- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.121
bende durum aynı , durduk yere sinir oluyorum sonrası saatler süren ağlama krizi . Hormonlardandır diye umuyorum , yoksa hiç çekilir dert değil ciddenKızlar hayırlı bayramlar bugün benimde bayram iyi geçmedi evdeydik hormanalmi bilmem birşeyden eşime kizdim başladın aglamaya böyle boğuluyorum sanki hala ufak şeyde aglayasim geliyor tiroid ilacı iciyom ondanmi oldu bilmiyorum yani bayramin birinci günü bana zehir oldu
Evet hormonlardan sanırım ne fena birşey ufak şeye sinirlenip ağlamak mahvetti hormonlar bizibende durum aynı , durduk yere sinir oluyorum sonrası saatler süren ağlama krizi . Hormonlardandır diye umuyorum , yoksa hiç çekilir dert değil cidden
Demek ki bana geldi şans umarım tekrarlamazCanım benim doktorum demişti ki toksoplazma için bağışıklık hastalık geçirilse bile tam olarak oluşmuyormuş tekrar yakalanmak yine riskliymiş ama en son ne zaman toksoplazma tedavisi verdiğimi hatırlamıyorum çok nadir oluyor diye de ekledi
Acil şifalar diliyorum, en kısa zamanda geçsin gitsin inşaallah. Benim de bir arkadaşım şu an hamile ve o da covid olmuş. Doktoru gayet sakin karşılamış, vitaminlerine devam et, bol sıvı tüket demiş ona da. Herkes gibi siz de normal grip şeklinde atlatıp geçireceksiniz inşaallah
Cok gecmis olsun canim! InsaAllahh en basit sekilde atlatirsin, udi hundi yagi yasak degilse hamilelikte ondan ic canim, bide propolis takviye pekmez filan ic bol bol
Bebegine zarar gelir diyede dusunme, hatta antikorlu olur bebegin dogunca daha iyi bence, anne karninda bebege zarar vermiyormus diye duydum kii benimde 3/4 tanidigim hamileyken korona oldular Allaha sukur sapa saglam dodgu bebisler
Çok geçmiş olsun kuzucum hiç sıkma canını Allah’ın izniyle tez zamanda atlatırsın inş
Çok çok geçmiş olsun. Vücudunuz bir bebek yaşatacak kadar kuvvetli şu an buna inanıyorum en kısa sürede atlatacaksınız ve bu ileride gebeliğinize dair anlatacağınız bir şey olarak kalacak. Eşinize de size de acil şifalar dilerim
Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorumÇok çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sen de eşin de şifa bulur iyileşirsinizben de 7 haftalıkken ağır grip geçirdim boğaz ağrısı vs doktorum büyük ihtimalle covidsin dedi.. maskeyle gezmeme ve el hijyenine dikkat etmeme rağmen.. korkmamız çok normal ama geçecek Allahın izniyle
Kimyonlu su gaza en iyi gelen şey. Ben adet dönemlerinde gaz sancım olduğunda çok ağrılı geçiriyordum. Kimyonlu su içince geçiyor. Eğer denemediysen tavsiye ederim. Ama hamilelikte zararı var mı bilmiyorum. Ona mutlaka bak.Dostlar sabahtan beri şiddetli gaz sancım var. Kramplat giriyor karnıma ikiye bükülüyorum ama gaz olduğuna da eminim sancının en hızlı ne iyi gelir buna
Benim de aynı su an çok sinirlerim bozuk normalde aglamadigim şeylere simdi sürekli aglar oldum gece kızım uyutmadı üzerine eşimin ailesi geldi onları ağırladım gittiler etlerle uğraştım çok yoruldum yattım uyudum 1 2 saat uyur kalkarim yola cikariz diye ama uyanamamisim esimde kizmis uyudum diye ..simdi söylemedik laf bırakmadı fedakarlık yapmiyormusum ben onun ailesi içinKızlar hayırlı bayramlar bugün benimde bayram iyi geçmedi evdeydik hormanalmi bilmem birşeyden eşime kizdim başladın aglamaya böyle boğuluyorum sanki hala ufak şeyde aglayasim geliyor tiroid ilacı iciyom ondanmi oldu bilmiyorum yani bayramin birinci günü bana zehir oldu
E gelmişler uykusuz ve hamile halinle ağırlamışsın ya ailesini daha ne yapacakmışsınBenim de aynı su an çok sinirlerim bozuk normalde aglamadigim şeylere simdi sürekli aglar oldum gece kızım uyutmadı üzerine eşimin ailesi geldi onları ağırladım gittiler etlerle uğraştım çok yoruldum yattım uyudum 1 2 saat uyur kalkarim yola cikariz diye ama uyanamamisim esimde kizmis uyudum diye ..simdi söylemedik laf bırakmadı fedakarlık yapmiyormusum ben onun ailesi için
E gelmişler uykusuz ve hamile halinle ağırlamışsın ya ailesini daha ne yapacakmışsın
Siz calar saat misiniz, bi zahmet kendi saatini kursaymis. Kendi de uyanamamis size camur atiyor…Gece yine onun ailesinin evine gitmek için yola çıkacaktık gidemedik ben uyuyunca o yuzden . Bilmiyorum ya zoruma gidiyor bazen işte . Bu arada beni tanımadığınız halde beni dinliyor olduğunuz için teşekkür ederim
Zaten onun acısını çıkardı benden ama işte morali bozulan ben oldum . Dediğim gibi aslında iyi oldu onun geç kaldık deyip umursamazdım ama şu an çok aglayasim var işte nedense heralde hamilelikten hormonlardanSiz calar saat misiniz, bi zahmet kendi saatini kursaymis. Kendi de uyanamamis size camur atiyor…
Yaaa çok güzelsinnnGünaydın herkese biz de 2 gün şişeye kaçtık. Göbüşümü aça aça gezebildimsaklayacağım diye çatlıyorum İstanbul'da
Maşallah göbüşüne henüz bu kadar göbek yok bendeGünaydın herkese biz de 2 gün şileye kaçtık. Göbüşümü aça aça gezebildimsaklayacağım diye çatlıyorum İstanbul'da
Benim nedense büyük gidiyorYaaa çok güzelsinnnmaşallah
Benim göbüşüm çok ufak patates kadar
Saklayacağım ya o da inadına çıkıyorMaşallah göbüşüne henüz bu kadar göbek yok bende
Herkesin vücut yapısı bir değil tabii bebiş ve siz iyi olunda gerisi önemli değilBenim nedense büyük gidiyorşimdilik bir sorun yok ama
Ben de çıkmasın saklayayım istiyorumHerkesin vücut yapısı bir değil tabii bebiş ve siz iyi olunda gerisi önemli değil
bende istiyorum çıksın göbeğim fotoğraf çekilelim ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?