2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Deren çok güzel isim bence. Biz hala bulamadık çünkü eşimle asla hemfikir olamıyoruz. Soyadımız S ile başladığı ve diğer kızımın ismi de S ile başladığı işçin bunun da S ile başlayacağı kesin.

Sezin, Seray, Seden alternatiflerden bazıları

Folik asit ve B12 venatura markasının dil altı emme kapsülleri var. D vit de gene venatura markasının damlasını kullanıyorum.

Biz de bugün gittik kontrole bebişimi gördük önce uyuyordu sonra uyandı ellerini ayaklarını gere gere rahim ağzını hem karından hem vajinal ölçtü vajinal 35 mm çıktı aslında serklajı düşünürdük ama plasenta rahim ağzında olduğu için bir şey yapamıyoruz progestana başlattı en azından açılma veya hunileşme yok uzunlukta fena değil dedi doktorum 3 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman karar vereceğiz serklaja

Benim de Plasentası rahim ağzındaymış. Ne oluyor böyle rahim ağzında olunca kuzu

Canım yani sana da hep devam edeceksin mi dedi
Ay gözün aydın canım inşallah 3 hafta sonra da istediğin gibi olur
Kızlar merhabalar, nipt test sonucumuz çok şükür temiz geldi vee bir kızım daha oluyor
Gözün aydın canım en güzel haber sağlık haberi Sağlıkla geldin prensesin

Hayırlı olsun prensesin canım

Ay gözün aydın canım inşallah 3 hafta sonra da istediğin gibi olur

Gözün aydın canım en güzel haber sağlık haberi Sağlıkla geldin prensesin

Gözün aydın canım prenses geliyor demek
Saagolun kızlar çok teşekkür ederim, cinsiyetten öte test sonucu temiz geldi ya nasıl içim rahatladı anlatamam. Darısı sonuç bekleyenlere inşallah

Benim de Plasentası rahim ağzındaymış. Ne oluyor böyle rahim ağzında olunca kuzu
Erken haftalarda oluyormus ama rahim buyudukce %90 oranla yukari cikiyormus Plazenta canim. 20 haftadan sonra hala asagida ise plasenta prévia dan soz edilmeliymis

Aynen canım devam dedi benimki 25lik doz ama 3le başlamıştım hemen 2haftada 1bucuk oldu ve 2hafta kullandım tahminimce 1in altına düşmüştür diyip bıraktım ama kızdı zaten bıraktıktan da bir iki hafta sonra ölçtürdüm 2olmuş hemen kullanmam şart

Ben de bu fikirdeyim ama sürekli eleştiri altındayım bu kiloyla normal doğuramazsın şiştin ettim bilmem ne. Dediğim gibi Allah sağlık versin gerisi hallolur veremediğim bişey değil her zaman dikkat etmek olmuyor edemediğimde de alıyorum ne yapayım

Ya benimki 50 lik. Ben de 2.91 le başladım 1 olmuş e devam ediyorum sıfıra kadar mı yolu var anlamadım bari 25mg ye düşürseydi dedi diye kullanıyorum ama içim de rahat değil

Bu sene kızı olanların ikinci kızını doğurma senesi sanırım :)))) çevremdeki herkesin öyle oldu.
Gönül farklı olsun istiyor tabi ama test sonucu temiz geldi ya gerisini hiç düşünmedim bile hemde evde üstünlük bizde olacak babamız düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…