- 18 Nisan 2021
- 14.894
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.489
- 548
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.641
Pipiyi gördük tereddüte yer yoktuEee kız değil miydideğiştirmişler
Yaaaaaq inanamıyorummmmm. Bana da 14 de erkek dedi değişebilir miiii acabaPipiyi gördük tereddüte yer yoktu
Bilmiyorumm ben şoktayım şuan ahaYaaaaaq inanamıyorummmmm. Bana da 14 de erkek dedi değişebilir miiii acaba
Ayy biz herkese söyledik değişmese daha iyi suan jajasjsBilmiyorumm ben şoktayım şuan aha
Git bi görüşün hasret giderinInsallah iyilesebiliriz bende bugun acilden kadin doguma gidicm bebegi merak ediyorum hasta olunca panikledim
Ya hastayım diyorsınuz kızlar kaçırdım ama siz de mi covitsinizGit bi görüşün hasret giderin
Canım benim 14.haftadan başlamıştı, magnezyum tozu verdi doktor içince geçiyor.Kızlar geceleri bacaklarım çok fena ağrıyo uykudan uyandıracak kadar çekilme oluyor , sizce magnezyum takviyesi almıyorum diye mi yoksa alanlarda da oluyo mu bu ağrı
Ayda
Yok canısı ben covit değilim grip oldumYa hastayım diyorsınuz kızlar kaçırdım ama siz de mi covitsiniz
Emin misin canım çünkü ben de grip gibiyim hatta test olmasa klima çarptı diye yemin edebilirdimYok canısı ben covit değilim grip oldum
Canım bebek arabası bunu aldik travel sistem tam modelini bilmiyorum yeni modeliymiş. Baya hafif bir şeydi mobilyacida gördüm çok hoşuma gitti biraz deneme sürüşü de yaptımHayırlı olsun camım güle güle kullanmayı nasip etsin AllahAldıklarının görseli var mı yada markası fikir olsun
Çok kullanışlı çekmecede giysiler eşyalar daha düzenli oluyor.Eki Görüntüle 3097914 Kızlar kızım bi süre bizimle uyuyacak, şu tarz bir komodin kullanmak istiyorum tabii aynasız rafsız o sivri seysiz sizce kullanişli olur mu ?
Yaaa seninki de sürprizli bebe çıktı. Hayırlı olsun oğluş
Yok canim grip benimkiYa hastayım diyorsınuz kızlar kaçırdım ama siz de mi covitsiniz
Ben de kendi odama alacağım canım buna benzer bir model 1-2 sene aynı odada kalacağız elimin altında böyle bir şey iyi olur dedimEki Görüntüle 3097914 Kızlar kızım bi süre bizimle uyuyacak, şu tarz bir komodin kullanmak istiyorum tabii aynasız rafsız o sivri seysiz sizce kullanişli olur mu ?
Hani kızdı
Ne kadara aldın canım bebek arabasınıCanım bebek arabası bunu aldik travel sistem tam modelini bilmiyorum yeni modeliymiş. Baya hafif bir şeydi mobilyacida gördüm çok hoşuma gitti biraz deneme sürüşü de yaptımtrendyoldan aradım puanı da yüksekti öyle olunca kaçırmadım. Odayla birlikte çok indirim yaptı adam sagolsun, tip olarak bu tarz beğeniyordum zaten güzel denk geldi. Odasını da grili pembeli gibi aldık onun videosu var direkt fotosu yok elimde gelince çekerim onu şimdi dekorasyon kısmını planlamaya çalışıyorum
Hayırlı olsun tam sürpriz olmuş size bu zamana kadar nasıl pipiyi göremedi doktor 12 haftada oğlumda görmüşlerdi
Ay kesin bilgi olmuş.. güle güle büyüsün sağlıkla kucağına gelsin oğlunPipiyi gördük tereddüte yer yoktu
Yaa bende bunu çok merak ediyorum tam 14 te gittik erkek dedi bizde dayanamadık biraz alışveriş yaptık haftaya cuma kontrolümüz değişir mi başına gelen var mıdır acabaYaaaaaq inanamıyorummmmm. Bana da 14 de erkek dedi değişebilir miiii acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?