2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
bende durum aynı , durduk yere sinir oluyorum sonrası saatler süren ağlama krizi . Hormonlardandır diye umuyorum , yoksa hiç çekilir dert değil cidden

Çok geçmiş olsun kuzucum hiç sıkma canını Allah’ın izniyle tez zamanda atlatırsın inş
Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum Umarım kimse bizim yaşadığımızı yaşamaz, biz de en kısa sürede sağlığımıza kavuşup bebeğimizin iyi olduğunu öğreniriz. İyi geceler

Dostlar sabahtan beri şiddetli gaz sancım var. Kramplat giriyor karnıma ikiye bükülüyorum ama gaz olduğuna da eminim sancının en hızlı ne iyi gelir buna
Kimyonlu su gaza en iyi gelen şey. Ben adet dönemlerinde gaz sancım olduğunda çok ağrılı geçiriyordum. Kimyonlu su içince geçiyor. Eğer denemediysen tavsiye ederim. Ama hamilelikte zararı var mı bilmiyorum. Ona mutlaka bak.

Benim de aynı su an çok sinirlerim bozuk normalde aglamadigim şeylere simdi sürekli aglar oldum gece kızım uyutmadı üzerine eşimin ailesi geldi onları ağırladım gittiler etlerle uğraştım çok yoruldum yattım uyudum 1 2 saat uyur kalkarim yola cikariz diye ama uyanamamisim esimde kizmis uyudum diye ..simdi söylemedik laf bırakmadı fedakarlık yapmiyormusum ben onun ailesi için

E gelmişler uykusuz ve hamile halinle ağırlamışsın ya ailesini daha ne yapacakmışsın

Kızlar gecikmeli de olsa herkese iyi bayramlar diliyorum
Bugün istanbul yolcusuyum. (Kalkış: van)
arada bir şehirde konaklayacağız ama tabiki tek günde gitmeyeceğim. doktorum konaklamalı okeylemişti inşallah bir sıkıntı olmadan gideriz

E gelmişler uykusuz ve hamile halinle ağırlamışsın ya ailesini daha ne yapacakmışsın

Gece yine onun ailesinin evine gitmek için yola çıkacaktık gidemedik ben uyuyunca o yuzden . Bilmiyorum ya zoruma gidiyor bazen işte . Bu arada beni tanımadığınız halde beni dinliyor olduğunuz için teşekkür ederim

Siz calar saat misiniz, bi zahmet kendi saatini kursaymis. Kendi de uyanamamis size camur atiyor…

Siz calar saat misiniz, bi zahmet kendi saatini kursaymis. Kendi de uyanamamis size camur atiyor…
Zaten onun acısını çıkardı benden ama işte morali bozulan ben oldum . Dediğim gibi aslında iyi oldu onun geç kaldık deyip umursamazdım ama şu an çok aglayasim var işte nedense heralde hamilelikten hormonlardan

İyi bayramlar kızlar herkes iyidir umarım. Biz eşimle köye geldik, kurban telaşı var. Hiçbir şeye elimi sürmüyorum ama, çok güzel bir bayram oluyor haha

Kıyafet sorunum başladı, pantolonlarım kapanmıyor. Arife günü avmye gittim, hamile koleksiyonu olan ürünler çok büyük göbekler için bana olmadı hiç. Çok arada bir dönemdeyiz sanırım. Ama lcw da hamile koleksiyonu dışında beli lastikli rahat kalıp kot pantolonlar buldum on numara oldu en azından 25, 28 haftaya kadar giyilir, aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…