2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ya dün benim de oldu canım kasılma sanırım ve biraz endişelendim çarşamba günü kontrolüm var o zaman soracağım

Hamile catlak kremi kullanmiyorum. Benim etim dolu ve serttir, cildim de Cok kurudur, o sebeple yillardir yaz kis cok krem sürerim. Ergenlikten sonra Cok kilo aldim bi dönem verdim vs iyi nemlendirdigim icin bir daha catlamadim. Senelerdir Bath and bodyworks un shea butterli vucut kremlerini ve Yves Rocher nin meshur Tahiti Monoi yagini kullandim. Hamile Kalinca da her dustan sonra yaglanma isine, monoi yagi ile devam ettim, Aktara gidip shea butter, kakao yagi vs denedim ancak beni memnun etmedi kokusu kötü bi kere ikisinin de … hindistan cevizi de bu süre denemistim eritmeyince vucutta emilimi zor, her seferinde eritmek basa bela….

Sonuc olarak Internetten %98 saf monoi yagi aldim 1 Litre, cünkü Ben pehlivan gibi tüm vucut yaglaniyorum ve bazen üc iki defa tüm vucut yaglandigim oluyor, kokusuna da asigim. Evde üzüm cekirdegi , gül, mavi anemon, badem yagi falan da vardi onlardan da bir fisfislipompaya 100 ml hepsini karistiriyorum . 100 ml bana bi hafta yetmiyor bile böyle daha uyguna geldi ve bildigim ürünler oldugu icin de icim Cok rahat.

Musteladan memnun kalmıştım ben

Bende kremler yağlar fayda etmedi kuzum çatlaklarım çok koyu renkli oluştu kaşıntıda vardı vaseline baby kullanıyorum rengi açıldı çatlakların kaşıntıda geçti şimdilik rahatım

Kızlar merhabalar . Grupta ikiz bebek bekleyen var mı. Benimkiler zamanında gelirse aralık ayında olur umarım herşey yolunda gider hepimiz için. Balık yiyor musunuz mevsimi değil diye ben hiç yemiyorum
Ben haftada bir alabalık yiyorum canım
Kızlar bebek yatağı sert mi yumuşak mı olmalı
Visco tarzında alabilirsin
Aaa yves rocher nın tahiti yağı var bende elimle masaj için almıştık öyle duruyor. Etkiliyse onu da süreyim bari iyi oldu okuduğum

Ben dünki doktora söyledim yemekten sonra ve yorulunca kasılıom die oda cevabı kendin veriosun dedi çok yeme çok yorulma dedi değişik değişik cevap verio adam

Aaa yves rocher nın tahiti yağı var bende elimle masaj için almıştık öyle duruyor. Etkiliyse onu da süreyim bari iyi oldu okuduğum
Bir kullan askim dustan hemen sonra islakken sür, Ayrica agir bir yag degil normal tene sürünce de bi 10 dk de emiliyor. Sacinin uclarina da sürebilirsin … ayrica ne masaji kizzz

Zeytin yağı denesen bebek yağıda iyi gelio die duymuştum ben pek düzenli kullanamsm hiç birseyi oyuzden yırtıklarım olmştu

Kızlar bebek yatağı sert mi yumuşak mı olmalı
Ben faxla yumuşak olmamalı die bılıorum böyle gömülrcrk gbi yani brnim kullandgım yaylı sünger yatak yeni bebekken yün yatakta koyuhorum onun üstüne bide kuzenimde şey gördüm reflü için eğimli sünger almıştı güzel bişeyr benzio kendi yanında yatarkende güzel duruo du

Kizlar Cok sukur Fetal dna testimiz temiz ve bir kizimiz olacak kese sekli, konumu, yuzuk testi hep erkek demisti

Tebrikler neyse ki hızlıca halloldu bu defa ve sonucun temiz olması da ayrıca güzel.. kızını sağlıkla kucağına alacağın güne kadar keyifli bir hamilelik olsun

Tebrikler neyse ki hızlıca halloldu bu defa ve sonucun temiz olması da ayrıca güzel.. kızını sağlıkla kucağına alacağın güne kadar keyifli bir hamilelik olsun
Kuzum ikinci defa kan verdikten sonra da bir hafta bekledik, toplamda 3. hafta bekledik ama sen gel bana sor Cok tesekkür ederim Denniscim, bu arada Dennis de dusunmustum bir ara isim olarak hepbirlikte bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim Sen prens mi bekliyordun yoksa prenses mi ?

Benim de kızım olacak. Yaramaz asla göstermiyor cinsiyetini fetal DNA ile öğrendim. ismi Alice olacak benim kızımın.. bakalım sen hangi isime karar vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…