2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben multivitamin kullanmıyorum balık yağı d vitamini damlası Demir ilacı kullanıyorum doktoruma hatırlatsam mı acaba arkadaşlarım kullanıyor ama derim
Canım bana da vermedi doktorum. Sordum yine de yok dedi sadece demir verdi. Ama benim bulantılarım devam ettiği için beslenemiyordum. O yüzden kendim başladım multivitamine. Geçen başka bir doktora gittim ona sordum iyi mi bu multivitamin onu kullanıyorum diye iyi kullan dedi. İyi besleniyorsan vitaminlerine de baktıysa belki ondan vermemiştir. Ama sor içinde kalmasın

Ben bio oille başladım ama zeytin yağı ile de aynı etkiyi görüyorum. Biz hatalıyız doğal kantaron yağı yapmıştı kayınvalidem zeytin yağı ile. Onu kullandım. Kuzenim sadece zeytin yağı kullanmış. Cildin de çatlanaya çok müsait ama pamuk gibi yapıyor.

Kizlar faydali bir yazi buldum

Kızlar detaylı ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Detaylı ultrason bence hem gerekli hem de süper bir deneyim. Eller kollar ayaklar net net fotoğrafları dosya halinde veriliyor. Asırı heyecanlıyım o gün için. Allah bi terslik vermesin inşallah tabi

Çanakkaledeydin dimi canım hatırlıyorum üniversitede duş aldıktan sonra kazık gibi olurdu saçlarım hiç hoşuma gitmezdi eve gidince rahat ederdim hala aynı demek

Kızlar detaylı ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Ben 12. Hafta civarı 2li testimi yaptırırken bile detaylıya girdim ama küçük olduğu için belli şeylere bakılabildi 21. Haftada tekrar gideceğim çok önemli hamilelik sürecinin en önemli olayı canım mutlaka yaptırılması gerekiyor

Kızlar selamlar. Bel ağrısı yaşayan var mı? Ben sürekli değil ama böyle hafif eğimli uzansam kalktığımda bir ağrı oluyor normal bir ağrı mı acaba?
Ben yaşıyorum. çok kötü durumdayım. sinir sıkışması ya da fıtık gibi bişey doktorum kilo arttıkça daha çok ağrıyabilir dedi. napacağım bilmiyorum..

18+6 dan selam kızlar. Şiddetli bir kasık ağrısı ve sol bel kısmımda da bir acıyla gece uyumaya calıstım sabah kalktım hala aynı şekilde devam ediyor. Bebişimin hareketlerinide hissediyorum aynı zamanda. Sizde böyle mi normal mi?

Bana öyle bisey demedi doktorum canım demekki normal 1-2hafta daha sabredicez artık
Ben 20. Haftamı tamamladığımda hissetmeye başladım. Biraz göbek bölgemde yağlanma var ayakta veya oturrurken çok hissetmiyorum hala. Ama yatarken kıpır kıpır maşallah kızım. Göbek bölgesinde ki yağ oranı da etki ettiğini düşünüyorum o yüzden. Biraz daha sabret telaş yapma.

Arada kasık ağrım bel ağrım oluyor canım ama 2 hafta önce daha çoktu şimdi azaldı bende 17+6 oldum bebişi de bende net hissediyorum her akşam ben buradayım diyor çok güzel bir his Burada şunu dediklerini hatırlıyorum eğer dinlenince geçmeyen bir ağrı olursa doktorunuza haber verin ama geçiyorsa önemsemeyin demişlerdi istersen doktoruna blr yaz

Bana öyle bisey demedi doktorum canım demekki normal 1-2hafta daha sabredicez artık
Ben 20. Haftamı tamamladığımda hissetmeye başladım. Biraz göbek bölgemde yağlanma var ayakta veya oturrurken çok hissetmiyorum hala. Ama yatarken kıpır kıpır maşallah kızım. Göbek bölgesinde ki yağ oranı da etki ettiğini düşünüyorum o yüzden. Biraz daha sabret telaş yapma.

Ben yaşıyorum. çok kötü durumdayım. sinir sıkışması ya da fıtık gibi bişey doktorum kilo arttıkça daha çok ağrıyabilir dedi. napacağım bilmiyorum..
Ya ben de son zamanlarda yolculuk yaptım biraz yorucu geçti günlerim şimdi tatildeyiz biraz dinlenmeye çalışıyorum ama bel ağrısı zorluyor ara ara. Kilo alımı oldu bende bi miktar ve hayatım boyunca hiç bu kilolarda olmadığımdan çok zorlanacağım
Ya ben bebeği hissetmedim sanki hiç ayırt edemiyorum yani ama çok da dinlemiyorum vücudu. Nasıl bir hissetmek bu tarif etsene belki oluyordur ben anlamıyorumdur bir de bebekler gündüzleri %90 uyuyormuş amniyon sıvısının dalgalarıyla

Gündüz hiç hareket yok zaten canım akşam yemekten sonra oluyor ben uzanıp yatıyorum genelde ondan hissediyor olabilirim çok hafif böyle balık kayar gibi bir his oluyor orada ve böyle pıt pıt diye minik tekmeler oluyor ama çok minnak tabi otururken hissetmiyor olabilirsin yatıp uzanmak lazım

Canım bende öyle oldum hatta yürüyemiyorum magnezyum başladım bayağı rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…