- 15 Mart 2021
- 557
- 352
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #37.881
Aynn ya bencede hic gerek yok böyle tuaf seylereMasallah kiz neler var ona su mu dayanir valla biz standart sebeke suyu devam o kadardan bisey olmaz off herseyide sakinmaya calisinca kafalari yeriz valla
Benim bebegimde o şekilde davranıyor sonra fark ettim ki gazını çikarmaya calişiyor , bırakıp gazinı çikarmaya yardım ediyorum karnını hafifce ovalayarak, sağa sola ,karnının üstüne yatırıyorum pırtlatiyor so rada güzelce emiyor .Benimki de 2 gündür memeye alınca iğne batmış gibi ciyak ciyak bağırıyor.memeyi tutsa bağırmaya devam edip tutup tutup bırakıyor hiç verimli emmiyor.hergün huyları değişiyor bunların nasıl baş edicez böyle bilmem
Geliyor canım neredeyse dogdugumuzdan beri, reflu kaynaklı maalesef. Doktor ortalama 6 ayda geçiyor dedi, sabırla 6.ayi bekliyorumKızlar bebeğinizin burnundan süt geliyor mu? Benimki bazen emerken bazen de hapşırınca burnundan süt geliyor.
Ben yıkarken değil de kaldırınca kulağındaki suyu çekiyorum ağzımla, büyükler böyle göstermişti sorgulamadan devam ettim açıkçasıBenim de emneye çalıştı ellerini normal o zamsn çok sağ olun kızlarKulağına kaçmaması için bi şey yapıyo musunuz
Bende de durumlar aynı bazilari daha minikmiş onları coktan ayırdım0-3 ay kıyafet ve zıbınlar sıkmaya başladı. Masraflar bitmiyordu
Ben bilerek hastane çıkışı dışında hiç almadım 0 3 ay0-3 ay kıyafet ve zıbınlar sıkmaya başladı. Masraflar bitmiyordu
Sen hangi şehirdeydinKızlar Dün annem geldi ona sizi anlatıyorum Yalnızlığımı yoldaşları diye özellikle seliz Aydan bahsediyorum beni Çok güldürüyor motive ediyor diye diyor ki yakınsa buluşsanızadedim anne Türkiye'nin her ilinden var hiç yakın değiliz birbirimize hiçbirimiz
İstanbulSen hangi şehirdeydin
Çok teşekkür ederim, sağolunÇook çok geçmiş olsun umarım biter bir an önce
Artık yazın geldiğimde görüşürüzİstanbul
Pendik vallahi beklerim burda çok güzel bir tepemiz var manzara harika çıkarırız bebikleriArtık yazın geldiğimde görüşürüzhangi ilçedeydin
Benim ailem de Çekmeköyde şuan. Çok uzak sayılmazPendik vallahi beklerim burda çok güzel bir tepemiz var manzara harika çıkarırız bebikleri
Bu arada pendikte olan arkadaşlar vardı hamile iken bulunacaktır nasip olmadı. Pendikten katılanlar el kaldırsın
Ayyyy evet evet tam olarak o nokta atisiO bakışı çok iyi biliyorumkibar feyzo flminde adile naşitin uykum yok karnım aç derkenki bakış
8 sene kurtköyde yaşadım şimdi büyükçekmecedeyim çok özledim oralarıPendik vallahi beklerim burda çok güzel bir tepemiz var manzara harika çıkarırız bebikleri
Bu arada pendikte olan arkadaşlar vardı hamile iken bulunacaktır nasip olmadı. Pendikten katılanlar el kaldırsın
0-3 ay kıyafet ve zıbınlar sıkmaya başladı. Masraflar bitmiyordu
bizde de 1 aylıklar eleneli çok oldu. Kurutma makinesi sağolsun.. 2-4 ay zıbınlar da sal beni artık diyorBende de durumlar aynı bazilari daha minikmiş onları coktan ayırdım✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?