2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim de Plasentası rahim ağzındaymış. Ne oluyor böyle rahim ağzında olunca kuzu
Rahim ağzını kapattığı için kanamalara sebep olabiliyor ve normal doğumu engelleyebiliyor canım ama ilerleyen haftalarda yukarı çıkarmış büyük ihtimalle mesela bana rahim ağzına dikiş atılamıyor yukarı çıkması lazım inşallah çıkar yukarıya canım
Canım yani sana da hep devam edeceksin mi dedi

Ay gözün aydın canım inşallah 3 hafta sonra da istediğin gibi olur

Gözün aydın canım en güzel haber sağlık haberi Sağlıkla geldin prensesin
Sağ ol kuzum inşallah hep güzel haberler alalım
Boşver canım onları hiç takma kafana hamilelik sonuçta her zaman çok dikkat edemeyebiliyoruz bebekler sağlıklı olsun yeter normal doğuma da engel değil ayrıca 100lü kilolarda normal doğum yapıyor nice insan herkes kendi işine baksa da insanları hele bir hamileyi üzmenin ne manası var acaba

Ya benimki 50 lik. Ben de 2.91 le başladım 1 olmuş e devam ediyorum sıfıra kadar mı yolu var anlamadım bari 25mg ye düşürseydi dedi diye kullanıyorum ama içim de rahat değil
Ben de yanlış yönlendirmek istemem 1olduysa bence de 25 lik uygun ama istersen doktorundan habersiz dahiliyeye gidebilirsin onlar daha iyi yönlendirir. Ben öyle yapıcam yakın zamanda tsh ve şeker için çünkü kendi doktoruma zorla baktırıyorum

Benim popom squat yapmis gibi büyüdü, yükseldi. Kilom aynı . Hiç böyle bir hamilelik belirtisi duymamıştım

Cinsiyeti ben de öğrenemedim hala.
Banada herkes popon buyudu senin kizin olacak deyip duruyorlar ama ben yine oglum olacak gibi hissediyorum,o takvimi bu takvimi hepsi kız diyor ama ikidir rüyamda 3-4 yaşlarında oğlan çocuğu görüp duruyorum.

Bu ay sonu Turkiye’ye geleceğiz kısmetse,6 temmuza randevu aldim doktordan,o zamana oğreniriz hayırlısıyla cinsiyetini inşallah,o da olmassa artık burada 21 temmuzda.

Sağlıkla sıhhat ile zamanında gelirler inşallah,bu arada kimsenin dediğini kafanıza takmayın,yok şöyle kilo almışssın,yok duba gibi olsun,ay sen nasıl doğurucan vs vs,en yakınınız bile olsa teşekkür ederim bu fikrini duymaya ihtiyacım yok deyip dönün arkanızı gidin,şu cümleyi yazarken bile sinir basıyor aslında kibarlaşıyorum,ben şahsen ağzımı bozup çok güzel cevap veriyorum.sizin vücudunuz,sizin kararınız,kimsenin haddine değil laf söyleyip moralinizi bozmak.

Bana ilacı kadın doğum doktorum başlattı fakat dahiliyeye git demişti. 0.541 e düşünce dahiliye kesti zehirli guatra çevirmeyelim diye, kadın doğum dr söylediğimde biranda kesmesi normal mi dedi. Özetle kadın doğuma kalsa beni zehirle çevittirirdi. Dahiliye de takip daha sağlıklı arkadaşlar.

Bence de katılıyorum işin ehli daha iyi bilir oyüzden ben de öyle yapıcam çünkü doktorum önemsemiyo bişeyin yok diyo şeker konusunda mesela açlık 92 98 çıkıyo sülale şeker hastası. Peki senin doktorun dahiliye kesti diyince diretti mi illa kullan diye

Devlet hastanesi doktoru canlarına minnet zaten öyle dedi kadın doğumcu başkada bişi demedi. Ama dahiliye doktorum çok şeker ve ilgili.

O ne demekmiş anlamadım güvenmedi yani devlet dahiliyesi diye öyle mi
İkiside devlette. Güvenmedi değil bir anda kesmesine şaşırdı. Ama zehirli guatr yapar dedi değince sustu. Netekim 0.750 lerde şu an. Bebeğin tiroiti çalışmaya başladı sanırım o dönemde yükselmiyor artık. Devam etsem eksilere düşecekti.

Evet ya geçtik o evreyi yani inşaAllah daha da yükselmez ben de dahiliyeye gidince bakim nedicek 2ydi geçen hafta büyük ihtimal devam ettirir ama enazından 2haftada 1 çagırır bakar benim doktor hap kullandıgım sürece merak etmiyo hiç kaç olmuş

Kuzular benim doktor çok ayrıntılı anlatıyor ultrasonda her şeyi ama çok suratsız biraz insan pohpohlanmak istiyor bayan doktorum benim .
Kuzum hiç bişi dememesinden iyidir. Ben soruyorum nasıl iyi mi diye anca bir iki kelime derse işte. Bayadır gitmedim beni perinatoloğa yönlendirince. 28 haziranda randevum var umarım tenezzül edip bebeğin cinsiyetini söyler bana. Alternatifim olmadığı için mecbur gidiyorum. Özele giden kızlar çok şanslısınız.

Hanımlar merhabalar size birşey danışmak istiyorum. Hamileliğimin 12. Haftasındayız. Geçen hafta şiddetli karın ağrısı sebebiyle gittim Progestan başlamıştım günde 2 kez. Bugün ise İdrar tahlilimde lökosit 45 eritrosit 15 çıkmış. Doktor Monurol ve Aksef 500 mg. yazmış.
Acaba kullanan var mı bu dönemde. İlk aylarda ilaç sıkıntı oluyor diyorlar ya çok çekindim açıkcası

monurol 2doz kullandım ben idrar yolu enfeksıyonu için korkma canım :)

Geçmiş olsun öncelikle. Monurol ben de kullandım enfeksiyondan dolayı doktorum verdiğine göre bir şey olmaz deyip içtim benim yaptığım hatayı yapmamanız için naçizane fikrim 8den sonra yemek ve sıvı alımını kesip yatmadan önce içmeniz. Vücutta biraz kalması gerekiyormuş o haftalarda ben idrara aşırı sıkışıyordum gece yatmadan içtim ama tuvaletim hemen geldiği için vücudumda kalmadı pek o yüzden etkisini göremedim.

ben antibiyotik bile kullandım. İdrar yolları enfeksiyonumdan dolayı crp değerim de fırlamıştı. Kullanabilirsiniz. Enfeksiyon ilaçlardan daha zararlı bebeğe.

Benim her gittiğimde kan idrar hepsine bakılıyor ama bence de ya sonuçta 1 den geriye neden düşsün insan korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…