- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.021
Ben ilk detaylı ultrasonuma 12+ 6 da gittim ama pek bir şey görememişti doktor.. 18+ 1 de tekrarlanacak.. aslında 22+6 da bir tane daha var ama ikisinde baktıkları şeyler farklıymış bunu tekrarlayalım dediler..Kızlar detaylı ultrasona doktorunuz kaçıncı haftada çağırdı
20+ dan sonra girmek mantıklı demek ki. Üniversitede bir doktora özel muayeneye gidicem de emin olamadım hangi tarihe alsam, benim doktorum bakmıyormuşBen ilk detaylı ultrasonuma 12+ 6 da gittim ama pek bir şey görememişti doktor.. 18+ 1 de tekrarlanacak.. aslında 22+6 da bir tane daha var ama ikisinde baktıkları şeyler farklıymış bunu tekrarlayalım dediler..
Doktorla daha konuşmadık canım on gün sonra gideceğim doktora ama ben 21+ gibi almayı düşünüyorum perinatolog yapacağı için kendi doktorumuz bakmıyor tabiKızlar detaylı ultrasona doktorunuz kaçıncı haftada çağırdı?
Bu 12. Haftada ne bakıyorlar da tekrarlatalım dedi anlamadım. 22+6 da var randevum deyince o farklı onda morfoloji bakılacak dedi. Zaten son üç ayım perinatolojide geçecek 4 tane de detaylı ultrasonum olsun ne olacak sanki20+ dan sonra girmek mantıklı demek ki. Üniversitede bir doktora özel muayeneye gidicem de emin olamadım hangi tarihe alsam, benim doktorum bakmıyormuş
Benimki radyoloğa yönlendiriyor direk, radyolog baksın istemiyorum açıkçasıDoktorla daha konuşmadık canım on gün sonra gideceğim doktora ama ben 21+ gibi almayı düşünüyorum perinatolog yapacağı için kendi doktorumuz bakmıyor tabi
Bol bol ultrason görüntüsü alırsın işteBu 12. Haftada ne bakıyorlar da tekrarlatalım dedi anlamadım. 22+6 da var randevum deyince o farklı onda morfoloji bakılacak dedi. Zaten son üç ayım perinatolojide geçecek 4 tane de detaylı ultrasonum olsun ne olacak sanki
Alırım almasına bu kısmı çok güzel ama ne yapıyor ki sanki benim bebe durmadan uyuyorBol bol ultrason görüntüsü alırsın işte
Ben de 12. Haftada gittim canım ama tüm organlar uzuvlar oluşmadığı için temel şeylere bakmışlardı şimdi tekrar 22 de gideceğim senin son üç ay şekerden dolayı mı perinatolojide geçecekBu 12. Haftada ne bakıyorlar da tekrarlatalım dedi anlamadım. 22+6 da var randevum deyince o farklı onda morfoloji bakılacak dedi. Zaten son üç ayım perinatolojide geçecek 4 tane de detaylı ultrasonum olsun ne olacak sanki
Ben ebebekten aldım çok beğendim tavsiye ederim. Birkaç çeşit var size uygun olanı seçersiniz.Kizlar yaa hamilelik taytı icin sizden yardim almam lazim. Ben mioreden iki tane aldim ama hic istedigim gibi gelmedi. Bildigin korse tayt tarzinda bisey geldi. Ama ben şöyle rahat bisey olsun istiyorum üstünde yokmus gibi rahatlikla olarak kullandiginiz tavsiye edebileceginiz nerden alabilirim yaaa acilen almam lazim. Bu arada kapali oldugum icin kapri tarzi giyemem uzun tayt olmali o yuzden onuda soyliyim de
Bana 15 ağustosa gün verdiler 22+5 oluyorum. 18-23 hafta arası yapılıyormuş.Kızlar detaylı ultrasona doktorunuz kaçıncı haftada çağırdı?
Ben de istemiyorum canım Allahtan hastaneye perinatolog da geliyor doktor direk ona yönlendiriyor sen de araştır çevrede perinatolog illa bulursunBenimki radyoloğa yönlendiriyor direk, radyolog baksın istemiyorum açıkçası
Evet şekerden dolayı canım. Tahmini doğum tarihine kadar tüm randevularım gün saat olarak belli. Kendi doktorumda ayda bir randevum var.. perinatoloji ile detaylı ultrasonlar hariç eylülde 15 güne bir, ekim kasım aralıkta her hafta rutin kontrol görünüyor.Ben de 12. Haftada gittim canım ama tüm organlar uzuvlar oluşmadığı için temel şeylere bakmışlardı şimdi tekrar 22 de gideceğim senin son üç ay şekerden dolayı mı perinatolojide geçecek
Ne güzel ya bu şekilde sıkı sıkı kontrollü gitmek tabi keşke risk faktörü olmasaydı ama önlemini güzelce alıyorlar inşallah bebiş sağlıkla sıkıntısız doğacakEvet şekerden dolayı canım. Tahmini doğum tarihine kadar tüm randevularım gün saat olarak belli. Kendi doktorumda ayda bir randevum var.. perinatoloji ile detaylı ultrasonlar hariç eylülde 15 güne bir, ekim kasım aralıkta her hafta rutin kontrol görünüyor.
Evet canım şekeri çok önemsiyorlar ve sıkı takip ediyorlar. Çok memnunum.. hem bu kadar titizleniyorlar hem de seni germiyorlar en güzel kısmı da bu.. aksine ben şeker yükseldikçe sıkılmaya başlıyorum bir de psikolojik destek veriyorlarNe güzel ya bu şekilde sıkı sıkı kontrollü gitmek tabi keşke risk faktörü olmasaydı ama önlemini güzelce alıyorlar inşallah bebiş sağlıkla sıkıntısız doğacak
Beni 21. Hafta çağırdıKızlar detaylı ultrasona doktorunuz kaçıncı haftada çağırdı?
Ben devlete gidiyorum doktorum 20-22 hafta arası yaptır dedi yeşil alan açtı henüz randevu açılmadı o haftalar arası, eğer yakalayamazsam devlette özele 21+4 5 gibi gitmeyi düşünüyorumKızlar detaylı ultrasona doktorunuz kaçıncı haftada çağırdı?
ara ara yaşıyorum bende de vardı. ama çok ağır değil şu aralar. ilaçlar yasak diye biliyorum yine de doktora sormam lazımKızlar aranızda hemoroid problemi yaşayan var mı? Hamile kalmadan önce de yıllardır bir tane vardı nadiren kanardı bana herhangi bir zararı olmadı. Son günlerde kayısı yiyorum kabız olmamak için bu defa bağırsaklarım bozuldu yaparken zorlandım sanırım bir tane daha küçük oluşmuş geçen yıl aynı sebepten olmuştu. Batıyor kaşınıyor tromboze hemoroid teşhisi koymustu daflon diye bir ilaç ve direkt makata uygulanan procto glyvenol diye bir krem almıştım. Şu an sanırım yine aynısı ama bu ilaçlar hamile iken kullanılmıyor sanırım kadın doğum doktoruma mesaj yazdım cevap bekliyorum. Kurtulurum tekrardan dimi
E nasıl geçer ki kendi kendine geçiyor mu?ara ara yaşıyorum bende de vardı. ama çok ağır değil şu aralar. ilaçlar yasak diye biliyorum yine de doktora sormam lazım
Benim bazen bir kanıyor sonra geçiyor ben de anlamadım bendeki nasıl bişey. kendi kendine kopuyor sanki 2-3 gün zorluk oluyor eğer beslenmeme dikkat etmediysem o aralarE nasıl geçer ki kendi kendine geçiyor mu?
Var canım bir tane krem gibi bir şey veriyor bir arkadaşıma da aynısı oldu gebe iken kulandıKızlar aranızda hemoroid problemi yaşayan var mı? Hamile kalmadan önce de yıllardır bir tane vardı nadiren kanardı bana herhangi bir zararı olmadı. Son günlerde kayısı yiyorum kabız olmamak için bu defa bağırsaklarım bozuldu yaparken zorlandım sanırım bir tane daha küçük oluşmuş geçen yıl aynı sebepten olmuştu. Batıyor kaşınıyor tromboze hemoroid teşhisi koymustu daflon diye bir ilaç ve direkt makata uygulanan procto glyvenol diye bir krem almıştım. Şu an sanırım yine aynısı ama bu ilaçlar hamile iken kullanılmıyor sanırım kadın doğum doktoruma mesaj yazdım cevap bekliyorum. Kurtulurum tekrardan dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?