- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.161
Normal canım rahim bağları gergin. Hapşurmadan önce az eğil ve ayaklarını karnına çekAz önce bir hapşırdım sağ kasığıma bıçaklar saplandı resmensize de oluyo mu arada böyle aklım çıktı umarım bi şey olmamıştır
Saklayacağım yaAyy masallah ayni haftadayız bendeki bu kadar degil
Çok geçmiş olsun aynı belirtileri yaşadım doktora gitseniz bile bir şey yapmıyorlar vücut ağrısı ve varsa ateş için parol içebilirsin dediler öyle içtim birkaç tane. Zencefil bal ıhlamur şifa olur inşallah çayını içebilirsiniz.Arkadaşlar merhaba. Bayram için eşimin memleketine geldik ve ben bugün kendimi çok hasta hissediyorum. Dün boğaz yanmasıyla başladı, bugün baş ağrısı vücut ağrısı başladı çok halsizim. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım. Hamilelikte doğal takviye ne kullanabilirim bilgisi olan var mı biraz toparlamak istiyorum
Vallaaa o resmen burdayım diye herkese kendini ilan etmişSaklayacağım yainat bi bebiş. Ben buradayım hehe hehe diye geziyor
Tamamdır teşekkür ederimNormal canım rahim bağları gergin. Hapşurmadan önce az eğil ve ayaklarını karnına çekolmuyor. Benim alerjim olduğu için hep hapşuruyorum. Ara ara oluyor.
Çok geçmiş olsun kuzucum Rabbim şifanı eksik etmesinArkadaşlar merhaba. Bayram için eşimin memleketine geldik ve ben bugün kendimi çok hasta hissediyorum. Dün boğaz yanmasıyla başladı, bugün baş ağrısı vücut ağrısı başladı çok halsizim. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım. Hamilelikte doğal takviye ne kullanabilirim bilgisi olan var mı biraz toparlamak istiyorum
Teşekkür ederim yapacağım şimdi bir şeylerÇok geçmiş olsun kuzucum Rabbim şifanı eksik etmesin
vitamin alman lazım kuzum meyve ye bol bol bide sıcak suya limon sık iç istersen C vitamini çok önemli
İstirahetlede atlatırsın inş
Hastaneye gitsen covid testi yaparlar pozitif olsana ilaç vermezler gebe olduğun için ama çok kötüyse yinede git belki serum yaparlar
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Yapacağım şimdi bir şeylerÇok geçmiş olsun aynı belirtileri yaşadım doktora gitseniz bile bir şey yapmıyorlar vücut ağrısı ve varsa ateş için parol içebilirsin dediler öyle içtim birkaç tane. Zencefil bal ıhlamur şifa olur inşallah çayını içebilirsiniz.
Değildir canım benim de göbeğim senle aynı gibi ama şekerim normal seviyeden bile bir tık düşük çıkıyor. İç karnımız dar olabilir bizim öyle diyorlar genelde ama ne kadar doğru bilmiyorumSaklayacağım ya o da inadına çıkıyornedense baya büyük gidiyor benim. İnşallah şeker ile alakalı değildir
Çok geçmiş olsun canım, kötü olmuş senin için. Sinir ve stres bebeği daha çok etkiliyor emin ol. O yüzden bebeğini düşünüp bol sıvı tüketip bol C vitamini almaya çalışKızlar selam. Sanırım birçoğumuzun bayramı pek parlak geçmiyorBiz eşimle pazartesi günü memleketlerine geldik geldikten 3gün sonra leş gibi hastalandım kemik ağrısından tutun ciğer doluluğuna kadar günlerdir uyuyamıyorum burnum kulaklarım tıkalı nefes alamıyorum. Kayınvalidemlerden geçti grip onlar hastaydı biz gelmeden. Düne kadar grip olduğumu düşünüyodum taaki arabanın içinde işkembeyle gelip kokusunu almayana kadar Eşim diyo bayılcam artık kokudan bende tık yok gebeliğin başından beri bana K9 diyodu koku hassasiyetimden dolayı kokuyu almayınca şüphelendi kolonyadan kahveye ne varsa kokladım tık yok covid olmuşum. ve bu sabah öğreniyorum ki kayınvalidemler de covidmiş koku kaybı yaşamışlar sırf gelmekten vazgeçmeyelim benim aileme gitmeyelim diye söylemediklerini düşünüyorum çıldırdım zor duruyorum sabahtan beri. Hadi beni düşünmüyosunuz karnımdaki meleğin ne suçu var ya sorsanız afedersiniz götünü yiyolar öyle seviyolar böyle seviyolar diye. Aileme anlattım çıldırdılar gelir alıcaklardı zor ikna ettim eşim de çok sinirlendi. Zaten bünyesi çok hassas birisiyim bile bile bunu yaptılar bana çok sinirlerim bozuk bebeğime bişey olur diye de aklım çıkıyor
Kızımda yoktu karnım ama sonra çok büyük oldu. 20 ye kadar yoktu normalde. İkinci çocuk diye de belki çabuk çıkmıştır.Değildir canım benim de göbeğim senle aynı gibi ama şekerim normal seviyeden bile bir tık düşük çıkıyor. İç karnımız dar olabilir bizim öyle diyorlar genelde ama ne kadar doğru bilmiyorum
Salgın var dediler bugün ben de gittim hastaneye sıra o kadar çoktu ki iyice hasta olmamak için eve geldim . Nane limon içtim sonra da terlemeye çalıştım şimdi iyiyim . Parol vs içmek istemedim bebişe kıyamadımArkadaşlar merhaba. Bayram için eşimin memleketine geldik ve ben bugün kendimi çok hasta hissediyorum. Dün boğaz yanmasıyla başladı, bugün baş ağrısı vücut ağrısı başladı çok halsizim. Hastaneye gidip gitmemekte kararsızım. Hamilelikte doğal takviye ne kullanabilirim bilgisi olan var mı biraz toparlamak istiyorum
Bize açılmamış sanırım. 50 yaş üstüne açılmış diye gördüm.Canım kızlar covid aşısı için ne düşünüyorsunuz normalde başka aşı olmam demiştim ama 4. Doz açılmış ve vakalar da arttığı için bir kararsız kaldım
Canim bi ara bebek beklerken ayni topikteydikHerkese iyi bayramlar bayramlar benim için hep buruk geçiyorağlayarak.
Zaten aile dışında kimseye gitmiyorum bayramda. Gebeliği sakladığım için de kaçıyorum insanlardan.
Umarım gelecek bayram derdime minik bir deva kucağımda olur da mezar başında ablasına ağladığı da ona sarılabilirim.
Sanırım risk grubuna açılmış öğretmenler de bu gruba giriyor herhalde canım ondan açılmışBize açılmamış sanırım. 50 yaş üstüne açılmış diye gördüm.
Bize açılmamış sanırım. 50 yaş üstüne açılmış diye gördüm.
3 doz biontech vardı 4.doz bana da açılmış öğretmen değilim neye göre değişiyor ki acabaSanırım risk grubuna açılmış öğretmenler de bu gruba giriyor herhalde canım ondan açılmış
Acaba 24. hafta sonrası idari izin de gelir miSanırım risk grubuna açılmış öğretmenler de bu gruba giriyor herhalde canım ondan açılmış
3 doz biontech vardı 4.doz bana da açılmış öğretmen değilim neye göre değişiyor ki acaba
3 doz biontech vardı bende. Benim açılmamış güya bizim meslek riskli gruptuSanırım risk grubuna açılmış öğretmenler de bu gruba giriyor herhalde canım ondan açılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?