- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.861
Canım bana da vermedi doktorum. Sordum yine de yok dedi sadece demir verdi. Ama benim bulantılarım devam ettiği için beslenemiyordum. O yüzden kendim başladım multivitamine. Geçen başka bir doktora gittim ona sordum iyi mi bu multivitamin onu kullanıyorum diye iyi kullan dedi. İyi besleniyorsan vitaminlerine de baktıysa belki ondan vermemiştir. Ama sor içinde kalmasınBen multivitamin kullanmıyorum balık yağı d vitamini damlası Demir ilacı kullanıyorum doktoruma hatırlatsam mı acaba arkadaşlarım kullanıyor ama derim
Çok ayakta olduğun bi iş mi ki oturarak çalışıyorsan sorun olmaz herhalde antibiyotik başlamadı mıİdrar yolu enfeksiyonu var kanama o yüzden oluyor dedi doktorum. Çalışıyorum..o yüzden sıkıntı yaşıyorum dinlenme konusunda
Ben bio oille başladım ama zeytin yağı ile de aynı etkiyi görüyorum. Biz hatalıyız doğal kantaron yağı yapmıştı kayınvalidem zeytin yağı ile. Onu kullandım. Kuzenim sadece zeytin yağı kullanmış. Cildin de çatlanaya çok müsait ama pamuk gibi yapıyor.Kizlar yaa maddi durumdan dolayi catlak kremi almayayim dedim vucut kremi kullaniyodum ama onlarda fayda etmiyo yaa. Dun doktor catlaklarin olmaya baslamis dedi catlak kremlerini kullan dedi. Bildiginiz memnun kaldiginiz kokusu falanda guzel bi catlak kremi var mi ??
Detaylı ultrason mutlaka yapılmalı 2li 3lü testlerden çok daha önemli kuzum her şeye orda bakılıyor bütün organlarına hatta normal muaneden epey uzun sürüyor bildiğim kadarıylaKızlar detaylı ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Detaylı ultrason bence hem gerekli hem de süper bir deneyim. Eller kollar ayaklar net net fotoğrafları dosya halinde veriliyor. Asırı heyecanlıyım o gün için. Allah bi terslik vermesin inşallah tabiKızlar detaylı ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Çanakkaledeydin dimi canım hatırlıyorum üniversitede duş aldıktan sonra kazık gibi olurdu saçlarım hiç hoşuma gitmezdi eve gidince rahat ederdim hala aynı demekKullanıyorum canım kızımda kullanmamistim saçlarım çok iyiydi bu kızımda kullanıyorum ters teptibizim burda sular çok kireçli, geldiğimizden beri saçlarım bir yola girmemisti zaten ondan sanırım ama doğum sonrası iyice korkutuyor beni sen kullanıyor musun multivitamin
Ben 12. Hafta civarı 2li testimi yaptırırken bile detaylıya girdim ama küçük olduğu için belli şeylere bakılabildi 21. Haftada tekrar gideceğim çok önemli hamilelik sürecinin en önemli olayı canım mutlaka yaptırılması gerekiyorKızlar detaylı ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Ben yaşıyorum. çok kötü durumdayım. sinir sıkışması ya da fıtık gibi bişeyKızlar selamlar. Bel ağrısı yaşayan var mı? Ben sürekli değil ama böyle hafif eğimli uzansam kalktığımda bir ağrı oluyor normal bir ağrı mı acaba?
Ben 20. Haftamı tamamladığımda hissetmeye başladım. Biraz göbek bölgemde yağlanma var ayakta veya oturrurken çok hissetmiyorum hala. Ama yatarken kıpır kıpır maşallah kızım. Göbek bölgesinde ki yağ oranı da etki ettiğini düşünüyorum o yüzden. Biraz daha sabret telaş yapma.Bana öyle bisey demedi doktorum canım demekki normal 1-2hafta daha sabredicez artık
Arada kasık ağrım bel ağrım oluyor canım ama 2 hafta önce daha çoktu şimdi azaldı bende 17+6 oldum bebişi de bende net hissediyorum her akşam ben buradayım diyor çok güzel bir his18+6 dan selam kızlar. Şiddetli bir kasık ağrısı ve sol bel kısmımda da bir acıyla gece uyumaya calıstım sabah kalktım hala aynı şekilde devam ediyor. Bebişimin hareketlerinide hissediyorum aynı zamanda. Sizde böyle mi normal mi?
Ben 20. Haftamı tamamladığımda hissetmeye başladım. Biraz göbek bölgemde yağlanma var ayakta veya oturrurken çok hissetmiyorum hala. Ama yatarken kıpır kıpır maşallah kızım. Göbek bölgesinde ki yağ oranı da etki ettiğini düşünüyorum o yüzden. Biraz daha sabret telaş yapma.Bana öyle bisey demedi doktorum canım demekki normal 1-2hafta daha sabredicez artık
Ben ikili uclu testleri filan yaptirmadim gerek duymadigim icin ama detayli ultrason yapilmali bence, o farkli bisey cunku. Benimki yarin Allah nasip ederseKızlar detaylı ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Ya ben de son zamanlarda yolculuk yaptım biraz yorucu geçti günlerim şimdi tatildeyiz biraz dinlenmeye çalışıyorum ama bel ağrısı zorluyor ara ara. Kilo alımı oldu bende bi miktar ve hayatım boyunca hiç bu kilolarda olmadığımdan çok zorlanacağımBen yaşıyorum. çok kötü durumdayım. sinir sıkışması ya da fıtık gibi bişeydoktorum kilo arttıkça daha çok ağrıyabilir dedi. napacağım bilmiyorum..
Ya ben bebeği hissetmedim sanki hiç ayırt edemiyorum yani ama çok da dinlemiyorum vücudu. Nasıl bir hissetmek bu tarif etsene belki oluyordur ben anlamıyorumdurArada kasık ağrım bel ağrım oluyor canım ama 2 hafta önce daha çoktu şimdi azaldı bende 17+6 oldum bebişi de bende net hissediyorum her akşam ben buradayım diyor çok güzel bir hisBurada şunu dediklerini hatırlıyorum eğer dinlenince geçmeyen bir ağrı olursa doktorunuza haber verin ama geçiyorsa önemsemeyin demişlerdi istersen doktoruna blr yaz
Ben yaptiricam zamani gelmesini bekliyorumKızlar detaylı ultrason hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Gündüz hiç hareket yok zaten canım akşam yemekten sonra oluyor ben uzanıp yatıyorum genelde ondan hissediyor olabilirim çok hafif böyle balık kayar gibi bir his oluyor orada ve böyle pıt pıt diye minik tekmeler oluyor ama çok minnak tabi otururken hissetmiyor olabilirsin yatıp uzanmak lazımYa ben de son zamanlarda yolculuk yaptım biraz yorucu geçti günlerim şimdi tatildeyiz biraz dinlenmeye çalışıyorum ama bel ağrısı zorluyor ara ara. Kilo alımı oldu bende bi miktar ve hayatım boyunca hiç bu kilolarda olmadığımdan çok zorlanacağım
Ya ben bebeği hissetmedim sanki hiç ayırt edemiyorum yani ama çok da dinlemiyorum vücudu. Nasıl bir hissetmek bu tarif etsene belki oluyordur ben anlamıyorumdurbir de bebekler gündüzleri %90 uyuyormuş amniyon sıvısının dalgalarıyla
Canım bende öyle oldum hatta yürüyemiyorum magnezyum başladım bayağı rahatladımYa ben de son zamanlarda yolculuk yaptım biraz yorucu geçti günlerim şimdi tatildeyiz biraz dinlenmeye çalışıyorum ama bel ağrısı zorluyor ara ara. Kilo alımı oldu bende bi miktar ve hayatım boyunca hiç bu kilolarda olmadığımdan çok zorlanacağım
Ya ben bebeği hissetmedim sanki hiç ayırt edemiyorum yani ama çok da dinlemiyorum vücudu. Nasıl bir hissetmek bu tarif etsene belki oluyordur ben anlamıyorumdurbir de bebekler gündüzleri %90 uyuyormuş amniyon sıvısının dalgalarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?