2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım ben de hamile kalmadan önce çok sıkıntı çekmiştim. Bant ligasyon yöntemiyle kurtuldum genel cerrahide. Basit bir operasyon kesisiz. O zaman doktoruma sormuştum hamilelikte tekrarlar mı hamile kalabilir miyim diye. Tekrarlarsa biz buradayız hallederiz demişti. Hamilelikte yapılabilir bir operasyon olabilir araştır istersen. Onun dışında arada çıkan bir tane var onu da cerrahi eldiven takıp az hametan krem sürüp içeri itiyorum beni rahatlatıyor. İçeri itmezsem ödem yapıyor sızlıyor. Geçmiş olsun inşallah

Hanımlar merhabalar birkaç gündür giremiyorum eşimin köyündeyiz internet flan çekmiyor umarım herkes iyidir. Dün doktora gittim aşırı şekilde ellerim ve ayaklarım şişiyor hamilelikte ödem olur ama beni baya korkuttular kendi doktorumu aradım beklenen bişey ama fazlaysa bi uzmana görün protein kaçağı olabilir dedi bayağı korktuk ama bişey çıkmadı şükür. Onun haricinde bi de bende baya erken olarak gece krampları başladı iki gecedir sağ bacağımın arkasına aynı yere kramp giriyor ilk gece olduğunda felç geçiyorum sandım ilk defa kramp yaşıyorum çünkü acılı ve korkutucuydu. Krampları başlayan var mı benim bebek iliğimi kemiğimi sömürdü o kadar da hareketli ki ne vitaminim varsa aldı hepsini Neyse iyi olsunlar da bizden alsınlar diyoruz tabiki analık yüzünden

He bir de bebek yine önden gidiyor ben böyle böyle Kasım’da doğurcam galiba 18+1di dün hastaneye gittiğimde 18+5 dedi şuan beklenenden toplamda 9gün erken doğcak galiba doktor bi sorun olmadığını söyledi ama çok fazla fark değil mi 9 gün ya

Bende dün gece acile gittim. Sol bacağımı bende felç geçiriyorum sandım. Basamadım yürüyemedim. Tekerlekli sandalyeyle girdim acile. Ama bişey yapamıyolar hamile olduğum için. Bi tek jel verdi. Bide parol içebilirsin dedi. Kadın dopum doktorumada yazdım oda yardımcı olmadı hiç. Muanne ol dedi sadece:) bu gecede olucak diye çok korkuyorum. Ayakta durmamaya çalışıyorum. Eğer bi çözümü öğrenirsen bilgilendirrsen sevinirim

Çok geçmiş olsun valla şükür benimki uzun süreli değildi seninki gibi. Yeşil erik ve bolca muz yemem önerildi bana bir de eğer magnezyum takviyesi yoksa almamı söylediler ama malum bayram haftasına girdik doktoruma soramadım. Yeşil eriği yiyemiyorum ekşiden aşırı tiksindim hamileliğimde muz da kabız yapar diye korkumdan yiyemiyorum uzmanlar yatmadan önce ılık duşu ve bol su almayı da öneriyorlar canım inşallah tekrarlamaz

Magnezyum kullanın mutlaka bende de aynısı oldu bağırıyordum ağrıdan sonra ocean magnezyumunu verdi doktor üç çeşit var içinde o iyi geldi

Teşekkür ederim. Bende yeşil erikten çok sıkıldım. İlk zamanlarda yedim çünkü içimi bastırsın diye. Erik ağacı var bahçemizde bakmıyorum bile:) muzun arkasından su içilirse kabız yapmıyo diye duydum ama yinede araştırın isterseniz. Magnezyuma bende bugün başladım. Vardı evde. Daha önce vermişti doktor sancım için ama kullanmamıştım. Sizinde tekrarlamaz inşallah

Magnezyum kullanın mutlaka bende de aynısı oldu bağırıyordum ağrıdan sonra ocean magnezyumunu verdi doktor üç çeşit var içinde o iyi geldi
Ay çok teşekkürler. Doktorum telefonla yardımcı olmadı çünkü bu konuda. Başladım bugün bakalım. Günde iki kez içiliyo dimi. Bu suya atılan tabletlerden

Kızlar doktorum detaylı için Zeki Şahinoğlu'nu önerdi sizden de duymuştum aranızda randevu alan var mı ondan? 20+0 mi 21+0da mi randevu almak daha iyi 21e girince mi dolunca mi?

Yöntemi araştıracağım. Bu şey maalesef tekrar edebiliyor. Teşekkür ederim yanıt için doktorumdan haber bekliyorum bakalım

Kızlar doktorum detaylı için Zeki Şahinoğlu'nu önerdi sizden de duymuştum aranızda randevu alan var mı ondan? 20+0 mi 21+0da mi randevu almak daha iyi 21e girince mi dolunca mi?
Ben 2li testi orada yaptırmıştım canım doktorum yönlendirmişti detaylı için 21+ da gitmek daha iyi diye konuştuk burada

Benim de aynı çok kötü 2 3 haftadır hala oluyor hamile kaldığımdan beri magnezyum alıyorum multivitaminin icin de var ama az mi geliyor bilmiyorum . 15 20 dk hareket edemiyorum. Bayramdan sonra randevum doktora sorcam bende inşallah ama baya zor oluyor kramp girdiği vakitler

Kızlar bir mememde agrı var ama bildiğiniz qgrıyor. Niye böyle oldu ki acaba

Canim ben pentiden aldim ve asiri rahat, gercekten tavsiye ederim. Ic gostermiyor bide uzun her gun giymek istiyorumm okadar rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…