2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar detaylı ultrasona doktorunuz kaçıncı haftada çağırdı
Ben ilk detaylı ultrasonuma 12+ 6 da gittim ama pek bir şey görememişti doktor.. 18+ 1 de tekrarlanacak.. aslında 22+6 da bir tane daha var ama ikisinde baktıkları şeyler farklıymış bunu tekrarlayalım dediler..

Ben ilk detaylı ultrasonuma 12+ 6 da gittim ama pek bir şey görememişti doktor.. 18+ 1 de tekrarlanacak.. aslında 22+6 da bir tane daha var ama ikisinde baktıkları şeyler farklıymış bunu tekrarlayalım dediler..
20+ dan sonra girmek mantıklı demek ki. Üniversitede bir doktora özel muayeneye gidicem de emin olamadım hangi tarihe alsam, benim doktorum bakmıyormuş

Kızlar detaylı ultrasona doktorunuz kaçıncı haftada çağırdı?
Doktorla daha konuşmadık canım on gün sonra gideceğim doktora ama ben 21+ gibi almayı düşünüyorum perinatolog yapacağı için kendi doktorumuz bakmıyor tabi

20+ dan sonra girmek mantıklı demek ki. Üniversitede bir doktora özel muayeneye gidicem de emin olamadım hangi tarihe alsam, benim doktorum bakmıyormuş
Bu 12. Haftada ne bakıyorlar da tekrarlatalım dedi anlamadım. 22+6 da var randevum deyince o farklı onda morfoloji bakılacak dedi. Zaten son üç ayım perinatolojide geçecek 4 tane de detaylı ultrasonum olsun ne olacak sanki

Bol bol ultrason görüntüsü alırsın işte

Ben de 12. Haftada gittim canım ama tüm organlar uzuvlar oluşmadığı için temel şeylere bakmışlardı şimdi tekrar 22 de gideceğim senin son üç ay şekerden dolayı mı perinatolojide geçecek

Ben ebebekten aldım çok beğendim tavsiye ederim. Birkaç çeşit var size uygun olanı seçersiniz.
Bana 15 ağustosa gün verdiler 22+5 oluyorum. 18-23 hafta arası yapılıyormuş.

Benimki radyoloğa yönlendiriyor direk, radyolog baksın istemiyorum açıkçası
Ben de istemiyorum canım Allahtan hastaneye perinatolog da geliyor doktor direk ona yönlendiriyor sen de araştır çevrede perinatolog illa bulursun

Ben de 12. Haftada gittim canım ama tüm organlar uzuvlar oluşmadığı için temel şeylere bakmışlardı şimdi tekrar 22 de gideceğim senin son üç ay şekerden dolayı mı perinatolojide geçecek
Evet şekerden dolayı canım. Tahmini doğum tarihine kadar tüm randevularım gün saat olarak belli. Kendi doktorumda ayda bir randevum var.. perinatoloji ile detaylı ultrasonlar hariç eylülde 15 güne bir, ekim kasım aralıkta her hafta rutin kontrol görünüyor.

Ne güzel ya bu şekilde sıkı sıkı kontrollü gitmek tabi keşke risk faktörü olmasaydı ama önlemini güzelce alıyorlar inşallah bebiş sağlıkla sıkıntısız doğacak

Ne güzel ya bu şekilde sıkı sıkı kontrollü gitmek tabi keşke risk faktörü olmasaydı ama önlemini güzelce alıyorlar inşallah bebiş sağlıkla sıkıntısız doğacak
Evet canım şekeri çok önemsiyorlar ve sıkı takip ediyorlar. Çok memnunum.. hem bu kadar titizleniyorlar hem de seni germiyorlar en güzel kısmı da bu.. aksine ben şeker yükseldikçe sıkılmaya başlıyorum bir de psikolojik destek veriyorlar sakin keyifli bir hamilelik geçirmemde çok payları var..

Hepimizin bir takım gündemleri var. Hiç bir hamilelik birbirine benzemiyor ama Aralık ayı geldiğinde umarım hepimiz anne olmanın mükemmelliğinde buluşacağız

Ben devlete gidiyorum doktorum 20-22 hafta arası yaptır dedi yeşil alan açtı henüz randevu açılmadı o haftalar arası, eğer yakalayamazsam devlette özele 21+4 5 gibi gitmeyi düşünüyorum

Kızlar aranızda hemoroid problemi yaşayan var mı? Hamile kalmadan önce de yıllardır bir tane vardı nadiren kanardı bana herhangi bir zararı olmadı. Son günlerde kayısı yiyorum kabız olmamak için bu defa bağırsaklarım bozuldu yaparken zorlandım sanırım bir tane daha küçük oluşmuş geçen yıl aynı sebepten olmuştu. Batıyor kaşınıyor tromboze hemoroid teşhisi koymustu daflon diye bir ilaç ve direkt makata uygulanan procto glyvenol diye bir krem almıştım. Şu an sanırım yine aynısı ama bu ilaçlar hamile iken kullanılmıyor sanırım kadın doğum doktoruma mesaj yazdım cevap bekliyorum. Kurtulurum tekrardan dimi

ara ara yaşıyorum bende de vardı. ama çok ağır değil şu aralar. ilaçlar yasak diye biliyorum yine de doktora sormam lazım

Var canım bir tane krem gibi bir şey veriyor bir arkadaşıma da aynısı oldu gebe iken kulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…