- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.941
Bende çalışıyorum canım ne iş yapiyosun ayakta surekli.durmani gerektirecek bir isse yorabilir ben suana kadar sıkıntı yasamadim cok şükürGünaydın kizlar... Çalışan bir anne ve gebe olarak güne başladımilk hamileligim de heyet raporluydum bu yüzden çalışırken hamileliğin zor olacağı i düşünmemiştim. Ama gerçekten zorlanıyorum
20.haftada sağlık ocağında olacakmışız canım, doktorum öyle söyledi, aranacaksın sağlık ocağından kaydın varsa dedi, yoksa da sen gidersin o hafta aşını olursun ayrıca bazı kan testleri de isteyecekler dedi, inşallah 20. haftamda gideceğimGünaydın . Herkese güzel bir hafta diliyorum. Sağlık ocağından tetenoz aşısı oldunuz mu kaçıncı haftada olunuyo
17.hafta erken değil hareketleri hissetmek için canm. 16.haftadan itibaren hissedilebiliyor. Ben bugün 17+2'yim ama daha hissetmedim. kızımda da 22.haftada hissetmiştim.Günaydın herkese;
Güzel bir hafta bizi bekliyor olsun.. kontrolü olan herkes güzel haberlerle harika duygularla ayrılsın doktorundan
@AryaEvaninAnnesi geçmiş olsun canım.
İlk bebek için erken diyenleri burada okudum. 17 haftadayım ama bir kaç gündür bence ben de kızım hareketlerini hissediyorum. Erken ama normalde de kendini çok dinleyen birisiyim belki ondandır. İlk hamileliğim olduğu için çok da bilmiyorum ama yanıldığımı da sanmıyorum. Çünkü gün içinde tekrar ediyor ve içimde bir şeyler kayıyor sanki
Hemsireyim canım ve ne yazık ki ayakta da duruyorum eğilip kalkıyorum daBende çalışıyorum canım ne iş yapiyosun ayakta surekli.durmani gerektirecek bir isse yorabilir ben suana kadar sıkıntı yasamadim cok şükür
Bugün olacağım canım 16+5imGünaydın . Herkese güzel bir hafta diliyorum. Sağlık ocağından tetenoz aşısı oldunuz mu kaçıncı haftada olunuyo
Ben de çalışıyorum ama bütün gün oturarak çalıştığım için sorun olmuyor. Hatta bugün mutlu bile oldum valla işe geldiğime :) tatillerde öyle yoruluyorum ki işe gelmek dinlenmek benim için.Günaydın kizlar... Çalışan bir anne ve gebe olarak güne başladımilk hamileligim de heyet raporluydum bu yüzden çalışırken hamileliğin zor olacağı i düşünmemiştim. Ama gerçekten zorlanıyorum
Günaydın ilk doz 20.haftada oluyor. Ben yaptırmayacağım ilk gebeliğimde de doktorum yaptırmana gerek yok demişti.Günaydın . Herkese güzel bir hafta diliyorum. Sağlık ocağından tetenoz aşısı oldunuz mu kaçıncı haftada olunuyo
Herkesin kendi kararı tabi canım işk cocugun mu bilmiyorum ama yenidogan biraz riskli oluyor ister istemez. Sürekli gözümüzün üstünde olması gerekiyor. O yüzden yalın tutmak en saglıklısı gibi geliyor banaBen de bu konularda sıfırım. aklımdan geçen odasını alıp hastaneden gelince odasında yatırmak. Gün içinde kullanmak için de elektrikli bir ana kucağı düşünüyoruz. Ama henüz erken ve alış verişe başlamadık. Sanırım Eylül gibi başlarız ve biraz daha şekillenir.
17 bitişinde net hissetmeye başladım ben . şu an tamamen hissediliyo hem içeriden hem dışarıdan, bünyeye kiloya yağa bir sürü şeye bağlı normal o yüzden hissetmek de hissetmemek de :)17.hafta erken değil hareketleri hissetmek için canm. 16.haftadan itibaren hissedilebiliyor. Ben bugün 17+2'yim ama daha hissetmedim. kızımda da 22.haftada hissetmiştim.
Sabah aynı güzergahtayım bende metro marmray belki denk gelmişizdir :)))günaydın kızlar, uzun bir tatilden sonra işbaşı yaptım, biraz zorlandım, tatilde istediğim saatte kalkmaya düşük tempoda yaşamaya alışmışım hemen, hayatın gerçekleri sabah metro, marmaray sonrası yüzüme tokat gibi çarptıhepimize güzel bir hafta diliyorum, inşallah güzel haberler aldığımız, sağlıklı, mutlu olduğumuz bir hafta olur.
Senin ikinci hamilelik olduğu için tecrübelisin canım. Ben ilk olduğundan karıştırıyor olabilir miyim diyordum ama değişik bir his insan o farktan anlıyor aslında..17.hafta erken değil hareketleri hissetmek için canm. 16.haftadan itibaren hissedilebiliyor. Ben bugün 17+2'yim ama daha hissetmedim. kızımda da 22.haftada hissetmiştim.
Güle güle kullansın bebeğin canım.. sürekli değişen fiyatlar nedeniyle en iyisini yapmışsın. Zamanı gelince şimdi aldığın fiyata bulamayacaktın yüksek ihtimal. Bebeğin sağlıkla gelsin odasında büyüsün.. Ben 6. Ayda alacağım sanırım.kızlar biz haftasonu bebek odasını aldık, biraz erken davrandık belki ama fiyatlar yerinde durmuyor sürekli güncelleniyor, erkenden alan var mı benim gibi?
aa keşke karşılaşsakSabah aynı güzergahtayım bende metro marmray belki denk gelmişizdir :)))
teşekkür ederim canım aminn inşallah, zaten şmdi bile 15-20 gün önce baktığımız fiyattan zamlı aldık maalesef, bir de bebek odasını ileri de genc odasına çevirecek şekilde aldık, beşik sonrasında genc yatağı oluyor, inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelirGüle güle kullansın bebeğin canım.. sürekli değişen fiyatlar nedeniyle en iyisini yapmışsın. Zamanı gelince şimdi aldığın fiyata bulamayacaktın yüksek ihtimal. Bebeğin sağlıkla gelsin odasında büyüsün.. Ben 6. Ayda alacağım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?