- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.061
Rahim ağzını kapattığı için kanamalara sebep olabiliyor ve normal doğumu engelleyebiliyor canım ama ilerleyen haftalarda yukarı çıkarmış büyük ihtimalle mesela bana rahim ağzına dikiş atılamıyor yukarı çıkması lazım inşallah çıkar yukarıya canımBenim de Plasentası rahim ağzındaymış. Ne oluyor böyle rahim ağzında olunca kuzu
Sağ ol kuzum inşallah hep güzel haberler alalımCanım yani sana da hep devam edeceksin mi dedi
Ay gözün aydın canım inşallah 3 hafta sonra da istediğin gibi olur
Gözün aydın canım en güzel haber sağlık haberiSağlıkla geldin prensesin
Boşver canım onları hiç takma kafana hamilelik sonuçta her zaman çok dikkat edemeyebiliyoruz bebekler sağlıklı olsun yeter normal doğuma da engel değil ayrıca 100lü kilolarda normal doğum yapıyor nice insan herkes kendi işine baksa da insanları hele bir hamileyi üzmenin ne manası var acabaBen de bu fikirdeyim ama sürekli eleştiri altındayım bu kiloyla normal doğuramazsın şiştin ettim bilmem ne. Dediğim gibi Allah sağlık versin gerisi hallolur veremediğim bişey değil her zaman dikkat etmek olmuyor edemediğimde de alıyorum ne yapayım
Ben de yanlış yönlendirmek istemem 1olduysa bence de 25 lik uygun ama istersen doktorundan habersiz dahiliyeye gidebilirsin onlar daha iyi yönlendirir. Ben öyle yapıcam yakın zamanda tsh ve şeker için çünkü kendi doktoruma zorla baktırıyorumYa benimki 50 lik. Ben de 2.91 le başladım 1 olmuş e devam ediyorum sıfıra kadar mı yolu var anlamadım bari 25mg ye düşürseydi dedi diye kullanıyorum ama içim de rahat değil
Banada herkes popon buyudu senin kizin olacak deyip duruyorlar ama ben yine oglum olacak gibi hissediyorum,o takvimi bu takvimi hepsi kız diyor ama ikidir rüyamda 3-4 yaşlarında oğlan çocuğu görüp duruyorum.Benim popom squat yapmis gibi büyüdü, yükseldi. Kilom aynı . Hiç böyle bir hamilelik belirtisi duymamıştım
Cinsiyeti ben de öğrenemedim hala.
Bana ilacı kadın doğum doktorum başlattı fakat dahiliyeye git demişti. 0.541 e düşünce dahiliye kesti zehirli guatra çevirmeyelim diye, kadın doğum dr söylediğimde biranda kesmesi normal mi dedi. Özetle kadın doğuma kalsa beni zehirle çevittirirdi. Dahiliye de takip daha sağlıklı arkadaşlar.Ben de yanlış yönlendirmek istemem 1olduysa bence de 25 lik uygun ama istersen doktorundan habersiz dahiliyeye gidebilirsin onlar daha iyi yönlendirir. Ben öyle yapıcam yakın zamanda tsh ve şeker için çünkü kendi doktoruma zorla baktırıyorum
33mm canımGeçmiş olsun canım servikal uzunluk kaçtı serklaja karar verdiniz acaba
Bence de katılıyorum işin ehli daha iyi bilir oyüzden ben de öyle yapıcam çünkü doktorum önemsemiyo bişeyin yok diyo şeker konusunda mesela açlık 92 98 çıkıyo sülale şeker hastası. Peki senin doktorun dahiliye kesti diyince diretti mi illa kullan diyeBana ilacı kadın doğum doktorum başlattı fakat dahiliyeye git demişti. 0.541 e düşünce dahiliye kesti zehirli guatra çevirmeyelim diye, kadın doğum dr söylediğimde biranda kesmesi normal mi dedi. Özetle kadın doğuma kalsa beni zehirle çevittirirdi. Dahiliye de takip daha sağlıklı arkadaşlar.
Devlet hastanesi doktoru canlarına minnet zaten öyle dedi kadın doğumcu başkada bişi demedi. Ama dahiliye doktorum çok şeker ve ilgili.Bence de katılıyorum işin ehli daha iyi bilir oyüzden ben de öyle yapıcam çünkü doktorum önemsemiyo bişeyin yok diyo şeker konusunda mesela açlık 92 98 çıkıyo sülale şeker hastası. Peki senin doktorun dahiliye kesti diyince diretti mi illa kullan diye
O ne demekmiş anlamadım güvenmedi yani devlet dahiliyesi diye öyle miDevlet hastanesi doktoru canlarına minnet zaten öyle dedi kadın doğumcu başkada bişi demedi. Ama dahiliye doktorum çok şeker ve ilgili.
İkiside devlette. Güvenmedi değil bir anda kesmesine şaşırdı. Ama zehirli guatr yapar dedi değince sustu. Netekim 0.750 lerde şu an. Bebeğin tiroiti çalışmaya başladı sanırım o dönemde yükselmiyor artık. Devam etsem eksilere düşecekti.O ne demekmiş anlamadım güvenmedi yani devlet dahiliyesi diye öyle mi
Evet ya geçtik o evreyi yani inşaAllah daha da yükselmez ben de dahiliyeye gidince bakim nedicek 2ydi geçen hafta büyük ihtimal devam ettirir ama enazından 2haftada 1 çagırır bakar benim doktor hap kullandıgım sürece merak etmiyo hiç kaç olmuşİkiside devlette. Güvenmedi değil bir anda kesmesine şaşırdı. Ama zehirli guatr yapar dedi değince sustu. Netekim 0.750 lerde şu an. Bebeğin tiroiti çalışmaya başladı sanırım o dönemde yükselmiyor artık. Devam etsem eksilere düşecekti.
Dahiliyeye git canım sen en iyisiEvet ya geçtik o evreyi yani inşaAllah daha da yükselmez ben de dahiliyeye gidince bakim nedicek 2ydi geçen hafta büyük ihtimal devam ettirir ama enazından 2haftada 1 çagırır bakar benim doktor hap kullandıgım sürece merak etmiyo hiç kaç olmuş
Kuzum hiç bişi dememesinden iyidir. Ben soruyorum nasıl iyi mi diye anca bir iki kelime derse işte. Bayadır gitmedim beni perinatoloğa yönlendirince. 28 haziranda randevum var umarım tenezzül edip bebeğin cinsiyetini söyler bana. Alternatifim olmadığı için mecbur gidiyorum. Özele giden kızlar çok şanslısınız.Kuzular benim doktor çok ayrıntılı anlatıyor ultrasonda her şeyi ama çok suratsız biraz insan pohpohlanmak istiyor bayan doktorum benim .
Evet canım ilk mesajımda da demiştim dahiliyeye gidicemDahiliyeye git canım sen en iyisi
monurol 2doz kullandım ben idrar yolu enfeksıyonu için korkma canım :)Hanımlar merhabalarsize birşey danışmak istiyorum. Hamileliğimin 12. Haftasındayız. Geçen hafta şiddetli karın ağrısı sebebiyle gittim Progestan başlamıştım günde 2 kez. Bugün ise İdrar tahlilimde lökosit 45 eritrosit 15 çıkmış. Doktor Monurol ve Aksef 500 mg. yazmış.
Acaba kullanan var mı bu dönemde. İlk aylarda ilaç sıkıntı oluyor diyorlar ya çok çekindim açıkcası
Geçmiş olsun öncelikle. Monurol ben de kullandım enfeksiyondan dolayı doktorum verdiğine göre bir şey olmaz deyip içtimHanımlar merhabalarsize birşey danışmak istiyorum. Hamileliğimin 12. Haftasındayız. Geçen hafta şiddetli karın ağrısı sebebiyle gittim Progestan başlamıştım günde 2 kez. Bugün ise İdrar tahlilimde lökosit 45 eritrosit 15 çıkmış. Doktor Monurol ve Aksef 500 mg. yazmış.
Acaba kullanan var mı bu dönemde. İlk aylarda ilaç sıkıntı oluyor diyorlar ya çok çekindim açıkcası
ben antibiyotik bile kullandım. İdrar yolları enfeksiyonumdan dolayı crp değerim de fırlamıştı. Kullanabilirsiniz. Enfeksiyon ilaçlardan daha zararlı bebeğe.Hanımlar merhabalarsize birşey danışmak istiyorum. Hamileliğimin 12. Haftasındayız. Geçen hafta şiddetli karın ağrısı sebebiyle gittim Progestan başlamıştım günde 2 kez. Bugün ise İdrar tahlilimde lökosit 45 eritrosit 15 çıkmış. Doktor Monurol ve Aksef 500 mg. yazmış.
Benim her gittiğimde kan idrar hepsine bakılıyor ama bence de ya sonuçta 1 den geriye neden düşsün insan korkuyorBen de yanlış yönlendirmek istemem 1olduysa bence de 25 lik uygun ama istersen doktorundan habersiz dahiliyeye gidebilirsin onlar daha iyi yönlendirir. Ben öyle yapıcam yakın zamanda tsh ve şeker için çünkü kendi doktoruma zorla baktırıyorum
25 e düşür 10 gün iç öyle tahlil yaptir benceYa benimki 50 lik. Ben de 2.91 le başladım 1 olmuş e devam ediyorum sıfıra kadar mı yolu var anlamadım bari 25mg ye düşürseydi dedi diye kullanıyorum ama içim de rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?