- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.041
işte bu ben :))) videoda ben aşırı şaşırıyorum aaaaa diye çığlık atıyorum. Eşim de yıkılıyor :)))) kendimizi çok alıştırmıştık erkeğe nedense :)Hep erkek hissetmiştim asıl videodaki tepkim çok komik herkes 10 kere izlemiş o kadar inanamamışım ki
Deren çok güzel isim bence. Biz hala bulamadık çünkü eşimle asla hemfikir olamıyoruz. Soyadımız S ile başladığı ve diğer kızımın ismi de S ile başladığı işçin bunun da S ile başlayacağı kesin.Kızlar siz isimleri belirlediniz mi ya bizim kafalar hala karışık.
Deren nasıl isim sizce? Soyadımız da "en" ile bitiyor uyumlu olur diye de bir dikkatimi çekti bunun dışında sadece Lena var babası ile anlaşabildiğimiz
Folik asit ve B12 venatura markasının dil altı emme kapsülleri var. D vit de gene venatura markasının damlasını kullanıyorum.Merhaba, doktor vitamine ve Demir’e başlayalım dedi ama ben hap yutamıyorum. Dolayısıyla bana araştır bakalım bi eczaneler bilir dedi. Ancak bütün vitaminler yumuşak kapsül. Bulamadım ben vitamin önerisi olan var mı? Magnezyum, d vitamini ve folik asit ile b12 alıyorum. Almasam nolur vitamin diye düşünüyorum ama tedirginim de. Benim gibi ilaç yutamayn illa vardır. Hani kapsül olsa içini açarız, ya da eriyen. Ama yumuşak kapsüle birşey yapılmıyor. Öneri istiyorum.
Bir sorun da şu
Demir de fısfıs kullanan var mı markası ve etkisi nasıl oldu onu merak ettim. Tadı, ne zaman kullanılacağı vs. Bulantı yaptı mı ya da kabızlık mecburi mi
Yaa kuzum daha bilmiyorum Ben ögrenemedim ama tüm teoriler ( seninki Haric) erkek diyorKız mı bebişbenimkide tam tersi 40 yaş üstü erkekler gibi popoya kürek yemişim sanki
Hayırlı olsun prensesin canımKızlar merhabalar, nipt test sonucumuz çok şükür temiz geldivee bir kızım daha oluyor
Benim de Plasentası rahim ağzındaymış. Ne oluyor böyle rahim ağzında olunca kuzuBiz de bugün gittik kontrole bebişimi gördük önce uyuyordu sonra uyandı ellerini ayaklarını gere gererahim ağzını hem karından hem vajinal ölçtü vajinal 35 mm çıktı aslında serklajı düşünürdük ama plasenta rahim ağzında olduğu için bir şey yapamıyoruz progestana başlattı en azından açılma veya hunileşme yok uzunlukta fena değil dedi doktorum 3 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman karar vereceğiz serklaja
Canım yani sana da hep devam edeceksin mi dediAynı yorumu görüp bıraktım doktoruma sormadan 1bucuktu enson ve 2hafta daha içmiştim ilacı yani 1in altına düşmüştür bence rahat. Ve doktor küstü resmen azarlayamadı da ağız büktü o gün bu gündür surat yapıyo ne kadar tatlıydı öncebeni cahil cühela sandı haklı da ya ona sormadan internette gördüğümü uyguladım ama napiyim korktum ben de ya zehirli guatr olursa diye
Ay gözün aydın canım inşallah 3 hafta sonra da istediğin gibi olurBiz de bugün gittik kontrole bebişimi gördük önce uyuyordu sonra uyandı ellerini ayaklarını gere gererahim ağzını hem karından hem vajinal ölçtü vajinal 35 mm çıktı aslında serklajı düşünürdük ama plasenta rahim ağzında olduğu için bir şey yapamıyoruz progestana başlattı en azından açılma veya hunileşme yok uzunlukta fena değil dedi doktorum 3 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman karar vereceğiz serklaja
Gözün aydın canım en güzel haber sağlık haberiKızlar merhabalar, nipt test sonucumuz çok şükür temiz geldivee bir kızım daha oluyor
var mi video bide biz bakalimHep erkek hissetmiştim asıl videodaki tepkim çok komik herkes 10 kere izlemiş o kadar inanamamışım ki
Gözün aydın canım prenses geliyor demekKızlar merhabalar, nipt test sonucumuz çok şükür temiz geldivee bir kızım daha oluyor
Hayırlı olsun prensesin canım
Canım yani sana da hep devam edeceksin mi dedi
Ay gözün aydın canım inşallah 3 hafta sonra da istediğin gibi olur
Gözün aydın canım en güzel haber sağlık haberiSağlıkla geldin prensesin
Saagolun kızlar çok teşekkür ederim, cinsiyetten öte test sonucu temiz geldi ya nasıl içim rahatladı anlatamam. Darısı sonuç bekleyenlere inşallahGözün aydın canım prenses geliyor demek
Erken haftalarda oluyormus ama rahim buyudukce %90 oranla yukari cikiyormus Plazenta canim. 20 haftadan sonra hala asagida ise plasenta prévia dan soz edilmeliymisBenim de Plasentası rahim ağzındaymış. Ne oluyor böyle rahim ağzında olunca kuzu
Aynen canım devam dedi benimki 25lik doz ama 3le başlamıştım hemen 2haftada 1bucuk oldu ve 2hafta kullandım tahminimce 1in altına düşmüştür diyip bıraktım ama kızdı zaten bıraktıktan da bir iki hafta sonra ölçtürdüm 2olmuş hemen kullanmam şartCanım yani sana da hep devam edeceksin mi dedi
Bu sene kızı olanların ikinci kızını doğurma senesi sanırım :)))) çevremdeki herkesin öyle oldu.Kızlar merhabalar, nipt test sonucumuz çok şükür temiz geldivee bir kızım daha oluyor
Ben de bu fikirdeyim ama sürekli eleştiri altındayım bu kiloyla normal doğuramazsın şiştin ettim bilmem ne. Dediğim gibi Allah sağlık versin gerisi hallolur veremediğim bişey değil her zaman dikkat etmek olmuyor edemediğimde de alıyorum ne yapayımÖmrüm kilolarla savaş halinde geçti en son 116 ya kadar çıkıp 66 ya kadar inmiştim ama diyeti bırakınca 76 kilo olarak hamile kalmıştım canım ve daha şimdiden 4 kilo aldım bile ama ne yapayım çok yemesem de hemen geliyor kilolar bebişi sağlıkla doğurayım ondan sonra yine veririm
Ya benimki 50 lik. Ben de 2.91 le başladım 1 olmuş e devam ediyorum sıfıra kadar mı yolu var anlamadım bari 25mg ye düşürseydi dedi diye kullanıyorum ama içim de rahat değilAynen canım devam dedi benimki 25lik doz ama 3le başlamıştım hemen 2haftada 1bucuk oldu ve 2hafta kullandım tahminimce 1in altına düşmüştür diyip bıraktım ama kızdı zaten bıraktıktan da bir iki hafta sonra ölçtürdüm 2olmuş hemen kullanmam şart
Gönül farklı olsun istiyor tabi ama test sonucu temiz geldi ya gerisini hiç düşünmedim bileBu sene kızı olanların ikinci kızını doğurma senesi sanırım :)))) çevremdeki herkesin öyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?