- 18 Nisan 2022
- 915
- 1.882
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.921
Ben ilk kızıma oda takımını doğmadan önce almıştım. 40’ı çıktıktan sonra gündüzleri kendi odasında uyuyordu. 7 aydan sonra da tamamen ayırdım odasını zaten.Kızlar bebek odası alınca bebek hep orda mı uyuyacak yani ilk günden itibaren yada bide odama mı beşik almalıyım bi süre bizimle kalmalı diye hiç bişey bilmiyorum sıfırım resmen
Ahsen ağır bir isimVera kesin koyucam yanına ikinci isim aradık ama bulamadım daha nefes çok hoşuma gidiyor ama Vera ile uyumsuz oluyor hem eşim istemedio Ahsen istiyor
Bugün yazmıştım arkadaşım İpek Vera koydu canım aklında bulunsun ama tek isim daha iyi bence 2 isme gerek yok diye düşünüyorum çocukların kafası karışıyor evde başka okulda başkaVera kesin koyucam yanına ikinci isim aradık ama bulamadım daha nefes çok hoşuma gidiyor ama Vera ile uyumsuz oluyor hem eşim istemedio Ahsen istiyor
Bence en azından ilk 6 ay aynı odada yatarsınız geceleri canım kendi odana da anne yanı beşik alabilirsin veya park beşikKızlar bebek odası alınca bebek hep orda mı uyuyacak yani ilk günden itibaren yada bide odama mı beşik almalıyım bi süre bizimle kalmalı diye hiç bişey bilmiyorum sıfırım resmen
Sütten ayırmadan zor ayrı oda canım. Gece kalkıp oda değiştirmek falan bana zor gelirKızlar bebek odası alınca bebek hep orda mı uyuyacak yani ilk günden itibaren yada bide odama mı beşik almalıyım bi süre bizimle kalmalı diye hiç bişey bilmiyorum sıfırım resmen
Çok geçmiş olsun canım senin hafif atlatman önemli eşin toparlar bir şekildeKızlar bugün giremedim. Eşimi covit çok kötü vurdu. Allah'tan ben iyileştim ve o hamile değil de verdim bitki çaylarına onu. Toparladı şükür. Ama yaralı parmağa işeyen yok akıl veren çok. Baya sinirlerimiz bozuldu.
Bende hiç belirti kalmadı 2 gündür. Sadece balgam var.
İsimler konuşulmuş. Ben de fikir isteyeyim ARES düşünüyoruz biz ama bazen aklımız karışıyor. Böyle yurtdışında da kullanabileceği isimler arayışındayız. Kızlarda çok seçenek var ama erkek çocuklarda yok. Sizin de bir fikrinizi alayım. Önerilere açığız
Baba oğul aynı ismi mi kullanıyorlar ayyAli ismini ben çok seviyorum ama kuzenimin hem eşinin hem oğlunun ismi Ali
İpek güzelmiş hoşuma gittiBugün yazmıştım arkadaşım İpek Vera koydu canım aklında bulunsun ama tek isim daha iyi bence 2 isme gerek yok diye düşünüyorum çocukların kafası karışıyor evde başka okulda başka
Bir arkadaşım da öyle yaptı onu görünce eşime teklif ettim ama kabul etmediBaba oğul aynı ismi mi kullanıyorlar ayy
EvetBaba oğul aynı ismi mi kullanıyorlar ayy
İkisini de kullanacaksa sıkıntı yok ama bir tanesi genelde kullanılmıyor çocuklara zor olabiliyor tabi beğeni meselesi inşallah yanına içinize sinen bir isim bulutsunuzİpek güzelmiş hoşuma gittiben iki isim seviyorum nedense. Oğlumun da iki ismi var ikisini de kullanıyor çabuk alıştı o yüzden kızıma da iki isim koymak istiyorum
Amin canım inşallahİkisini de kullanacaksa sıkıntı yok ama bir tanesi genelde kullanılmıyor çocuklara zor olabiliyor tabi beğeni meselesi inşallah yanına içinize sinen bir isim bulutsunuz
Yok canim bende oda yapicam ama ilk 4/5 ay yanimda yatiricam, kendi odama besik alirimKızlar bebek odası alınca bebek hep orda mı uyuyacak yani ilk günden itibaren yada bide odama mı beşik almalıyım bi süre bizimle kalmalı diye hiç bişey bilmiyorum sıfırım resmen
Bebek sadece hareket ediyor endişe edilecek birşey olduuğunu zannetmiyorum. Benim haftalardır oluyor aynısı. Arada sağ tarafımda yumurta gibi çıkıntı oluyor iyice geriniyor sonra kayboluyorİyi geceler ya benim geçen sabah ve şimdi karnım sertleşti bebek sağ tarafımda toplandı on saniye sonra normale döndü bu acaba erken doğumun habercisi mi doktor randevum çarşamba günü beklesem mi yoksa acile filan gitsem mi kafam çok karıştı
Ben hafta olarak gruptan biraz ileriyim sanırım yeni yeni net olarak hissetmeye başladımO zaman da ağırlıktan gezemeyiz :)))) hayallerimde hoplaya zıplaya hamilelik geçirmek vardı tatile falan gidecektim yalan oldu
Bu arada bebişini hissedenler nasıl oluyor ilk hareketler ben hala hissetmiyorum
Bende de durum aynıKızlar ya benim saçlarım çok kötü oldu hamilelikten heralde diye düşünüyorum. Zaten kabarıktı ama şuan başedemiyorum asla yıkayıp çıkılacak gibi değil kupkuru semsert. Hamilelikte saçlar güzelleşir diyorlardı. Sizlerde durum nasıl
Ben de bu konularda sıfırım. aklımdan geçen odasını alıp hastaneden gelince odasında yatırmak. Gün içinde kullanmak için de elektrikli bir ana kucağı düşünüyoruz. Ama henüz erken ve alış verişe başlamadık. Sanırım Eylül gibi başlarız ve biraz daha şekillenir.Kızlar bebek odası alınca bebek hep orda mı uyuyacak yani ilk günden itibaren yada bide odama mı beşik almalıyım bi süre bizimle kalmalı diye hiç bişey bilmiyorum sıfırım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?