2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kayınvalidenin ismi ne canım ben kv min ismini koysam annem herhalde aşırı gönül koyar küserdi bana
Ben KV ya da annemin ismini koysam çocuğum direk 40 yaşında doğar bana bacım süt ver acıktım der kışlık patik falan örer kendine.

Hayırlı olsun camım güle güle kullanmayı nasip etsin Allah Aldıklarının görseli var mı yada markası fikir olsun

Catlak kremii onerisiii tavsiyesiii verir misiniiiiz ??? Ozellikle memnun kalanlar? Birde ben hamilelikten once hizli kilo aldigim icin her yerim catlamisti ozellikle belim falan. Onlari gecirmek icin ne kullanabilirim ??
Ben yağ kullanıyorum canım nemlendirmek için burda arkadaşlar önermişti eczaneden almıştım bio oil internetten güvenilir bi siteden alırsan biraz daha uygun eczaneye göre

Kızlar geceleri bacaklarım çok fena ağrıyo uykudan uyandıracak kadar çekilme oluyor , sizce magnezyum takviyesi almıyorum diye mi yoksa alanlarda da oluyo mu bu ağrı

Kızlar geceleri bacaklarım çok fena ağrıyo uykudan uyandıracak kadar çekilme oluyor , sizce magnezyum takviyesi almıyorum diye mi yoksa alanlarda da oluyo mu bu ağrı
Benim de yaklaşık 2-3 haftadır bacaklarım geceleri ağrıyor. Her gün çok az bir yürüyüş yapıyorum, soğuk suyla yıkıyorum ve bir tane soda içiyorum. Aslında bunlar çok iyi gelmişti ama dün gece iki kere kramp girdi bacağıma çığlık atarak uykudan uyandım. Sanırım magnezyum takviyesi şart ama doktorum bana neden vermedi bilmiyorum

Aradım doktoru bugün magnezyum yazdı , bence sen de bi görüş böyle düzensiz uykuyla ağrıyla olacak iş değil

Canim benim cok agrim yok ama huzursuz bacak sendromu diye bisey var bendede iki aydir, hamilelikte cok oluyormus. Surekli bacaklarimi oynatma hissi ayaklarimi oynatmak istiyorum geceleri, karincalanma oluyor, buda uyutmuyor bu sefer. Magnezyum verdi doktorum direk onlari anlatinca zaten. Bazen unutuyorum icmeyi hemen huzursuz oluyorum. Bence takviye almanda fayda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…