- 1 Eylül 2021
- 5.302
- 19.874
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.601
Ya Ben de Alice ismini Cok begeniyorum ama yillardir Melissa olacak diye icimde kalmisti. Babasi Melissa ya evet diyor ama ikinci isim icin mizmizlaniyor. Ben Melissa Maia istiyorumBenim de kızım olacak. Yaramaz asla göstermiyor cinsiyetini fetal DNA ile öğrendim. ismi Alice olacak benim kızımın.. bakalım sen hangi isime karar vereceksin
İki isim ben de pek tercih etmiyorum. Bana kafa karışıklığı gibi geliyor. İsimlerden birisi ya kullanılmıyor ya da farklı kişiler bir ya da ikinci ismi kullanıyor.. böylece olacağına tek isim olsun tepe tepe kullansın benceYa Ben de Alice ismini Cok begeniyorum ama yillardir Melissa olacak diye icimde kalmisti. Babasi Melissa ya evet diyor ama ikinci isim icin mizmizlaniyor. Ben Melissa Maia istiyorum
Yok olmusken ikisi birden olmali bence:) bakalim bastiracagimİki isim ben de pek tercih etmiyorum. Bana kafa karışıklığı gibi geliyor. İsimlerden birisi ya kullanılmıyor ya da farklı kişiler bir ya da ikinci ismi kullanıyor.. böylece olacağına tek isim olsun tepe tepe kullansın bencesenin iki isim de güzel ama madem uzun zamandır içinde kalan isim Melissa sanki o olmalı gibi..
Canım aynısı bana da 16. Haftada olmuştu ilk doktora anlattım bir yere toplanmış gibiydi bebek.bebegin bu şekilde toplanması için erken kasılma ihtimaline karşı önlem olarak progestan kullanalım demişti. Ama ben kullanmadım sonra çok da olmadı zaten şimdi anlıyorum ki o bebekmis bazen sırt üstü yatarken aynı şeyi hissediyorum amuda kalkmış gibi oluyor sankiKızlar bir sorum olacak. 16. Haftada minik hareketi hissettim. Bunun dışında bir şey oldu. Sırt üstü uzanırken karnım yukarı doğru yumurta gibi toplantı hafif bi kasılma bükülme hissettim. Resmen bebek boyutunda bi kabartı ve bükülme oldu 3 5 sn. Sonra normale döndü. Tecrübeli yakınlarım bunun 6 7 ayda olabileceğini söyledi başına gelen var mı
Canım ben henüz vücut kremleri kullanıyorum duştan sonra ilk gebelikten sonra çatlamamış yerim olmadığı için biraz salmış durumdayım. Kardeşim Aralık'ta doğum yaptı lierac kullandı bir de ben kendime gebelik hazırlığı yaparken indirimden ikili incia çatlak kremi almıştım ona hediye ettim onları kullandı. Lierac jel formunda biraz pahalı bir krem içeriği temiz değil diye ilk gebelikte kullanmadim ben sonuç 38 de catlamadim yırtıldım diyebilirim. Yer yer 1 cm genisliginde derin yırtıklarim var .incia çok yoğun bir krem vazelin gibi yorumlarında nemlendirmesi çok iyi diye okumuştum. 2 gün bile gidiyormuş. İçeriği tamamen doğal yağlardan oluşuyor. İncele istersenKizlar yaa maddi durumdan dolayi catlak kremi almayayim dedim vucut kremi kullaniyodum ama onlarda fayda etmiyo yaa. Dun doktor catlaklarin olmaya baslamis dedi catlak kremlerini kullan dedi. Bildiginiz memnun kaldiginiz kokusu falanda guzel bi catlak kremi var mi ??
Hiçtr sevmem öyle insanları ya. Düzgünce bira hafif ye dinlen dese olmaz çünküBen dünki doktora söyledim yemekten sonra ve yorulunca kasılıom die oda cevabı kendin veriosun dedi çok yeme çok yorulma dedi değişik değişik cevap verio adam
İçimi rahatlattın gerçekten kötü bir şey olsa hissederiz diye düşünüyorum ama ne bimryim ilk olunca.Canım aynısı bana da 16. Haftada olmuştu ilk doktora anlattım bir yere toplanmış gibiydi bebek.bebegin bu şekilde toplanması için erken kasılma ihtimaline karşı önlem olarak progestan kullanalım demişti. Ama ben kullanmadım sonra çok da olmadı zaten şimdi anlıyorum ki o bebekmis bazen sırt üstü yatarken aynı şeyi hissediyorum amuda kalkmış gibi oluyor sanki
Canım ben henüz vücut kremleri kullanıyorum duştan sonra ilk gebelikten sonra çatlamamış yerim olmadığı için biraz salmış durumdayım. Kardeşim Aralık'ta doğum yaptı lierac kullandı bir de ben kendime gebelik hazırlığı yaparken indirimden ikili incia çatlak kremi almıştım ona hediye ettim onları kullandı. Lierac jel formunda biraz pahalı bir krem içeriği temiz değil diye ilk gebelikte kullanmadim ben sonuç 38 de catlamadim yırtıldım diyebilirim. Yer yer 1 cm genisliginde derin yırtıklarim var .incia çok yoğun bir krem vazelin gibi yorumlarında nemlendirmesi çok iyi diye okumuştum. 2 gün bile gidiyormuş. İçeriği tamamen doğal yağlardan oluşuyor. İncele istersen
Ben 20. Haftadayim ben de hissetmiyorum canım nadiren hafif kasılma gibi oluyor ama bebek hareketi gibi değil. Plesenta karnımın önündeymiş benim onun da etkisi varmış senin de öyledir belki bilgin var mı nerde olduğundan? Öyle olanlar geç hissedermiş. Öyle bile olmasa 18-22 diyorlar zaten yine de normal bence.Guzel anneler bayadır girmedim işler gücler bayram yoğunluğu hasta olanlara cok çok gecmiş olsun hepimiz güzelce atlatalım inşallah benim ilk hamileligim 19 haftalık haretleri hissetmem normal mi acaba kontorollerde de çok cok hareketli maşallah doktor cok haretli diyor ama hissetmiyorum bebegimi
Ay ne saçma biriymiş ya. Söylediği kilo da çok az. 8 kg. Tamam çok kilo alırsın müdahale eder ama sınır koymak saçma. Kaldı ki şekerin yok birşey yok. Bana bile karışmıyorlarBen dünki doktora söyledim yemekten sonra ve yorulunca kasılıom die oda cevabı kendin veriosun dedi çok yeme çok yorulma dedi değişik değişik cevap verio adam
Ya yurtdışında olunca isimlerYa Ben de Alice ismini Cok begeniyorum ama yillardir Melissa olacak diye icimde kalmisti. Babasi Melissa ya evet diyor ama ikinci isim icin mizmizlaniyor. Ben Melissa Maia istiyorum
Bana öyle bisey demedi doktorum canım demekki normal 1-2hafta daha sabredicez artıkBen 20. Haftadayim ben de hissetmiyorum canım nadiren hafif kasılma gibi oluyor ama bebek hareketi gibi değil. Plesenta karnımın önündeymiş benim onun da etkisi varmış senin de öyledir belki bilgin var mı nerde olduğundan? Öyle olanlar geç hissedermiş. Öyle bile olmasa 18-22 diyorlar zaten yine de normal bence.
Aynen valla parayla laf işittikHiçtr sevmem öyle insanları ya. Düzgünce bira hafif ye dinlen dese olmaz çünkü
Bende şaşardım diğer hamileklermdede etrafmdakıler nasıl kılo alırdı bende çok az olurdu doktr böyle deyince kendımden şüphe ettimAy ne saçma biriymiş ya. Söylediği kilo da çok az. 8 kg. Tamam çok kilo alırsın müdahale eder ama sınır koymak saçma. Kaldı ki şekerin yok birşey yok. Bana bile karışmıyorlarşekerden dolayı. Hiç aldın verdin demiyor doktor.
Ayy amin bende çok hissetmek haşamak hergün bebeğimin varligını hissetmek istiyorum inşallahBenim de ilk gebeliğim tam göbeğimin iki parmak altından pıtır pıtır kelebek kanat çırpar gibi hissettim dünkasık ağrısı, gaz sancısı gibi şeyler hep olduğu için arada kaynar diyodum ama çoook farklı direk belli ediyo kendini . Şimdi hissedebilirsin arada ama 24. Haftaya ladar her gün hissedilmemesi normal endişelwnme dedi dün doktorum. Ama çok güzel bir his bu kadarı bile umarım yaşamayanlar bir an önce yaşar
Böyle gelinler kaldı mı yaEvet kızımın adıda belli oldu kız olduğu salı günü kesinleşecek ama bana göre kesin neyse adı kaynanamın adı olacak
Esinizmi israrciEvet kızımın adıda belli oldu kız olduğu salı günü kesinleşecek ama bana göre kesin neyse adı kaynanamın adı olacak
Kayınvalidenin ismi ne canım ben kv min ismini koysam annem herhalde aşırı gönül koyar küserdi banaEvet kızımın adıda belli oldu kız olduğu salı günü kesinleşecek ama bana göre kesin neyse adı kaynanamın adı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?