- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.621
Ben KV ya da annemin ismini koysam çocuğum direk 40 yaşında doğar bana bacım süt ver acıktım derKayınvalidenin ismi ne canım ben kv min ismini koysam annem herhalde aşırı gönül koyar küserdi bana
Gelin gibi gelinEvet kızımın adıda belli oldu kız olduğu salı günü kesinleşecek ama bana göre kesin neyse adı kaynanamın adı olacak
Allahtan kv ile isimlerimiz aynıEvet kızımın adıda belli oldu kız olduğu salı günü kesinleşecek ama bana göre kesin neyse adı kaynanamın adı olacak
Hayırlı olsun camım güle güle kullanmayı nasip etsin AllahKızlar biz bugün bebeğin odasını ve arabasını aldık, önümüzdeki haftadan itibaren mobilyalara aşırı zam geliyormuş baktığımız yerde iki model beğenip gitmiştik birine geçen haftadan 4 bin fazla fiyat verdi stoğu bitmiş yeni fiyata geçmiş diğerleri de haftaya geçecek dedi. Şükür ki diğer beğendiğimiz modeli aynı fiyattan aldık. Stoklar bittikçe yeni stoklar hep zamlı fiyatla gelecekmiş. Bu aralar almaya niyeti olan varsa acele etsin ortalık çok fena
Ben yağ kullanıyorum canım nemlendirmek için burda arkadaşlar önermişti eczaneden almıştım bio oil internetten güvenilir bi siteden alırsan biraz daha uygun eczaneye göreCatlak kremii onerisiii tavsiyesiii verir misiniiiiz ??? Ozellikle memnun kalanlar? Birde ben hamilelikten once hizli kilo aldigim icin her yerim catlamisti ozellikle belim falan. Onlari gecirmek icin ne kullanabilirim ??
Benim de yaklaşık 2-3 haftadır bacaklarım geceleri ağrıyor. Her gün çok az bir yürüyüş yapıyorum, soğuk suyla yıkıyorum ve bir tane soda içiyorum. Aslında bunlar çok iyi gelmişti ama dün gece iki kere kramp girdi bacağıma çığlık atarak uykudan uyandım. Sanırım magnezyum takviyesi şart ama doktorum bana neden vermedi bilmiyorumKızlar geceleri bacaklarım çok fena ağrıyo uykudan uyandıracak kadar çekilme oluyor , sizce magnezyum takviyesi almıyorum diye mi yoksa alanlarda da oluyo mu bu ağrı
Çok güzel ben de bundan alacam bebek odasına. İkeanın modeliEki Görüntüle 3097914 Kızlar kızım bi süre bizimle uyuyacak, şu tarz bir komodin kullanmak istiyorum tabii aynasız rafsız o sivri seysiz sizce kullanişli olur mu ?
Böyle doktorlar insanın enerjisinide alıyor gercekten cok haklısın bi benzeride bendeBen dünki doktora söyledim yemekten sonra ve yorulunca kasılıom die oda cevabı kendin veriosun dedi çok yeme çok yorulma dedi değişik değişik cevap verio adam
Bende dökülüyorum bugün KBBye gidicem öksürükde mafetti beniGünaydın kizlar burun akintisi ile 2.günüm halen düzelemedim ya
Aradım doktoru bugün magnezyum yazdı , bence sen de bi görüş böyle düzensiz uykuyla ağrıyla olacak iş değilBenim de yaklaşık 2-3 haftadır bacaklarım geceleri ağrıyor. Her gün çok az bir yürüyüş yapıyorum, soğuk suyla yıkıyorum ve bir tane soda içiyorum. Aslında bunlar çok iyi gelmişti ama dün gece iki kere kramp girdi bacağıma çığlık atarak uykudan uyandım. Sanırım magnezyum takviyesi şart ama doktorum bana neden vermedi bilmiyorum
Canim benim cok agrim yok ama huzursuz bacak sendromu diye bisey var bendede iki aydir, hamilelikte cok oluyormus. Surekli bacaklarimi oynatma hissi ayaklarimi oynatmak istiyorum geceleri, karincalanma oluyor, buda uyutmuyor bu sefer. Magnezyum verdi doktorum direk onlari anlatinca zaten. Bazen unutuyorum icmeyi hemen huzursuz oluyorum. Bence takviye almanda fayda olur.Kızlar geceleri bacaklarım çok fena ağrıyo uykudan uyandıracak kadar çekilme oluyor , sizce magnezyum takviyesi almıyorum diye mi yoksa alanlarda da oluyo mu bu ağrı
Insallah iyilesebiliriz bende bugun acilden kadin doguma gidicm bebegi merak ediyorum hasta olunca panikledimBende dökülüyorum bugün KBBye gidicem öksürükde mafetti beni
iyileşsek bi an önce keşke
Lcw da sutyenli atletler var aşırı rahat emzirme için citcitli olanını alıp hem şimdi hem doğum sonrası kullanabilirsin ama duzunu de al rahatlığını görünce hep bundan kullanacaksinKızlar merhaba ben destekli sütyenlerimi takamıyorum artık sütyen önerisi olan var mı
Erkek dediiiiiiiiiiiiiGünaydın kızlar kontrole gidiyoruuuuuuummmmmmm
Eee kız değil miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?