2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Emzirmeye kadar ne hale gelirim bilmiyorum cok uzun bir süre.
İnan benim de kolay geçiyor diyemem. Rüyalar kabuslar... Lustral xanax ve atarax alıyordum ben (xanax sadece krizlerde). İnan bırakmak çok zor oldu. Bırakalı beri çok az uyuyorum. Kabuslarla geçmişi tekrar tekrar yaşıyorum. Psikologa gidiyorum o bunların normal olduğunu diyor. Terapi düşün derim

Kaşıntı bu hafta bende de başladı Cildim kuruduğu için olabilir diye düşünüyorum bakalım kremleniyorum sürekli
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende 1,5 sene öncesine kadar ağır ilaçlar kullanıyordum. Çok şükür bıraktım. Ama bu hastalıklar ara ara kendini ataklar halinde hatırlatıyor. Mesela bende strese bağlı mide bulantıları oluyor. Uykudan uyanıp sürekli alakasız şeyler düşünüyorum. Ben bir şeyler dinleyerek ya da sayı sayarak o anı atlatmaya çalışıyorum. Birde bebeği düşünüyorum o etkilenir mi diye. O nedenle o anlarda yalandan da olsa bol bol gülümsüyorum :)))) Bu da bir tedavi yöntemiymiş. Ama senin durumunun seviyesini bilemiyorum. O yüzden doktora gitmekte fayda var. Belki ilaçsız terapi ile halledebilirsin. Allahım yardımcımız olsun.

Kızlar devletteki doktorum gyno ferro sanol vermişti içinde 100mg demir var. Özelde gittiğim doktor da ocean microfer verdi onun da içinde 17mg demir var. Arada uçurum var. Bizim ihtiyacımız kaç mg acaba biliyor musunuz ya da sizin kullandığınız kaç mg

Benimde covidden sonra koku hassasiyeti başladı özellikle açık parfümler çok kötü kokuyor avmlerde parfüm standlarının önünden geçemiyorum. Kötü haberim sana ben 2 senedir böyleyim
off bana 6 ay oldu ama gittikce azaldiginin farkindayim sadece sogan ve sarimsak cok agir halaa, keske parfum olsa sadecee bitane doktor buldum aslinda tek bu islerr bakan ama suan hamileyim diye gitmek istemiyorumm ilac ve koku terapisi yapiyor ve cogunda ise yaramiss, gitmek istersen ismini veriyim sanada

Muayenesi 2500 tll gidicektim gecen aslinda ama simdi ilac yazicak kullanmicam diyee bosuna o parayi vermeyelim dedim. Hamileligimi bekliyim dedim alistim nasil olsa 6 aydir boyle yasamaya, sadece bebisim icin et ve balik yemek isterdim

Majör depresyon
Canım kesinlikle bir doktora görün ilaca ihtiyacın varsa kullan hamile olduğunu bilerek verirse doktor gerçekten ihtiyacın vardır ve zararı olacak bir ilaç vermez
Evet ya ben de endişelendim o yüzden ama normalmiş

Benim sadece parfüme karşı çok fazla da bulunmamaya çalışıyorum zaten kalabalık ortamlarda o yüzden tedavi edilecek boyutta rahatsız etmedi henüz. Ama soğan sarımsak kötüymüş gerçekten. Umarım bir an önce düzelir

Kendini yalnız ve tek hissetme. Bana en kötü olduğum dönemde konuşmak çok iyi gelmişti. Önce yakın bir arkadaşıma içimi boşalttım sonra da psikoloğuma bir baktım bütün o ruhsal dalgalanmam geçmiş. Dilersen önce psikolojik destek almayı dene , yine yönetemezsen öyle değerlendir ilaç konusunu.

Teşekkür ederim deneyeceğim.

Ben hiç sevmedim gyno ferro sanolu yani herkeste aynı etkiyi aratmaz ama bırakmıştım şimdi kullandığım ilaçta 80 mg varmış

Kizlar yaa hamilelik taytı icin sizden yardim almam lazim. Ben mioreden iki tane aldim ama hic istedigim gibi gelmedi. Bildigin korse tayt tarzinda bisey geldi. Ama ben şöyle rahat bisey olsun istiyorum üstünde yokmus gibi rahatlikla olarak kullandiginiz tavsiye edebileceginiz nerden alabilirim yaaa acilen almam lazim. Bu arada kapali oldugum icin kapri tarzi giyemem uzun tayt olmali o yuzden onuda soyliyim de

Lcw den almıştım ben. Kumaşını çok beğenmedim ama rahat bayağı

Aynen öyle .kızımda aynı sekıldeydı ve pıt pıt seklınde hissederdim doguracagım zaman bile insallah yeri degişir yoksa sürekli kendını dinlemen gerek oynadımı dıye yanı ben oyleydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…