2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Az önce bir hapşırdım sağ kasığıma bıçaklar saplandı resmen size de oluyo mu arada böyle aklım çıktı umarım bi şey olmamıştır
Normal canım rahim bağları gergin. Hapşurmadan önce az eğil ve ayaklarını karnına çek olmuyor. Benim alerjim olduğu için hep hapşuruyorum. Ara ara oluyor.

Çok geçmiş olsun aynı belirtileri yaşadım doktora gitseniz bile bir şey yapmıyorlar vücut ağrısı ve varsa ateş için parol içebilirsin dediler öyle içtim birkaç tane. Zencefil bal ıhlamur şifa olur inşallah çayını içebilirsiniz.

Çok geçmiş olsun kuzucum Rabbim şifanı eksik etmesin
vitamin alman lazım kuzum meyve ye bol bol bide sıcak suya limon sık iç istersen C vitamini çok önemli
İstirahetlede atlatırsın inş
Hastaneye gitsen covid testi yaparlar pozitif olsana ilaç vermezler gebe olduğun için ama çok kötüyse yinede git belki serum yaparlar

Teşekkür ederim yapacağım şimdi bir şeyler

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Yapacağım şimdi bir şeyler

Saklayacağım ya o da inadına çıkıyor nedense baya büyük gidiyor benim. İnşallah şeker ile alakalı değildir
Değildir canım benim de göbeğim senle aynı gibi ama şekerim normal seviyeden bile bir tık düşük çıkıyor. İç karnımız dar olabilir bizim öyle diyorlar genelde ama ne kadar doğru bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım, kötü olmuş senin için. Sinir ve stres bebeği daha çok etkiliyor emin ol. O yüzden bebeğini düşünüp bol sıvı tüketip bol C vitamini almaya çalış Benim de şu an kovid olduğumu öğrendiğim 3.gün koku kaybı yok ama öksürük ve boğaz ağrısı var. En kısa sürede atlatmak dileğiyle.

Değildir canım benim de göbeğim senle aynı gibi ama şekerim normal seviyeden bile bir tık düşük çıkıyor. İç karnımız dar olabilir bizim öyle diyorlar genelde ama ne kadar doğru bilmiyorum
Kızımda yoktu karnım ama sonra çok büyük oldu. 20 ye kadar yoktu normalde. İkinci çocuk diye de belki çabuk çıkmıştır.

Salgın var dediler bugün ben de gittim hastaneye sıra o kadar çoktu ki iyice hasta olmamak için eve geldim . Nane limon içtim sonra da terlemeye çalıştım şimdi iyiyim . Parol vs içmek istemedim bebişe kıyamadım

Canım kızlar covid aşısı için ne düşünüyorsunuz normalde başka aşı olmam demiştim ama 4. Doz açılmış ve vakalar da arttığı için bir kararsız kaldım

Canim bi ara bebek beklerken ayni topikteydik napiyosun nasil gidiyor hamilelik bebiş nasil belli oldumu cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…