- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.901
Aminn inşallah hayırlı haberlerle dönelimBende senin gibiyim, birde ikinci hamileligim bu daha rahat olmam gerekir ama ilkinde hiç böyle değildim. 2 hafta sonra detaylı için randevu aldım 2 gecedir garip garip rüyalar görüyorum. İnşallah bu süreci sağ salim atlatıp bebislerimizi alırız kucağımıza
Ben de detaylı için çok stresliyimAz çok hepimizde var sanırım o canım, merakla bekliyorum ben de randevularımı. Yarın muayenem sonraki hafta da detaylı ultasonum var, detaylı için stresliyim biraz
Doğurana kadar rahat olamıcam sanırım ya bu endişe hali mahvediyor beniHem de nasıl endişeliyim canım dün gece acile gitmeyi düşünecek kadar endişeli ama sakin kalmak lazım elden geldiğince hamileliğin tadını çıkarmak lazım kendini motive et sürekli her şeyin yolunda gideceğini söyle bebeğinle konuş kötü düşünceleri kafanda atmaya çalış kuzum
Ben zamanında roaccutane kullanmıştım ondan bende bel ağrısı kaldı. Çok iş yapınca falan ağrırdı. Şimdi de iş yapmasam bile yapmış gibi ağrım oluyor. İlaca bağlıyorum ben. İnşallah ilerleyen aylarda artmaz. Çoğu zaman oturtuduğum yattığım yerden kalkamıyorum eşim yardım ediyorKızlar selamlar. Bel ağrısı yaşayan var mı? Ben sürekli değil ama böyle hafif eğimli uzansam kalktığımda bir ağrı oluyor normal bir ağrı mı acaba?
Ali ismini ben çok seviyorum ama kuzenimin hem eşinin hem oğlunun ismi AliErkek ismi daha zormuş ay, galiba Ali olacak
Batıl inanç var ömründen kesersin diye. Ben de kestirmiyorum o yüzden ve şu an vitaminlerden belimdeKızlar bu hamileyken saç kestirilmez muhabbeti nedir ya bilginiz var mı saçımı kestiricem kim duysa aaaaaaa diyo
Benim iki hamilelikte de çok güzelleşti saçlarım. Normalde de gür ve kabarıktır gerçekten gür yani. Hafif dalgalı da. Kalın telli. Gebelikte parlak oluyor. Ben normalde DP tuzsuz sülfatsız şampuanla yıkıyorum. Tuzlu şampuanlar ekstra saçı kabartıyor. Çıkarken de şu saç sirkelerine başladım gerçekten çok parlaklık veriyor. Tararken de keratin kullanıyorum.Kızlar ya benim saçlarım çok kötü oldu hamilelikten heralde diye düşünüyorum. Zaten kabarıktı ama şuan başedemiyorum asla yıkayıp çıkılacak gibi değil kupkuru semsert. Hamilelikte saçlar güzelleşir diyorlardı. Sizlerde durum nasıl
Valla canım ben 2020 yılında girdim sınava o sene çok büyük haksızlığa denk geldik gece 2 saatlik uykuyla çalışmıştım oğlumda 2 yaşındaydı o zaman çok küçüktüBen de edebiyat öğretmeniyim, inşallah bebeğin şansına bu yıl olur diye dua ediyorum kızıma hamileyken de formasyon için mücadele veriyordum. Hatta doğumda dua etmiştim lohusayken formasyona başlamıştımTeoman ismi de çok güzel bence de neyse onu kaptırmadıniz en azından Biz de isme daha evlenmeden önce gorumcemin oğluna isim ararken karar verdik, ilki kız olunca nasip olmadı. Kaynım çok dua etti bu da kız olsun da isim ona kalsın diye ama kısmet 2. Erkek oldu.
Sağol canım inşallah olur
Antibiyotik vermedi mi doktor
Evet kuzum edebiyat öğretmeniyim ben de
Böyle şeyler yüzünden özelde çalışmanin üzerini çizdim. Özel okula vereceğim emeği sınava vermeye karar verdim
Canım kesinlikle yaptırılmali, iç dış organlariyla ilgili bir anomali saptanırsa anne karninda veya doğum sonrası tedavi planlama şansı oluyor.
Antibiyotiğe başlamadı neden bilmiyorum umarım düzelir teşekkür ederimÇok ayakta olduğun bi iş mi ki oturarak çalışıyorsan sorun olmaz herhalde antibiyotik başlamadı mı
Galiba ya doktora sorunca nurdan da yazarım inşallah normaldirMerhaba, bana da aynisi oldu bugun. Biraz erken mi diye dusundum ama benzer zamanlarda olduguna gore normal heralde.
Gecmis olsun , Ares Cok guzel bir isim gercekten. Ben Atlas i da Cok begenirimKızlar bugün giremedim. Eşimi covit çok kötü vurdu. Allah'tan ben iyileştim ve o hamile değil de verdim bitki çaylarına onu. Toparladı şükür. Ama yaralı parmağa işeyen yok akıl veren çok. Baya sinirlerimiz bozuldu.
Bende hiç belirti kalmadı 2 gündür. Sadece balgam var.
İsimler konuşulmuş. Ben de fikir isteyeyim ARES düşünüyoruz biz ama bazen aklımız karışıyor. Böyle yurtdışında da kullanabileceği isimler arayışındayız. Kızlarda çok seçenek var ama erkek çocuklarda yok. Sizin de bir fikrinizi alayım. Önerilere açığız
Biz de kıza isim bulamıyoruz erkeğe bulmak daha rahat gibi geliyorKızlar bugün giremedim. Eşimi covit çok kötü vurdu. Allah'tan ben iyileştim ve o hamile değil de verdim bitki çaylarına onu. Toparladı şükür. Ama yaralı parmağa işeyen yok akıl veren çok. Baya sinirlerimiz bozuldu.
Bende hiç belirti kalmadı 2 gündür. Sadece balgam var.
İsimler konuşulmuş. Ben de fikir isteyeyim ARES düşünüyoruz biz ama bazen aklımız karışıyor. Böyle yurtdışında da kullanabileceği isimler arayışındayız. Kızlarda çok seçenek var ama erkek çocuklarda yok. Sizin de bir fikrinizi alayım. Önerilere açığız
Devrim ismini eşim de istedi devrim ata dediBiz de kıza isim bulamıyoruz erkeğe bulmak daha rahat gibi geliyor
Devrim, ayaz, Oytun isimlerine bakmıştım ben cinsiyet belli olmadan
Kıza nasıl bir isim arıyorsunBiz de kıza isim bulamıyoruz erkeğe bulmak daha rahat gibi geliyor
Devrim, ayaz, Oytun isimlerine bakmıştım ben cinsiyet belli olmadan
Canım bu arada 29 temmuza detaylı randevusu aldım. 1430 TL dedi SGK lı için telefonda.Kızlar bebek odası alınca bebek hep orda mı uyuyacak yani ilk günden itibaren yada bide odama mı beşik almalıyım bi süre bizimle kalmalı diye hiç bişey bilmiyorum sıfırım resmen
Vera kesin koyucam yanına ikinci isim aradık ama bulamadım daha nefes çok hoşuma gidiyor ama Vera ile uyumsuz oluyor hem eşim istemediKıza nasıl bir isim arıyorsunbende liste var amme hizmeti sıralıyorum
Alissa
Alisya
Ayliz
Nefes
Sofya
Alin
Deva (kızım olsaydı 2. ismi olacaktı)
Linda
Yade
Ben oda yapmıcam canım oğluma da sonradan yaptım zaten. Yatak odamıza oğlumdan kalan beşiği koyucam salona da bir tane daha ufak beşiklerden aldık şimdilik öyle idare edicemKızlar bebek odası alınca bebek hep orda mı uyuyacak yani ilk günden itibaren yada bide odama mı beşik almalıyım bi süre bizimle kalmalı diye hiç bişey bilmiyorum sıfırım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?