuyor. Ben kimsenin fikrini almadan herkes fikir beyan ediyor ve bu benim artık çok sinirimi bozuyor. Kaynanam zaten ayrı bir dünya benim tek başıma çocuğa bakmama kabullenemedi kadın sürekli beni kontrol etme peşinde dün çok kötü bir şekilde patladım zaten bugün de çocuğu görmeye bile gelmedisu 1 aydır eşimden çok onu görüyorum anlaşamıyoruz zaten
Benim kaynanamda habire anneme doğuma gelcek.misin diye sorup duruyormus annem de sinirlenmis ,bana ihtiyaclarinolur ararlarsa gelirim yoksa niye geliyim hemen demiş. Benim ailem gereksiz mudahaleden hiç hoşlanmaz heleki yeni doğum yapmis yeni çocuğu olmus ciftlerin evine öyle yatiya ya da hemen ertesi gun gormeye gitmezler bizde çok ayiplanir boyle seyler. Ama tahmin edersiniz ki kaynanam surekli bi müdahale bi karisma derdinde asla saygisi yok neymiş öyle olmazmış. Saniyo ki dünyada tek aile bunlar tek dogru da bunlarin doğrusu.tövbe yarabbimYa sorma canım, o sünnet konusu bizde de başlı başına sorun oldu. Kaynanamın iki torunu var eşim de dedi ki ikisini bir yaptıralım kaynanam hemen ben ikisine birden koşamam. Sanki ondan bir şeyler bekliyorum. Eşimin bir akrabası da işte erken yaşta sünneti doktorlar önermiyor size kim söyleşide yapıyorsunuz ilerde sıkıntı yaşar falan. Aklı olan konuşuyor. Ben kimsenin fikrini almadan herkes fikir beyan ediyor ve bu benim artık çok sinirimi bozuyor. Kaynanam zaten ayrı bir dünya benim tek başıma çocuğa bakmama kabullenemedi kadın sürekli beni kontrol etme peşinde dün çok kötü bir şekilde patladım zaten bugün de çocuğu görmeye bile gelmedisu 1 aydır eşimden çok onu görüyorum anlaşamıyoruz zaten
Evet yavru aslan gibi hırlıyo sürekliKızlar bebişleriniz emerken yada uykuda sürekli inleme gibi bir ses çıkarıyor mu normal mi
Göğsümde duruyor ama süt akışı damla damla oluyor sanırım bol sağmak için pek kullanılmıyor.Önce elinde sıkıyorsun öne eğilim ağız kısmını göğüse oturtup sıkmayı bırakıyorsun vakumlanıyor böylece sonra yavaşça sağım başlıyor ama eğer emzirme sırasında diğer göğüsteki süt boşalsın diye takacaksan çböyle tak diğer türlü sağım yapması için önce elinle biraz sağ sonra göğüsü kurula öyle tak nemli göğüste durmaz kolayca
Dediğin doğru sanırım canım anca çok doluysa güzel çekiyor onun dısında damla seklinde akıyo sütCanım mochi direk sağım için verimli değil. Daha çok sızan sütü toplamak için ya da meme aşırı doluysa biraz çekiyor rahatlatıyor.
Normal canım yenidoğan aknesi diye geçiyor. Çok sıcak olmasın uyurken
Biz sallanan sandalye aldik onun yerine canim, birlikte sallaniyoruzKızlar elektrikli ana kucağı kullanıyor musunuz? Bebek durmadığı zamanlarda sakinleştirir mi umuduyla almak istiyorum
Ay bizimki de düdük sesi gibi ses çıkarıyor uyanırken özellikleBenimki inleme şekilde bazen düdük yutmuş gibi ses çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?