2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Günaydın kızlar herkes iyidir inşaallah geçmiş birikmiş okuyamadım. Hereketleri ben bayadır hissediyorum.
Bir de kızlar benim sol bacağımın arkasında baya damarlar belli oldu varislendim. Mor kılcallarda var baya şiş damar da şuan ağrı yapmıyor ama görüntü çok kötü.

Günaydın kizlar... Çalışan bir anne ve gebe olarak güne başladım ilk hamileligim de heyet raporluydum bu yüzden çalışırken hamileliğin zor olacağı i düşünmemiştim. Ama gerçekten zorlanıyorum

Bende çalışıyorum canım ne iş yapiyosun ayakta surekli.durmani gerektirecek bir isse yorabilir ben suana kadar sıkıntı yasamadim cok şükür

günaydın kızlar, uzun bir tatilden sonra işbaşı yaptım, biraz zorlandım, tatilde istediğim saatte kalkmaya düşük tempoda yaşamaya alışmışım hemen, hayatın gerçekleri sabah metro, marmaray sonrası yüzüme tokat gibi çarptı hepimize güzel bir hafta diliyorum, inşallah güzel haberler aldığımız, sağlıklı, mutlu olduğumuz bir hafta olur.

Günaydın . Herkese güzel bir hafta diliyorum. Sağlık ocağından tetenoz aşısı oldunuz mu kaçıncı haftada olunuyo
20.haftada sağlık ocağında olacakmışız canım, doktorum öyle söyledi, aranacaksın sağlık ocağından kaydın varsa dedi, yoksa da sen gidersin o hafta aşını olursun ayrıca bazı kan testleri de isteyecekler dedi, inşallah 20. haftamda gideceğim

17.hafta erken değil hareketleri hissetmek için canm. 16.haftadan itibaren hissedilebiliyor. Ben bugün 17+2'yim ama daha hissetmedim. kızımda da 22.haftada hissetmiştim.

Ben de çalışıyorum ama bütün gün oturarak çalıştığım için sorun olmuyor. Hatta bugün mutlu bile oldum valla işe geldiğime :) tatillerde öyle yoruluyorum ki işe gelmek dinlenmek benim için.

Herkesin kendi kararı tabi canım işk cocugun mu bilmiyorum ama yenidogan biraz riskli oluyor ister istemez. Sürekli gözümüzün üstünde olması gerekiyor. O yüzden yalın tutmak en saglıklısı gibi geliyor bana

17.hafta erken değil hareketleri hissetmek için canm. 16.haftadan itibaren hissedilebiliyor. Ben bugün 17+2'yim ama daha hissetmedim. kızımda da 22.haftada hissetmiştim.
17 bitişinde net hissetmeye başladım ben . şu an tamamen hissediliyo hem içeriden hem dışarıdan, bünyeye kiloya yağa bir sürü şeye bağlı normal o yüzden hissetmek de hissetmemek de :)

Sabah aynı güzergahtayım bende metro marmray belki denk gelmişizdir :)))

Senin ikinci hamilelik olduğu için tecrübelisin canım. Ben ilk olduğundan karıştırıyor olabilir miyim diyordum ama değişik bir his insan o farktan anlıyor aslında..

Ben de bugün 16+5 oldum. ilk hamilelikte 20 lerde hissediliyor diye okudum burada o yüzden çok emin olamamıştım.. ama senin mesajından sonra kesin eminim

kızlar biz haftasonu bebek odasını aldık, biraz erken davrandık belki ama fiyatlar yerinde durmuyor sürekli güncelleniyor, erkenden alan var mı benim gibi?
Güle güle kullansın bebeğin canım.. sürekli değişen fiyatlar nedeniyle en iyisini yapmışsın. Zamanı gelince şimdi aldığın fiyata bulamayacaktın yüksek ihtimal. Bebeğin sağlıkla gelsin odasında büyüsün.. Ben 6. Ayda alacağım sanırım.

Günaydın güzeller. Doktor daha önceki kontrollerde kesin olmamakla birlikte kız gibi yorumluyorum demişti. Bende isim arayışına girmiştim. Hem ebced hesabı hem karakter analizleri hem de youtube bir videoda ismin harflerine göre hesaplama yapılıyor felan onlara bakarak bir liste oluşturdum belki fikir olur. İsimleri seçerken özellikle karakter araştırması yaptım buna çok inanıyorum çünkü :)

İPEK ERVA yada İPEK VERA ( ilk düşündüğüm isim. hala içime en çok sinen isim ama İpek ismi ile ilgili karakter analizi korkutuyor:))
ECMEL VERA ( anlamı için çok istiyorum ama içime işlemedi bir de herkes zor diyor )
BEGÜM
PELİN
MİNEL
CEYLİN
BELİZ
BEREN
AYLİN
ÖYKÜ
GÜNEŞ

teşekkür ederim canım aminn inşallah, zaten şmdi bile 15-20 gün önce baktığımız fiyattan zamlı aldık maalesef, bir de bebek odasını ileri de genc odasına çevirecek şekilde aldık, beşik sonrasında genc yatağı oluyor, inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…