- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.181
Bilemedim hiç canım eşin öğretmendi sanırım acaba ondan mı açtılar sana da3 doz biontech vardı 4.doz bana da açılmış öğretmen değilim neye göre değişiyor ki acaba
Var ya harika olurdu ben şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl okula gideceğim diyeAcaba 24. hafta sonrası idari izin de gelir mi
Açılınca da yaptırsam mı acaba diye düşünüyor insan3 doz biontech vardı bende. Benim açılmamış güya bizim meslek riskli gruptuneyse çıkarsa artık
Olabilir canım giremiyoruz şuan mhrs ye o yüzden esiminkine bakamıyorumBilemedim hiç canım eşin öğretmendi sanırım acaba ondan mı açtılar sana da
Açıkçası covid aşısı konusunda kadın doğum doktorunuz önerirse yaptırılması daha uygun olur. Zira pıhtılaşma sorunu varsa bebek için sorun oluşturabileceği ile alakalı yazılar okumuştum. Doğruluğundan emin değilim.Canım kızlar covid aşısı için ne düşünüyorsunuz normalde başka aşı olmam demiştim ama 4. Doz açılmış ve vakalar da arttığı için bir kararsız kaldım
Teşekkür ederim kuzum sana da çok geçmiş olsun. İkinci kez covid geçiyorum ilki nezleden bile hafifti sadece koku kaybım vardı o da 5gün sürmüştü ama bu seferki beni mahvetti nefes alamıyorum geceleri 2-3saat anca uyuyabiliyorum o da oturarak o yüzden bişey anlamıyorum uyuduğumdan. Umarım bebeklerimiz iyidir gene biz bi şekilde hallediyoruzÇok geçmiş olsun canım, kötü olmuş senin için. Sinir ve stres bebeği daha çok etkiliyor emin ol. O yüzden bebeğini düşünüp bol sıvı tüketip bol C vitamini almaya çalışBenim de şu an kovid olduğumu öğrendiğim 3.gün koku kaybı yok ama öksürük ve boğaz ağrısı var. En kısa sürede atlatmak dileğiyle.
Hiç covid geçirmedim biraz korkutuyor beni açıkçası hamileyken ama bir sıkıntı olmadan atlatıyor çoğu anne aşıyı doktoruma gittiğimde soracağım zaten şimdi evdeyim bir yere çıkmıyorum AllahtanAçıkçası covid aşısı konusunda kadın doğum doktorunuz önerirse yaptırılması daha uygun olur. Zira pıhtılaşma sorunu varsa bebek için sorun oluşturabileceği ile alakalı yazılar okumuştum. Doğruluğundan emin değilim.
Artık çok geçHasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.Kızlar kovid çok artmış maske takalım kalabalığa gitmeyelim
Merhaba dr bana da bu ilaci onerdi siz kullandiginizda hemen kesti mi hapsuru falan bir de bi surup görünüyor bir de hapnhangisini kullaniyorsunuzKızlar günaydın 2 gündür ciddi akar alerjim azdı. (Normalde devamlı ilaç kullanıyordum hamilelikle bıraktım) dün doktorumla konuştum allerset içebileceğimi hamilelik kategorisinin b olduğunu güvenli olduğunu söyledi. İçinizde alerjisi olan varsa iletmek istedim.
Allerset hemen kesiyor ama benim devamlı olduğundan 3 günde 1 alıyorum. Ben hap olarak kullanıyorumMerhaba dr bana da bu ilaci onerdi siz kullandiginizda hemen kesti mi hapsuru falan bir de bi surup görünüyor bir de hapnhangisini kullaniyorsunuz
Oh be cok teşekkür ederim bnde desmont kullaniyordum hamileligimi ogrenince hemen kestim. Yaklasik 1 haftadir kullanmiyodum cokda zorlamadi ama bugun fena olacak gibi butun kaşıntısı tıkanma var hemen alip kullanmak istiyorum. Yanit icin tesekkur ederimAllerset hemen kesiyor ama benim devamlı olduğundan 3 günde 1 alıyorum. Ben hap olarak kullanıyorum
Desmont levmont aircomb hepsini kullandım.Oh be cok teşekkür ederim bnde desmont kullaniyordum hamileligimi ogrenince hemen kestim. Yaklasik 1 haftadir kullanmiyodum cokda zorlamadi ama bugun fena olacak gibi butun kaşıntısı tıkanma var hemen alip kullanmak istiyorum. Yanit icin tesekkur ederim
Desmont efsaneydi bnim icin burnum kasinmaya basliyodu bi iciyorum yarim saat olmadan burun kanallarim açılıyo kaşıntı gidiyo sanki alerjim yokmus gibi oluyodu. Yani hamilelik surecini rahat gecirmemi saglar insallahDesmont levmont aircomb hepsini kullandım.Onlar kadar etkili değil maalesef. Ama 2 gün üst üste alırsanız aynı etkiye yakın görürsünüz.
Ben de valla tatile girince inanılmaz rahatlamıştım ilk aylarımız okula denk geldi son aylar da gelecek, ortadaki rahat dönem tatil şansımızaBilemedim hiç canım eşin öğretmendi sanırım acaba ondan mı açtılar sana da
Var ya harika olurdu ben şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl okula gideceğim diye
Ben de daha bir kaç güne kadar hiç geçirmemiştim. Bugün covid de 4.günüm öyle bir ana denk geldi ki hem hamileliğime hem evlilik yıldönümümeHiç covid geçirmedim biraz korkutuyor beni açıkçası hamileyken ama bir sıkıntı olmadan atlatıyor çoğu anne aşıyı doktoruma gittiğimde soracağım zaten şimdi evdeyim bir yere çıkmıyorum Allahtan
Aynen canım en rahat dönemde evdeyiz ama bakalım artık rapor ala ala 32. Haftaya gelip hiç başlamama planlarım var doktorumla konuşacağımBen de valla tatile girince inanılmaz rahatlamıştım ilk aylarımız okula denk geldi son aylar da gelecek, ortadaki rahat dönem tatil şansımıza
Çok geçmiş olsun canım herkes ayrı geçiriyor ama senin hafif atlatman daha iyi eşin toparlar bir şekilde evdeyim Allahtan çıksam bile maske takıyorum artık elimizden geleni yapıyoruz ama hiç belli olmuyor hiç ummadığın yerden bulaşabiliyorBen de daha bir kaç güne kadar hiç geçirmemiştim. Bugün covid de 4.günüm öyle bir ana denk geldi ki hem hamileliğime hem evlilik yıldönümümeÇok şükür şimdilik grip gibi geçiriyorum ama eşim ağır geçiriyor. Bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım. Vakalar çok artmış siz de dikkat edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?